Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Kızlarrrrrrrrrrr ya ben yorgunluktan geberiyorum resmen yaaaaa
Cuma günü malum annemlerin evini temizledik sonrada dün sabahtan kendi evime giriştim tabi sağ olsun cadı kızım sabah sabah beni çıldırttı
Sabah erkenden uyanıp ablasının guaj boyalarını almış dolabından ve holde oturup bir güzel holdeki halıyı, bacaklarını ve ellerini yeşile boyamış
sonra gitmiş banyoda ellerini yıkamak istemiş banyoyuda yeşile bulammış.
Bacaklarındaki yeşilleri tabi temizleyememiş ve bizim yatağa tırmanınca oralarda yeşile bulanmışı
Uyanır uyanmaz hayatımın şokunu yaşadım tabi ama cadıyada ses edemedim sadece bir daha yapmayacaksın diye uyardım
Öğlene kadar ancak cadının yaptığı pislikleri temizledim, halılarımı da yıkamaya verdim
Sonrada her yer kalkmışken koltuk kılıflarınıda söküp yıkıyayım dedim tabi bir gün önceki yorgunlukla dünki yorgunlukta bir olunca şu anda kolumu kaldıracak halim yok :26:
Eşim amcasıyla birlikte köye gidince bende kızlara öğleden sonra onları dışarı çıkaracağıma dair söz verdim ( bu yorgunlukla nasıl gideceksem
) Aslında daha işim bitmedi ama dün hiç uğrayamayınca bende bir bakayım ve o arada az dinleneyim dedim
Nasılsınız arkadaşlar? :)
Ben Glifor kullanmaya başladım ama çok feci mide bulantım var, ayrıca ishal ve istifra etme durumu da söz konusu :120:
Kendimi çok hâlsiz, berbat hissediyorum.
Forumda okuduğum kadarıyla ilk hafta böyle yan etkiler hemen hemen herkeste görülüyormuş, benimki kadar kötü olmasa da.
Canım ilk günlerde yapar canım ama emin ol bir kaçgün sonra geçer
aykurtttttttt.....kız kızmı olacakk acaba erkek miiiii :) :) hemenn başlaa örgülereeee...1 ay geçti geri kaldı 8 ayyy....bakk bende istiyorumm yelekk patikkk...kızzzz ben yemem içmem sen doğurmadan hamile kalırımm..bizimkilerde kanki olurrr....hele kızımm olursa varyaaa bak bu patiklerden isterimm sendenn....
Eki Görüntüle 816486 Eki Görüntüle 816487
Anammmmmmmmmmmmmm çok güzel bunlar yaaaaaaaaaaaaa
Söz kız sen hamile kal kız olduğunu öğrendiğimiz an ben bunlardan örerim küçük prensese
Artık aynısı olurmu bilemem ama kesin tetesi olarak bende birşeyler yaparım kuzuya
günaydın kızlar;
Dün kiloma 71 dedim çünkü en son öyledi tartıda bugün tartılayım dedim sabah bi çıktım 73,7 ooohaaa dedim :)
ayırca WAW sana şunu söyliyim. Ben 28 yaşıma gircem evleneli 4 sene oldu.20 yaşında kız kardeşim var. Şimdi 3 aylık hamile.
Sen bide beni düşün. Herkes hadi sen ne zamna doğurcan kardeşin bile hamile diyolar. kafayı yememek elde değil.
Annemde haftaya evde dua okutup lokma döktürcekmiş inan bana gitmek istemiyom. Allahım içimi biliyo. herkes orda olcak herkes darısı başına, ne zaman doğurcan dicek. Ben ya patlıcam ya dağıcam ya ağlıcam. İnan 1 gr gidesim yok.
Benim durumum daha kötü inan bana. kendimizi üzmücez ama etraftakiler sağolsunlar psikolji bırakmıyolar.
ayrıca ben kayınvaldem görümcemlerle aynı apartmandayım altlı üstlüyüz. şükret haline.
Allahıma binlerce şükürler olsun kocam çok iyi. olmazsa olmasın diyo. tabi ben üzülmiyim diye biliyorum.
Allah ondan razı olsun. yoksa gerçekten çekilmez. beni yatırırlar akıl hastanesine.
Kız Allah yardımcın olsun
benimki yan apartmandaydı da deli etti beni birde altımda olsa yanmıştım
şükür şimdi uzak ve yeri geliyor 3 hafta hiç görmediğim bile oluyor
Artık fazla muhattap olmayınca kavgada etmiyoruz önceki gibi
ben herşeyi Rabbime havale ettim
14 senenin hesabını o sorar nasılsa