Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

selam kızlar...
hafta sonu malum insan çok yoğun oluyor.. diyetlerde iyi gidiyordur umarım. ben daha başlamadım hep pazartesi başlanır ya ben bi değişiklik yapıp salı günü başlayacağım inşallah :) şimdi diyet öncesi sultanlık dönemimdeyim ama hazırlıklarımı yapıyorum, bugün pazara gittim bol bol sebze aldım. hem zayıflayıp hem sağlıklı olalım.

oouf çok geçmiş olsun. Allah bir daha öyle kötü birşey yaşatmasın inşallah...

kızlarrr ben geldimmmmm....evimizi teslim aldıkk allaha şükürler olsunnn...ve kiracı bile bulduk gibi gibi :) :) gibi değil kiracımızla birlikte gittik evi teslim almaya :) kız öğrenci..tek kalacakk..arkadaşımızın kuzenii..yanlız diye korkuyorduk güvenlik açısındann..amaaa güvenlik hat safhada..harikakonutlarr..3+1 ni alıp oturmak isterdimm..ama eşim o yakaya gitmezz...kızda çok begendii...

evet öle biyerde oturmak hayalim ilerde.. havuzu fitnes..sahuna..herşey site içinde.. 3500 konutluk bi site...amaaa :KK43: :KK43: ben orda oturmadıktan sonraaaaa:KK14::KK14::KK14:

sonrasında bu yakaya geçtikk maç varmış onun trafigine kalmayalım diyee..dışarda bişiler atıştırıp eve geldikk...

yaww ben 2 gündür rahatsızım ama sorun nerde bilmiyorumm...hazımsızlık var sankii...midem bulanıyorr..ilaçlar diyorum amaa..bi anda kanım çekiliyor sankii..allah hayretsinn..bi salı olsada baksam ne olacakk..

şirineeeeeeeeee sana ihtiyacımmm varrrrrr......nar suyu içiyordun yaa senn...

dün bende bakındımm ve tat ın nar suyunu aldım yüzde yüz doğal şekersiz yazıyorduu...ama tadı tatlı gibii..bide rengi koyu çay rengindeydii...tadı meyve suyu gibi ama kokusu biraz gariptii...yani bu normal mi acaba bozuldumu diye düşündümm...sen nerden aldın hangi markaydı ??

kızlarrr ben geldimmmmm....evimizi teslim aldıkk allaha şükürler olsunnn...ve kiracı bile bulduk gibi gibi :) :) gibi değil kiracımızla birlikte gittik evi teslim almaya :) kız öğrenci..tek kalacakk..arkadaşımızın kuzenii..yanlız diye korkuyorduk güvenlik açısındann..amaaa güvenlik hat safhada..harikakonutlarr..3+1 ni alıp oturmak isterdimm..ama eşim o yakaya gitmezz...kızda çok begendii...

evet öle biyerde oturmak hayalim ilerde.. havuzu fitnes..sahuna..herşey site içinde.. 3500 konutluk bi site...amaaa :KK43: :KK43: ben orda oturmadıktan sonraaaaa:KK14::KK14::KK14:

sonrasında bu yakaya geçtikk maç varmış onun trafigine kalmayalım diyee..dışarda bişiler atıştırıp eve geldikk...

yaww ben 2 gündür rahatsızım ama sorun nerde bilmiyorumm...hazımsızlık var sankii...midem bulanıyorr..ilaçlar diyorum amaa..bi anda kanım çekiliyor sankii..allah hayretsinn..bi salı olsada baksam ne olacakk..

Canım hayırlı uğurlu olsun :KK71:
Rabbim inşallah daha güzelinde sana oturmayı nasip eder :KK34:
Bak ne güzel kiracıda hazır :KK34: ev kendini öder bir kaç senede inşallah :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

Sanada geçmiş olsun bu arada :KK71:

hayırlı olsun cnm, oturmakta nasip olsun inşallah...
geçmiş olsun, salgın mı var nedir bende aynıyım. midem bulanıyor, karnım gurul gurul :)
etrafımdada çok var...
midem daha diyete başlamadan bozuldu , anladı herhalde aç kalacağını :)
herkese iyi akşamlar...

şirineeeeeeeeee sana ihtiyacımmm varrrrrr......nar suyu içiyordun yaa senn...

dün bende bakındımm ve tat ın nar suyunu aldım yüzde yüz doğal şekersiz yazıyorduu...ama tadı tatlı gibii..bide rengi koyu çay rengindeydii...tadı meyve suyu gibi ama kokusu biraz gariptii...yani bu normal mi acaba bozuldumu diye düşündümm...sen nerden aldın hangi markaydı ??

Cnm nar suyunu endometrium inceligin varsa kullan. Rahim duvari inceligim vardi benim ondan ku lan mmistim
Eher kalinlik normalse yada rahim duvarn kalinsa kullanmak sakincali habern olsun bence yumurtl am gununde rahm kalnligini olctur ve ona gore kullan derim. Cunki bebek ince raimede cok kalin rahimede yerlsemiyo

tebrik ederim. Hayırlı olsun.

Kizlar nasilsinizzz. Dun gece basima cok kptu bisi geldi rabbim yasatmasin. :KK43:
Gece kasik laarima sanci.girdi ve vaj. Bolgeme agri yapmaya baski yspmaya basladi
Hemen acile.gitti kadin doguma. Sira beklerken kadinin biri gozumun onunde dusuk yapti bayilacaktim neredeyse :KK43:()(
Allahima cok sukur bebegim saglammis 4.aya girdigim icin bebek cati kemiginin ust tarafina ciktigi icin agri olmasi nprmalmis
Birz gozetim alnda kaldim evimize geldik cok sukur.
Ama ha laa gozumun onunden gitmiyo perisan olduk esim le
Esimde doguya goreve gitti annemlere gidecegim yine kizlar umarim herkz iyidir

iyi geceler, geçmiş olsun umarım hamilelik döneminde yaşayacağın son maceran olur rabbim tekrarını yaşatmasın.
Allah kavuştursun eşinede

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3:

Bugün kusura bakmayın hiç gündüz uğrayamadım malum eşimle doktora gittik :KK34:
Böbrek taşı için Üroloğa göründü bende yanında arkadaş oldum :KK1:
Tabi beklerken bol bol kitap okuma fırsatım oldu şükür :KK1:
Şükür eşimin lazerle taş kırdırmasına gerek yokmuş meğer devlet hastanesinde boşu boşune ESWL denen sistemle taş kırdırmış ( olmayan taşı :KK1: ) Adamcağız boşuna o işkenceyi çekmiş ve af edersiniz kan idrarından çıkmış :26:
Eve gelincede aman kızı yıkıyayım yok evi toparlayayım derken öğlen oldu ve kardeşime geçmek zorunda kaldım :KK34: Daha yarım saat evvel geldik sayılır ve felaket yoruldum.
Sağ olsun amca kızımız koca kız ama akıl edipte bir işin ucundan tutmaz :KK53: bende kıyamadım kardeşime bulaşığa kadar yardımcı oldum :KK34:

İnşallah yarın kahvaltıdan sonra daha erken gelip güzel güzel sohbet etme fırsatım olur sizlerle :KK3: akşam kesin rahatım :KK1: eşim maç izlemeye kahveye çıkacakmış :KK76::KK76::KK76: bende rahat rahat sizlere takılırım :KK1:

ceco34 slm
nasılsın canım

iyi geceler, geçmiş olsun umarım hamilelik döneminde yaşayacağın son maceran olur rabbim tekrarını yaşatmasın.
Allah kavuştursun eşinede

İyi dileklerin için çok saol cnmm :nazar:
Amin ins tez zamanda gelir cnm esim. Hamdolsun vugunumude cok fenayim :KK43:
Kizlar bacak ve kalcamm çok agriuo yere basamıyorum ağlıyorum resmen
Sag sola dönüp yatamiyorum var mi bi çözüm önerisi olannn cecooom sn tecrbelisn
Yardım et :KK43:

İyi dileklerin için çok saol cnmm :nazar:
Amin ins tez zamanda gelir cnm esim. Hamdolsun vugunumude cok fenayim :KK43:
Kizlar bacak ve kalcamm çok agriuo yere basamıyorum ağlıyorum resmen
Sag sola dönüp yatamiyorum var mi bi çözüm önerisi olannn cecooom sn tecrbelisn
Yardım et :KK43:

canım dra söyle sana magnezyum ilacı versin benimde öyleydi aynen senin gibi bana suya katılan ilaçdan verdi dr bi iki kullanımdan sonra gecti

günaydınn kızlarr ben geldimm..günaydınlığıda kalmadıı öğlen olduuu.....daha kahvaltı yapmadımm...hiçbişi istemiyor canımm.çünkü midem hala kötü..ve aşırı gabızlık yaşıyorum 4 gündür...hep olurdu ama bu sefer glukofende etki etmedi...valla korkuyorum kendimden bu ilaçların etkilişimimi acabaa..karnımmçatlıcakk gibi..ee yiyorum 4gündür ama tık yok..böle devam ederse dr gidicem galibaa..

Canım hayırlı uğurlu olsun :KK71:
Rabbim inşallah daha güzelinde sana oturmayı nasip eder :KK34:
Bak ne güzel kiracıda hazır :KK34: ev kendini öder bir kaç senede inşallah :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

Sanada geçmiş olsun bu arada :KK71:

sagoll canımmm...allah isteyen herkeze nasip etsinn...biz 2 senedir ödüyorduk..çok zorladı bizi maddi yönden borçlandıkda ama zorlanmadanda olmuyor bu zamanda...şimdide ev bitti araba çıkacakkk bizim sıkıntılara yine devam...benim bebek işini etkilemesindee..bu kadar erteledim daha ertelemem...

sizede geçmiş olsun cecomm netmişler öle enişteyee....yaa ben hastayken valla korkuyorum artık dr lara gitmeye..benimm hiç güvenimm kalmadıkiii....nasıl insanlarr bunlarr yaaa....

hayırlı olsun cnm, oturmakta nasip olsun inşallah...
geçmiş olsun, salgın mı var nedir bende aynıyım. midem bulanıyor, karnım gurul gurul :)
etrafımdada çok var...
midem daha diyete başlamadan bozuldu , anladı herhalde aç kalacağını :)
herkese iyi akşamlar...

sağoll canım...inşallah isteen herkeze nasip olsunn...

valla anlamadımm ne salgınmıdır nedir ama..kötüyümm...aşırı gabızlıkda çekiyorumm..daha çatıcak gibiyimm..

sanada çok geçmiş olsun canımm bizim yegen korkutmuşş senii...bundan sonra agrın çok olabilirr..dikkat et kendinee..

eniştede bian önce gelir inşallahh...

Cnm nar suyunu endometrium inceligin varsa kullan. Rahim duvari inceligim vardi benim ondan ku lan mmistim
Eher kalinlik normalse yada rahim duvarn kalinsa kullanmak sakincali habern olsun bence yumurtl am gununde rahm kalnligini olctur ve ona gore kullan derim. Cunki bebek ince raimede cok kalin rahimede yerlsemiyo

gecen gittiğimdee ince dedi dr..bide 2 kutu klomen verde bi dr sordum yararı olmaz dedi rahim duvarını dahada inceltirr...bende nar suyu aldımm..ama rangi kokusu bi acayipp..ve şekersiz yazıyor ama tatlı gibii..acaba dedimm bu bozukmuu bi bardak içtim ama sorayım dedim..

tebrik ederim. Hayırlı olsun.

çokk sağoll canımm..rabbim isteyen herkeze nas,ip etsin inşallahh..

Waw cım gecmiş olsun canım bnm
Bi kac önerim olacak sabah ac karna sirkeli suuyunu iç ve kahvaltı erken saatte mukakkak yap glikofen mi kullanıyodun ne bole ilaclar düNli kullanm istermiş saati saatine
Bide ilac içtikten bi on dk sonra cikolata ya sole 2 parca faZla degıl hemn ishal olacaksınn bebişim.... Bi dene derimmm
Kendimden biliyorummm
Cumartesi gunu ilaç kullandım. Adet oldugumdan 2 parca cıkolata yedım ılactan sonra fazla yıyemedım zatwn midem bulandı cumartesı tuwalette bitti diyebilirim
Pazar gunude bilerek yaptım bakalım bundan mıdır dıyeee oyy arkadas mide sesinden duramıyosunn:))))))

Waw cım gecmiş olsun canım bnm
Bi kac önerim olacak sabah ac karna sirkeli suuyunu iç ve kahvaltı erken saatte mukakkak yap glikofen mi kullanıyodun ne bole ilaclar düNli kullanm istermiş saati saatine
Bide ilac içtikten bi on dk sonra cikolata ya sole 2 parca faZla degıl hemn ishal olacaksınn bebişim.... Bi dene derimmm
Kendimden biliyorummm
Cumartesi gunu ilaç kullandım. Adet oldugumdan 2 parca cıkolata yedım ılactan sonra fazla yıyemedım zatwn midem bulandı cumartesı tuwalette bitti diyebilirim
Pazar gunude bilerek yaptım bakalım bundan mıdır dıyeee oyy arkadas mide sesinden duramıyosunn:))))))

bendede öyleeydii..bugün ilk içtiysem diğer gün evden çıkmıyordumm aşırı ishal yapıyordu glukofen ve rahatlıyordum da ama..bu sefer yanında içtiğim bi çok ilaç var onlarla etkileşimmi göterdi bilmiyorumm..4 gündür tık yok...midem taş gibii..rahatsız ediyor benii bakalım nolcak sonu...allah hayretsin

selamün aleyküm bayanlar :)
bugün bende başladım kısmaya, listeme tam geçemedim henüz ama en azından azalttım.
bayramdan sonra nasipse aşılama düşünüyorum (eşimide tam ikna edebilirsem), o yüzden doktora gidene kadar en az 5 kilo versem çok iyi olur. inşallah verebilirim...

selamün aleyküm bayanlar :)
bugün bende başladım kısmaya, listeme tam geçemedim henüz ama en azından azalttım.
bayramdan sonra nasipse aşılama düşünüyorum (eşimide tam ikna edebilirsem), o yüzden doktora gidene kadar en az 5 kilo versem çok iyi olur. inşallah verebilirim...

canım hayırlısı olsun inşallahh..bende bu gidişle bayramdan sonra aşılama yaptırcamm...bende eşimi razı etmeye çalışıyorum..bayramda adet olucam..2..3. günü iğnelere başlamam gerekiyorr..eşimde bayram arasında telaş yapmasak bayramdan sonrakinde aşılama yaptırsak dedii..ben de hayırlısı dedim bıraktım..bakalım neler olacakk..

sen hangi şehirdesinn? dr un varmı??

canım hayırlısı olsun inşallahh..bende bu gidişle bayramdan sonra aşılama yaptırcamm...bende eşimi razı etmeye çalışıyorum..bayramda adet olucam..2..3. günü iğnelere başlamam gerekiyorr..eşimde bayram arasında telaş yapmasak bayramdan sonrakinde aşılama yaptırsak dedii..ben de hayırlısı dedim bıraktım..bakalım neler olacakk..

sen hangi şehirdesinn? dr un varmı??

sağol. ben istanbuldayım avrupa yakasında. ben 2 yıldır aynı doktora gidiyordum, bu sefer farklı bir doktor deniyeyim dedim bakalım o ne diyecek diye, 10 gün önce gittim işte muayeneye ben sana aşılama öneriyorum dedi. zaten bende yumurta takibinden sıkılmıştım çok stresli oluyor bilirsiniz zaten. bakalım işte eşim pek razı değil gibi ama sonuçta bu iki kişiyi ilgilendiren bir durum, ikna etmeye çalışıcam inşallah.

sen kaç ay yumurta takibi oldun? nerde yaptırcan aşılama?

Allah yardımcımız olsun, ben bazen çok kafaya takıyorum saatlerce ağladığım oluyor. etrafımdada bir sürü bebek var hemde benim gibi uğraşan insanların oldu, Allah bizlerede versin inşallah....

X