- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 33
onu yapmıolar çunku çocuk olmasın da gelsınler aşılama yapalım para alalım dıolar
eve haklısın öyle gerçekten herkesin deri para değilmi sağlık olsa bilee..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu yapmıolar çunku çocuk olmasın da gelsınler aşılama yapalım para alalım dıolar
yha bu dr ların hepsı değil belkı ama hele de o yaslıları profları varya işin çakalı olmuslar paradan baska dusunduklerı bısey yokeve haklısın öyle gerçekten herkesin deri para değilmi sağlık olsa bilee..........
ayyy şekerım napııım bıde drlar hep erkek rasladı ben kocama açılamıom ole tabak gıbı ne çok zorlandım her seferın de napııyım muhtemelen sonucunda koca bı kıstım olacak dıye bekledım ama :))) kıst olmadı şükürler olsun amın canım inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sonradaaaaaaaaaaaa kılo vermeme yardımcı olursunuz artıııkkk
valla mi :) ya gözüm açılmıyor anam napimmm vallahi yememe hakim olabilirim ama uykuya nasıl olcam bilmiyorum ... sabahları kahveye mi alıştırsam kendimi ne yapsam uykumu alır .... haklısın vallahiii..........offffffff offffffffffffff
anammmm düşükmü yaptınnn..peki dogal yollamı hamile kalmıştınnn canımm...tüpler açılmışş şimdiden sonra şansın çokk inşallah en kısa süredee gelir bebişinn...inşallah hayırlısıyla bebişini doğurda yardımcı oluruz tabi kiii
inşallah maşallah yok başlıyorsun canım ...........kızarım heeeeee bende bakkk ben evliliğimin ilk yılı düşük yaptım canım manevi durumdan dolayı doktora gidemedim ve tüplerim tıkanmış daha 4 ay evvel açıldı düşün biraz tedavi oldum ... ve yarım bırakmak zorunda kaldım kilomdan dolayı adet olmam için duphaston içiyorum canım o kadar ....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Ya aslında bir kaç saat öncesine kadar canım inanılmaz sıkkındı ama şu anda çok daha ümitliyim
Malum iki ay dondurmuştum üyeliğimi geçen günde fenalaşınca bugün Fitnessde ilk günümdü ve doğal olarak hoca beni tartmak istedi en son tartıldığımda orada 96.5 falan çıkmıştım hadi bir iki kilo almış olayım birde regl derken ben en fazla 100 beklerken hayatımın şokunu yaşadım tartıda tam 108 çıktım
O an kendimi ağlamamak için çok zor tuttum hatta hocada inanamadı ve kendide tartıya çıktı ( hatunda normalde 46 - 47 kg arasında ama o an oda 50.5 kg çıktı )
Sakın moralini bozma tartıyı bugün bir ara yukarı aldıklar herhalde ayarlarını bozmuşlar bir sonraki gelişinde yine tartılırsın dedi ama tabi benim moral o an çaktırmasamda yerlere düştü
Yinede hiç bir şey yokmuş gibi 1 saat sporumu yaptım sonrada Spor salonun az ötesinde arabada eşimi bekledim. Artık o ana kadar kendimi nasıl kastıysam arabada başladım hüngür hüngür ağlamaya
Nasıl sinirlerim boşaldıysa yarım saat eşimi beklerken ağlayıp durdum hatta sanatcı cenazelerindeki ünlüler gibi güneş gözlüklerimi taktım millet anlamasın diye
Kendi kendime söylendim durdum sonra eşim gelince bir postada ona ağladım tabi temiz bir fırça yedim değermi hiç böyle birşeye ağlamaya sen o tartıya ne bakıyorsun sonuçta kıyafetlerinde ortada zayıfladığın üstelik hocan kendinde demedimi tartı bozuk diye falan saydı durdu haklı olarak
Adamcağız moralimi düzeltene kadar bin dereden su getirdi Sonunda karar verdik ne olursa olsun moralimizi bozmayacağız ve spor salonuna gitmediğimiz her akşam yarımşar saat ailecek epileptik bisikletle bineceğiz
Yarından itibaren de porsiyonlarımıda ( o kullandığım protein içeceği harcinde yediğim öğünde ) ufaltacağım
Şu bir türlü oturtamadığım su içmeyide gerekirse saat başı kendime hatırlatma mesajı ayarlayarak ( telefonla ) 3 litre suyumu içeceğim
Eşime o an sinir boşalması yüzünden artık son çarem cerrahi müdahale dedim fena kızıdı kırarım kafanı bukadar basitmi dedi hatta bundan sonra her fırsatta bir hatamı görürse kafama kakacak bu iş ya olacak ya olacak
Bakalım pazartesi Spor salonuna gittiğimde tekrar tartılacağım hem adetim bitmiş olacak hemde o arada bol bol su içip ödem atacağım inşallah Ondan sonra artık ne çıkarsa rakam olarak ona razı geleceğim mecbur
Şu metabolizma hızlandıran besin takviyesi bitsin dukana başlamaya karar verdim KESİNLİKLE BU KİLOLAR GİDECEKKKKKKKKKK
Heee tek güzel olan olay; bundan sonra spor salonunda internette girebileceğim
Üyelere özel ücretsiz wi - fi hizmeti sunuyorlarmış artık koşu bandında olmasada yatay bisiklet kullanırken sizlere çööö diyebileceğim en azından geçmiş birikmeyecek
ben doğurmadan senın hayırlı haberını alıcaz bana oyle gelıorrr içime doğuyor bak görursun ama bence de deneme oyle yıne ıyı bı dr bul da yumurta takıbı şart çunku ben tamamen rıskı göze aldımmm yanıişteee aynen bendede o pisikolojiii varr bende bu ay ölemi deneseydimmm yaaaa...hiç aklıma gelmedi bunca ayy...ama eşimde izin vermezz...sen doğur bebişi bize dua et bizde doğuralımmm sonra birlikte çatırrrrr çatırrrrr veririzzz kilolarıııııı.
işte moralını bozmussun olmazzzzzzzzzzzzz bozmaman lazım kadın da demıs tartı bozukmus işte hem ne kadar kılo vermişşisn öyle ALLAH bana da nasıp edecekmı acaba 25 kılo vermeyııSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Ya aslında bir kaç saat öncesine kadar canım inanılmaz sıkkındı ama şu anda çok daha ümitliyim
Malum iki ay dondurmuştum üyeliğimi geçen günde fenalaşınca bugün Fitnessde ilk günümdü ve doğal olarak hoca beni tartmak istedi en son tartıldığımda orada 96.5 falan çıkmıştım hadi bir iki kilo almış olayım birde regl derken ben en fazla 100 beklerken hayatımın şokunu yaşadım tartıda tam 108 çıktım
O an kendimi ağlamamak için çok zor tuttum hatta hocada inanamadı ve kendide tartıya çıktı ( hatunda normalde 46 - 47 kg arasında ama o an oda 50.5 kg çıktı )
Sakın moralini bozma tartıyı bugün bir ara yukarı aldıklar herhalde ayarlarını bozmuşlar bir sonraki gelişinde yine tartılırsın dedi ama tabi benim moral o an çaktırmasamda yerlere düştü
Yinede hiç bir şey yokmuş gibi 1 saat sporumu yaptım sonrada Spor salonun az ötesinde arabada eşimi bekledim. Artık o ana kadar kendimi nasıl kastıysam arabada başladım hüngür hüngür ağlamaya
Nasıl sinirlerim boşaldıysa yarım saat eşimi beklerken ağlayıp durdum hatta sanatcı cenazelerindeki ünlüler gibi güneş gözlüklerimi taktım millet anlamasın diye
Kendi kendime söylendim durdum sonra eşim gelince bir postada ona ağladım tabi temiz bir fırça yedim değermi hiç böyle birşeye ağlamaya sen o tartıya ne bakıyorsun sonuçta kıyafetlerinde ortada zayıfladığın üstelik hocan kendinde demedimi tartı bozuk diye falan saydı durdu haklı olarak
Adamcağız moralimi düzeltene kadar bin dereden su getirdi Sonunda karar verdik ne olursa olsun moralimizi bozmayacağız ve spor salonuna gitmediğimiz her akşam yarımşar saat ailecek epileptik bisikletle bineceğiz
Yarından itibaren de porsiyonlarımıda ( o kullandığım protein içeceği harcinde yediğim öğünde ) ufaltacağım
Şu bir türlü oturtamadığım su içmeyide gerekirse saat başı kendime hatırlatma mesajı ayarlayarak ( telefonla ) 3 litre suyumu içeceğim
Eşime o an sinir boşalması yüzünden artık son çarem cerrahi müdahale dedim fena kızıdı kırarım kafanı bukadar basitmi dedi hatta bundan sonra her fırsatta bir hatamı görürse kafama kakacak bu iş ya olacak ya olacak
Bakalım pazartesi Spor salonuna gittiğimde tekrar tartılacağım hem adetim bitmiş olacak hemde o arada bol bol su içip ödem atacağım inşallah Ondan sonra artık ne çıkarsa rakam olarak ona razı geleceğim mecbur
Şu metabolizma hızlandıran besin takviyesi bitsin dukana başlamaya karar verdim KESİNLİKLE BU KİLOLAR GİDECEKKKKKKKKKK
Heee tek güzel olan olay; bundan sonra spor salonunda internette girebileceğim
Üyelere özel ücretsiz wi - fi hizmeti sunuyorlarmış artık koşu bandında olmasada yatay bisiklet kullanırken sizlere çööö diyebileceğim en azından geçmiş birikmeyecek
ben doğurmadan senın hayırlı haberını alıcaz bana oyle gelıorrr içime doğuyor bak görursun ama bence de deneme oyle yıne ıyı bı dr bul da yumurta takıbı şart çunku ben tamamen rıskı göze aldımmm yanı
tabı canım bu ılaçlar cok rısklı ayrıca bızım yumurtalıklarımız dA bir o kadar hassas neye ne tepkı vereceımız bellı olmaz canımmm inşallahhh rabbim senin için OL der ve oluverırrrrr ne zaman adet olcan adet olmadan bı tanısmaya gıt once kan testlerı yapılacaksa yapar belkı ama benım sayın prof drum ilk 3 gunde çağırırdı ondan sonraya kaldıysan gelme derdı :)))ağzındann ball damlıyorrrrrrr....mübarek gecede aminnnnnn diyorummmmmmmmm.........valla şimdiye kadar nasıl benim aklıma gelmedi böle bişi yapmak hayrett :) :) ama şimdi eşimi razı etmişken kalkışmam böle bişiye bakalım bi dr la deneyelimm...
tabı canım bu ılaçlar cok rısklı ayrıca bızım yumurtalıklarımız dA bir o kadar hassas neye ne tepkı vereceımız bellı olmaz canımmm inşallahhh rabbim senin için OL der ve oluverırrrrr ne zaman adet olcan adet olmadan bı tanısmaya gıt once kan testlerı yapılacaksa yapar belkı ama benım sayın prof drum ilk 3 gunde çağırırdı ondan sonraya kaldıysan gelme derdı :)))
cecommmmmmmmmm...ne olmuşşş öylee yaaaaaaa....sen moralini bozmaaa...hemde hiçç..bencede bi yanlışlıkk vardırr..hani ben biliyorum yediklerini nasıl alacaksınki okadar kiloyuu...
pazartesiye kadar dikkat et ve pazartesi yine tartıll...ve bende fecii kararlar alıyorumm feci diyete başlıyoruzz isteyen katılırrr...
ama dukan diyetine katılmıyorumm....onu devam ettiremeyizz...
hep diyorum yine dicemmm...senin 1800..yada 2000 kalorilik diyete ihtiyacın var....sabah 2 dilim ekmek..öğle 2 dilim ekmek akşama 1 dilim ekmek li...gerekirse bikereliğinede olsa git diyetisyenee...çok azyiyorsun buda kitliyor metobalizmayı...
helal olsun enişteyedee ohh iyi yappmış sanadaa cerrahi operasyonmuşşşş....olduuuu...bunca kiloyu verdinn dahada vereceksinnn....hadi bakalım hayırlara vesileolsun yeni diyetlerimizzz....
işte moralını bozmussun olmazzzzzzzzzzzzz bozmaman lazım kadın da demıs tartı bozukmus işte hem ne kadar kılo vermişşisn öyle ALLAH bana da nasıp edecekmı acaba 25 kılo vermeyıı
sabah okuyacakk kızçelerime diyorumm..herkeze selamlarr ben hala uyuyamadımm...ceco o ilaçlardan bende alırsamm şaşırmaaa....
sabah 7 de ayakda olmam lazımm...karşıya annemlere geçicezz...annemler cumartesi memlekete gidiyorlar yinee...o yüzden affınızasıgınarakklisteyi yarın akşama yayınlayacagımm..
ama lütfen kimse kaçamak yapmasın ve bildirimi yapsınn...CECOMMM sen bu haftaizinli ol pazartesi tartılacaksın çünkü...bidahaki cumaya listedesin..sallarsın inşallah listeyiii....
kızlar ben soğan suyu ile hamile kaldım pko lu olarak..bu iki kür çok etkili..doğal yol denemekten zarar görmezsiniz..
waw cım biran önce tadaviye başla ve sakın evham yapma sonuca odaklan hastane işleri biraz yıpratır ama beterin beterini düşün herzaman..
cecoo sana demiştim bir tartı al diye ve herzaman aynı şekilde tartıl..mesela sabahları aç karnına iç kıyafetlerinle..bence o tartı yanlış..birde vücudun sıkılaştığı için kıyafetler bol gelebilir
kilo: 75.5
göğüs: 94
bel: 88:44:
kalça: 113
boy: 1.70
ewet kızlar +400 gr var..ölçülerimi yazdım yalnız belim çok ince duruyor ama 88 cm..
90-60-90 olmak niyetimiz yok tabi..bel 70 olsa kalça da 100 yeter bana..
hadi bakalımm alıcaz güzel haberlerini inşallahhh hayırlı ise tabiiii değilse beklerız nasıl olsa tatlımbende 3.günü gidip tahlil vericem..4. yada 5. günü dr gitmeyi düşünüyorumm..tahlili ssk da vermeyi düşünüyorum tabi verebilirsemm...31inde ilaçıma başlıcam ilaçdan 9 gün sonra adet olmayı planlıyorum bakalımm...hayırlısı olsun inşallahh..
ah canım inşallah dediğin gibi güzelkılolar verp fıstık olcaz benım ölçulerde şöylle bel 92 kalça 117 göğüsler 116 aneyyyyyyyyyyyyyyyyyy zaaaaaaaaa ölçulere bakk helesüpersin
İnşallah canım dilediğin ölçülerede en kısa zamanda ulaşacaksın