- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
ooo hadi bakalımm inşallah hamilesindirrr....yinede nötr ol belirti güzel amaaa..ne zaman çatladıı acaba erken gebelik testinde çıkmazmı yaww...bide kendiliğinden adet olabiliyormusun..yani adet tarihin belliyse anlarsın büyük ihtimallee...
yumurta takibi yaptırdınn?? kaç yumurta gelişti?? ve kaç klomen içtinn??
tammmm 10 aydır demişsinn gözünde ne kadar büyütmüşsünn :) :) tammm 5 yıldırrr bebek istiyorummm nasipp bu işlerr...5 yıldır istiyorum ama tedavi görmedim..bende aşırı kilo vardı onu vermeye çalıştımm..bu ay bende klomen içtim yumurta takibindeyimm..yarın gidicem dr bakalım..bi yumurta var ama büyümicek gibi duruyorr..o yüzden bidahaki aya ümid ediyorum inşallahh...
bende istanbul anadolu yakasındayımm..nereye gidiyorsun dr a??
inşallah bilmiyorum dr 9 gün sonra yapdedi bugün 6 cıgün kendimden adet oluyorum 35 günde felan evet yumurta takibi oldu kaç yumurtan oldu söylemedi ama gayet güzel yumurtaların vardedi 5 gün içtim günde bir tane o 10 ay varya bana eşim sayesinde bir ömür geldi bu ay olurda kurtulurum bu stesten inşallah allah inşallah sanada banada tüm isteyenlere tez zamanda verir cnm gebze medical park hastanesine burcu çetinkayaya gidiyorum çok iyi bir dr tavsiye ederim