Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Aykurt arkadaşım çok tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :KK16::KK16::KK16:

MErhabaa yasmin bana kilo aldırmadı hatta vermemde yardımcı olmuştuu
ama sonra Diana 35 verdi doktor onun hormon değeri hepsinden daha düşüktü onunla kilo almadım 1 ayda 3 kg düşmüştü
tabi yediklerime dikkat ediyordumm

Hoşbuldum :) Canım hamile kalmak istiyorsun di mi? Hamile kalmak isteyen arkadaşlarım genelde Metmorfin içerikli ilaçlar kullandılar, 3-4 ay içinde hem biraz kilo verdiler hem de hamile kaldılar. Senin doktorun önermedi mi?

Son düzenleme:
waw kuzummmmm bunlari senin icin anlatiyorum....

dun kan tahlilinde ciktiya gebelihim bugun gecen ay gittigim doktora gittik esimle...
iceri girdim doktor bey bende polikistik over var dedim bu ay adetin 3. gunu gelin hormon ttahlili yapip tedaviye baslayalim dediniz dedim ve test sonucu kagidini uzattim. doktor kagidi acarken sordu adetlisiniz degilmi 3.gunu degilmi diye. esim yok doktor bey degil dedi. adam kagidi acti ama yuzunde bi saskinlik ki gormeniz lazim sonra okudu tekrar okudu galiba yuzunde bi gulucukle gozlerini kaldirip bakti hayirli olsun dedi demekki ALLAH tan umut kesilmezmis degilmi dedi... sonra bakti kese olusmus ve 4haftalik dedi. esimde o bebekmi dedi yok daha bebek olmaz once kese oludur sonra bebek olur dedi ikimizde sasirdik... sonra tahlil yapacakti ve ben herseye ucret ofuyorumya bagkur borcum var. ama bebisim kismetiyle gelecek galiba doktor ucretsiz analik hakkindan faydalanin dedi. bi ogrendimki gebe oldugum kayitlara alinir alinmaz butun kadindogum testleri muayeneler hatta dogum bile ucretsizmis cok sevindim...

Rabbim hic darda birakmiyor caniminici nasip edecekse yollari onune acarak veriyor... ve ne tedavi ne bisey demekki olacagi varsa kilolarca kasalar tasidim... birsuru yuk tasidim cooook yoruldum ve bisey diycem hic ummuyordum cunku tedaviye basliycaktik biliyorsun yegenim dogdu oldu ve islerin yogunlugu derken bebek dusunmeye kafa kalmadi... veee dun saglik ocaginda olctuler tam 98kilo ciktim ama ustumde kiyafet ayakkabi vs var ve karnim toktu... neyse demem o ki ben ki 98le hamile kalmisim kuzummm Rabbim oyle buyukki o ne zaman uygun gorurse ozaman verirmis... kizma bana belki sen hamile kaldin tuzun kuru bile dersin ama nolur kizma sadece Rabbime inan ve guven... eger istersen Kezul Ars duasini oku ben cok faydasini gordum vajinismusu yenmemdede bundada Rabbimin yardimiyla o duayada cok inaniyorum gulum...

Canım Arkadasımm Cok sevındım:nazar:
Rabbim sana bagıslasın bebegını topıgımızın ıkıncı bebegı
Rabbim ne kadar büyük hamdolsun arkadaşımmm cok cok cok sevındım ınan aglıyorum su anda Maşallah :KK49:

MErhabaa yasmin bana kilo aldırmadı hatta vermemde yardımcı olmuştuu
ama sonra Diana 35 verdi doktor onun hormon değeri hepsinden daha düşüktü onunla kilo almadım 1 ayda 3 kg düşmüştü
tabi yediklerime dikkat ediyordumm

Aman yha kılo almıyayımdaaaaa

slmm kızlarrrrrr....dünn çok yogun bigün yasadımm..gece 2ydi eve geldiğimizdeee...annemlerde kalmak istedimm ama eşimm kalmadıı hala onun buruklugu varr...neyseee...

geç uyandım bugünn..eşimm hala uyuyorrr..bende o arada size bakiimm dedimmm...dilerimm herkezinn keyifler yerindedirr...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Kızlarrrrrrrrrrr ya ben yorgunluktan geberiyorum resmen yaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Cuma günü malum annemlerin evini temizledik sonrada dün sabahtan kendi evime giriştim tabi sağ olsun cadı kızım sabah sabah beni çıldırttı :KK53:
Sabah erkenden uyanıp ablasının guaj boyalarını almış dolabından ve holde oturup bir güzel holdeki halıyı, bacaklarını ve ellerini yeşile boyamış :KK35: sonra gitmiş banyoda ellerini yıkamak istemiş banyoyuda yeşile bulammış.
Bacaklarındaki yeşilleri tabi temizleyememiş ve bizim yatağa tırmanınca oralarda yeşile bulanmışı :KK35:
Uyanır uyanmaz hayatımın şokunu yaşadım tabi ama cadıyada ses edemedim sadece bir daha yapmayacaksın diye uyardım :KK34:
Öğlene kadar ancak cadının yaptığı pislikleri temizledim, halılarımı da yıkamaya verdim :KK34:
Sonrada her yer kalkmışken koltuk kılıflarınıda söküp yıkıyayım dedim tabi bir gün önceki yorgunlukla dünki yorgunlukta bir olunca şu anda kolumu kaldıracak halim yok :26:

Eşim amcasıyla birlikte köye gidince bende kızlara öğleden sonra onları dışarı çıkaracağıma dair söz verdim ( bu yorgunlukla nasıl gideceksem :KK1: ) Aslında daha işim bitmedi ama dün hiç uğrayamayınca bende bir bakayım ve o arada az dinleneyim dedim :KK34:

Nasılsınız arkadaşlar? :)
Ben Glifor kullanmaya başladım ama çok feci mide bulantım var, ayrıca ishal ve istifra etme durumu da söz konusu :120:
Kendimi çok hâlsiz, berbat hissediyorum.
Forumda okuduğum kadarıyla ilk hafta böyle yan etkiler hemen hemen herkeste görülüyormuş, benimki kadar kötü olmasa da.

Canım ilk günlerde yapar canım ama emin ol bir kaçgün sonra geçer :KK34:

aykurtttttttt.....kız kızmı olacakk acaba erkek miiiii :) :) hemenn başlaa örgülereeee...1 ay geçti geri kaldı 8 ayyy....bakk bende istiyorumm yelekk patikkk...kızzzz ben yemem içmem sen doğurmadan hamile kalırımm..bizimkilerde kanki olurrr....hele kızımm olursa varyaaa bak bu patiklerden isterimm sendenn....

Eki Görüntüle 816486 Eki Görüntüle 816487

Anammmmmmmmmmmmmm çok güzel bunlar yaaaaaaaaaaaaa :KK16:
Söz kız sen hamile kal kız olduğunu öğrendiğimiz an ben bunlardan örerim küçük prensese :KK34: Artık aynısı olurmu bilemem ama kesin tetesi olarak bende birşeyler yaparım kuzuya :KK34:

günaydın kızlar;

Dün kiloma 71 dedim çünkü en son öyledi tartıda bugün tartılayım dedim sabah bi çıktım 73,7 ooohaaa dedim :)

ayırca WAW sana şunu söyliyim. Ben 28 yaşıma gircem evleneli 4 sene oldu.20 yaşında kız kardeşim var. Şimdi 3 aylık hamile.
Sen bide beni düşün. Herkes hadi sen ne zamna doğurcan kardeşin bile hamile diyolar. kafayı yememek elde değil.
Annemde haftaya evde dua okutup lokma döktürcekmiş inan bana gitmek istemiyom. Allahım içimi biliyo. herkes orda olcak herkes darısı başına, ne zaman doğurcan dicek. Ben ya patlıcam ya dağıcam ya ağlıcam. İnan 1 gr gidesim yok.
Benim durumum daha kötü inan bana. kendimizi üzmücez ama etraftakiler sağolsunlar psikolji bırakmıyolar.
ayrıca ben kayınvaldem görümcemlerle aynı apartmandayım altlı üstlüyüz. şükret haline.
Allahıma binlerce şükürler olsun kocam çok iyi. olmazsa olmasın diyo. tabi ben üzülmiyim diye biliyorum.
Allah ondan razı olsun. yoksa gerçekten çekilmez. beni yatırırlar akıl hastanesine.

Kız Allah yardımcın olsun :KK1: benimki yan apartmandaydı da deli etti beni birde altımda olsa yanmıştım :KK1: şükür şimdi uzak ve yeri geliyor 3 hafta hiç görmediğim bile oluyor :KK1:
Artık fazla muhattap olmayınca kavgada etmiyoruz önceki gibi:KK1: ben herşeyi Rabbime havale ettim :KK34: 14 senenin hesabını o sorar nasılsa :KK34:

gunaydin arkadaslar bol neseli bir pazar diliyorum... ben dukkandayim bugun bizimkiler koye gittiler. bu hafta komple dukkandayim... hicbirinize cevap veremedim ama 30sayfa kadar gecmisi okuyorum hepsini bitirip anlatirim kizlar...

waw bitanem ben 3yildir evliyim ve benim bir kez olsun dahi hicbir hormonuma bakmadilar. baksalar garanti benimde yuksek cikicakti. daha gecen ay doktora gittigimde 2yumurtaligimdada kist oldugunu soyledi... ne oldu kuzum o kistleride veren Rabbim onlar ola ola mucizesini veren de... bende bu ay hic sans vermiyprdum kuzum kendime devamli kosturmacaydi. hatta adet olunca dukkanda agridan nasil duracagim diye endise edip duruyordum. bide adetin 3.gunu doktora gidilecek ya hadi persembe olursam cuma gidemem pazartesiyede taa 5.gunu olur tahlillerimi nasil yaptiririm diyordum. daha kimbilir hangi jormon ilacini kac ay kullandirirlar dusuncesi vardi.... ama hicbirseyde yarin hakkinda plan yapmamak en hayirlisiymis galiba. ki ben dukkani kapatip borclarimi odemek icin hemen ise girecektim... hadi hamile kalirsam o muayene vs ucretleri tahlilleri nasil pderim diyordum. Rabbim hic darda koymuyor kuzum dukkanima talip cikti ve satarsam sadece bagkur borcum kalir onuda umursamam ve calismak zorunda kalmam... Rabbim emanetiyle mujdeledi hemde moralimin en bozuk oldugu gunlerden birinde ve muayebe vs ucreti diye dusunmeme bile izin vermedi bagkur borcunm olsa dahi ucretsiz analik hakki diye birsey varmis hicbir seye para odemeyecekmisiz... ALLAH im oyle buyukki bitanem waw canim nolur kafaya takma bak cecom da oouf da ben de muayene olmayi beklerken hamile kalmisiz insan basina gelmeyince tam idrak edemiyor ama bu bir gercek ve Rabbim her kulunu cok seviyor ve hakkinda neyi nezaman hayirli gorduyse ozaman gonderiyor... sakince ilaclarini kullan kuzum kendine bikac ay muhlet ver bikac ay umutlanmiycam de Rabbim ne zaman uygun gorduyse de kuzum... ama ALLAH im cok buyuk insaallah dileklerimizi gei cevirmez ve ben daha dogum yapmadan senin de gebe haberini aliriz insaallah ve tabi isteyen hrkesin insaallah canim benim

oceannnnnn:KK14::KK14::KK14: nerelerdesin sen arkadaşımmmmm :KK14: napıyorsunn başladınmı sende tedaviyee...ben başladım ama garip duygular yaşadım bugünn...o muayene şeklii bitiriyor benii...bu ay git gel hiç takmadım aslında kafaya gezip tozdumm heppp...ama o son gün eşimle gözgöze gelince bitti herşeyy..biandaaa boşaldıı gözyaşımm anca kendime geldimm...allah razı olsun eşimden akşamdan beri pervanee...

rabbim hakkımızda hayırlısını versinn...

canım ben tedavideyim evet
aşılama yaptırmıştık maalesef olmadı.
şimdi bir daha deneyeceğiz.
bayramdan sonra adetin 3. günü gidicem yine.

muayene de artık çocuk oyuncağı gibi gelecek canım, alışacaksın.
bak ben de çok kötü oluyordum ilk defa erkek doktora gittim falan.
ama o kadar alıştım ki bir an önce gidip sonucu görmek için sabırsızlanıyorum.

bence başka bir doktora daha gidin.
muayene konusunda da alışacaksın alışmalısın canım.

merhaba kızlar...
iyisinizdir inşallah. ben biraz keyifsizim bu aralar coşmuş yine benim duygular, bazı dönemler olur ya insan o zamanlarda daha çok kafasına takar, şuan o moddayım.
ama bi işe yaradı iştahım azalmış biraz, bugün yeğenimin doğum gününe gittim ama ipin ucunu kaçırmadım...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Ayağı yanmış kedi gibi gezdikten sonra ancak eve attım kendimi ve ağrıyan yerlerim daha beter ağrır oldu :KK1:
Neyse bugünlük dinleniceğim yarında birtek yatak odamdaki yerleşecek eşyalar var sonrada üstten bir silip süpürüp kapanışı yapacağım :KK34:
Sade bir posta çamaşırım var yıkanacak ama onlarıda salı hallederim :KK34:

Anammmmmmmmmmmmmm çok güzel bunlar yaaaaaaaaaaaaa :KK16:
Söz kız sen hamile kal kız olduğunu öğrendiğimiz an ben bunlardan örerim küçük prensese :KK34: Artık aynısı olurmu bilemem ama kesin tetesi olarak bende birşeyler yaparım kuzuya :KK34:
pişşşttt ceco tete bana bana pekiii :)

Ayağı yanmış kedi gibi gezdikten sonra ancak eve attım kendimi ve ağrıyan yerlerim daha beter ağrır oldu :KK1:
Neyse bugünlük dinleniceğim yarında birtek yatak odamdaki yerleşecek eşyalar var sonrada üstten bir silip süpürüp kapanışı yapacağım :KK34:

aleyküm selam canım...
seni son gördüğümde de temizlik yapıordum cecoşummmm hala aynısın:)
özledim seni..açtım yazılarına baktım..hatta gecen gün topice de yazdım cecoyu gözlerim arıyor die..
aklıma geliorsun sen..bakıorum yazmışsın iyisin gülümsüyorum :KK16:

ben de senin aklına geliyor muyum?

ay selamsız bandosu gibi girmişim topice...

selam kızlar burda olan olmayan herkese:KK3:
beni yapancı görmeyin hem kilolu hem pkoluyum..takipçinizim:KK53:
waw canım..sen nasılsın bakalım..

pişşşttt ceco tete bana bana pekiii :)

aleyküm selam canım...
seni son gördüğümde de temizlik yapıordum cecoşummmm hala aynısın:)
özledim seni..açtım yazılarına baktım..hatta gecen gün topice de yazdım cecoyu gözlerim arıyor die..
aklıma geliorsun sen..bakıorum yazmışsın iyisin gülümsüyorum :KK16:

ben de senin aklına geliyor muyum?

Kurban olur tetesi kuzuya :KK1:
Kız hele bir müjde ver anında başlamazsam banada banu demesinler :KK1:

Sorma yaa hala kül kedisi modundayım :KK60:
Annem yarın gece geliyor :KK1: temelli hemde :KK1: eeee onun evi temizleniyor tabi bizimkilerde :KK1: meloş yoksa pis görürse yollar bizi :KK60: :KK60: :KK60:
İnan her an aklımdasın canım yaa valla hala hep buradaki kızlara dua ederken senide katıyorum dualarıma :KK34:

:KK54::KK54::KK54: senin gibi takipciye can kurban kız :KK54::KK54::KK54:
Yeminle özlemişim nikini görmeyi bee :KK16:

Meryemciğim sen nasılsın kuzum :KK19:
Eniştem nasıl :KK1: İyisinizdir inşallah :KK34:
Kız bu topiğe takıl inan çok uğurlu :KK1: buraya gelenler bir kaç ay sonra farkında olmadan hamile kalıyor :KK1:
Topik açıldığından beri 2.ci kuzu haberimizi aldık :KK1: Artık WAW ve senden bekliyorum yakında müjde :KK16: ondan sonra bütün kız bebek cicileri öreceğim Allahın izniyle :KK1:

Meryemciğim sen nasılsın kuzum :KK19:
Eniştem nasıl :KK1: İyisinizdir inşallah :KK34:
Kız bu topiğe takıl inan çok uğurlu :KK1: buraya gelenler bir kaç ay sonra farkında olmadan hamile kalıyor :KK1:
Topik açıldığından beri 2.ci kuzu haberimizi aldık :KK1: Artık WAW ve senden bekliyorum yakında müjde :KK16: ondan sonra bütün kız bebek cicileri öreceğim Allahın izniyle :KK1:

Hamdolsun rabbim mucizele ru ni gosteriyo cecooom :))
Bebisler cogalir insallah :KK49: benm 4 ay oldu sali gunu kontrolum var 3lu taramaya girecsgim
Muhtemelen.orda belli olacak cinsiyeti yazarim buraya ogrenir.ogrenmez ins allaah :nazar:
Icime.hep erkek doguyor rabbim saglikli eli ayagi akli duzgun versin amin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Son kalan işlerime girişmeden sizlere bir bakayım dedim :KK34:
İnşallah bu hafta hepimiz için çok çok verimli geçer ve hepimiz cuma günü eksileri görürüz :KK34:

Hamdolsun rabbim mucizele ru ni gosteriyo cecooom :))
Bebisler cogalir insallah :KK49: benm 4 ay oldu sali gunu kontrolum var 3lu taramaya girecsgim
Muhtemelen.orda belli olacak cinsiyeti yazarim buraya ogrenir.ogrenmez ins allaah :nazar:
Icime.hep erkek doguyor rabbim saglikli eli ayagi akli duzgun versin amin

Şükürler olsun canım inşallah bütün buradaki hatunların kuzu sahibi olduğunuda görürüz ....Aminnnnnnnnnn
Genelde annelerin ilk hissettikleri cinsiyet doğru çıkar :KK1: en azından bende öyleydi :KK1:
Dediğin gibi Rabbim sağlıklı evlat versin ( tabi hayırlıda :KK34: )
İnşallah sende hayırlı haberlere gelirsin :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar günaydın,

Hepimize günaydınlar , Bol enerjili, motivasyonu yüksek, giden kg ların olduğu, musmutlu hatta yeni bebiş haberleri aldığımız süper bir hafta diliyorum .... :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

günaydın kızlar;

Dün kiloma 71 dedim çünkü en son öyledi tartıda bugün tartılayım dedim sabah bi çıktım 73,7 ooohaaa dedim :)

ayırca WAW sana şunu söyliyim. Ben 28 yaşıma gircem evleneli 4 sene oldu.20 yaşında kız kardeşim var. Şimdi 3 aylık hamile.
Sen bide beni düşün. Herkes hadi sen ne zamna doğurcan kardeşin bile hamile diyolar. kafayı yememek elde değil.
Annemde haftaya evde dua okutup lokma döktürcekmiş inan bana gitmek istemiyom. Allahım içimi biliyo. herkes orda olcak herkes darısı başına, ne zaman doğurcan dicek. Ben ya patlıcam ya dağıcam ya ağlıcam. İnan 1 gr gidesim yok.
Benim durumum daha kötü inan bana. kendimizi üzmücez ama etraftakiler sağolsunlar psikolji bırakmıyolar.
ayrıca ben kayınvaldem görümcemlerle aynı apartmandayım altlı üstlüyüz. şükret haline.
Allahıma binlerce şükürler olsun kocam çok iyi. olmazsa olmasın diyo. tabi ben üzülmiyim diye biliyorum.
Allah ondan razı olsun. yoksa gerçekten çekilmez. beni yatırırlar akıl hastanesine.

anammmm kuzumm o kilo neden öyle çıkmışşş..??bak haftada bir tartıl cuma günleri sabah hiçbişi yemeden çok az ve ince giyisilerle tartıll..adet dönmein yaklaşıyormu ondanmı acaba çok çıktı...neyse takmaa...onuda veririz evelallahh...listeye 73 ekliyimmi başlangıcı ??

canımm bendekv lerle aynı binadayımm...bi tanede eltimm varr...pek birbirimize ilişmeyizz herkez kendi halindedirr..bi hafta geçer görmem yüzlerini..ama yinede ayrı biyerde oturmak isterdimm...allah sanada banada ayrı evler nasip etsinn....

MErhabaa arkadaşlarr bayadır gelemedim yine
nasılsınız ben hamdüsenalar olsun iyiyimmm
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoş gelmişler çarşamba gününden bugüne okumaya çalıştım :KK70: MAşallah muhabbet almış başını gitmiş :nazar::nazar::nazar: sayfamız şenlenmişşşşşşş :KK49::KK49::nazar::nazar: çok mutlu oldummm aykurtttt canım benimmm haırlı uğurlu olsunnnnnn Rabbimize hamdüsenalar olsunnnnnn darısı tüm arkadaşlarımızın yanı sıra benim başıma olsunnnnnnn :KK16::KK16::KK16: kız sana tahlile git ağır kaldırma diye diyeedilimizde tüy bitmişti :emir_bebek: olur aman haa
ayyy okudumm bugün ki Aykurt hamileyim yazmışş 4 5 haftalıkkkk :nazar::nazar::nazar: canım ya Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
tugba_serdar inşallah sonuçların güzel gelir

EM:5,8 mm düzenli Ro-Lo polikistik izlendi bu diğer tahlillerin de önemli regilin 3. günü lh ve fsh testlerine bakıyorlar
benim lh seviyem yüksek çıkıyor ve saü yumurtalıkta 4 yumurta ile başladı yada genetik önceden vardı ama
her hastalığın olduğu gibi bununda başlangıcı sıkıntılarım oldu öncesinde hiç olmadığı kadar sivilceler oluştu yüzümde kilom birden uçtu aşırı şeker alıyordum belirtilerine bak netten
o zamanlar bilmiyorum insülin direncim oluşmuş doktorda bilmedi bilseydi şeker ilaci verirdii dururdu ve insülin direnci sonradan şeker hastalığına sebep olabiliyormuş
annesi şeker olanlarda anne şekeri oluyormuş bu sonradan başağrısı oluyor çocuklarda da çıkıyormuş onla da ilgilen arkadaşım
işte bu sebeplerden aslında hiç bir şeyi kimseyi takmamak gerekiyor inan kimsenin canı kişinin kendi canı kadar yanmıyor bunu hatırlamak gerekiyor

Canımm benim bu yeni aya ümit demek önümüzdeki aya klomen sayısını arttırır sonra iğnesi varmışş
kuzum bütün bunları yapınca aşılama yapın yazıyor kaç yerde okudum bende:18:
ben bunu Nisan ayında yaşadımm seni çok iyi anlıyorumm ama sonradan büyümüştüü yine olmadı bak hayırlısı artık dedimm
ama moralini yüksek tutt bak Aykurta :nazar::nazar: muhteşem yaaa
Rabbimizin ol demesi ile mümkün her şey inşallah bizimde olacakkkkkkkk:KK16::KK16:
bu arada hayıtı az içtiğimi öğrendimm 2 almak gerekiyormuş hadi hayırlısı ne deyim :KK25:
HEr şey güzel olacak inşallahh

Cecooo yine maşallahın varr bu hareketli haline azmine hayranımm seninnn :nazar:
günde 1.5 saat yürüyüş ev işi diyet çocuklar maşallahhh

canımm yasen bizi çokk boşluyorsunn...arada bak bizee yaaa...bizi boşlarsan diyetide boşlarsın fakına varmazsınn...hani cuma ne oldu bildirimmmm,??

canımm herşey nasip kısmett...biliyorum hayırlısını istiyorumm amaaaaa bazen duygularım çıldırıyor engelleyemiyorumm...

gunaydin arkadaslar bol neseli bir pazar diliyorum... ben dukkandayim bugun bizimkiler koye gittiler. bu hafta komple dukkandayim... hicbirinize cevap veremedim ama 30sayfa kadar gecmisi okuyorum hepsini bitirip anlatirim kizlar...

waw bitanem ben 3yildir evliyim ve benim bir kez olsun dahi hicbir hormonuma bakmadilar. baksalar garanti benimde yuksek cikicakti. daha gecen ay doktora gittigimde 2yumurtaligimdada kist oldugunu soyledi... ne oldu kuzum o kistleride veren Rabbim onlar ola ola mucizesini veren de... bende bu ay hic sans vermiyprdum kuzum kendime devamli kosturmacaydi. hatta adet olunca dukkanda agridan nasil duracagim diye endise edip duruyordum. bide adetin 3.gunu doktora gidilecek ya hadi persembe olursam cuma gidemem pazartesiyede taa 5.gunu olur tahlillerimi nasil yaptiririm diyordum. daha kimbilir hangi jormon ilacini kac ay kullandirirlar dusuncesi vardi.... ama hicbirseyde yarin hakkinda plan yapmamak en hayirlisiymis galiba. ki ben dukkani kapatip borclarimi odemek icin hemen ise girecektim... hadi hamile kalirsam o muayene vs ucretleri tahlilleri nasil pderim diyordum. Rabbim hic darda koymuyor kuzum dukkanima talip cikti ve satarsam sadece bagkur borcum kalir onuda umursamam ve calismak zorunda kalmam... Rabbim emanetiyle mujdeledi hemde moralimin en bozuk oldugu gunlerden birinde ve muayebe vs ucreti diye dusunmeme bile izin vermedi bagkur borcunm olsa dahi ucretsiz analik hakki diye birsey varmis hicbir seye para odemeyecekmisiz... ALLAH im oyle buyukki bitanem waw canim nolur kafaya takma bak cecom da oouf da ben de muayene olmayi beklerken hamile kalmisiz insan basina gelmeyince tam idrak edemiyor ama bu bir gercek ve Rabbim her kulunu cok seviyor ve hakkinda neyi nezaman hayirli gorduyse ozaman gonderiyor... sakince ilaclarini kullan kuzum kendine bikac ay muhlet ver bikac ay umutlanmiycam de Rabbim ne zaman uygun gorduyse de kuzum... ama ALLAH im cok buyuk insaallah dileklerimizi gei cevirmez ve ben daha dogum yapmadan senin de gebe haberini aliriz insaallah ve tabi isteyen hrkesin insaallah canim benim

inşallahh bebemmm...rabbim herşeyin iyisini bilirrr...inşallah o zamanda gelecekkk...

canım ben tedavideyim evet
aşılama yaptırmıştık maalesef olmadı.
şimdi bir daha deneyeceğiz.
bayramdan sonra adetin 3. günü gidicem yine.

muayene de artık çocuk oyuncağı gibi gelecek canım, alışacaksın.
bak ben de çok kötü oluyordum ilk defa erkek doktora gittim falan.
ama o kadar alıştım ki bir an önce gidip sonucu görmek için sabırsızlanıyorum.

bence başka bir doktora daha gidin.
muayene konusunda da alışacaksın alışmalısın canım.

bu ay inşallah sana gelir bebeğinnn...rabbim güç kuvvet versinn bizleree...nasibimizi beklerken sabır versinn...

bende değiştiricem bu gidişle dr u...aynı hastanede 3 dr gittim 3. de aşılamaya sıcak bakmıyor nasıl iştir bu anlamadım..hastanenin tüp bebekklıniği var ondan heraldee...

merhaba kızlar...
iyisinizdir inşallah. ben biraz keyifsizim bu aralar coşmuş yine benim duygular, bazı dönemler olur ya insan o zamanlarda daha çok kafasına takar, şuan o moddayım.
ama bi işe yaradı iştahım azalmış biraz, bugün yeğenimin doğum gününe gittim ama ipin ucunu kaçırmadım...

rabbimm yüreğine serinlik versinn canımmm...alsınn içindeki o halii...derdi veren dermanınıda versin inşallahh..

süpersinn iradenii kullanmışsınn ipin ucu kaçmamışş...ben öyle durumlarda hiç tutamıyorum kendimiyaa...

maşallahh cecomm maşallahhh...kızz başkası olsaa bu koşturmaya iğnelere ipp olurrr...senin bünye alışmışş galibaa...du bakalım bu hafta sonucu merak ediyorumm...bide o dediğim diyet listesine başladınmııııı??

bebişşş gelsinn...kız olursa yaparsın inşallahhh...

canımm yaaa nasılsınn..valla hep aklımdasınn...nasıl gidiyorr?? kilolar ne durumda pko ne durumda...tedaviye başladınmı ??

ben iyi diyelim iyi olalımm...2 gün önce ufak bi bunalım atlattım..yada sinir boşalmasıda diyebilirizz...bu ay tedaviye başladık klomen kullandımm..1 yumurta oluştu amabüyümedi...ve sonunda baya bi hayal kırıklıgıı..bide gittiğim dr lar ne klomen nede aşılama hemen tüp yapalım dediler sinirimi bozdularr...aynı hastanede 3 dr daaynını dedi..neymişş aşılama olursa yumurtaları kontrol edemezlermişşş çogul gebelik olurmuşş..muş muş ta muşş muşş...

bayramdan sonra değişik bi ilaç vericem dedi dr..bakalımm ne olacak sonuççç...rabbim herşeyin hayırlısını versin hayırlı vakitte..o zamana kadarda güç kuvvet versin bizleree...

Kızlar günaydın,

Hepimize günaydınlar , Bol enerjili, motivasyonu yüksek, giden kg ların olduğu, musmutlu hatta yeni bebiş haberleri aldığımız süper bir hafta diliyorum .... :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

günaydınn canımmmm....güzel dileklerin içinn teşekkürlerrrrr...

kızlarrr....daha kahvaltı yapmadımm..kahvaltımı yapıyımm gelicemm....

zeynelimm nerelerdesinnnnnn...yarın dr gidecektin hatırladığım kadarıylaaaaa...inşallahh güzel haberlerle gel..aklımda ve dualarımdasınn...

X