- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
sende yumurta kalmamışş bendede ekmekk...eşimde tutturdu kalk evde ekmek yap yufka yap diyee..evde mayada yokk..bende süt un tuz acıkda kabartma tozu koydum minicik hamur yogurdumm paşamız oruçç tutacakk yaabende yatmadımm halaaa...bende yumurta yemeyi düşünüyorum 2 dene..2 dilim ekmekk..acık lor ve salatalık domates yerim dedim çokmu acabaa??bolcada suu...
sen bi dilim ekmek demişsin ama az gibi doyucanmıı??kahvaltı gibi düşünsek 2 dilim olabiler aslındaaa..yoğurtta tok tutuyormuşş...
Bende iki dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salatalık, beyaz peynir ve ufak bir parça taze kaşar ( az yağlı ) yemeyi düşünüyorum
Eşim böbreklerinden dolayı tutamıyor kaç senedir ( taş var )
Ne zaman tutmaya niyetlense soluğu aynı gece hastanede alıyorduk böbrekler sussuz kalınca ağrı yapıyor taşlar battığı için kanama oluyor diye :26: o yüzden en son doktor yahu tutma madem öyle diyince oda bir kaç senedir tutmuyor ama tabi sinir oluyor Ramazanda eskisi gibi zevk almıyorum diye
Banada dayanabilecekmisin günler uzun diye tutturdu ama sonra ben yok Rabbim kolaylığını verir en kötü ihtimal yatar bir saatcik gündüz uyurum diyince çocukları tembihledi yarın ananızı sakın üzmeyin diye Büyük kızımada tembihledi önüne yemek bekleme kendin birşeyler hazırla diye Adam evde hazır ol ilan etti biliyor genelde benimde çok halsiz kaldığımı ama yinede tutacağım allahın izniyle
Birde ben oruçluyken kendi tutmuyor diye ne istesem oluyor yemek olsun başka şeyler olsun
Yarın akşam eşime amcanlara yemeye gideriz dimi dedim de tamam aşkım sen nasıl istersen dedi normalde aaaa kandilde şimdi anannemde ( annesi orada diye ) yarım saat oturup oraya kaçamam kızarlar derdi ama oruç tutacağım dedim ya anında herşeye tamam diyor