kahvaltımı yaptım..evimi toparlıyım yürüyüş yapmak istiyorum inşallah yaparımm...
sabah eşim aradıı..büyük eltim karatay diyetine başlamışmış eşime msj atmışş..ayy karatay diyetine başladım 2 günde 1 kilo verdim harika..tavsiye ederim...eşimde aa gerçektenmi demişş..yaz neler yapıyorsun bizde yapalımm...
bende gerek yok dedim..ben yapamıyorum karatayı...aaa neden öyle diyorsun bi bakalım belki işimize yararr....yaaaa yok diyorum..bu seferde niye hemen sinirleniyorsunnnnn....
yaww 27 kilo vermişimm...ne karatayından bahsediyorsunn senn...yani bu bi ispat değilmi..gözünün önünde verdim 1..2 kilo da değil yanii...
olurmu yengesi karatay demişş..ayyy sabah sabah telden yetişip parçalayacaktımm :) :) aman be sanada bişi demek yaramıyor diyip kapattı telii :) :)
kızlarr buldumm listesinii ama hiç benlikk değillll..yanii bunu birileri benim için bulupp ayarlaması lazımm...ama oda yok...bu da kendiyle çalışanın yemeklerini suyuna kadar gönderiyormuş çalışanlarıylaaa..ee taii parayı veren düdüğü çalıyorr..ben zaten ünlülerin parası olanların zayıflayamamasına hayret ederdimm...ama genelde hepsi 1 ayda vermiş kiloları...eealmıcaklarmı gerii..gerçi 1.5 saat yürüyüş yapıyorlarmışş almazlar tabii...
sen gazı almışsın işe yaramış :)
nete yazarsanızzz bi çok giden bloglarında resimlerle paylaşmışş...ama acık takip ettim..bigün bakliyat bugdaylı ...2 gün protein..bigün sıvı sebze çorbası endi usulünüzü yapabilirsenizz..labilir neden olmasınn..tabbiikide yürüyüşş...oofff yaaaaaaaaaaaa benimde kilo vermemm lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................
haftasonu geliyor yinee..benim dikkat etmem lazımm..cuma 77 oluyorum pazartesi 78 çıldırıyorumm...yine artılar gitti ama eksi yokk...hafta sonunu kaçamaksız geçirirsemm haftaya cuma 76 yı görebilirimm...
bende yarın kaç çıkıcam merak ediyorum, inşallah yaptıklarımızın karşılığını alırız.
eşimde netten baskül sipariş etmiş inşallah bugün gelirde bende yarın rahat rahat tarılırım başka yere gitmeye gerek kalmadan.
Ya anlamadığım bu seni aramıyo da niye eşini arıyo?
Ben parçalardım onu zaten.. Nasıl kaşınıyolar dimi. Bendede var öyle ayarsız akrabalar... Dış kapının dış mandalı sanamı kaldı deme , insanın sinirini kaldırmaktan başka bişiye yaramıyo.
Sende eşine heee yapıyom de geç. Ne anlar o karataydan filan , bozma aranı eşinle boşver canım.
ilaçsız nerdeeeee, beklede bekle. 1 aydan fazla oluyor geçeli. haftaya dra gitcem ya ondan içmiyorum, hem bende bayramdan sonraya denk getiririm.eksiler olacaktır emin oll..senin adet dönemi ne zamann ?? ilaçsız adet olabiliyormusunn ??
inşallah tartın bugün gelirrr...yarına tartılırsınn...
kahvaltın süper olmuşş...tostt benimde canım çekti şimdi ama kaşarım yokk evde
bişe olmaz bende öyle yapıyorum işte...benim şuanda adet söktürücü içmem gerekiyordu amaa.. bayrama denk gelecek diye erteledim içmeyi inşallah bi sorun teşkil etmez bu durummilacı dengeleyip adetin 3. gününü randevuya denk getirmeliyimm....ayyyyyy ayyyyyyy
sen iyi vermişsin gerçekten, eşin seni anlamalı.yok yaww ne bozucamm..geçti gitti...
beni neden aramazz kaynıyla daha samimidirr..verdiğim kiloları oda gördü şehir dışında ama görmüştü...şimdi bişi diyemiyorumm iyi niyetle demiştir belki günahınıda lmak istemiyorumdaaa...neysee...
ben eşime çıldırıyorumm...ben zaten vermişim sen bana ne karataydan bahsediyorsunn..
kızlar benim kesin kilo vermem gerekiyorr...eltimde kiloludur ama azimlididde..daha önce vermişti baya kiloo..şimdi yine verecektirr...o gelene kadar benimde baya vermem lazımmmmmm....yaa 68 olsamm yeterr yaaaaaaaa..... 10 kg vermem lazımmmmm...
ilaçsız nerdeeeee, beklede bekle. 1 aydan fazla oluyor geçeli. haftaya dra gitcem ya ondan içmiyorum, hem bende bayramdan sonraya denk getiririm.
bişe olmaz bende öyle yapıyorum işte...
sen iyi vermişsin gerçekten, eşin seni anlamalı.
bende irade olmadığı için eşim bana inanmıyor yapabileceğime, ben 5 kilo verene kadar yapabiliyorum sonra sallıyorum ama bu sefer inş 10 kg veririm kızlar...
kızlarrrr doktora kontrole gidemedimmmmm klomen bitti salı gunune randevu almam lazımdı ama ısten ızın alamadım taaaa c.tesi gidebiliorum acaaakkkozamana gec kalmıs olcam calatma ıgnesı ıcın offf esımde grıp oldu ustune kafayı sıyıracagımm
ben o diyetlere karşıyım arkadaşım..karatay ekmeği ağzına bile sürme onun yerine ceviz ye diyor...birincisi kim şimdiye kadar ekmek yemişte ölmüş ikincisi cevizin kilosu 30 -40 lira..kahvaltıda ekmek yerine bir su bardağı ceviz yiyin diyor..kimin bütçesi yeter..o zaman ayda en az 20 kilo ceviz almak lazım..toplamını sen düşün..kahvaltımı yaptım..evimi toparlıyım yürüyüş yapmak istiyorum inşallah yaparımm...
sabah eşim aradıı..büyük eltim karatay diyetine başlamışmış eşime msj atmışş..ayy karatay diyetine başladım 2 günde 1 kilo verdim harika..tavsiye ederim...eşimde aa gerçektenmi demişş..yaz neler yapıyorsun bizde yapalımm...
bende gerek yok dedim..ben yapamıyorum karatayı...aaa neden öyle diyorsun bi bakalım belki işimize yararr....yaaaa yok diyorum..bu seferde niye hemen sinirleniyorsunnnnn....
yaww 27 kilo vermişimm...ne karatayından bahsediyorsunn senn...yani bu bi ispat değilmi..gözünün önünde verdim 1..2 kilo da değil yanii...
olurmu yengesi karatay demişş..ayyy sabah sabah telden yetişip parçalayacaktımm :) :) aman be sanada bişi demek yaramıyor diyip kapattı telii :) :)
kaçıncı günün oluyor c.tesi belki çatlamamış olur. siz yinede boş durmayın canım. nasipte vardır belki.