- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Kızlar sabah erkenden Nişantaşına gidip kendime yeni ciciler aldım yarınki Nişan için
Bugünde malum kızımın bir gün geçikmeli de olsa Doğum günü kutlaması için hazırlık yaptım ve hazır daha kimse gelmeden sizlerede bir bakayım dedim
Kızçemin pastası çok güzel olmuş kesmeden resmini çekeyimde sizlerede gösteririm
Ben kendi adıma akşam yemeği yemedim ince de olsa bir dilim yerim diye
Akşam misafirler gidince inşallah damlarım yine
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Allah senden razı olsun güzelim ....Aminnnnn
Hakkını helal et okadar vakit ayırıyorsun bizler için
İnşallah haftaya bende gerçek kilomu artık öğrenip ona göre bildirimimi yaparım
inşallahh cecommm...inşallah dahada az çıkarsın ama ihmal etme tartı işini en kısa zamanda öğren ve start verelimm...bende saldım kendimi bibirimize çoşku verip yeniden bi atak yapmamız lazımmmmmm...
helal olsunn..bide herkez bildirimini yapsa güsel olacakdaaa..yapmıyor kimse...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Misafirlerim baya geç gitti sayılır
Çocuklar baya bir eğlendi hatta benim küçük cimcime doyamadı herhalde en son teyzesinin peşinden ağladı daha yeni parti başladı gitmeyin diye parti başlasın diye ablası onlara gaz verdi devamlı anında kapmış bizimkide
Uyuz görümcem ve KVde geldiler
Onlar fazla kalmadı 2 saat zor oturdular Aslında daha erken gideceklerdi ama ben inat ettim komşu ablam gelmeden pasta kesmeyeceğiz diye
Çok fazla sohbet etmedik zaten her zamanki gibi KV zaten diş etinden ameliyat olduğu için konuşmadı bile
Kızıma komşu ablası çok güzel koyu pembeye yakın bir elbise üzerine çok hoş beyaz bir hırka almış cadı bayıldı hatta yarınki nişana onu giydireceğim fıstığıma
Tetemiz yani kardeşim çok güzel bir eşortman takımı almış cimcimeye onada bayıldı cadı
Görümce kısa bir şort üzerine tshirt almış, KVde tayt tshirt almış ve cadı neden bilmiyorum onlarınkini halının üzerine bırakıp gitti hani az daha büyük olsa anası öğretmiştir olurdu kesin
ASlında ilk kez doğru dürüst birer hediye almışlar önceki doğum gününde görümce kilotlu çorap almıştı yaz günü kv desen bir don bir atlet herhalde bu sefer kalabalık olucak rezil olmayalım dediler
Yarın sabah erkenden kalkmam lazım. Eşimin kuzenide geç saatte geldi bize yatıya nasılsa birlikte nişana gideriz diye
Bir yandan kendimle uğraşırken bir yandanda kahvaltı hazırlamam lazım en geç 12de erkek evinin önünde olmamız lazım ve ben o saate kadar nasıl yetiştireceğim kendimi bilmiyorum
Allahtan geceden kırmızı ojelerimi sürdüm 3 kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun mantığıyla yola çıkan ben yarın siyah pantalon üzerine siyah kolsuz ve kırmızı uzun hırka gibi bir şey giyeceğim Yarın kesin resim çekilirim ve eğer eşim izin verirse sizlerede gösteririm
Neyse yatayım sabah erken kalkacağım
kızz bende sen cuma ortalarda görünmeyince cuma yaptın sandımm....
doğum günü kutlu olsun bıcırıkınn....allah sağlıklık sıhhatli bi ömür nasip etsinn...kv de gelmişş..eksik kalırmıı..yemek yaptınmı sadece pasta çay mıydıı ??bende seviyorum böle etkinlikleri yaa...ama hep yapan olmak istememar arada katılmakda isterimm...
güle güle kullann ciclerini resim eklersen bakarızz :) yaww çeşke yakın olsan umraniyedebiyer buldum büyük beden çok güsel şık şeyler satıyor özellikle tşörtlerr..pantolonlar hertürlüsü varr..abiye fazla yok küçücük biyer adamın yeri amaa harika şeyler varr...benim halam çook kilolu 160 kg civarı ona hediyeararken buldum orayı vee müdavini olduk..geçen teylemler
gelincede gittik baya bişiler aldık...büyük bedenveşık şeyler varr..bende kendime göre bluz aldım..
nişanda güzel geçerinşallahh..gelince dinleriz maceralarını...