Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ya aslında bir kaç saat öncesine kadar canım inanılmaz sıkkındı ama şu anda çok daha ümitliyim :KK34:
Malum iki ay dondurmuştum üyeliğimi geçen günde fenalaşınca bugün Fitnessde ilk günümdü ve doğal olarak hoca beni tartmak istedi :KK34: en son tartıldığımda orada 96.5 falan çıkmıştım hadi bir iki kilo almış olayım birde regl derken ben en fazla 100 beklerken hayatımın şokunu yaşadım :KK14::KK14::KK14::KK14: tartıda tam 108 çıktım :KK14::KK14::KK14::KK14:
O an kendimi ağlamamak için çok zor tuttum hatta hocada inanamadı ve kendide tartıya çıktı ( hatunda normalde 46 - 47 kg arasında ama o an oda 50.5 kg çıktı :KK53: )
Sakın moralini bozma tartıyı bugün bir ara yukarı aldıklar herhalde ayarlarını bozmuşlar bir sonraki gelişinde yine tartılırsın dedi ama tabi benim moral o an çaktırmasamda yerlere düştü :KK43::KK43::KK43::KK43:

Yinede hiç bir şey yokmuş gibi 1 saat sporumu yaptım sonrada Spor salonun az ötesinde arabada eşimi bekledim. Artık o ana kadar kendimi nasıl kastıysam arabada başladım hüngür hüngür ağlamaya :KK14::KK14::KK14::KK14:
Nasıl sinirlerim boşaldıysa yarım saat eşimi beklerken ağlayıp durdum hatta sanatcı cenazelerindeki ünlüler gibi güneş gözlüklerimi taktım millet anlamasın diye :KK60:
Kendi kendime söylendim durdum sonra eşim gelince bir postada ona ağladım :KK1: tabi temiz bir fırça yedim :KK1: değermi hiç böyle birşeye ağlamaya sen o tartıya ne bakıyorsun sonuçta kıyafetlerinde ortada zayıfladığın üstelik hocan kendinde demedimi tartı bozuk diye falan saydı durdu haklı olarak :KK34:
Adamcağız moralimi düzeltene kadar bin dereden su getirdi :KK1: Sonunda karar verdik ne olursa olsun moralimizi bozmayacağız ve spor salonuna gitmediğimiz her akşam yarımşar saat ailecek epileptik bisikletle bineceğiz :KK34:
Yarından itibaren de porsiyonlarımıda ( o kullandığım protein içeceği harcinde yediğim öğünde ) ufaltacağım :KK34:
Şu bir türlü oturtamadığım su içmeyide gerekirse saat başı kendime hatırlatma mesajı ayarlayarak ( telefonla ) 3 litre suyumu içeceğim :KK34:

Eşime o an sinir boşalması yüzünden artık son çarem cerrahi müdahale dedim fena kızıdı :KK53: kırarım kafanı bukadar basitmi dedi hatta bundan sonra her fırsatta bir hatamı görürse kafama kakacak :KK1: bu iş ya olacak ya olacak :KK34:

Bakalım pazartesi Spor salonuna gittiğimde tekrar tartılacağım hem adetim bitmiş olacak hemde o arada bol bol su içip ödem atacağım inşallah :KK34: Ondan sonra artık ne çıkarsa rakam olarak ona razı geleceğim mecbur :KK34:
Şu metabolizma hızlandıran besin takviyesi bitsin dukana başlamaya karar verdim :KK34: KESİNLİKLE BU KİLOLAR GİDECEKKKKKKKKKK :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Heee tek güzel olan olay; bundan sonra spor salonunda internette girebileceğim :KK1: :KK1: :KK1:
Üyelere özel ücretsiz wi - fi hizmeti sunuyorlarmış artık :KK34: koşu bandında olmasada yatay bisiklet kullanırken sizlere çööö diyebileceğim :KK1: en azından geçmiş birikmeyecek :KK1:

ayyy şekerım napııım bıde drlar hep erkek rasladı ben kocama açılamıom ole tabak gıbı ne çok zorlandım her seferın de napııyım muhtemelen sonucunda koca bı kıstım olacak dıye bekledım ama :))) kıst olmadı şükürler olsun amın canım inşallah kucağımıza alırız hayırlısıyla sonradaaaaaaaaaaaa kılo vermeme yardımcı olursunuz artıııkkk

işteee aynen bendede o pisikolojiii varr bende bu ay ölemi deneseydimmm yaaaa...hiç aklıma gelmedi bunca ayy...ama eşimde izin vermezz...

sen doğur bebişi bize dua et bizde doğuralımmm sonra birlikte çatırrrrr çatırrrrr veririzzz kilolarıııııı.

valla mi :):KK9::KK9: ya gözüm açılmıyor anam napimmm vallahi yememe hakim olabilirim ama uykuya nasıl olcam bilmiyorum ... sabahları kahveye mi alıştırsam kendimi ne yapsam uykumu alır .... haklısın vallahiii..........offffffff offffffffffffff

enbüyük iş ne biliyormusun eşini yolcularken bidaha odaya geri dönmeeeeeeeeee:KK20::KK20::KK20:oo odaya dönüşş mahfediyorr..hemen tv ac ve banyoya koşş..sonra tv ve pc açç..ilk yarım saati atlattıkmı gerisi gelirr...bende artık öle yapıcam gerekirse kendime bi ugraşda bulucammm....

inşallah hayırlısıyla bebişini doğurda yardımcı oluruz tabi kiii

inşallah maşallah yok başlıyorsun canım ...........kızarım heeeeee bende bakkk:KK47::KK4: ben evliliğimin ilk yılı düşük yaptım canım manevi durumdan dolayı doktora gidemedim ve tüplerim tıkanmış daha 4 ay evvel açıldı düşün biraz tedavi oldum ... ve yarım bırakmak zorunda kaldım kilomdan dolayı adet olmam için duphaston içiyorum canım o kadar ....
anammmm düşükmü yaptınnn..peki dogal yollamı hamile kalmıştınnn canımm...tüpler açılmışş şimdiden sonra şansın çokk inşallah en kısa süredee gelir bebişinn...

duphaston adet söktürücümüydüü??ben tarlusal içiyorummm... bide bu ara çok infolik diye bi ilaç duyuyorum dr gittiğimde onuda sorucamm....

Son düzenleme:

Ya aslında bir kaç saat öncesine kadar canım inanılmaz sıkkındı ama şu anda çok daha ümitliyim :KK34:
Malum iki ay dondurmuştum üyeliğimi geçen günde fenalaşınca bugün Fitnessde ilk günümdü ve doğal olarak hoca beni tartmak istedi :KK34: en son tartıldığımda orada 96.5 falan çıkmıştım hadi bir iki kilo almış olayım birde regl derken ben en fazla 100 beklerken hayatımın şokunu yaşadım :KK14::KK14::KK14::KK14: tartıda tam 108 çıktım :KK14::KK14::KK14::KK14:
O an kendimi ağlamamak için çok zor tuttum hatta hocada inanamadı ve kendide tartıya çıktı ( hatunda normalde 46 - 47 kg arasında ama o an oda 50.5 kg çıktı :KK53: )
Sakın moralini bozma tartıyı bugün bir ara yukarı aldıklar herhalde ayarlarını bozmuşlar bir sonraki gelişinde yine tartılırsın dedi ama tabi benim moral o an çaktırmasamda yerlere düştü :KK43::KK43::KK43::KK43:

Yinede hiç bir şey yokmuş gibi 1 saat sporumu yaptım sonrada Spor salonun az ötesinde arabada eşimi bekledim. Artık o ana kadar kendimi nasıl kastıysam arabada başladım hüngür hüngür ağlamaya :KK14::KK14::KK14::KK14:
Nasıl sinirlerim boşaldıysa yarım saat eşimi beklerken ağlayıp durdum hatta sanatcı cenazelerindeki ünlüler gibi güneş gözlüklerimi taktım millet anlamasın diye :KK60:
Kendi kendime söylendim durdum sonra eşim gelince bir postada ona ağladım :KK1: tabi temiz bir fırça yedim :KK1: değermi hiç böyle birşeye ağlamaya sen o tartıya ne bakıyorsun sonuçta kıyafetlerinde ortada zayıfladığın üstelik hocan kendinde demedimi tartı bozuk diye falan saydı durdu haklı olarak :KK34:
Adamcağız moralimi düzeltene kadar bin dereden su getirdi :KK1: Sonunda karar verdik ne olursa olsun moralimizi bozmayacağız ve spor salonuna gitmediğimiz her akşam yarımşar saat ailecek epileptik bisikletle bineceğiz :KK34:
Yarından itibaren de porsiyonlarımıda ( o kullandığım protein içeceği harcinde yediğim öğünde ) ufaltacağım :KK34:
Şu bir türlü oturtamadığım su içmeyide gerekirse saat başı kendime hatırlatma mesajı ayarlayarak ( telefonla ) 3 litre suyumu içeceğim :KK34:

Eşime o an sinir boşalması yüzünden artık son çarem cerrahi müdahale dedim fena kızıdı :KK53: kırarım kafanı bukadar basitmi dedi hatta bundan sonra her fırsatta bir hatamı görürse kafama kakacak :KK1: bu iş ya olacak ya olacak :KK34:

Bakalım pazartesi Spor salonuna gittiğimde tekrar tartılacağım hem adetim bitmiş olacak hemde o arada bol bol su içip ödem atacağım inşallah :KK34: Ondan sonra artık ne çıkarsa rakam olarak ona razı geleceğim mecbur :KK34:
Şu metabolizma hızlandıran besin takviyesi bitsin dukana başlamaya karar verdim :KK34: KESİNLİKLE BU KİLOLAR GİDECEKKKKKKKKKK :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Heee tek güzel olan olay; bundan sonra spor salonunda internette girebileceğim :KK1: :KK1: :KK1:
Üyelere özel ücretsiz wi - fi hizmeti sunuyorlarmış artık :KK34: koşu bandında olmasada yatay bisiklet kullanırken sizlere çööö diyebileceğim :KK1: en azından geçmiş birikmeyecek :KK1:

cecommmmmmmmmm...ne olmuşşş öylee yaaaaaaa....sen moralini bozmaaa...hemde hiçç..bencede bi yanlışlıkk vardırr..hani ben biliyorum yediklerini nasıl alacaksınki okadar kiloyuu...

pazartesiye kadar dikkat et ve pazartesi yine tartıll...ve bende fecii kararlar alıyorumm feci diyete başlıyoruzz isteyen katılırrr...

ama dukan diyetine katılmıyorumm....onu devam ettiremeyizz...

hep diyorum yine dicemmm...senin 1800..yada 2000 kalorilik diyete ihtiyacın var....sabah 2 dilim ekmek..öğle 2 dilim ekmek akşama 1 dilim ekmek li...gerekirse bikereliğinede olsa git diyetisyenee...çok azyiyorsun buda kitliyor metobalizmayı...

helal olsun enişteyedee ohh iyi yappmış sanadaa cerrahi operasyonmuşşşş....olduuuu...bunca kiloyu verdinn dahada vereceksinnn....hadi bakalım hayırlara vesileolsun yeni diyetlerimizzz....En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

işteee aynen bendede o pisikolojiii varr bende bu ay ölemi deneseydimmm yaaaa...hiç aklıma gelmedi bunca ayy...ama eşimde izin vermezz...sen doğur bebişi bize dua et bizde doğuralımmm sonra birlikte çatırrrrr çatırrrrr veririzzz kilolarıııııı.
ben doğurmadan senın hayırlı haberını alıcaz bana oyle gelıorrr içime doğuyor bak görursun ama bence de deneme oyle yıne ıyı bı dr bul da yumurta takıbı şart çunku ben tamamen rıskı göze aldımmm yanı

Son düzenleyen: Moderatör:

işte moralını bozmussun olmazzzzzzzzzzzzz bozmaman lazım kadın da demıs tartı bozukmus işte hem ne kadar kılo vermişşisn öyle ALLAH bana da nasıp edecekmı acaba 25 kılo vermeyıı

ben doğurmadan senın hayırlı haberını alıcaz bana oyle gelıorrr içime doğuyor bak görursun ama bence de deneme oyle yıne ıyı bı dr bul da yumurta takıbı şart çunku ben tamamen rıskı göze aldımmm yanı

ağzındann ball damlıyorrrrrrr....mübarek gecede aminnnnnn diyorummmmmmmmm.........valla şimdiye kadar nasıl benim aklıma gelmedi böle bişi yapmak hayrett :) :) ama şimdi eşimi razı etmişken kalkışmam böle bişiye bakalım bi dr la deneyelimm...

ağzındann ball damlıyorrrrrrr....mübarek gecede aminnnnnn diyorummmmmmmmm.........valla şimdiye kadar nasıl benim aklıma gelmedi böle bişi yapmak hayrett :) :) ama şimdi eşimi razı etmişken kalkışmam böle bişiye bakalım bi dr la deneyelimm...
tabı canım bu ılaçlar cok rısklı ayrıca bızım yumurtalıklarımız dA bir o kadar hassas neye ne tepkı vereceımız bellı olmaz canımmm inşallahhh rabbim senin için OL der ve oluverırrrrr ne zaman adet olcan adet olmadan bı tanısmaya gıt once kan testlerı yapılacaksa yapar belkı ama benım sayın prof drum ilk 3 gunde çağırırdı ondan sonraya kaldıysan gelme derdı :)))

tabı canım bu ılaçlar cok rısklı ayrıca bızım yumurtalıklarımız dA bir o kadar hassas neye ne tepkı vereceımız bellı olmaz canımmm inşallahhh rabbim senin için OL der ve oluverırrrrr ne zaman adet olcan adet olmadan bı tanısmaya gıt once kan testlerı yapılacaksa yapar belkı ama benım sayın prof drum ilk 3 gunde çağırırdı ondan sonraya kaldıysan gelme derdı :)))

bende 3.günü gidip tahlil vericem..4. yada 5. günü dr gitmeyi düşünüyorumm..tahlili ssk da vermeyi düşünüyorum tabi verebilirsemm...31inde ilaçıma başlıcam ilaçdan 9 gün sonra adet olmayı planlıyorum bakalımm...hayırlısı olsun inşallahh..

sabah okuyacakk kızçelerime diyorumm..herkeze selamlarr ben hala uyuyamadımm...ceco o ilaçlardan bende alırsamm şaşırmaaa....

sabah 7 de ayakda olmam lazımm...karşıya annemlere geçicezz...annemler cumartesi memlekete gidiyorlar yinee...o yüzden affınızasıgınarakklisteyi yarın akşama yayınlayacagımm..

ama lütfen kimse kaçamak yapmasın ve bildirimi yapsınn...CECOMMM sen bu haftaizinli ol pazartesi tartılacaksın çünkü...bidahaki cumaya listedesin..sallarsın inşallah listeyiii....

waw canim inofolic sase ilacini kk da dakullananlar var pko icin. bi sayfasida var oku bi istersen. bana doktor gunde 4paket dedi ama tam hatirliyamadim cunku kafam yengem ve bebise dalgin olunca. eczacima danistim sanirsam yeni cikan bi ilac dedi ve kadin dogumcu kardesini aradi. o da yeni cikan her derde deva diye gosterilen ilaclardan biri demis. eczacimla baktik kutudagunde bir paket yaziyo eczacim bir paket ic dedi. kk daki kizlarada doktor genelde 4paket vermis. bu ilac pkos ve genelde yuksek insulin direnci icin kullaniliyomus. yumurtslara faydasi varmis galiba. yeni cikan bisey oldugundan faydasi bilinmiyor daha. bide devlet odemiyo 17,5tl icinde 30paket var. ben gunde bir iciyorum ama doktor gunde 4demisti. ona uyarsak ayda 4kutu icmek lazim o da 70tl ediyo... simdilik bi gunde bir paket iceyimde tahlillerime gore seker ilacina gecerim galiba...

[h=1]kızlar bir tanıdığım hiçbir tedaviden sonuç alamamış ve bu kürü uygulayarak hamile kalmıştı..bu kürün etkisini bir çok kişiden duydum araştırmanızı tavsiye ederim...

Hamile Kalmak Için Incir Kürü[/h]Yazar: clearblue Tarih: 06 Ekim 2012 Kategori:Gebelik Problemleri Yorum yap

Dogal yoldan hamile kalamayan kadinlarin ortak sorunu ve en cok karsilasilan durumlardan biri yapilan tektiklere gore yumurta rezervleriniz azalmis ve yumurta gelisimi yavaslamis veya yeterli buyukluge ulasamiyordur. Son zamanlarda sogan kürü ile birlikte bir cok kadin hamile kalmayi basarmis bitkisel karisimlardan biride incir kürüdur. Hazirlanmasi gayet basit olan incir kürü ayni zamanda hamilelik icin buyuk onemli asamalardan olan yumurta catlama problemi ceken kadinlara cok faydali. Hamile olan kadinlarda ise incir kürü anne sutunu arttirdigi gozlenmistir. Adet gunu 30gun ve uzeri olan bayanlar ise havucla karistirarak kulandiklarinda daha faydali oluyor.
İncir Kürü Nasıl Yapılır?
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2×21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
Siklus donemi 30 gunden fazla olan bayanlar; 3 Adet havuc’u 2 veya 3 parcaya bolerek ayni sekilde 20 dakika kaynatilir daha sonra hazirlanan incir kürü ile karistirilarak icilir.
Not: incir kürüne başlamak için özel bir gün yoktur, sadece 21 gün yapıp 7 gün ara vermek yeterli. 2 defa yapıyorsunuz … yani 21 gün kür 7 gün ara tekrar 21 gün 7 gün ara…

kızlar ben soğan suyu ile hamile kaldım pko lu olarak..bu iki kür çok etkili..doğal yol denemekten zarar görmezsiniz..

waw cım biran önce tadaviye başla ve sakın evham yapma sonuca odaklan hastane işleri biraz yıpratır ama beterin beterini düşün herzaman..

cecoo sana demiştim bir tartı al diye ve herzaman aynı şekilde tartıl..mesela sabahları aç karnına iç kıyafetlerinle..bence o tartı yanlış..birde vücudun sıkılaştığı için kıyafetler bol gelebilir

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Yeni ve çok daha ümitli bir sabaha merhaba dedim ve mutfaktaki işlerimi halledip kahvaltımıda aradan çıkartıp direk kendimi buraya attım :KK76::KK76:
Bugün hem temizlik yapacağım büyük kızımla hemde Spor salonuna gidemeyeceğim için Plates yapacağım gıçık Ebruyla :KK60: :KK60: :KK60:
Ütülerimde var onlarıda yetiştirebilirsem gündüz yapacağım olmadı onlarda gece :KK34:

Akşam sohbet etmeye gelirim inşallah :KK34:
Herkese hayırlı cumalar ve kaçamaksız bir gün diliyorum :KK3:

cecommmmmmmmmm...ne olmuşşş öylee yaaaaaaa....sen moralini bozmaaa...hemde hiçç..bencede bi yanlışlıkk vardırr..hani ben biliyorum yediklerini nasıl alacaksınki okadar kiloyuu...

pazartesiye kadar dikkat et ve pazartesi yine tartıll...ve bende fecii kararlar alıyorumm feci diyete başlıyoruzz isteyen katılırrr...

ama dukan diyetine katılmıyorumm....onu devam ettiremeyizz...

hep diyorum yine dicemmm...senin 1800..yada 2000 kalorilik diyete ihtiyacın var....sabah 2 dilim ekmek..öğle 2 dilim ekmek akşama 1 dilim ekmek li...gerekirse bikereliğinede olsa git diyetisyenee...çok azyiyorsun buda kitliyor metobalizmayı...

helal olsun enişteyedee ohh iyi yappmış sanadaa cerrahi operasyonmuşşşş....olduuuu...bunca kiloyu verdinn dahada vereceksinnn....hadi bakalım hayırlara vesileolsun yeni diyetlerimizzz....En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Heee yaa tam dayaklıktım dün şekerim yaaa :KK1:
Sinirlerim boşalınca ne dediğmi bilmiyorum ben yaaa :KK1: anam şu anda üzerine para verseler OP demem :KK20:
Kız canım tatlı benim birde işin içinde narkoz olunca aklıma bin türlü felaket senaryosu geliyor o yüzden hayatta yapamam ama işte sinirler boşalınca saydırmışım :KK1:
Bende kesinlikle çok çok dikkatli oluyorum porsiyonlarımı biraz daha ufaltıyorum ve kesinlikle sporumu yapıyorum salona gitmediğim günlerde de evde yapıyorum :KK34:
Eşimin dediği gibi olmadı bana yakın olan diyetisyenede gideceğim :KK34: yeterki artık gitsin şu kilolar :KK34:

işte moralını bozmussun olmazzzzzzzzzzzzz bozmaman lazım kadın da demıs tartı bozukmus işte hem ne kadar kılo vermişşisn öyle ALLAH bana da nasıp edecekmı acaba 25 kılo vermeyıı

Çok sağ olun kızlar gerçekten iyiki varsınız :KK54: Yazdıklarınızı okudukça çok daha azimli oluyorum :KK34:
Eminim sende çok çok güzel kilolar vereceksin ilk fırsatta :KK34:

sabah okuyacakk kızçelerime diyorumm..herkeze selamlarr ben hala uyuyamadımm...ceco o ilaçlardan bende alırsamm şaşırmaaa....

sabah 7 de ayakda olmam lazımm...karşıya annemlere geçicezz...annemler cumartesi memlekete gidiyorlar yinee...o yüzden affınızasıgınarakklisteyi yarın akşama yayınlayacagımm..

ama lütfen kimse kaçamak yapmasın ve bildirimi yapsınn...CECOMMM sen bu haftaizinli ol pazartesi tartılacaksın çünkü...bidahaki cumaya listedesin..sallarsın inşallah listeyiii....

WAWcığım valla uyku için kesinlikle o ilaç müthiş :KK34: ama sen yinede önce bir doktora git ki kullan derse kullan :KK34: Gerçekten gece 12de de yatsam inanılmaz derin uyuyorum ve sabah erkenden uykumu almış bir şekilde uyanıyorum :KK34:

Bu arada Allah razı olsun canım senden izinli yazmışsın beni :KK34: o rakamı listede görmek bana iyi gelmezdi zaten ama sizlere karşı dürüst olmak benim için çok önemli evde ağlayıp buradada heyyyyhoooo yok işte şu kadar kilo verdim diyemezdim ve aslada demezdim zaten :KK34: İnşallah pazartesi daha farklı bir rakam çıkar karşımada bende kesin odaklanıp ona göre devam ederim :KK34: Tıckerim öyle dursun onu kaldırmak bile içimden gelmiyor değil düzeltmek :KK1:

Son düzenleme:
kızlar ben soğan suyu ile hamile kaldım pko lu olarak..bu iki kür çok etkili..doğal yol denemekten zarar görmezsiniz..

waw cım biran önce tadaviye başla ve sakın evham yapma sonuca odaklan hastane işleri biraz yıpratır ama beterin beterini düşün herzaman..

cecoo sana demiştim bir tartı al diye ve herzaman aynı şekilde tartıl..mesela sabahları aç karnına iç kıyafetlerinle..bence o tartı yanlış..birde vücudun sıkılaştığı için kıyafetler bol gelebilir

Valla evdeki tartı 3.cüye değişmişti :KK1: hesapta alacaktım yenisini hatta dünde baktım uygun bir tane buldumda KV yanımızdayken almak istemedim şimdi sinirimi iyice zıplatacak birşey söyler diye :KK34:
Bakalım cumartesi yine gidiceğim Foruma o zaman bakarım tekrar o tartıya ( yağ, kas ve su ölçümüde yapıyormuş üstelik 30 lira :KK34: ) tabi iyice bir incelemem lazım önce :KK34:

Bu arada tabi bol bol yeşil çay ve su içeceğm pazartesiye kadar ki varsa ödem gitsin bari :KK34:

kilo: 75.5:KK31:

göğüs: 94

bel: 88
:44:

kalça: 113

boy: 1.70

ewet kızlar +400 gr var..ölçülerimi yazdım yalnız belim çok ince duruyor ama 88 cm..
90-60-90 olmak niyetimiz yok tabi..bel 70 olsa kalça da 100 yeter bana..

kilo: 75.5:KK31:

göğüs: 94

bel: 88
:44:

kalça: 113

boy: 1.70

ewet kızlar +400 gr var..ölçülerimi yazdım yalnız belim çok ince duruyor ama 88 cm..
90-60-90 olmak niyetimiz yok tabi..bel 70 olsa kalça da 100 yeter bana..

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah canım dilediğin ölçülerede en kısa zamanda ulaşacaksın :KK34:

bende 3.günü gidip tahlil vericem..4. yada 5. günü dr gitmeyi düşünüyorumm..tahlili ssk da vermeyi düşünüyorum tabi verebilirsemm...31inde ilaçıma başlıcam ilaçdan 9 gün sonra adet olmayı planlıyorum bakalımm...hayırlısı olsun inşallahh..
hadi bakalımm alıcaz güzel haberlerini inşallahhh hayırlı ise tabiiii değilse beklerız nasıl olsa tatlım

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah canım dilediğin ölçülerede en kısa zamanda ulaşacaksın :KK34:
ah canım inşallah dediğin gibi güzelkılolar verp fıstık olcaz benım ölçulerde şöylle bel 92 kalça 117 göğüsler 116 aneyyyyyyyyyyyyyyyyyy zaaaaaaaaa ölçulere bakk hele

X