Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün çok işim var ve birazdan hepsine girişeceğim Allahın izniyleÇamaşır makinesine bir posta attım yıkanıyor bile
Şimdi oturup yarın kızkardeşime götürmek için sarmayı saracağım sonrada temizliğe girişmem lazımEv aldı başını gitti iki gündür gezince akşam benimki gelmeden bitirmiş olmam lazım ki paşamızın ağzına laf vermim birde iki hafta sonra anamlar geliyor almanyadan o gelmedende tül perde cam halletmem lazımki onun evinide temizleyelim sonra bir kaç gün dışarda çok işim olur koşturmaktan ev iyice azmasın
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin ve gönlümüzden geçenleri önümüze hayırlı olarak sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnn
Aklımdayken bildirimimi de yapayım
Malum Reglm şu anda devam ediyor o yüzden 104.2 kg ken bugün tartıda 104.9 u gördümdavul gibi şişim şu anda ama inşallah regl bitince eksiyi görürüm
Artık haftaya inşallahpes etmek yok yola devam
Tabiki katılabilirsinAramıza hoşgeldin canım
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verir şu pko illetinden kurtuluruzAminnnnnnnnnnnn
Canım Allah senden razı olsun
Buradaki özlem çeken tüm Arkadaşlarımız adına sana teşekkür ederim bu güzel paylaşımın içinBende de iki tane cadı var ( ikincisi pko teşhisi konduktan hemen sonra oldu doğal yoldan ) ama dediğin gibi insan duygulanıyor o tür özlem dolu yazılar okuyunca
RAbbim kimseyi evlatsızlıkla yada evladıyla sınamasın....Aminnnnnnnnnnnnnnnn
İNşallah işe yarar gerçektende hepimiz kurtuluruz bu ilettenpko gidince kilo vermekte daha kolay olucaktır zannımca
Bakalım bende bulmaya çalışırım onu ve araştırırımolurda kullanırsam zaten tecrübelerimi iletirim bende
Canım istersen numarasını vereyım detaylı bilgi al işletmenin sahıbı habibe diye bi hnm abla
Canım özeline girwmedim verim numarayı sıfırbesyüzellidört beşyüzaltmışbeş yirmisekiz seksenüç
Habibe hnm
Merve saglam dıye bir arkadas önerdi onada kızınz vesıle olmuş dersınız
Kızlar yha glıforla progestanı bir arada kullanan varmı acaba
Acayıp basım donuyo
Bide iştahım daha cok acıldı
arkadaşlar slm
ben foruma yeni katıldım. Umarım aranızda çokz güzel paylaşımlara tanık olacağım.
Maalesef bende polikistikover liyim. 160 cm 73.3 kg yum dr kg vermemi soledi ama ben 1haftada çok sıkı diyet yapmama ve günde 1 saat yürüyüş yapmama rağmen 1 kg verebildim.insülin direncim yüksek. dr matofin'e başlattı. Kullanan var mı etkili oluyor mu?
Birde metabolizmayı etkileyen canlandıran yiyecek, çaytarifleri yada kür tarifleriniz varsa paylaşırmısınız.
Bu sabah istanbulda hava kapalı ve ruhum gri modda
Aramıza hoşgeldin
Adım banu, 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim, pko ve insülin direnci bende de var maalesef, bende istanbuldayım ve gri moddayım
120 kg la başladım zayıflama serüvenime 2 sene evvel ve şu anda 104 kilo falanım96yıda görmüştüm bir ara ama işte aptal kafam 2 ay spora ara verince giden geldi neyse geleni göndermesinide biliriz
Kızlar yha glıforla progestanı bir arada kullanan varmı acaba
Acayıp basım donuyo
Bide iştahım daha cok acıldı
arkadaşlar slm
ben foruma yeni katıldım. Umarım aranızda çokz güzel paylaşımlara tanık olacağım.
Maalesef bende polikistikover liyim. 160 cm 73.3 kg yum dr kg vermemi soledi ama ben 1haftada çok sıkı diyet yapmama ve günde 1 saat yürüyüş yapmama rağmen 1 kg verebildim.insülin direncim yüksek. dr matofin'e başlattı. Kullanan var mı etkili oluyor mu?
Birde metabolizmayı etkileyen canlandıran yiyecek, çaytarifleri yada kür tarifleriniz varsa paylaşırmısınız.
cecommm naberrr...kimsee yokkk kilo bildirimindee napamm sen bi akıll verrrr...kimseninnn tınlayıp bildirim yaptıgı yokk..liste felan yapmıyım mı hiçç ??
arkadaşlar slm
ben kullanıyordum canımm...evet feci baş dönmesii ve uyku yapıyor progastann...gilifor da iştah keser bi süre sonraaa..
hadii bakalımmm hoşgeldinn...kilonn çok da değilmiş şükürrr...benimde atak yapıp vermem lazım biraz daha..dr banada kilo ver dedi...
senşuan tedavide misinnn_??
Canım hoşgeldin bnm kürüm mürüm yok ama şöyle diim
Ben sogan ve maydanoz suyu içiyorum haftada 3 defa tadları biraz kabullncek gibi degil birden yuklenirsemn bnyem aşırı tepkı verir
Tarıfler nettekılerle aynı
Sogan kürü ve maydanoz kürü yazıyo
Tawsıyem gunde en az 2 lt su iç
Ben 3 lt içiyorum
Günde 3 kupa bitki çayı onerırım
Biberiye cayı muhakkak kullanmalısın hem kılo verdırıcı
Hemde adet sancılarmız malum kıstten dolayı cok oluyo ona ıyı gelır
Gunluk kalorını 1000 altında tutma
Spor olarak youtubeden girip leslie 3 mil yaz ve yap yanlış hatırlamıyosam 45 dk 300 kalori taktırıyo
Şekeri bırak
Un tuz yag yok
Ekmk kepekli
Bu kadar kendı diyetisyenin kendin ol
Heee a kalaın unutuyodum muhakkak ama muhakkak metabolizmam calışssın diyosan erken kalk ac karna sporunu yap mumkunse kalkınca elma sirkeli ılık su iç afedersin tuvaletten cıkamıcaksun
İçebilirsen gece yatmadan 10 dk öncede iç sirkelş su sabaha kadar için temizlnsib
Canım ben bu yöntemle 3 haftada tam tamına 4 kılo verdımnn
Sende hatta isteyen herkes verebılır
Canım hoşgeldin bnm kürüm mürüm yok ama şöyle diim
Ben sogan ve maydanoz suyu içiyorum haftada 3 defa tadları biraz kabullncek gibi degil birden yuklenirsemn bnyem aşırı tepkı verir
Tarıfler nettekılerle aynı
Sogan kürü ve maydanoz kürü yazıyo
Tawsıyem gunde en az 2 lt su iç
Ben 3 lt içiyorum
Günde 3 kupa bitki çayı onerırım
Biberiye cayı muhakkak kullanmalısın hem kılo verdırıcı
Hemde adet sancılarmız malum kıstten dolayı cok oluyo ona ıyı gelır
Gunluk kalorını 1000 altında tutma
Spor olarak youtubeden girip leslie 3 mil yaz ve yap yanlış hatırlamıyosam 45 dk 300 kalori taktırıyo
Şekeri bırak
Un tuz yag yok
Ekmk kepekli
Bu kadar kendı diyetisyenin kendin ol
Heee a kalaın unutuyodum muhakkak ama muhakkak metabolizmam calışssın diyosan erken kalk ac karna sporunu yap mumkunse kalkınca elma sirkeli ılık su iç afedersin tuvaletten cıkamıcaksun
İçebilirsen gece yatmadan 10 dk öncede iç sirkelş su sabaha kadar için temizlnsib
Canım ben bu yöntemle 3 haftada tam tamına 4 kılo verdımnn
Sende hatta isteyen herkes verebılır
hoşbuldum :)
54 kg ya düşmem lazım bu da nerden baksan 20 kg yapıyor. bakalım sabredeceğim. Ben çok yeni 2 hafta önce öğrendim pko lu olduğumu. hormon tahlilleri sonuçları gireceğimiz hafta belli olacak. Ondan sonra tam netleşecek.ama 2 haftadır folik asit benexol ve matofin kullanıyorum. kg vermem sölendi.
cecommm naberrr...kimsee yokkk kilo bildirimindee napamm sen bi akıll verrrr...kimseninnn tınlayıp bildirim yaptıgı yokk..liste felan yapmıyım mı hiçç ??
süperr sin canımm yaaa...tabrik ediyorumm ve maşallahh diyorumm...buralarda ol bizimde elimizden tut :) :) biz yılmışş durumdayızzz..birinin bizi çosturması lazımmm
hadii bakalımm hayırlısıııı...metformininde faydası olacakkk ve gidecek klilolarr ptıtr pıtırr..sen drun verdiğiilaçları devam ett...inşallah pko çıkmazzz çıksada inatcı bi pko olmaz inşalllahh..
bu alltaki kg cetvelini nasıl yapıyorsun bende yapmak istiyorum.yardımcı olabilirmisin