Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Belki şu anda bile bazılarınız ailecek Pazar gezmesi yaparken benim totoşum daha yeni yer gördü
Sabah kahvaltıdan sonra az dinlendim sonra bir giriştim mufağıma şu saatte kadar temizliğiyle uğraştım
felaket yoruldum ama her yer mis gibi oldu
Dolap içlerini, kapaklarını falan sildim sonrada dolap içlerini tekrar düzenledim ( birşey lazım olunca çekeleyince biraz dağıtmıştım da
) özellikle tencere tavaların olduğu yer tam bir kaostu
hazır elim deymişken iyice çizilmiş teflon tencereleride çöpe attım
eşimede hiççççç kusura bakma yenisini alacağım bir ara dedim
Allahtan ev için birşeyler alınacağı zaman ses etmiyor aksine alma diyen mi var ne lazımsa ufak ufak al diyor
Bugünlük başka iş yapmayı düşünmüyorum
Yarında sabahtan eşimin aldığı arabayı üzerimize almaya gideceğiz sabah 7de
taaaaaa tuzlaya gidecekmişiz tabi dönüşte mecbur ben kullanıcağım kendi arabamı
neyse iyi gezme sayılır
Daha sonrada şu uzun zamandır istediğim buharli temizlik makinesini alacağız Allahın izniyle
sonra ufak ufak odaları halledeceğim cam ve tüller dahil
malum bir sonraki pazartesi gecesi annemler geliyor eee bayramada az kalacak ve annemlerin işlerinden fırsat olmaz diye dip köşe şimdiden yapayımda devamlı elim üzerinde olursa pislenmez diye düşünüyorum
olmadı bayramdan önceki hafta sonu tekrar üzerinden geçerim ama tabi cam tül hariç
Eki Görüntüle 810184 HAYIRLI PAZAARRRLAARRR ÇITIR HATUNLAR..
Herkes hastayken benim hasta olmam kaçınılmazdı..hamdolsun şifayı kaptık hemde aile boyu...:2:Malum eşim pazarda çalışıyor..
kızlar cuma bildirim yapmaya fırsatım olmadı..şöyleki; işten gelince girerim diyordum ama k.validemlerin bize geleceğini ve yatılı kalacağını öğrendim..kreşten gelince motoru taktım..ev temzliğini haftasonuna bırakmıştım..mecbur yaptım..dünde bizdelerdi zaten hastalandım ama ayakta atlatıyorum..ama ne olursa olsun cuma sabahları aç karnına tartılıyorum..veee sonundaaa 74'ü gördüm..
74.8 kg yum
benim şiddetle tavsiyem akşamları ye-me-yin kızlar..ben sabah kahvaltısında istediğim herşeyi yiyorum..bu aralar beyaz ekmek yemesem daha çok verirdim..
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZZZ...
Canım hepinize çok çok geçmiş olsun
Rabbim hepinize acil şifalar verir inşallah....Aminnnnnnnnnnnn
Bu arada 74ü görmüşsün gözün aydın
İnşallah bayrama kadar 70ide görürsün ...Aminnnnnnnn
Kizlar nasilsinizzz. Dun gece basima cok kptu bisi geldi rabbim yasatmasin.
Gece kasik laarima sanci.girdi ve vaj. Bolgeme agri yapmaya baski yspmaya basladi
Hemen acile.gitti kadin doguma. Sira beklerken kadinin biri gozumun onunde dusuk yapti bayilacaktim neredeyse
()(
Allahima cok sukur bebegim saglammis 4.aya girdigim icin bebek cati kemiginin ust tarafina ciktigi icin agri olmasi nprmalmis
Birz gozetim alnda kaldim evimize geldik cok sukur.
Ama ha laa gozumun onunden gitmiyo perisan olduk esim le
Esimde doguya goreve gitti annemlere gidecegim yine kizlar umarim herkz iyidir
Canım çok çok geçmiş olsun
Allah bir daha öyle bir korku yaşatmasın...Aminnnn
Diğer bayanada sabırlar versin gerçekten çok kötü bir durum
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnn