- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
sağol. ben istanbuldayım avrupa yakasında. ben 2 yıldır aynı doktora gidiyordum, bu sefer farklı bir doktor deniyeyim dedim bakalım o ne diyecek diye, 10 gün önce gittim işte muayeneye ben sana aşılama öneriyorum dedi. zaten bende yumurta takibinden sıkılmıştım çok stresli oluyor bilirsiniz zaten. bakalım işte eşim pek razı değil gibi ama sonuçta bu iki kişiyi ilgilendiren bir durum, ikna etmeye çalışıcam inşallah.
sen kaç ay yumurta takibi oldun? nerde yaptırcan aşılama?
Allah yardımcımız olsun, ben bazen çok kafaya takıyorum saatlerce ağladığım oluyor. etrafımdada bir sürü bebek var hemde benim gibi uğraşan insanların oldu, Allah bizlerede versin inşallah....
amin canımm..tüm isteyenlerin yardımcısı olsunn..hiç kolay değilll..anlatsan anlatılmayacakk bi yara..anşılamayacakk...bundada vardır bi hayır..rabbimin bize sundugu sınavı...
bende ist dayım..anadolu yakasındayım...dr bi türlü kafama yatanı bulamadımm...ben 4.5 yıllık evliyimm..ilk senesi 5 ay klomen içtimm..ama dr um takip yapmadı ..ozamanlarda takip olayını bilmiyordumm şimdi bu ay başladım yeniden..klomen içtim 5 gün sonra gittimm.. 7mm dedi bi yumurta var...şimdi git 5 gün sonra yine gel dedi...yarın gidicem bakalım nolcekk...
sen nekadar takip yaptırdın..son durum nee?? bide takip yapılınca kaç keregidiyorsun dr a??yanikaç günde bir??