Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ooo hadi bakalımm inşallah hamilesindirrr....yinede nötr ol belirti güzel amaaa..ne zaman çatladıı acaba erken gebelik testinde çıkmazmı yaww...bide kendiliğinden adet olabiliyormusun..yani adet tarihin belliyse anlarsın büyük ihtimallee...

yumurta takibi yaptırdınn?? kaç yumurta gelişti?? ve kaç klomen içtinn??

tammmm 10 aydır demişsinn gözünde ne kadar büyütmüşsünn :) :) tammm 5 yıldırrr bebek istiyorummm :KK1::KK1: nasipp bu işlerr...5 yıldır istiyorum ama tedavi görmedim..bende aşırı kilo vardı onu vermeye çalıştımm..bu ay bende klomen içtim yumurta takibindeyimm..yarın gidicem dr bakalım..bi yumurta var ama büyümicek gibi duruyorr..o yüzden bidahaki aya ümid ediyorum inşallahh...

bende istanbul anadolu yakasındayımm..nereye gidiyorsun dr a??

inşallah bilmiyorum dr 9 gün sonra yapdedi bugün 6 cıgün kendimden adet oluyorum 35 günde felan evet yumurta takibi oldu kaç yumurtan oldu söylemedi ama gayet güzel yumurtaların vardedi 5 gün içtim günde bir tane o 10 ay varya bana eşim sayesinde bir ömür geldi bu ay olurda kurtulurum bu stesten inşallah allah inşallah sanada banada tüm isteyenlere tez zamanda verir cnm gebze medical park hastanesine burcu çetinkayaya gidiyorum çok iyi bir dr tavsiye ederim

senin yumurta çatladıktadn sonra 9. gününmüü ?? yani ne zaman belli olacakk test alsaydın keşkee...yada kandan baktır erken gebelik tahlilini..

yok cuma günü yumurtam gözüktü cuma cumartesi pazar ilişki oldu pazartesi gittim çatlasmış dedi hatta bende gördüm kanalları bugün dört gün oluyo galiba

canım hiçç korkmaa...burdaki arkadaşlarla tanışmadın daha..hiç tedavisiz 2 3 çocuk anneleri var burdaa...gelince yazarlarr..gönlünü ferah tut...kendiliğinden olmassa klomenle hamile kalınıyor zatenn...sen kötü şeyler getirme aklınaa..belki şuan hamile bile olabilirsinn...:21::21:

ay inşallah kuşum yaaaa çok istyorum bnm durum karmakarışık ben düzenli adet oluyodum şu iki aya kadar 26 günde 27 günde felan evlendiğimde 74 kiloydum tabi kilo aldım iki aydır geçikti bnm adetim dt gittim pkolusun dedi işte ben dedim ben düzenli adet oluyodum diye pkodun düşmanı kilo dedi kilo aldıysan gecikir dedi ötyle oldu yani pkoyla tanışmam sen kaç yaşınddasın nerde oturuyosun

inşallah bilmiyorum dr 9 gün sonra yapdedi bugün 6 cıgün kendimden adet oluyorum 35 günde felan evet yumurta takibi oldu kaç yumurtan oldu söylemedi ama gayet güzel yumurtaların vardedi 5 gün içtim günde bir tane o 10 ay varya bana eşim sayesinde bir ömür geldi bu ay olurda kurtulurum bu stesten inşallah allah inşallah sanada banada tüm isteyenlere tez zamanda verir cnm gebze medical park hastanesine burcu çetinkayaya gidiyorum çok iyi bir dr tavsiye ederim

ay inşallah kuşum yaaaa çok istyorum bnm durum karmakarışık ben düzenli adet oluyodum şu iki aya kadar 26 günde 27 günde felan evlendiğimde 74 kiloydum tabi kilo aldım iki aydır geçikti bnm adetim dt gittim pkolusun dedi işte ben dedim ben düzenli adet oluyodum diye pkodun düşmanı kilo dedi kilo aldıysan gecikir dedi ötyle oldu yani pkoyla tanışmam sen kaç yaşınddasın nerde oturuyosun

inşallahh hamilesindir canımm..az kalmışş acık daha dayan...11 ay beklemişsin 3 gün daha bekle..hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah rabbim bütün isteyenlere..

evett kilo en büyük düşmanııı..1 kilo bile farkediyorr..o yüzden diikkat et diyetine..listelerimiz aynı benim öğlen ve akşamda ekmek var ama çorba içiceğim zaman ekmek yeme dedi dr..ben uzun zamandır diyetteyim ve sıkıldım bu ara...o yüzden tamamen bırakıp geri almaktansa dikkat ederek sallıyorum diyeti :)

bende şuan 78 kiloyum..104 düm ilk dr gittiğimde...verdim dahada vermek isttiyorum inşallah...ben ataşehirdeyim canım...bende ümraniye erdem hastanesine gidiyorumm.. bu arada 26 yaşındayımm.. 5 yıl olacak evliliğimdeee yakında...

Son düzenleme:
inşallahh hamilesindir canımm..az kalmışş acık daha dayan...11 ay beklemişsin 3 gün daha bekle..hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah rabbim bütün isteyenlere..

evett kilo en büyük düşmanııı..1 kilo bile farkediyorr..o yüzden diikkat et diyetine..listelerimiz aynı benim öğlen ve akşamda ekmek var ama çorba içiceğim zaman ekmek yeme dedi dr..ben uzun zamandır diyetteyim ve sıkıldım bu ara...o yüzden tamamen bırakıp geri almaktansa dikkat ederek sallıyorum diyeti :)

bende şuan 78 kiloyum..104 düm ilk dr gittiğimde...verdim dahada vermek isttiyorum inşallah...ben ataşehirdeyim canım...bende ümraniye erdem hastanesine gidiyorumm.. bu arada 26 yaşındayımm.. 5 yıl olacak evliliğimdeee yakında...

bende eşimle tanışmadan 96 dım 8 ayda 74 düştüm evlendim gene aldım ben 20 yaşındayım ama olsun istiyorum artık bakalım bnm bu zaman kadar hiç belitilerim olmazdı arkadaşlar yazıyo ya kasıklarıma krap giyiyo oram ağrıyo felan bu ay aslında kendi kendime diyorum bu kadar erken belli olurmu diye ama sanki göğüs uclarım çıkıyo gibi acıyolar allahım inşallah yüzümüzü ere eğmez bizede sağlıklı bir evalt nasip eder cnm

hoşbuldum şuan 84 kiloyum evet klomen tedevisi gördüm yumurtan gayet büyük ve güzeldi bu ay kendinden çatladı tan 10 aydır bebek istiyorum meğerse bende pko varmış 2 ay önce öğrendm klomende ilk ayım dr herşey yolunda bu ay hamile kalırsın dedi ama bekliyorum ben psikolojik mi yapıyorum bilmem ama belirti olark sadece göğüs uclarım acıyo şu 9 gün geçmek bilmedi bana bu arada gebzede oturuyorum cnm

inşallah hamilesindirde bizede umut olursun..
daha yeni evlisin kafana çok takma ama çaresinede bak tabi, beklemeninde bi anlamı yok...
ben 5 yıllık evliyim artık çok zor beklemek :KK43:

Kizlarrr kusuruma bakmayin netim yoktu ve isler cok yogun sukur bide dukkani devretme durumum varbisey daha diyecem de aksami bekleyin fistiklar. Hastaneye falan gidecektimya anlatirim ama aksama... Biraz meraklanin canlarim...

kız hamilesindir inşallah.. hadi hayırlısı..

kızlarr klomen içerken su az geldı yutamadım ve agzıdma erıdı ılac ve agzım cok kotu bır tat bıraktı felakeeettt :120::120::120:
zehirler mi ki benii çok korkuorum :18::18:

inşallah hamilesindirde bizede umut olursun..
daha yeni evlisin kafana çok takma ama çaresinede bak tabi, beklemeninde bi anlamı yok...
ben 5 yıllık evliyim artık çok zor beklemek :KK43:

öyledir tabi allah bze bebşi sabrı versin ama keşke başından ilk aydan gitseydim dedim dr herkez seneni bekle olmassa öyle gidersin dedi keşke dinlemeseydim diyorum

kızlarr klomen içerken su az geldı yutamadım ve agzıdma erıdı ılac ve agzım cok kotu bır tat bıraktı felakeeettt :120::120::120:

ayyy banada olmuştu o, klomenin tadı çok kötü zaten... bişi olmaz korkma..

yok cnm korkma bişey olmaz ne zaman başladın klomemne bnm ilk ayımda ben test yapmayı beklemedeyim

öyledir tabi allah bze bebşi sabrı versin ama keşke başından ilk aydan gitseydim dedim dr herkez seneni bekle olmassa öyle gidersin dedi keşke dinlemeseydim diyorum

zaten drlar 1 seneden sonra tedaviye başlıyor. bak yaşında ufak çokta stres yapma, Rabbim hayırlısını versin inş. bak ben 28 oldum yaşlandım artık :)) 30 olmadan doğurabilsem kızlar yaaaaaaa........

zaten drlar 1 seneden sonra tedaviye başlıyor. bak yaşında ufak çokta stres yapma, Rabbim hayırlısını versin inş. bak ben 28 oldum yaşlandım artık :)) 30 olmadan doğurabilsem kızlar yaaaaaaa........

hep beraber doğururuz inşallah yengem yeni doğum yaptı anlatıyo sen şimdi istiyorusun ama doğum çok zor o aman görücen diye bende diyorum olsun da 3 günde doğuyarım gına geldi artık herkez bebek soruyo hamile görünce mutsuz oluyorum aha bayram geldi gene sorcaklar bebiş yok mu bebiş sinir oluyorum

ayyy banada olmuştu o, klomenin tadı çok kötü zaten... bişi olmaz korkma..
aman iyi bari şimdi çay içiom agzım burusuklugu gıtsın
yok cnm korkma bişey olmaz ne zaman başladın klomemne bnm ilk ayımda ben test yapmayı beklemedeyim

benım bugün 3. günüm ilaçta günde 3 tane ıcıorum sen catlatma ıgnesı oldun mu :KK12:

hep beraber doğururuz inşallah yengem yeni doğum yaptı anlatıyo sen şimdi istiyorusun ama doğum çok zor o aman görücen diye bende diyorum olsun da 3 günde doğuyarım gına geldi artık herkez bebek soruyo hamile görünce mutsuz oluyorum aha bayram geldi gene sorcaklar bebiş yok mu bebiş sinir oluyorum

ayneeeeeeen her gören karnıma dokunuo bebiş yokmu bebişş yapın hadı dıe sankı bız ıstemıoruz ne ınsanlarrr heee sananeeeeeeeeeeeee dıe bagırmak gelıorr artık esımın tarafı kısır gozuyle bakıor moralım ck bozuluor:KK50::KK5:

kızlar ben eşime bugün süpriz daptımmm :nazar:

dün gitim 1 miyoncuya kalpli kutu aldım içine jelibon şeker cıkolata bisküvi bonınon filan aldım doldurdum kargoyla işiyerıne gonderıdm cok mutlu oldukocacım arada gerekıyorr :KK14::21: aşkı sıcak tutmak lazım :KK23::KK23::KK23:

ayneeeeeeen her gören karnıma dokunuo bebiş yokmu bebişş yapın hadı dıe sankı bız ıstemıoruz ne ınsanlarrr heee sananeeeeeeeeeeeee dıe bagırmak gelıorr artık esımın tarafı kısır gozuyle bakıor moralım ck bozuluor:KK50::KK5:

yok kayınvaliden felan biliyo bebek istediğimi tedavi gördüğümü allah razı olsun kendi annem gibi hiç ayırmıyorum dışarda soruyolar bebek yok mu diye annem diyo daha düşünmüyolarhayatlarını yaşasınlar diye ama etraf beni deli ediyo ayyyy şunu bebeği olmuş sende yok mu fazla geç kalma olmaz sonra bende lap diye yapıştıyorum lafları sıkıldım artık bu ay bebeiş olsada bayramda gerile gerile söylesem belirtilerim var ma bekliyorum

kızlar ben eşime bugün süpriz daptımmm :nazar:

dün gitim 1 miyoncuya kalpli kutu aldım içine jelibon şeker cıkolata bisküvi bonınon filan aldım doldurdum kargoyla işiyerıne gonderıdm cok mutlu oldukocacım arada gerekıyorr :KK14::21: aşkı sıcak tutmak lazım :KK23::KK23::KK23:

Allah daim etsin kız ne güzel yapmışın, biz eskidik heralde yapmıyoz artık öle şeyler... :KK43:

X