sağol. ben istanbuldayım avrupa yakasında. ben 2 yıldır aynı doktora gidiyordum, bu sefer farklı bir doktor deniyeyim dedim bakalım o ne diyecek diye, 10 gün önce gittim işte muayeneye ben sana aşılama öneriyorum dedi. zaten bende yumurta takibinden sıkılmıştım çok stresli oluyor bilirsiniz zaten. bakalım işte eşim pek razı değil gibi ama sonuçta bu iki kişiyi ilgilendiren bir durum, ikna etmeye çalışıcam inşallah.
sen kaç ay yumurta takibi oldun? nerde yaptırcan aşılama?
Allah yardımcımız olsun, ben bazen çok kafaya takıyorum saatlerce ağladığım oluyor. etrafımdada bir sürü bebek var hemde benim gibi uğraşan insanların oldu, Allah bizlerede versin inşallah....
canım dra söyle sana magnezyum ilacı versin benimde öyleydi aynen senin gibi bana suya katılan ilaçdan verdi dr bi iki kullanımdan sonra gecti
amin canımm..tüm isteyenlerin yardımcısı olsunn..hiç kolay değilll..anlatsan anlatılmayacakk bi yara..anşılamayacakk...bundada vardır bi hayır..rabbimin bize sundugu sınavı...
bende ist dayım..anadolu yakasındayım...dr bi türlü kafama yatanı bulamadımm...ben 4.5 yıllık evliyimm..ilk senesi 5 ay klomen içtimm..ama dr um takip yapmadı ..ozamanlarda takip olayını bilmiyordummşimdi bu ay başladım yeniden..klomen içtim 5 gün sonra gittimm.. 7mm dedi bi yumurta var...şimdi git 5 gün sonra yine gel dedi...yarın gidicem bakalım nolcekk...
sen nekadar takip yaptırdın..son durum nee?? bide takip yapılınca kaç keregidiyorsun dr a??yanikaç günde bir??
ben 3 farklı dra gitmiştim. ama 2 tanesi hoşuma gitmedi çok devam etmedim. en son geçen sene gitmiştim, o drda toplamda 3 ay klomen içtim 1 ay gonalf 1 ayda menogon denedim ama olmadı malesef. takiptede yumurtaların durumuna göre çağırıyordu, belli olmuyor yani. zaten yumurta günde ortalama 1 mm büyüyormuş öyle demişti dr. ona göre çağırıp gelişmesine bakıyor, gelişme olmazsa tedaviyi o ay için sonlandırıyor. yani benim gittiğim böyle yapıyordu.
evett bizi ihmall ettin ama kendini etmeee...diyetine devam et..diyenede bak dicenizz ama bende başlıcamm yeniden inşallahh...bırakmışş değilimm ama salmışş durumdayımm..
valla kortizondan korkmadımda iğne enjeksiyon dedikleri şeyy kemiğe yapılacakmışş..ondann korkuyorumm hiç yaptıranıda duymadım..iyimi olur kötü mükararsız kaldım...kadın doğumcuya sordum..yaptırabilirsin bize zararı yok kortizonu hamilelerdedekullanıyoruzz dedi...bilmiyorum bakalım canımın dayandığına kadar idare edicemm..
moralini bozmaaa..bizim hep moralli olmamız lazımm..ve tek diyeceğimmşey var ertelemeee...ben 4.5 yıl olmuşş kendimekızıyorum...1 senede tedavi sürerseee..kendi kendimekızdımm...
o yüzdenn dr una git takipde ol hepp..nasibimizde varsa gelecek amaa...nasibede gayret gerek miş..
evet bi yumoş var ama ümitli değilimm..bi kutu ilaç bitti 1tane olmuş odaküçük daha büyüceni sanmamm...bidahaki ayda direk aşılama yapabilirizz...buralarda oll yanlızz bırakmayınn beniii :) :)
Evinizz hayırlı uğurlu olsunnn Allah güle güle oturmayıda nasip etsinkızlarrr ben geldimmmmm....evimizi teslim aldıkk allaha şükürler olsunnn...ve kiracı bile bulduk gibi gibi :) :) gibi değil kiracımızla birlikte gittik evi teslim almaya :) kız öğrenci..tek kalacakk..arkadaşımızın kuzenii..yanlız diye korkuyorduk güvenlik açısındann..amaaa güvenlik hat safhada..harikakonutlarr..3+1 ni alıp oturmak isterdimm..ama eşim o yakaya gitmezz...kızda çok begendii...
evet öle biyerde oturmak hayalim ilerde.. havuzu fitnes..sahuna..herşey site içinde.. 3500 konutluk bi site...amaaaben orda oturmadıktan sonraaaaa
sonrasında bu yakaya geçtikk maç varmış onun trafigine kalmayalım diyee..dışarda bişiler atıştırıp eve geldikk...
yaww ben 2 gündür rahatsızım ama sorun nerde bilmiyorumm...hazımsızlık var sankii...midem bulanıyorr..ilaçlar diyorum amaa..bi anda kanım çekiliyor sankii..allah hayretsinn..bi salı olsada baksam ne olacakk..
şirineeeeeeeeee sana ihtiyacımmm varrrrrr......nar suyu içiyordun yaa senn...
dün bende bakındımm ve tat ın nar suyunu aldım yüzde yüz doğal şekersiz yazıyorduu...ama tadı tatlı gibii..bide rengi koyu çay rengindeydii...tadı meyve suyu gibi ama kokusu biraz gariptii...yani bu normal mi acaba bozuldumu diye düşündümm...sen nerden aldın hangi markaydı ??
bencede böle olmalı amaaa...hadi dr un işine karışmayayım piypirikli biri olmayayım diyorum amaaa..dayanabildiğim yere kadar....
5 gün klomen kullandım..dediki büyümemiş git bi5 gün daha iç..bugün 10.gün adetiminde 15.günüyani bu zamana kadar yumurta gelişmişse çatlaması bile gerekirdi bu beni arada giç çagırmadı ilaç bitincegel dedi.. ee ben bu saatten sonra söktürücüde içicemm....
ayyyyy yazarkenn şiştimm yineeee....neyse düşünmicemmm....yarın bakalım sonuç ne olacakkk...
Nikiiiy cnm arkadasim. Cnm cok yaniyoo geecekten basamiyprum bazen yere. Su an iyiym ama ara ara ataklar geli yi r
Druma solucem ekim1 de randevum var cnm masallah az zamanin kalmis tez zam an dayavrunu al kucagina
Waw cnm bende dimesin %100nar suyunu icrm seker ilavesiz oluxak her ixtigimde midem bulandi
Bana tadi ck kotu geldi ama tek nefeste icmeye calis cnm r abbim isteyen herkeze versin
Strese girme
bencede böle olmalı amaaa...hadi dr un işine karışmayayım piypirikli biri olmayayım diyorum amaaa..dayanabildiğim yere kadar....
5 gün klomen kullandım..dediki büyümemiş git bi5 gün daha iç..bugün 10.gün adetiminde 15.günüyani bu zamana kadar yumurta gelişmişse çatlaması bile gerekirdi bu beni arada giç çagırmadı ilaç bitincegel dedi.. ee ben bu saatten sonra söktürücüde içicemm....
ayyyyy yazarkenn şiştimm yineeee....neyse düşünmicemmm....yarın bakalım sonuç ne olacakkk...
teşekkür ederim canım dünki kaçamaklardan sonra bugün kg almamış olmanın hatta 100 gr daha vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum :))
bendede öyleeydii..bugün ilk içtiysem diğer gün evden çıkmıyordumm aşırı ishal yapıyordu glukofen ve rahatlıyordum da ama..bu sefer yanında içtiğim bi çok ilaç var onlarla etkileşimmi göterdi bilmiyorumm..4 gündür tık yok...midem taş gibii..rahatsız ediyor benii bakalım nolcak sonu...allah hayretsin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı geceler
Maalesef ancak bu saatte gelebildim çünkü sabahtan beri koşturmacam bitmedi
Sabah 7de evden çıkıp eşimin arabasını almaya gittik ve tuzladan bu tarafa dönmemiz 2yi bulduFelaket trafik vardı birde noterde sistemle ilgili sorun vardı ama şükür hal oldu
Kız kapıda kalmış tabi ( anahtarını unutmuş ) oda kalkmış babannesine gitmiş ( yani eşimin anannesinin evine gitmiş )
TAbi bizde oraya gittik mecbur dönüşte. Eee ananne salarmı bizi hazır yakalamışkenKV tabi memnun olmadı pek beni görünce nedense hala sinirleri bozuluyor
Hatun simli taçını takmışgözlüğüne boncuklu zincir alıp takmış şıkır mıkır oturuyordu biz gittiğimizde
Ben gelince anasıyla tartışmaya başladı ( neden anası benim yanımda ona laf söylemiş diye söylenip durdu)
Neyseki güzel geçti yinede o bir kaç saat
Bugün eşim benim uzun zamandığım istediğim buharlı temizlik robotunuda aldıbende o gazla akşam 6da eve gelir gelmez bir giriştim salona bal dök yala yaptım bir tek cam ve tüllerim kaldı onlarıda artık yarın yaparım
Bu arada makine süpermiş meğer ne pismiş parkelerimdaha yeni süpürüp silmiştim hesapta ama tabi buharla çok daha derin bir temizlik oluyormuş
Yarında camlarımı halledeceğim o makinemletüller yıkanana kadar onlarda olur nasılsa
Beslenme olarak fena geçmedi şükür ama daha iyi olabilirdibunada şükür
Ohhhhhhh hep eksiler görürsün inşallahhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Cuma bildiriminde senden çok umutluyum canıminşallah çok güzel bir bildirimin olur ....Aminnnnnnnnnnn
Valla sanki bünye alışınca eskisi kadar kabızlığa yardımcı olmuyor gibime geldi benimde
Bende de tık yoktu kaç gündür :26: birazdan kayısılı form çayı içeceğim belki yardımcı olur diye
cecomm makinan hayırlı olsunn...arabada hayırlı olsun kazasız belasız binsin eniştee...kafasına göre bişi bulabildimi barii...
bu arada sana bi sır verimm kimsenin haberi yokkkbizde aldık arabayı galibaa :) yarın gelicekk bakalımm görimm yorumları yazarım sonra...peşinat verdik 4 yıldan fazlada krediiii artık araba eskiyene kadar biz taksitlerini ödicezz :)
süslü kv n varmışş seninnn
valla kayısılı çay yararmı işee..yarın dr dan çıkışta kendimi aktara atacagım...bittim yaniii bittimm...
Şimdiden hayırlı olsun canım
İnşallah gönlünüze göre birşeydir
Eşiminki eski ama ona yeterişe gidip gelmeye aldı zaten Anam benim cadıyı bir gör babamın arabası çot güzel diyip durdu neymiş araba parlak parlakmış inan eve ananneden gelirken binmedi bizim arabaya koltuğunu diğerine aldıkta ona bindi şimdi bir tane daha koltuk alacağız hatuna öbür türlü tak çıkar zor olur her seferinde
Canım 4 yılda çabuk geçer en azından mis gibi sıfır araç hem kuzucuk gelirse üşümez kışın bir yere giderken
Yarın doktor sonucunuda merakla bekliyoruz canım :122: :122: :122: inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin
Kızlar günaydın :)
Dün dr a gittim. 72.9 olmuşum dr bebek çalışmalarına başlayacakmıyız die sordu. Bende kg mun gebelikde seker açısından sorun yaratıp yaratmayacağını sordum. Gebelik şekerin fazla çıkabilir dedi. Buarada Bugün 15 gün hala leke leke de olsa regl devam ediyor.2,5 ayın birikmesi sanırım . Öncelikle kg vermem sonrasında çalışmalara başlamam konusunda hem fikir olduk.adetim düzene girsin die ve buarada gebelik olmasın die yasmine başlıycam. Gerçi korkuyorum yumurtalarda kötü bir sonuç olur mu die.
Sonuç olarak 6 ay sonrasına erteledik bebeğimizin çalışmalarını
işin ilginç yanı dr ne kadar verebilirsen ver demiyor. 60 kg nun altına düşme dio.karşıma 50 kg olarak gelme dio.
Bakalım hayırlsı o yüzden 6 ayda yaklaşık 13 kg vericem buda ayda 2 kg falan yapar o yüzden hızlı kg verme olayım olmayacak kızlar ama yinede burda herkesedestek olmaya çalışıcam
ceco34 waw kızlar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :))))
Hayırlısı canıminşallah herşey gönlüne göre olurda tedaviye gerek kalmadan kuzucuk kendiliğinden gelir Aminnnnnnnnn
İnşallah bende o rakamları görürüm bir araaminnnnnnnnnn
kızlar günaydınnn...
bnde hem pko ve hem şişmanın
çocuk tedavisi görüorum bende 6 kg dukan yaparak verdım ama suan evımı tasıorum devam edemıorum cok yemıorum ama ekmek v.s yemeye basladım ıns verdıklerımı gerı almam 22 yasındayım bırde bugün klomen baslıorum günde 3 adet inş bu ay olur ben kilolu olsa hamıle kalmak ıstıorum 120 kg dogururumama yeterkı bebegım olsun
kızlar günaydınnn...
bnde hem pko ve hem şişmanın
çocuk tedavisi görüorum bende 6 kg dukan yaparak verdım ama suan evımı tasıorum devam edemıorum cok yemıorum ama ekmek v.s yemeye basladım ıns verdıklerımı gerı almam 22 yasındayım bırde bugün klomen baslıorum günde 3 adet inş bu ay olur ben kilolu olsa hamıle kalmak ıstıorum 120 kg dogururumama yeterkı bebegım olsun
amin canım:13: sadece yasmin kullanıcam ya ondan tedirginim