Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabah yine karga kahvaltısını etmeden uyanıp kendimizi sokaklara attık kızçelerimle
Kız kardeşimle birlikte her ay olduğu gibi İKEAda kahvaltı faslımızı yaptık
Geleneksel oldu artık
Şimdi annemlere emekli olunca artık annem ve babamda eşlik ederler bize
her defasında birimiz ödüyoruz hesabı bende takılıyorum kardeşime annemle babamda katılınca hiçççççç kusura bakmasınlar ikiside sırayla hesapları ödeyecekler diye
babam sağ olsun kız kıza gidiyorsunuz ama benide yanınıza istermisiniz demiş geçen gün kardeşime
sanki gelme istemiyoruz diyeceğiz
Dönüşte pazarımızıda yaptık koştur koştur ( hiç yavaş yürümek nedir bilem ben
) Slalom yapar gibi pazarı dolaşıp eksiklerimizi aldık
Dünden zaten hafif nezle olur gibiydim hatta bugün daha beter sümüklü böçeğe döndüm
O an dolanırken anlamadım ama eve gelince felaket ağrı başladı heryerimde
sanki kamyon çarpmış gibi hissediyorum kendimi
neyse az dinlenip hem yemek derdine girişeceğim hemde biraz temizlik yaparım diye düşünüyorum
oohhhh cecomm rahatlamışşşş..yaww spor gerçekten mutlu ediyor insanıı ama ahh ben kendimi bi dışarı atsamm yürüyüşe bariii...
yaww ben hepsini buldum ettim o bahaneleide saydımda...benim eşimle başa çıkamazsınkiii..makalalerle çürüttü benim steklerimii..tam tersi gebeliği düşünenler havuzdan uzak durmalıymışşmışşşş....benimkiyle başa çıkmakk imkansızz diyorummm....neyse yarın için bana izin verdi ve annemlere geçiyorumm oyüzdenn melekk gibi geliyorr banaaa melek benim kocamm cecocumm melekk
Ohhhh iyisin valla şekerim
Hakikaten eniştem bir melekmiş
arada böyle salsın kız senide işte sonuçta gittiğin yer belli
Anam benimki ipimi saldı sıpalarımıda alıp her yere gidiyorum
bir tek tek başına tatile izin vermiyor ancak güvendiği birinin yanına gidersem yada yanımda çok güvendiği biri olursa
ama onada şükür
Adamcağız belkide yeni evliken biraz bağımsızlığımı ilan ettiğimden fazla kısıtlayamadı yoksa benimkine bende baştan herşey için izin isteseydim kesin daha farklı davranırdı
erkeklerin genlerinde var biraz taş fırınlık
Tek huyum bir şey alırken ille onayını almak oda tam aksine o huyuma kızar
sana verdiğim parayı ne yaparsan yap hiç bana sormak için arama diyor
Bugün küçük cimcimeme basamak aldım bir tane
hem elini yüzünü yıkarken rahat etsin hemde tuvalete daha rahat çıkıp otursun diye
bayıldı cadı
hatta benim yeğen başladı ağlamaya bende istiyorum diye
ama onlar çok rahat oturuyor zaten tuvalete ama işte anlatamıyorsun fesatlığından ağladı durdu
Annesi inat etti her istediğini alamam yapma öyle fesatlık diye
sonunda sustu çok şükür ama surat astı bu seferde
ama öğrenmek zorunda her istediğini elde edemeyeceğini
kızlar birşey soracağımm;;
arnica bora 5000 kullanan var mııı????
sulu elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum daa..
bu süpürgeyi öven de var yeren dee.
taavsiyelerinizi bekliyorum..:44:
Valla onu bende bir ara bir niyetlendim ama elektrikli süpürgem sağlam şimdilik o yüzden vazgeçtim
Benim KV sulu kullanıyor ama hangi marka bilmiyorum fakat sulu kullananların hepsi çok memnun sadece çok gürültülüydü KVninki :44:
Umarım gönlüne göre birşey bulursun
Bende bu ara şu Fakir steam mop professionellere taktım
cam aparatı da varmış onların bari buharla her yeri temizlemiş olurum diye düşünüyorum
ama çok fazla yorum bulamadım onla ilgilide
bakalım kısmet
merhaba arkadaşlar
bende pko hastasıyım. ve şu an 108 kiloyum :26:
2 yıl önce aşılama denedik olmadı.geçen kış tüp bebek denedik olmadı. tedaviye başlarlen 96 kilo idim.
bu kıs tekrar düşünüyoruz ama acil kilo vermem gerekiyor
beni de aranıza alırsanız sevinirim
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz
128 kilo ile diyete başladım şimdi 117 kiloyum 2 ayda verdim bu kiloyu öyle sıkı bi diyette uygulamadım sadece tatlıyı yemedim diyebilirim benim derdim tatlı ve kola zaten onları kesince veriyorum kiloyu. kilomu bu arada ilk sana söylüyorum aman kimse duymasın aramızda :) ama çok korkuyorum bebek sahibi olamazsam diye 30 yaşımdayım inşallah çok geçmeden kilolardan kurtulurum rabbim bizede evlat nasip eder. bu arada bana yardımcı olacak fikirlerin varsa ben uygulamaya hazırım ha bide soğan suyuna başladım 6. günün soğan suyunu içtim bakalım incir kürü diyolar onuda yapıcam inşallah rabbim hayırlı salih kullarından evlat nasip etsin bütün isteyen arkadaşlara
Anammmmmmmmmmmmmmm asıl sana maşallah
gerçekten süper kilo vermişsin
inşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar veririz
Soğan suyu hem hamileliğide kolaylaştırıyormuş hem kilo verdiriyormuş ama ben hamile kalırım korkusuyla yapamıyorum
iki sıpa var yeter RAbbim sizlere nasip etsin önce inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Bende bugün maydanoz aldım onun suyunu içeyimde ödemlerden kurtulayım artık fenalık geldi
hem motivasyon olur banada
Ben geldiiiimmm..
Kahvaltiyi simdi yapiyorum.
1 kibrit kutusu peynir 1 yumurta. Ya da iki peynir.
5-6 siyah zeytin ya da 8-9 yesil zeytin
Iki ince dilim ekmek. Tercihen esmer ekmek
Domates salatalik yesillik sinirsiz. Yag ve tuz olmayacak. Limon sirke nar eksisi istediginiz kadar
Sekersiz acik cay sinirsiz
Bu diyetisyenimin kahvalti menusu..
Ben sadece ekmek peynir ve zeytin yiyorum. Cay icmiyorum. Ara ogunumde bir porsiyon meyve ve ayran var. Bazen ayrani kahvaltiya kaydiriyorum.
Iki haftada 3 kili verdim. Gecen hafta pek uyamadim listeye. Kilo almadim ama vermedim de. Bu hafta yeniden basladim. Ama dun de uyamadim ;(
Iradesizlik diz boyu.
Sabahin besinde uyaniyorum ama kahvaltiya vakit bulamiyorum..
Benim sipa firsat tanimiyo bana ama kendi sabahtan bu yana uc ogun yemek yedi.
Bu ara pkolular canim kaderdaslarim..
Ben hic adet olamayan sadece ilacla kanama yasayan bir pkoluyum.. Iki yil tedavi asamalarindan gectim.. Artik tup olacak baska yolu yok dediginde doktorumuz umutlarimiz iyice tukenmisti.. Ama o ay hamile kaldim ben.. Ve simdi oglum yanimda.. sakin umitsizlige kapilmayin.. Rabbim ol dedikten sonra gerisi bos.. Yeter ki inanciniz olsun..
Alın size işte bir mucize daha kızlarrrrrrrrr
Bende ikinci kuzuyu düşünmeye başladığımda pkolu olduğumu öğrendim ve doktor tedavi olmadan asla çocuğun olmaz olmadı çok istersen aşılama yada tüp yaparız demişti ve ben sanki çocuğum yokmuş gibi deli gibi ağladım
İnsanın herhalde birazda artık sinirleri mi bozuluyor nedir iyice hashas olmuştum ve bir sonraki randevudan iki gün önce hastaneye gitmiştim çok az lekelenme oldu adet olmadım diye ve hamile olduğumu öğrendim
Doktor inanamamıştı olamaz demişti ama RAbbim ol dedikten sonra kim engel olabilirdi ki
Sende bende aynı mucizeyi yaşamışsın ve inşallah buradaki diğer kızlarda mucizelerine bir an önce kavuşur ....Aminnnnnnnnnnnnn
merhaba her gün sizi takip ediyorum aranızdaki iletişime hayranım maş.diyeyim nazarım değmez ama yinede diyeyim.
bende pko luyum 2006 senesinde teşhisim konuldu 5 ay regl olmadım doktora gittim pko lu olduğum söylendi o zamanlar 85 kg civarlarındaydım ünv.doktor doğum kontrol hapı verdi ve 1 ayda 9 kilo aldım sonrasında devam etti doğum kontrolde bi işe yaramadı kilo aldırmaktan başka 21 gün kullanıp bırakıyordum 7.gün sonunda oluyordum o da sadece 1 gün böyle bir 6 ay devam ettim sonrasında ilacı bıraktım aylarca olmadım regl ama şiştikçe şiştim ödemden patlıyacaktım sokak terlikleri bile olmuyordu artık şişlikten birgün annem tv seyrederken pko lular için soğan kürünü dinlemiş ve ertesi gün uygulamaya başladık 15 gün devam ettim zorla içiriyordu iş arkadaşlarıma tembihlemişti artık içirin diye Allah razı olsun iyi ki de yapmış ve içmem için zorlamış Kasım 2009 du bunu yaptığında ben bu mayısa kadar günüm geçmeden regl oldum mayıs da 10 gün gecikti adet söktürücü kullandım ondan beri oluyorum 1 hafta erken 3 gün geç dukan diyetine de başladım haziranın 10 dan itibaren 16 kilo vermiş bulunmaktayım 70 e inene kadar devam edeceğim inş.ben sadece şunu biliyorum ben iradesizi bu diyeti yapabiliyorsa ve zayıflıyorsa herkes yapar iş yerinde ki arkadaşlarım inanmadılar hatta sen zayıfla devam et bizde sana ne istiyorsan alacağız dediler işte böyle.yani her şey inanmakla başlıyor sonrası geliyor zaten....
iyi günler
Anammmmmmmmmmm dukancan sahibi olduk
Doktor ayağımıza geldi
ARkadaşlarımızdan Nükette çok güzel kilolar verdi Dukan sayesinde hatta fezay arkadaşımız ve bende önümüzdeki ay Dukan yapmaya başlayacağız inşallah
Fezay arkadaşımız anacığının yanına tatile gidip gelsin de ondan sonra aynı anda başlayalım dedik
Artık senide yakaladıkca sorarız takıldığımız bir şey olursa
Nüketciğimi zaten sık sık rahatsız ederim ben
Umarım becerir bizde şu kilolardan kurtuluruz