- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
Hayirli aksamlar arkadaslar...
Cuma aksam gelemedim c.tesi baktim sayfalara tam biseyler yazdim ama kk bakimda oldugundan eklemedi yazimi. Bende pazar giremedim. Bu arada waw kuzum benim esimde c.tesi evdeydi esime hamurlu biseyler yaptim ve tabi bende goturdum. Bide pazar ogleyin hamur kizartmasi istedi oyle yaptik bide oyle geldi kilocuklar ohhh.. Verirken zor alirken bi gunde 2kilo. Bu arada hamur kizartirken bikac kere patladi kizlar aman aklinizda olsun dikkatli olun emi. Esimin kolunda minik minik 12-13tane benimde elimde 2tane yag yanigi var. Bunada sukur heleki yuzumuze gozumuze sicramadi...
Bugunde dukkanin isleriyle bulanikti kafam hayirlisi bakalim....
Bu hafta duzensiz gidecek sanki benim kilo. +olacak gibi ama insaallah olmaz...
Egedenizin verdigi listenin dahada fazla ekmek vardi bende 9dilim kadarcik ve 1haftada 4kilo bile verdim onla. Bi keresindede bir bucuk ayda 7kilo vermistim harikaydi ama sonu kemiklerimin agrisiyla hastanelik olmustum. Ben cok azar azar vermem lazimki yerlessin. Birden verince hemen yataklik yapiyor beni onun icin kizmayin bana lutfen ben yarimda olsa birde olsa raziyim. Ayda bir kiloya bile. Yeterki geri almayayim. İlk hedefim once 95sonra 90 ve en gozdem simdilik 87... En uc noktamsa 83,5 ... Niyemi? Ben ogretmenlik yaparken esimle arkadastik ama farkli bi sehirdeydi. Bi gun geldi ve kurumun kantininde beni bekliyordu az biraz zayifliyordum ve sadece 83,5tim. Beni gorunce cuzerimde pantolon ve uzun tunik vardi ve cok hosuna gitmis kiyafetim ve daha zayiflama cok iyisin demisti. Simdi o kiyafetimi sakliyorum ve i insaallah tekrar giymeyi nasip eder ALLAH im... Ha evlendigimde de 87idim... Ama cok cabuk kilo aldim. En buyuk sebeplerinden biri de yemek kotu olmasin yada artmasin diye yedigimden aliyorum kizlar
canımmm bence dengeli besleneren ayda 3kilo verip gayet sağlıklı olabilirsinn...ama sen başka telaşlardan biras sallıyorsun bu konuyuu...acıkk daha dirayetli olmalsın bencee...inşallah işlerin bi rayına oturursaa ozaman herşey yoluna girecektirr...
hamurlar yenmişş yinee :) :) afiyet olsun inşallah cuma günü tartıyı etkilemezz...
ahh sen şu glukofene bi başlasann herşey güsell olacakdaa du bakalım oda yakındırr...
kızlar herkese hayırlı akşamlar..
fatura ödenmemiş net bağlantı yoktu..geçen hafta zaten yoğundum..
benim kilo;
75.3
haftasonu tatlı krizlerim oldu yedim valla..
bu arada waw bel ve kalça ölçülerin benden az..77 olmuşsun hadi bakalım
ceco ben senin yerinde olsam çoktaaaan tartı almıştım..çatlardım meraktan..
hadii yaaa senin ölçülerr kaçdııı?? ee senden fazla olan 2 kilomm nirdeee :) :) göğüsdemii...valla benimm şuandan sonraki kilomm bacak ve kollarımda çok varr...acıkda sırtta da varr...gerisi iyi gibi gibi ama işte o bacak ve basenimm allahlıkk..bakalım 1 ysonra ne olacakk..ama spor yapmazsam pekde bişi olacagını sanmıyorum benimm sıkılaşmam lazımm...
Anammmm o Arap kadınlarda gerçekten çok hoş ama işte okadarı bana gerçekten ağır gelir kız normal giyiniyorum ateş basıyor herhalde peçeyle panik atağım azar ben arabada bile cam açmadığımda nefes alamıyorum
Bazılarıda kendi ülkelerinde kapatıp sonra türkiyeye gelince papatya gibi açılıyor oda bana saçma geliyor sonuçta bunu senin yaptığın gibi Allah rızası için yapmaları gerek
Rabbim inşallah o duyguyu herkese verirde laiğiyle yapabilmeyi nasip eder ....Aminnnnn
Kız bu tarafa gelecek hayırlısıyla Eşimin amcası ve yengeside ellerinde geldiğince yaşamaya çalışıyorlar ama işte onlar biz bizeyken haremlik selamlık oturmaz ancak biz hatunlar mutfağa kaçarız el vermez amcasıda ama kimseyi kırmadan belirtir eğer karşısındaki bilmiyorsa
Dünkiler baya bir kaçıştılar canım dediğin gibi panik yapmadan olsaydı daha hoş olurdu ama yinede dediğim gibi saygım sonsuz yanlız ben yapamazdım herhalde o kadarını ( tabi onlar aileden küçücükken alıştırılmış onlarada bizim halimiz tuhaf geliyordur Allah bilir )
Rabbim geçim versin onlar geçinsinde varsın biz kırk yılın başı gittiğimizde hatunlar erkekler ayrı oturalım
aminn canımm aminnn..anamm o insanlardada var zorla kapanann...onlarda adet gibi zorunlu olan bişii...yoksa arap diye en iyi insan değill...orada peygamberin neslide var ebu cehilin neslidee...dediğin gibi allah herkezin içine versinnn..ve layıkıyla yapanlardan etsinn....
sen nettin bugün cecommspora gittiniii??tartılabildinmii ??neler yedinn bugünnn..???