Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Kızlar sabah erkenden Nişantaşına gidip kendime yeni ciciler aldım yarınki Nişan için :KK1:
Bugünde malum kızımın bir gün geçikmeli de olsa Doğum günü kutlaması için hazırlık yaptım ve hazır daha kimse gelmeden sizlerede bir bakayım dedim :KK1:
Kızçemin pastası çok güzel olmuş :KK16: kesmeden resmini çekeyimde sizlerede gösteririm :KK1:
Ben kendi adıma akşam yemeği yemedim ince de olsa bir dilim yerim diye :KK1:

Akşam misafirler gidince inşallah damlarım yine :KK1:

Canım ellerine ve emeğine sağlık :KK71:
Allah senden razı olsun güzelim ....Aminnnnn
Hakkını helal et okadar vakit ayırıyorsun bizler için :KK34:
İnşallah haftaya bende gerçek kilomu artık öğrenip ona göre bildirimimi yaparım :KK34:

inşallahh cecommm...inşallah dahada az çıkarsın ama ihmal etme tartı işini en kısa zamanda öğren ve start verelimm...bende saldım kendimi bibirimize çoşku verip yeniden bi atak yapmamız lazımmmmmm...

helal olsunn..bide herkez bildirimini yapsa güsel olacakdaaa..yapmıyor kimse...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Misafirlerim baya geç gitti sayılır :KK34:
Çocuklar baya bir eğlendi hatta benim küçük cimcime doyamadı herhalde en son teyzesinin peşinden ağladı daha yeni parti başladı gitmeyin diye :KK60: parti başlasın diye ablası onlara gaz verdi devamlı anında kapmış bizimkide :KK1:
Uyuz görümcem ve KVde geldiler :KK1:
Onlar fazla kalmadı 2 saat zor oturdular :KK1: Aslında daha erken gideceklerdi ama ben inat ettim komşu ablam gelmeden pasta kesmeyeceğiz diye :KK1:
Çok fazla sohbet etmedik zaten her zamanki gibi :KK53: KV zaten diş etinden ameliyat olduğu için konuşmadı bile :KK1:

Kızıma komşu ablası çok güzel koyu pembeye yakın bir elbise üzerine çok hoş beyaz bir hırka almış :KK16: cadı bayıldı hatta yarınki nişana onu giydireceğim fıstığıma :KK34:
Tetemiz yani kardeşim çok güzel bir eşortman takımı almış cimcimeye :KK1: onada bayıldı cadı :KK1:
Görümce kısa bir şort üzerine tshirt almış, KVde tayt tshirt almış ve cadı neden bilmiyorum onlarınkini halının üzerine bırakıp gitti :KK1: hani az daha büyük olsa anası öğretmiştir olurdu kesin :KK1:
ASlında ilk kez doğru dürüst birer hediye almışlar :KK53: önceki doğum gününde görümce kilotlu çorap almıştı yaz günü :KK1: kv desen bir don bir atlet :KK60: herhalde bu sefer kalabalık olucak rezil olmayalım dediler :KK1:

Yarın sabah erkenden kalkmam lazım. Eşimin kuzenide geç saatte geldi bize yatıya nasılsa birlikte nişana gideriz diye :KK1:
Bir yandan kendimle uğraşırken bir yandanda kahvaltı hazırlamam lazım :KK1: en geç 12de erkek evinin önünde olmamız lazım ve ben o saate kadar nasıl yetiştireceğim kendimi bilmiyorum :KK1:
Allahtan geceden kırmızı ojelerimi sürdüm :KK1: 3 kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun mantığıyla yola çıkan ben yarın siyah pantalon üzerine siyah kolsuz ve kırmızı uzun hırka gibi bir şey giyeceğim :KK1: Yarın kesin resim çekilirim ve eğer eşim izin verirse sizlerede gösteririm :KK1:

Neyse yatayım sabah erken kalkacağım :KK3:
:KK54::KK54::KK54::KK54:

kızz bende sen cuma ortalarda görünmeyince cuma yaptın sandımm....

doğum günü kutlu olsun bıcırıkınn....allah sağlıklık sıhhatli bi ömür nasip etsinn...kv de gelmişş..eksik kalırmıı..yemek yaptınmı sadece pasta çay mıydıı ??bende seviyorum böle etkinlikleri yaa...ama hep yapan olmak istememar arada katılmakda isterimm...:KK1::KK1:

güle güle kullann ciclerini resim eklersen bakarızz :) yaww çeşke yakın olsan umraniyedebiyer buldum büyük beden çok güsel şık şeyler satıyor özellikle tşörtlerr..pantolonlar hertürlüsü varr..abiye fazla yok küçücük biyer adamın yeri amaa harika şeyler varr...benim halam çook kilolu 160 kg civarı ona hediyeararken buldum orayı vee müdavini olduk..geçen teylemler
gelincede gittik baya bişiler aldık...büyük bedenveşık şeyler varr..bende kendime göre bluz aldım..

nişanda güzel geçerinşallahh..gelince dinleriz maceralarını...

evett kızlarr ben cuma sabahı 77 yi gördüm sonunda artılarım gitmişti amaa..sagolsun cuma..cumartesi ve bugün pazar eşimm evdeee 3 gündürr..77 hayal oldu yineee..

amann 3 gündür tatildeee...dışarda oldugumuz vakitler dışardayız sonrasında evde ayaklar uzun yatıyor ..yaww erkek olmak ne kadar güsell..kadınlara 7/24 iş..yemeğidüşün yemek yap..ee sofa bulaşık...ee yatak topla..evi topla...ee çamaşırıda as..ee ütülükler varr...eeeeeeee ......eeeeeeee ler hiç bitmiyorr..ee akşama ne yenecekk...ayyyy... ve görüntüde ne yaptınkii..onu bende yaparım..çamaşırı makina yıkıyor bulaşığı makinaaa.. pöööffffff:KK31::KK31:

canımmm çookk teşekkürlerrr biz veremezsek tüüü bizee...bende bu hafta bu listeyi deneyeyim diyorumm..gerçi bendekide aynı ama ekmekler biraz az..ekmek yerine ceviz vermişti bana..

ama şimdi kilom baya düştü bu kiloda bu listeyi yine yapsam aynı etkiyi gösterirmi acabaaa...??

vee artık benim sporada başlamam lazımm sen nettin yürüyüş yada spor yapıyormusun düzenlii?? senin sayende indirdiğim bi kaç spor programı indirmiştim bikaç gün yaptım ama sonra kaldı öylee :KK43: :KK43: yine bi atak yapıp 5 kilo daha versem süper olacak benim içinn...burası bana iyi geliyordaa..burdada saldı herkezkendini kafa estikce geliyorr..bende saldım doğal olarakk :) :)

Ben de dün başladım bugün regli ağrıları tutunca kaldı (Gerçi bende daha tık yok ama :KK60:) Tekrar başla, onun yardımı olur. Listeyi istersen denersin, fazla gelirse kendine göre azalt, ben direkt bununla başladım, şu an fazla geliyor, onun için porsiyonları en azından değiştirmesini söyleyeceğim.

Benim net problemim var şu ara, onun için yokum yoksa evdeyim yani :KK70:

Ben de dün başladım bugün regli ağrıları tutunca kaldı (Gerçi bende daha tık yok ama :KK60:) Tekrar başla, onun yardımı olur. Listeyi istersen denersin, fazla gelirse kendine göre azalt, ben direkt bununla başladım, şu an fazla geliyor, onun için porsiyonları en azından değiştirmesini söyleyeceğim.

Benim net problemim var şu ara, onun için yokum yoksa evdeyim yani :KK70:

tamam canımm imkanın oldukca gel yinee..maşallah çok güzel verdin kiloları listende harikaa...sporadaaa ne diyim inşallah başlıcammm yapamıyorum birtürlü yaaa...karar veriyorum bişi çıkıyorrr...tembelimm tembelll...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Sabahtan beri uğrayamadım malum bugün eşimin amcaoğlunun nişanı vardı :KK34:
Kahvaltıyı baya erken yapıp direk kendimle uğraştım :KK1: yok saç, yok giyim, yok küçük kuzuyu hazırla derken inanın makyaj bile yapamaya vaktim olmadı :KK1:
Kız tarafı Maltepede oturuyormuş ve ben eşimi takip ettim arabayla ( o amcasının bir arkadaşının minibüsünü kullandı :KK1: )
Anam hem baya uzakmış hemde bütün dengesizler beni buldu bugün :KK53:
Tam 3 kere kaza tehlikesi atlattık :26:
Her defasında deli gibi giden birileri birden sol şeritten tam sağ çevirdiler araçlarını ve ben son anda durabildim önümdeki frene asılınca :nazar: :nazar: :nazar:
Yarın ilk gördüğüm dilenciye para vericeğim dedim sağ sağlim eve dönersem diye :KK34:
Şükür herşey güzel geçti ve sağ sağlim döndük :KK34:
Tabi dönüşte birde eşimin amcasına gidip çay içince bu saatte ancak geldim ve felaket yorgunum :KK53:

Yinede sizlere bir tanede olsa mesaj atayımda öyle yatağa atayım kendimi dedim :KK1:
Yarın uzun uzun sohbet ederiz nasılsa :KK34:

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?

Bugün ayın 1'i, yeni ay hepimize huzur, mutluluk ülkemize de barış getirsin inşallah.

Yeni ay yeni başlangıç olduğuna göre, net gene sapıtmadan ben size diyetisyenin verdiği örnek listeyi yazayım, değişim tablolarının resmini çekerim, bir yığın not aldı kadın üzerlerine, biraz karışık. Yazarsam çorba olacak :KK9:

Evet, örnek liste:

Kahvaltı:

1 dilim beyaz peynir veya 1 adet haşlanmış yumurta
4-5 adet zeytin veya 2-3 adet ceviz (ben zeytin yemediğimden böyle bir düzenleme yaptık :KK34:)
3 ince dilim ekmek
Çay, bitki çayı gibi içecekler şekersiz olmak kaydıyla sınırı yok,atış serbest :KK60:
Çiğ sebze (domates, salatalık yeşil biber vs) bol miktarda, ne kadar yiyebilirseniz.

Ara Öğün (İki Saat Sonra):

1 Porsiyon Meyve

Öğle Yemeği:

1 Porsiyon sebze yemeği (5-6 yemek kaşığı) veya 1 porsiyon et yemeği
1 Su Bardağı yoğurt veya ayran
Salata
2 İnce Dilim Ekmek

Ara Öğün:

2 Porsiyon Meyve

Akşam öğününe daha varsa, bundan iki saat sonra tekrar bir ara;

1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim ekmek

Akşam Öğünü:

1 Porsiyon sebze yemeği veya bu kez 2 porsiyon et yemeği
Bir su bardağı yoğurt
Salata
2 dilim ekmek

Ara Öğün:

1 Porsiyon Meyve ve 1 su bardağı süt veya yoğurt

Kızlar bütün öğünler arası iki saat olmalı. Sabah diyelim 7'de kahvaltı ettiniz, 1 de öğle yemeğine oturacaksanız saat 9 ve 11 de ara öğün yapmanız gerek. Ekmekler de ince dilim olacak aman haa... Zaten ara öğün de fazla olduğu için açlık hissedeceğinizi sanmam.

Canım ben bunu kayıt edeyimde denerim bir ara :KK34:
Paylaştığın için çoooooook teşekkür ederiz canım :KK54:

günaydınnn kızlarrrrr...

çook güzel birgün ve hafta diliyorumm herkezeeee...3 günlük tatilin ardındee...evle ben başbaşa kaldımm sürüsüyle iş varrr..başlarsamm sonu gelir başlamazsamm yine salanacakkk...hiç başlamakda istemiyorumm..eşimle geçen 3 günden sonra bugün kendimi tatilde gibi hissediyorummm:KK1::KK1:

şimdi kalkıppp kahvaltımı yapmak istiyorummm...sizdeeee uyanınn hadiiiiiiiiii............bilgisayarr konuşabilseydiii şimdi hepinizin evinde sesim çınlardııııııı........

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Sabahtan beri uğrayamadım malum bugün eşimin amcaoğlunun nişanı vardı :KK34:
Kahvaltıyı baya erken yapıp direk kendimle uğraştım :KK1: yok saç, yok giyim, yok küçük kuzuyu hazırla derken inanın makyaj bile yapamaya vaktim olmadı :KK1:
Kız tarafı Maltepede oturuyormuş ve ben eşimi takip ettim arabayla ( o amcasının bir arkadaşının minibüsünü kullandı :KK1: )
Anam hem baya uzakmış hemde bütün dengesizler beni buldu bugün :KK53:
Tam 3 kere kaza tehlikesi atlattık :26:
Her defasında deli gibi giden birileri birden sol şeritten tam sağ çevirdiler araçlarını ve ben son anda durabildim önümdeki frene asılınca :nazar: :nazar: :nazar:
Yarın ilk gördüğüm dilenciye para vericeğim dedim sağ sağlim eve dönersem diye :KK34:
Şükür herşey güzel geçti ve sağ sağlim döndük :KK34:
Tabi dönüşte birde eşimin amcasına gidip çay içince bu saatte ancak geldim ve felaket yorgunum :KK53:

Yinede sizlere bir tanede olsa mesaj atayımda öyle yatağa atayım kendimi dedim :KK1:
Yarın uzun uzun sohbet ederiz nasılsa :KK34:

Canım ben bunu kayıt edeyimde denerim bir ara :KK34:
Paylaştığın için çoooooook teşekkür ederiz canım :KK54:

bowww butarafa geçtinizz heee..nasıldı nişann millet nasıldı...gelinn güzelmiydiii....gerçi bütün gelinler güzeldir genelde :) :)

geçmiş olsun baya zorlu geçmiş yollarrrr...hemen bi sadaka verr bugünn...

kv cimle hiç macera yok sanırımm...anam ben alışmamışımsenin böle kısa özet geçmenee merakım kursagımda kaldıı :) :) eminim yorgunsun diyedirr...dinlen gel cecomm....

VEEEEE ALLAH AŞKINAAA....bugün egedenizin verdiği listeye başla bende benim listeye başlıyorumm..bize öle ekmeksiz sade ayran salata diyetleri yaramıyorr..ekmekli..sebzeli..meyveli diyetlerr zayıflatıyorrr...bugün spor varmıı??orda tartıll..hemen bu diyetede başlayalımm cumaya listeyi alt üst edelimm....

gerçi benim için zorr..3 gündür denge menge kalmadı eşimlee...bide ilaç içiyorum adet olmak içinn şişebilirimm yanii :):)

ewettt kızcelerrrr...kahvaltımı yaptımmmm...geriside aynı güzellikte gelirr inşallahhhh....bugünn gayett enerjikimmm...çarşamba karsıya gecicecmm şimdiden onun sevinci enerjimi yükseltiyorr ama ogün birazz kaçamaklarımm olacakkk haberinizz olsunn..kısır poğça felan filannn:KK9::KK9: ağzımm sulandı yawww...

neyse kahvaltımmm....

2 dilim ekmek...
4 zeytin..
2 salatalık..
1 domates..
1 kasşık yogurt..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Ay gece nasıl yorulduysam kütük gibi uyumuşum :KK1:
Sabah eşimin telefonuna uyandım saat 8 buçukta. Adamcağızın yine tutmuş ağrısı hatta belki eve gelebilirim olmadı özelde lazerle taşı kırdılalım dayanamıyacağım artık demişti ama baktım gelmiyor tekrar aradım iğne vurdurmuş ve ağrısı hafifleyince pazartesi devlet hastanesindeki randevusunu bekleyip yine aynı yöntemle taş kırdıracak :26:
Valla adamcağıza kaç gündür acıyorum nasıl sancı çekiyor ama yinede dik durmaya çalışıyor.
Özel bir hastanede çalışan bir arkadaşımız ameliyat olsan daha iyi olur demiş ve eğer tekrarlarsa eşim ameliyat olmaya karar verdi sonuçta yine bir iki gün ağrı çekecek ama en azından bir daha olmaz :KK34:
Hayırlısı ne diyelim :KK34:

Bende bugün biraz temizlik yapacak sonrada kendimi spor salonuna atacağım :KK34: Gidip yağlarımı yakayım :KK1:

inşallahh cecommm...inşallah dahada az çıkarsın ama ihmal etme tartı işini en kısa zamanda öğren ve start verelimm...bende saldım kendimi bibirimize çoşku verip yeniden bi atak yapmamız lazımmmmmm...

helal olsunn..bide herkez bildirimini yapsa güsel olacakdaaa..yapmıyor kimse...

kızz bende sen cuma ortalarda görünmeyince cuma yaptın sandımm....

doğum günü kutlu olsun bıcırıkınn....allah sağlıklık sıhhatli bi ömür nasip etsinn...kv de gelmişş..eksik kalırmıı..yemek yaptınmı sadece pasta çay mıydıı ??bende seviyorum böle etkinlikleri yaa...ama hep yapan olmak istememar arada katılmakda isterimm...:KK1::KK1:

güle güle kullann ciclerini resim eklersen bakarızz :) yaww çeşke yakın olsan umraniyedebiyer buldum büyük beden çok güsel şık şeyler satıyor özellikle tşörtlerr..pantolonlar hertürlüsü varr..abiye fazla yok küçücük biyer adamın yeri amaa harika şeyler varr...benim halam çook kilolu 160 kg civarı ona hediyeararken buldum orayı vee müdavini olduk..geçen teylemler
gelincede gittik baya bişiler aldık...büyük bedenveşık şeyler varr..bende kendime göre bluz aldım..

nişanda güzel geçerinşallahh..gelince dinleriz maceralarını...

:KK1: :KK1: KV dişlerini yaptırıyor ya ağzında diş olmayınca konuşamıyor bile :KK1: değil beni deli etsin :KK1:
Doğum gününde de nişanda da ağzını peçeteyle kapatıp oturdu :KK1:
Cumartesi hatta dedim nişana gelecekmisin diye aaaa sırf merakımdan geliyorum görmem lazım dedi :KK1: kadın resmende söylüyor görmem lazım diye :KK1:

Nişan aslında gayet güzel geçti ama içerisi çok sıcaktı ve benim cimcime bir içeri bir dışarı çıkıp durdu ( erkekler apartmanın arka bahçesinde oturdular ) bende cimcime yüzünden bir içeri bir dışarı çıkınca yapınca belki rüzgar aldım sanki grip olacakmışım gibi bir his var :KK53:
Ailenin 4 kızı ve 1 oğlu varmış; gittiğimizde inanılmaz güzel giyinmiş bir şekilde karşıladılar bizi. Biz erkekler bahçeye denince eve sığılmaz diye öyle yaptılar sandım ama meğer onlar kadın erkek bir arada oturmazmış. Kızların hepsi kapalı oldukları halde erkek yanına ancak feraceyi giydikten sonra çıkıyorlar. Anam benim tuhafıma gitti üzerlerindeki zaten uzun kollu, başları zaten kapalı ama yinede onu giymeden erkek yanına çıkmıyorlar hatta abiye kıyafetlerinin süslü kısmlarınıde siyah tülle kapattı gelin :KK53:
Saygı duyuyorum ama anam ben sıkıntılıyım bu kadar ayrıntılara dikkat edemezdim herhalde :KK1:

Gelin çok çekingen pek fazla konuşma imkanı olmadı ama eminim evlendikten sonra ben onuda kendiime benzetirim :KK60:
Diğer gelin maşallah benden çeneli :KK1: hatta oda diyor inşallah uyuz birşey değildir de güzel geçiniriz diye :KK1:
Genel olarak çok güzel geçti dönüşte de eşimin amcasında çaya kaldık hatta bir ara eşim ve amcaoğlu maç izlemeye gittiler o yüzden biraz geç kaldık ama yinede iyi oldu :KK34:

Zayıflamak icinsogan suyu etkili mi sizce kizlar

Zayıflamaya yardımcı diyorlar ama daha çok hamile kalmada kullanıldığını biliyorum :KK34:
Zayıflamayada etkisi varmış da ben içemedim acıkcası hamile kalırım korkusu ve tadı berbattı :KK60:

VEEEEE ALLAH AŞKINAAA....bugün egedenizin verdiği listeye başla bende benim listeye başlıyorumm..bize öle ekmeksiz sade ayran salata diyetleri yaramıyorr..ekmekli..sebzeli..meyveli diyetlerr zayıflatıyorrr...bugün spor varmıı??orda tartıll..hemen bu diyetede başlayalımm cumaya listeyi alt üst edelimm....

gerçi benim için zorr..3 gündür denge menge kalmadı eşimlee...bide ilaç içiyorum adet olmak içinn şişebilirimm yanii :):)[/B]

Kesinlikle toparlanmamız lazım canım :KK34: Eşimin ağrısı olmazsa bugün yada yarın alışverişe çıkacağım ona göre hemen başlarım canım şu metabolizmayı hızlandıran protein takviyesi gibi ek besin pek bir işe yaramıyor galiba :KK53: aslında daha bitmedi o ama bakalım önce egedenizin listesini deneyeceğim :KK34: inşallah birazda olsa gider :KK34:
Olmadı bende bizin buralarda bir diyetisyen vardı demiştim ya ona giderim diye düşünüyorum :KK34: nasılsa spora gidiyorum bari düzgün bir listeye uyayım ki bende şu kilolardan kurtulayım :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Ay gece nasıl yorulduysam kütük gibi uyumuşum :KK1:
Sabah eşimin telefonuna uyandım saat 8 buçukta. Adamcağızın yine tutmuş ağrısı hatta belki eve gelebilirim olmadı özelde lazerle taşı kırdılalım dayanamıyacağım artık demişti ama baktım gelmiyor tekrar aradım iğne vurdurmuş ve ağrısı hafifleyince pazartesi devlet hastanesindeki randevusunu bekleyip yine aynı yöntemle taş kırdıracak :26:
Valla adamcağıza kaç gündür acıyorum nasıl sancı çekiyor ama yinede dik durmaya çalışıyor.
Özel bir hastanede çalışan bir arkadaşımız ameliyat olsan daha iyi olur demiş ve eğer tekrarlarsa eşim ameliyat olmaya karar verdi sonuçta yine bir iki gün ağrı çekecek ama en azından bir daha olmaz :KK34:
Hayırlısı ne diyelim :KK34:

Bende bugün biraz temizlik yapacak sonrada kendimi spor salonuna atacağım :KK34: Gidip yağlarımı yakayım :KK1:

:KK1: :KK1: KV dişlerini yaptırıyor ya ağzında diş olmayınca konuşamıyor bile :KK1: değil beni deli etsin :KK1:
Doğum gününde de nişanda da ağzını peçeteyle kapatıp oturdu :KK1:
Cumartesi hatta dedim nişana gelecekmisin diye aaaa sırf merakımdan geliyorum görmem lazım dedi :KK1: kadın resmende söylüyor görmem lazım diye :KK1:

Nişan aslında gayet güzel geçti ama içerisi çok sıcaktı ve benim cimcime bir içeri bir dışarı çıkıp durdu ( erkekler apartmanın arka bahçesinde oturdular ) bende cimcime yüzünden bir içeri bir dışarı çıkınca yapınca belki rüzgar aldım sanki grip olacakmışım gibi bir his var :KK53:
Ailenin 4 kızı ve 1 oğlu varmış; gittiğimizde inanılmaz güzel giyinmiş bir şekilde karşıladılar bizi. Biz erkekler bahçeye denince eve sığılmaz diye öyle yaptılar sandım ama meğer onlar kadın erkek bir arada oturmazmış. Kızların hepsi kapalı oldukları halde erkek yanına ancak feraceyi giydikten sonra çıkıyorlar. Anam benim tuhafıma gitti üzerlerindeki zaten uzun kollu, başları zaten kapalı ama yinede onu giymeden erkek yanına çıkmıyorlar hatta abiye kıyafetlerinin süslü kısmlarınıde siyah tülle kapattı gelin :KK53:
Saygı duyuyorum ama anam ben sıkıntılıyım bu kadar ayrıntılara dikkat edemezdim herhalde :KK1:

Gelin çok çekingen pek fazla konuşma imkanı olmadı ama eminim evlendikten sonra ben onuda kendiime benzetirim :KK60:
Diğer gelin maşallah benden çeneli :KK1: hatta oda diyor inşallah uyuz birşey değildir de güzel geçiniriz diye :KK1:
Genel olarak çok güzel geçti dönüşte de eşimin amcasında çaya kaldık hatta bir ara eşim ve amcaoğlu maç izlemeye gittiler o yüzden biraz geç kaldık ama yinede iyi oldu :KK34:

Zayıflamaya yardımcı diyorlar ama daha çok hamile kalmada kullanıldığını biliyorum :KK34:
Zayıflamayada etkisi varmış da ben içemedim acıkcası hamile kalırım korkusu ve tadı berbattı :KK60:

Kesinlikle toparlanmamız lazım canım :KK34: Eşimin ağrısı olmazsa bugün yada yarın alışverişe çıkacağım ona göre hemen başlarım canım şu metabolizmayı hızlandıran protein takviyesi gibi ek besin pek bir işe yaramıyor galiba :KK53: aslında daha bitmedi o ama bakalım önce egedenizin listesini deneyeceğim :KK34: inşallah birazda olsa gider :KK34:
Olmadı bende bizin buralarda bir diyetisyen vardı demiştim ya ona giderim diye düşünüyorum :KK34: nasılsa spora gidiyorum bari düzgün bir listeye uyayım ki bende şu kilolardan kurtulayım :KK34:

canımmm emin ol farklı bişi vermeyecektir diyetisyen..elimde 3 ayrı diyetisyenin listesi var aynıı..sanada ilk bu listeyi verecek...sen bu listeyi harfiyenn yapp gözüne fazlada gelse ye hepsinii...2 hafta sonra sonuç mükemmel olacak emin ol....valla bugün tartılma imkanın olursa tartıll muhakkakk...ve start verelimm..

offf enişte çok çekiyor yaaaa...ee yokmu bunu bi çaresiii..kırılacaksa kırılacakk...ameliyatsa ameliyatt.onun sancısı çok feci bişiymişşş çekilirmi bölee.....çokk geçmişş olsun cecomm yaa allah şifa versinn...
bizde öyleyizdirr..erkek kadın ayrı otururuzzz...ama amca dayı felan yakın akrabalrda beraber otururuzz..bi süre sonra kadınların ve erkeklerin muhabbeti ayrılınca yakında olsak odalar ayrılırr...

diğer durumdada aynıyızz :KK1: ben kadınlar içinde rahat giyinirimm..ama derece derecedir gerisi..yakın amca dayıda pantolon üzerine uzun bluz giyerim dizlerime kadarr öyle çıkarım..ama enişte felan filan girince işin içine ya siyah bluz etek giyerim yada ferace..bizim ailede böledirr...eşim tarafı böle değildirr ama eşimm dahada beterdirr...abilerinin yanında bile giyimime karışır..dar olmuş çıkart..yada böle inme diye karışırr..erkek kadın karışık ortamada sokmazz..bende alışık oldugum için ses etmem...

ilk başlarda eşim çok komiktii :) :) ee kadın olarak bi annesi var bide yengesii..yengesi açık...annesi kapalı amaa hani yerine göre biraz rahat biri..kapıda açık dolaşır felan..biz nişanlandık eşimlee...eee beni ne zaman görse ben kapalı...bu soramıyor ama kuduruyorr :) :) en sonunda dedi sen hep evdede bölemi gezincenn..bende hee dedimm :KK9::KK9: bende saç yokk :KK9::KK9: kulaklarımda kepçeee :KK9::KK9:

çeyiz getirdik buraya evimee...saçlarım aynen uzun ve sapsarı röfle fön çektirdimm öle geldim..neyse açtım saçımı çeyiz yerleştiriyoruzzz..teyzeleri geldii...evinn içinde bi çığlıklarr bi bağırmalarr..inanamıyoruzzz saçlara bakk..ayyy felan filann..merdivene çıktılarr bağırıyorlarrrrr eşimeee xxxxxx koşş koşş yukarı gelll :KK1::KK1: bendede yaww napıyorsunuzz noluyorr faslııı

eşim geldii beni bi gördüü:KK9::KK9: allahımmo anki yüzünü fotolayıpp saklamak isterdimm..güzelmişş dedi milleti içindee..sonra acık gelsene dedi odaya geçtikk anam ben güzel biişi dicek derken bi surat astı beni bi azarladı ne diye açtın saçını diyee..dedim kadın kadınayız ben evde açığım böle..olabilirr ben istemem ben görmeliydim önce ve sadece demezmii..toplattırdı saçımı uyuzzz...

neyse evlendikk...o zaman ben korkuyordumm karışırmı benim tarzıma düşüncelerime diyee.abimin elini tut amcamın elini öp felan der diyee...ama benden feci çıktı..ben tokalaşmam abilerle ellerinide tutmamm..aynen amca ve kuzenleriylede başda onlar acayip karşıladı ama eşim beni güzel idare etti..arkamda durdu allah razıolsun...

şimdide tuttutrmuşş. bana peçe tak..arabistanda peçe almışdım ben..ee yanımda geldi buraya..peçe tak her istediğini alıcam arabanıda ogün gidip alıcam diyor..ama dedimm orda durr...isterimm yapmayı ama hakkını veremem...bide bizim ülkemizde daha dikkat çekyor peçe..daha çok dönüp bakarlarr...ama allı dallı eşrplarıma karışırr kalabalık ortama çıkınca sözünü dinler çok allı dallı takmamm...

daha napımm eve kapadıı zatii :) :)onsuz çıktığımmı varr :) :) ama geçicekk benim aşkımın kıskançlıklarıı :) :) 4 yıl geçtiii azalmadı ama herkezşimdi çocuk olsun gececek diyor bende büyüklerimi dinliyorummm:KK55::KK55:

Son düzenleme:
diğer durumdada aynıyızz :KK1: ben kadınlar içinde rahat giyinirimm..ama derece derecedir gerisi..yakın amca dayıda pantolon üzerine uzun bluz giyerim dizlerime kadarr öyle çıkarım..ama enişte felan filan girince işin içine ya siyah bluz etek giyerim yada ferace..bizim ailede böledirr...eşim tarafı böle değildirr ama eşimm dahada beterdirr...abilerinin yanında bile giyimime karışır..dar olmuş çıkart..yada böle inme diye karışırr..erkek kadın karışık ortamada sokmazz..bende alışık oldugum için ses etmem...

ilk başlarda eşim çok komiktii :) :) ee kadın olarak bi annesi var bide yengesii..yengesi açık...annesi kapalı amaa hani yerine göre biraz rahat biri..kapıda açık dolaşır felan..biz nişanlandık eşimlee...eee beni ne zaman görse ben kapalı...bu soramıyor ama kuduruyorr :) :) en sonunda dedi sen hep evdede bölemi gezincenn..bende hee dedimm :KK9::KK9: bende saç yokk :KK9::KK9: kulaklarımda kepçeee :KK9::KK9:

çeyiz getirdik buraya evimee...saçlarım aynen uzun ve sapsarı röfle fön çektirdimm öle geldim..neyse açtım saçımı çeyiz yerleştiriyoruzzz..teyzeleri geldii...evinn içinde bi çığlıklarr bi bağırmalarr..inanamıyoruzzz saçlara bakk..ayyy felan filann..merdivene çıktılarr bağırıyorlarrrrr eşimeee xxxxxx koşş koşş yukarı gelll :KK1::KK1: bendede yaww napıyorsunuzz noluyorr faslııı

eşim geldii beni bi gördüü:KK9::KK9: allahımmo anki yüzünü fotolayıpp saklamak isterdimm..güzelmişş dedi milleti içindee..sonra acık gelsene dedi odaya geçtikk anam ben güzel biişi dicek derken bi surat astı beni bi azarladı ne diye açtın saçını diyee..dedim kadın kadınayız ben evde açığım böle..olabilirr ben istemem ben görmeliydim önce ve sadece demezmii..toplattırdı saçımı uyuzzz...

neyse evlendikk...o zaman ben korkuyordumm karışırmı benim tarzıma düşüncelerime diyee.abimin elini tut amcamın elini öp felan der diyee...ama benden feci çıktı..ben tokalaşmam abilerle ellerinide tutmamm..aynen amca ve kuzenleriylede başda onlar acayip karşıladı ama eşim beni güzel idare etti..arkamda durdu allah razıolsun...

şimdide tuttutrmuşş. bana peçe tak..arabistanda peçe almışdım ben..ee yanımda geldi buraya..peçe tak her istediğini alıcam arabanıda ogün gidip alıcam diyor..ama dedimm orda durr...isterimm yapmayı ama hakkını veremem...bide bizim ülkemizde daha dikkat çekyor peçe..daha çok dönüp bakarlarr...ama allı dallı eşrplarıma karışırr kalabalık ortama çıkınca sözünü dinler çok allı dallı takmamm...

daha napımm eve kapadıı zatii :) :)onsuz çıktığımmı varr :) :) ama geçicekk benim aşkımın kıskançlıklarıı :) :) 4 yıl geçtiii azalmadı ama herkezşimdi çocuk olsun gececek diyor bende büyüklerimi dinliyorummm:KK55::KK55:

Ay kuzum valla ben o kadar sıkıntıya gelemem :KK1: kapalıyken bile eşim el verme dediğinde hadi tamam dedim ama elini uzatanı asla elini havada bırakmadım kırılır diye.
TAbi bizde kalabalık olunca yada kadınlar özel birşey konuşunca ayrı otururuz ama pardesüleri olmadan kapalı dahi olsalar ille o feraceyi giymeden erkek yanına bile çıkmamaları tuhafıma gitti :KK1:
Kız birde göreceksin eşim ağrısı yüzünden sık sık lavaboya gitmek için yukarı çıkmak zorunda kaldı :KK1: eşim lavaboya ev sahiplerinden bir erkekle geliyor, adam hanımlar tuvalet için erkek geldi diyor hurraaaaaaaaaa kadınların hepsi odalara kapanıyor bizim sidikli tuvalete gidiyor :KK60: :KK60::KK60: eşim evden çıkmadan hatunlar çıkmıyor odalardan :KK1:
Anam bizimki tuvalete geldikçe ben gülmemek için zor tuttum kendimi sonuçta bizim alışkın olmadığımız birşey üstelik abartılı bir şekilde kaçışıyorlardı :KK1: ama insan olarak Allah için hepsi iyi insanlara benziyorlardı :KK34:

Amannnnnnnnn alan razı veren razı bana ne oluyorsa :KK1:
Güzel geçinsinler gerisi önemli değil zaten :KK34:

Bu arada eniştede peçe olayını iyice abartmış kız okadarınada tamam deme sakın güzelim yaa sen zaten gerektiği gibi yaşıyorsun Elhamdüllillah :KK34: sıkmasın yüreği güzel arkadaşımı :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Ay kuzum valla ben o kadar sıkıntıya gelemem :KK1: kapalıyken bile eşim el verme dediğinde hadi tamam dedim ama elini uzatanı asla elini havada bırakmadım kırılır diye.
TAbi bizde kalabalık olunca yada kadınlar özel birşey konuşunca ayrı otururuz ama pardesüleri olmadan kapalı dahi olsalar ille o feraceyi giymeden erkek yanına bile çıkmamaları tuhafıma gitti :KK1:
Kız birde göreceksin eşim ağrısı yüzünden sık sık lavaboya gitmek için yukarı çıkmak zorunda kaldı :KK1: eşim lavaboya ev sahiplerinden bir erkekle geliyor, adam hanımlar tuvalet için erkek geldi diyor hurraaaaaaaaaa kadınların hepsi odalara kapanıyor bizim sidikli tuvalete gidiyor :KK60: :KK60::KK60: eşim evden çıkmadan hatunlar çıkmıyor odalardan :KK1:
Anam bizimki tuvalete geldikçe ben gülmemek için zor tuttum kendimi sonuçta bizim alışkın olmadığımız birşey üstelik abartılı bir şekilde kaçışıyorlardı :KK1: ama insan olarak Allah için hepsi iyi insanlara benziyorlardı :KK34:

Amannnnnnnnn alan razı veren razı bana ne oluyorsa :KK1:
Güzel geçinsinler gerisi önemli değil zaten :KK34:

Bu arada eniştede peçe olayını iyice abartmış kız okadarınada tamam deme sakın güzelim yaa sen zaten gerektiği gibi yaşıyorsun Elhamdüllillah :KK34: sıkmasın yüreği güzel arkadaşımı :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

evde takıyorummm :KK9::KK9::KK9::KK9: alıyor hevesiniii :KK9::KK9::KK9: tübe tübeee....

yaww sana baya garip gelmişşş..ama anlatınca bana normal geliyor dediklerinn..alışkanlık işteee..ilkinde bendede karşımdaki biraz garip oluyorduu..elini uzatınca ben teşekkür ederim hoşbulduk diyorum..sonra arkamdan gelen elini tutuyorr hopp bide sarılıp yanakdan öpüyorr..ilk başda benimdenefsimeağır geldiği ortanlar oldu evlendikten sonra ama ya 1 ya 2..sonra geçti doğru olan buydu acayip karşılamayacaklar dedim ve şimdi alıştı herkezz..ama abartmadan kaçışsalardı iyi olurmuşş...yada erkekden sakınıyorsan ortalarda dolaşmaa yanii..biliyorsun ihtiyacı olan gelecek....ama iştee..

kuranda acık acık sayılıyor..(Nur Sûresi 31.) de.kime el verilip verilmeyeceği..öbür tarafta sorgu sualimm çookk uzukk...bide bu eklenmesinn dedimm..karşımdakinin keyfi için benim işim uzayacakk..kusura bakmasın dedimm niyetim buu..allah layıkıyla yapanlardan etsin nefsimi dizginleyebildiğim kadarını yapmaya çalışıyorumm..

keşke eşimin dediği kadarınıda yapabilsemm ama yapamıyorumm:26::26: allahın emri.. başımın üstüne ama..mesela çıktığımda dışarı biri içinden geirse gözleri ne kadar güzelmiş.diye..kada sadece güzelmişş diyeee..buna sebep olduğum için benimde haneme yazılacakk...amaa nefiss işteee agır geliyorr..öyle tamamen kapalı çıkmaktaaa...

aabistanda yollarda gezince yanındaki kadın 18 yaşındamı 70 yaşındamı anlayamazsın..farkedemezsinn..güzelmi çirkinmiii...sonra namaza giriyorsun yada erkek olmayan ortamaaa...amann allahımmm...o siyah örtünün altındanbi güzellik çıkıyorkiii ağzın açık kalırr...sıkı bi kot giymiş..ip askılı bi badi..yüzde gözde makyay..tırnakları yapılıı saçlar fönlü bi takılar bi takılarr...ama sen görüyorsun ..erkek olarakda bi eşi :KK9::KK9: bizimkide onların erkeklerine özendi herhaldee :) :)

anamm nerden girdik kız bu konularaa :) :)velhasıll wc konusunda enişte rahat etsin diyede çekilmişlerdirr...çünkü öyle bi alışkanlıkları olmayan insanlardada bizde wc ye girilince otarafı boşaltırız misafir rahat girsin diyee...

dediğin gibi allah huzurlu geçim versin...evlendiği çocugun ailesi nasıl bu tür alışkanlıklara yatkınmıdırr ?? kız o tarafamı gelin gelecekk ??

Son düzenleme:
kızzlarrr nerelerdesinizzzzzzzzzz..... tuanaa yine buralarda sessiz üyemizzz :) :)

benbi şeftali yedimm..1 saat öncee...şimdide öğlen yemegimi yedimm...

1 but bi parça göğüss..
1 bardak ayran...
2 parça çiğköfte..
1dilim patates tavugun yanında pişmişti...

patates ve çiğköfte yedim diye ekmek yemedim bu öğündeee....

Hayirli aksamlar arkadaslar...
Cuma aksam gelemedim c.tesi baktim sayfalara tam biseyler yazdim ama kk bakimda oldugundan eklemedi yazimi. Bende pazar giremedim. Bu arada waw kuzum benim esimde c.tesi evdeydi esime hamurlu biseyler yaptim ve tabi bende goturdum. Bide pazar ogleyin hamur kizartmasi istedi oyle yaptik bide oyle geldi kilocuklar ohhh.. Verirken zor alirken bi gunde 2kilo. Bu arada hamur kizartirken bikac kere patladi kizlar aman aklinizda olsun dikkatli olun emi. Esimin kolunda minik minik 12-13tane benimde elimde 2tane yag yanigi var. Bunada sukur heleki yuzumuze gozumuze sicramadi...

Bugunde dukkanin isleriyle bulanikti kafam hayirlisi bakalim....
Bu hafta duzensiz gidecek sanki benim kilo. +olacak gibi ama insaallah olmaz...
Egedenizin verdigi listenin dahada fazla ekmek vardi bende 9dilim kadarcik ve 1haftada 4kilo bile verdim onla. Bi keresindede bir bucuk ayda 7kilo vermistim harikaydi ama sonu kemiklerimin agrisiyla hastanelik olmustum. Ben cok azar azar vermem lazimki yerlessin. Birden verince hemen yataklik yapiyor beni onun icin kizmayin bana lutfen ben yarimda olsa birde olsa raziyim. Ayda bir kiloya bile. Yeterki geri almayayim. İlk hedefim once 95sonra 90 ve en gozdem simdilik 87... En uc noktamsa 83,5 ... Niyemi? Ben ogretmenlik yaparken esimle arkadastik ama farkli bi sehirdeydi. Bi gun geldi ve kurumun kantininde beni bekliyordu az biraz zayifliyordum ve sadece 83,5tim. Beni gorunce cuzerimde pantolon ve uzun tunik vardi ve cok hosuna gitmis kiyafetim ve daha zayiflama cok iyisin demisti. Simdi o kiyafetimi sakliyorum ve i insaallah tekrar giymeyi nasip eder ALLAH im... Ha evlendigimde de 87idim... Ama cok cabuk kilo aldim. En buyuk sebeplerinden biri de yemek kotu olmasin yada artmasin diye yedigimden aliyorum kizlar

kızlar herkese hayırlı akşamlar..
fatura ödenmemiş net bağlantı yoktu..geçen hafta zaten yoğundum..
benim kilo;

75.3

haftasonu tatlı krizlerim oldu yedim valla..

bu arada waw bel ve kalça ölçülerin benden az..77 olmuşsun hadi bakalım

ceco ben senin yerinde olsam çoktaaaan tartı almıştım..çatlardım meraktan..

arabistanda yollarda gezince yanındaki kadın 18 yaşındamı 70 yaşındamı anlayamazsın..farkedemezsinn..güzelmi çirkinmiii...sonra namaza giriyorsun yada erkek olmayan ortamaaa...amann allahımmm...o siyah örtünün altındanbi güzellik çıkıyorkiii ağzın açık kalırr...sıkı bi kot giymiş..ip askılı bi badi..yüzde gözde makyay..tırnakları yapılıı saçlar fönlü bi takılar bi takılarr...ama sen görüyorsun ..erkek olarakda bi eşi :KK9::KK9: bizimkide onların erkeklerine özendi herhaldee :) :)

anamm nerden girdik kız bu konularaa :) :)velhasıll wc konusunda enişte rahat etsin diyede çekilmişlerdirr...çünkü öyle bi alışkanlıkları olmayan insanlardada bizde wc ye girilince otarafı boşaltırız misafir rahat girsin diyee...

dediğin gibi allah huzurlu geçim versin...evlendiği çocugun ailesi nasıl bu tür alışkanlıklara yatkınmıdırr ?? kız o tarafamı gelin gelecekk ??

Anammmm o Arap kadınlarda gerçekten çok hoş ama işte okadarı bana gerçekten ağır gelir :KK1: kız normal giyiniyorum ateş basıyor herhalde peçeyle panik atağım azar :KK60: ben arabada bile cam açmadığımda nefes alamıyorum :KK1:
Bazılarıda kendi ülkelerinde kapatıp sonra türkiyeye gelince papatya gibi açılıyor :KK1: oda bana saçma geliyor sonuçta bunu senin yaptığın gibi Allah rızası için yapmaları gerek :KK34:
Rabbim inşallah o duyguyu herkese verirde laiğiyle yapabilmeyi nasip eder ....Aminnnnn

Kız bu tarafa gelecek hayırlısıyla :KK34: Eşimin amcası ve yengeside ellerinde geldiğince yaşamaya çalışıyorlar ama işte onlar biz bizeyken haremlik selamlık oturmaz ancak biz hatunlar mutfağa kaçarız :KK1: el vermez amcasıda ama kimseyi kırmadan belirtir eğer karşısındaki bilmiyorsa :KK34:
Dünkiler baya bir kaçıştılar canım dediğin gibi panik yapmadan olsaydı daha hoş olurdu ama yinede dediğim gibi saygım sonsuz yanlız ben yapamazdım herhalde o kadarını ( tabi onlar aileden küçücükken alıştırılmış onlarada bizim halimiz tuhaf geliyordur Allah bilir :KK1: )
Rabbim geçim versin onlar geçinsinde varsın biz kırk yılın başı gittiğimizde hatunlar erkekler ayrı oturalım :KK34:

selam waw canımm arkadaşım..

maşallah çok güzel kilo veriyorsun.. ben artık hayatımı rutine bindiriyorum sanırsam.. diyetisyene gittim.. bu hafta biraz şaştı diyetim ama 3 kiloya yakın kilo verdim..
şimdi cumadan cumaya mı kilo bildirim olayı? bende diyorum katılayım size.. ne dersin? damdan düştüm ama idare et azıcık:KK9::KK16::KK16::KK16:

selam waw canımm arkadaşım..

maşallah çok güzel kilo veriyorsun.. ben artık hayatımı rutine bindiriyorum sanırsam.. diyetisyene gittim.. bu hafta biraz şaştı diyetim ama 3 kiloya yakın kilo verdim..
şimdi cumadan cumaya mı kilo bildirim olayı? bende diyorum katılayım size.. ne dersin? damdan düştüm ama idare et azıcık:KK9::KK16::KK16::KK16:

oyyyyy tırtılımızınn annesiiii...ne demek ne demekk..başımızın üstünee...burdada var diyetisyene giden arkadaşlarr..elimizden gelidğince destek oluyoruz birbirimizee...yediklerimizi paylaşıyoruzzz..sende satart vermişsin listeni paylaşş..günlük imkanın oldukca yediklerini yada kaçamaklarınıda yazarsınn...cuma günüde kilonu bildirir başlarsın..birdahaki cumaya listeyi sallıcazz inşallahh....

bende verdim ama burayı sallarsam diyetide sallıyorumm oyüzdenn buralardayımm...haftaya dr gidiyorumm burda olman banada destek olurr..dua etunutma beni dualarında...tırtılıma selam..öp benim içinn..

X