- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bak canımm burda ayrıntısıyla varr...
süperr sin canımm yaaa...tabrik ediyorumm ve maşallahh diyorumm...buralarda ol bizimde elimizden tut :) :) biz yılmışş durumdayızzz..birinin bizi çosturması lazımmm
hadii bakalımm hayırlısıııı...metformininde faydası olacakkk ve gidecek klilolarr ptıtr pıtırr..sen drun verdiğiilaçları devam ett...inşallah pko çıkmazzz çıksada inatcı bi pko olmaz inşalllahh..
Kızlar bnce yılmayın gözgöre göre saglıgımızı çöpe atmayalım
Kımse kıkmsenın derdınden anlamaz gencecık yasımızda bu kılolarımz ve pkomuz yuzunden yasadıklarımıza bakın
Kımı cocuk sahıbı olmk istyo
Kımı daha zayıf olmk
İstesk hersey yaparız
merhaba arkadaşlar...
bende aranıza katılmak istiyorum... 28 yaşındayım boy 154 cm kilo 68. 5 yıllık evliyim ve pkoluyumen son gittiğim doktor zayıflamam gerektiğini söyledi ve gerçekten desteksiz zayıflamak çok zor burda birbirimize destek olarak fazlalıklardan kurtulalım inşallah. böyle şeyleri yaşamayan anlamaz, hem çocuk özlemi hem kilolar insanın psikolojini çok bozuyor. ben bir çok siteden pko ile ilgili yazılar okuyorum sürekli, öğrendiğim yeni şeyleri sizlerlede paylaşırım. Allah yardımcımız olsun... hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah. aminnnnn....
Kızlar bn bir pkolu baaaayan olaraktan gnde 3 lt içiyorum
Dokayısıyla sık sık tuvalete gıdıyorum
Aferdersınız bıde sureklı ıltıhap akmaya basladı
Doktoruma sordum bu şekilde dewam et idrar yolların temizlnıyo cnm dedı
Bilginize sunarım
Kızlar bayrama kadar 65 olsamm cok gusell olacak. Ve olucamda kararlıyımm
benim boyum kısa canım onun için 68 kilo fazla bana. evlenirken 53 idim tam 15 kilo aldım
ben geçen sene diyetisyene gitmiştim 3 haftada 5 kilo vermiştim isterseniz listeyi yazarım sizede.
bide diyetisyen bana çocuk isteyen çiftler için e vitamini çok önemlidir demişti. e vitamini üreme organlarının çalışmasında önemliymiş, hem biz hem eşlerimiz için e vitaminli yiyecekler tüketmeye dikkat edelim. bilginize...
Kızlar nerdesinz
Bolee olmaskiii
Kacamk yapmayın haftasonu diyeeee aynn dewammm
Bide ne kadar cok paylasım yaparsak o kadat cok desteklesieşz
evett kızlarr ben geldimmm....
eşim artıkkk cumartesileri öğleye kadar çalışacakkk vee bugün öğleye kadar vakit geçmedi sankii...
gelincede çıktıkkk...acık kaçamaklarım oldu dışardaaa...o meşhur tavuk patates kole menülerinden yedimm: ( ve sonrada yürüyüşeinmiştik sahile güyaa..ordada dondurma yedimmm...acıkda eşimin pastasından aldımmmmmm
ama akşama yemek yemicem...elma..ve salataa okadarrr....
yarınn ben yok olabilirim bi araa...sabah erken çıkıcaz eşimle...vee sonunda bizim ev bitti teslim ediliyorr...yani sonunda dediğim 2 senede bitirdilerr..aldığımızda hiçbişi yoktu heryer boş arsaa... yeni etapları yapılıyormuşş düşünen varsa alabilirr... INNOVIA yeşil inşaattan aldık..bakalım yarın görücezz yazarımm...
bide ne dicemmm...yawww bu ilaçları birlikteee kullanıyormuyum diye nee allahımmmm nasıl midemm bulanıyorr anlatamammm..yaw adam makarna yiyelimmi diyorr benimm midemm ayaga kalkıyorrr... yani tedavi göresemm acabahamilemiyim dicem de yok yanii...bi tek ilaçlara yoruyorumm...
cecommm naberrr...kimsee yokkk kilo bildirimindee napamm sen bi akıll verrrr...kimseninnn tınlayıp bildirim yaptıgı yokk..liste felan yapmıyım mı hiçç ??
cecooo.....104,9::::+700 grm..
waw.....77,6:::::: +600 grm
bugünki listemizz bu :)
Arkadlar ben üç hafta önce katılmistm buraya 74.200 gr
Suanki kılom bugun sabh ac karna tartıldım 70.100gr
merhaba arkadaşlar...
bende aranıza katılmak istiyorum... 28 yaşındayım boy 154 cm kilo 68. 5 yıllık evliyim ve pkoluyumen son gittiğim doktor zayıflamam gerektiğini söyledi ve gerçekten desteksiz zayıflamak çok zor burda birbirimize destek olarak fazlalıklardan kurtulalım inşallah. böyle şeyleri yaşamayan anlamaz, hem çocuk özlemi hem kilolar insanın psikolojini çok bozuyor. ben bir çok siteden pko ile ilgili yazılar okuyorum sürekli, öğrendiğim yeni şeyleri sizlerlede paylaşırım. Allah yardımcımız olsun... hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah. aminnnnn....
Kızlar bn bir pkolu baaaayan olaraktan gnde 3 lt içiyorum
Dokayısıyla sık sık tuvalete gıdıyorum
Aferdersınız bıde sureklı ıltıhap akmaya basladı
Doktoruma sordum bu şekilde dewam et idrar yolların temizlnıyo cnm dedı
Bilginize sunarım
Kızlar nerdesinz
Bolee olmaskiii
Kacamk yapmayın haftasonu diyeeee aynn dewammm
Bide ne kadar cok paylasım yaparsak o kadat cok desteklesieşz
Bu arada canm dedıgım programda yürüyüs poÜsyonunda spor yağılıyo yani mekik falan yok diyete yeni baslayanlar için super bi program
Hem sıkılastırıyo ve inceltiyo hergun muhakkak yap derim
Spor insana mutlulukda werıyo onu yaptıgın zamn gm enerjık olacaksın hemde zayıflmsna yardımcı olacak
Bütün kızlara tawsıyemdr
Eki Görüntüle 810184
HAYIRLI PAZAARRRLAARRR ÇITIR HATUNLAR..
Herkes hastayken benim hasta olmam kaçınılmazdı..hamdolsun şifayı kaptık hemde aile boyu...:2:Malum eşim pazarda çalışıyor..
kızlar cuma bildirim yapmaya fırsatım olmadı..şöyleki; işten gelince girerim diyordum ama k.validemlerin bize geleceğini ve yatılı kalacağını öğrendim..kreşten gelince motoru taktım..ev temzliğini haftasonuna bırakmıştım..mecbur yaptım..dünde bizdelerdi zaten hastalandım ama ayakta atlatıyorum..ama ne olursa olsun cuma sabahları aç karnına tartılıyorum..veee sonundaaa 74'ü gördüm..
74.8 kg yum
benim şiddetle tavsiyem akşamları ye-me-yin kızlar..ben sabah kahvaltısında istediğim herşeyi yiyorum..bu aralar beyaz ekmek yemesem daha çok verirdim..
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZZZ...
Kizlar nasilsinizzz. Dun gece basima cok kptu bisi geldi rabbim yasatmasin.
Gece kasik laarima sanci.girdi ve vaj. Bolgeme agri yapmaya baski yspmaya basladi
Hemen acile.gitti kadin doguma. Sira beklerken kadinin biri gozumun onunde dusuk yapti bayilacaktim neredeyse()(
Allahima cok sukur bebegim saglammis 4.aya girdigim icin bebek cati kemiginin ust tarafina ciktigi icin agri olmasi nprmalmis
Birz gozetim alnda kaldim evimize geldik cok sukur.
Ama ha laa gozumun onunden gitmiyo perisan olduk esim le
Esimde doguya goreve gitti annemlere gidecegim yine kizlar umarim herkz iyidir