Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamin aleykum kizlaaaar nasilsiniz
Hamdolsun annem cikti hastaneden
Dualariniz icin. Allah razi olsun :) bakalim patoloji sonucu ne cikacak
Artik kemoterapimi isin tedacisimi yoksa ilacmi bilemiyorum
Dr karar verecekmis. Gunlerdir perisan olduk sukur rabbime bugunleri gprsuk
Sizler nasilsiniz kizlar.
Ben de bebiste iyiyiz kizlarr en son hocaya muayene oldum idrar da enfeksiyon ciktigi ixin
Glifor kulandigimi soyldim birak dedi kesinlikle icme dsdi
Seker yuklemesi yaptirsim bugun seker yokmus kizlar gaywt guzel cikti
Cok sukur artik bebise ve kebdime odaklanmak istitorum
Cok halsiz kaldim
Kilomuda soyleyemedim kizla 74.8im
Cok sukur su ana kadar kilo almadan hamilelik devam ediyor dr cok iyi dedi
Umarim sizde iyisinizdir.kizlar hepinizi cok optum

oufff canım geçmiş olsunn inşallah bu son olurrr ilaç tedavisiyle iyileşir annenn..

Selamin aleykum kizlaaaar nasilsiniz
Hamdolsun annem cikti hastaneden
Dualariniz icin. Allah razi olsun :) bakalim patoloji sonucu ne cikacak
Artik kemoterapimi isin tedacisimi yoksa ilacmi bilemiyorum
Dr karar verecekmis. Gunlerdir perisan olduk sukur rabbime bugunleri gprsuk
Sizler nasilsiniz kizlar.
Ben de bebiste iyiyiz kizlarr en son hocaya muayene oldum idrar da enfeksiyon ciktigi ixin
Glifor kulandigimi soyldim birak dedi kesinlikle icme dsdi
Seker yuklemesi yaptirsim bugun seker yokmus kizlar gaywt guzel cikti
Cok sukur artik bebise ve kebdime odaklanmak istitorum
Cok halsiz kaldim
Kilomuda soyleyemedim kizla 74.8im
Cok sukur su ana kadar kilo almadan hamilelik devam ediyor dr cok iyi dedi
Umarim sizde iyisinizdir.kizlar hepinizi cok optum

Canım çok şükür baya bir toparlanmış annen :KK71:
İnşallah çok daha iyi olur ve kemoterapiye bile gerek kalmaz ....Aminnnn
Bencede artık kuzuna ve kendine odaklan :KK34: yeter bu kadar koşturmaca sana :KK34:
Ne güzel bak şu ana kadar kilo almamışsın hadi sonlarına kadar en fazla 5 kilo alırsın bence bu şekilde devam edersen :KK34:
Şeker riskide kalkmış bak ortadan :KK34:
İnşallah bundan sonrada hep böyle devam eder doğuma kadar sonrada kuzucuğunu sağ sağlim hayırlısıyla kuçağına alır bir yandan emzirir diğer yandanda kilocuklara ( geride zaten az verilecek kilo var şükür ) veda edersin :KK34:

Kocaman öpüyoruz seni ve fasülyeni :KK54::KK54::KK54:

kızzlarr ben geldimm....bugün iyi geçti yemek konusundaa...tam listeyii uygulayamasamdaa kaçamagımm olmadıı...ama canım çok şeyler yemek istiyorr kötü bi dönemdeyimm herşeyi yiyesimm varr :) :)

akşam üzeri dışarı çıktık yürüdük azcıkk...bakalım akşamıdaatlatayımm başka bişiistemiyorummm..

kızzlarr ben geldimm....bugün iyi geçti yemek konusundaa...tam listeyii uygulayamasamdaa kaçamagımm olmadıı...ama canım çok şeyler yemek istiyorr kötü bi dönemdeyimm herşeyi yiyesimm varr :) :)

akşam üzeri dışarı çıktık yürüdük azcıkk...bakalım akşamıdaatlatayımm başka bişiistemiyorummm..

Canım dolunay bile bizleri çok etkiliyormuş o konuda nedense :KK1:
Geçen facede bir grupda okudum yarın dolunaymış ve bayanlar artı görmenin çok doğal olduğunu hatta iştah patlaması yaşanabileceği konusunda uyarmış :KK34: panik yapmayın kaçamak yapmazsanız dolunaydan sonra o artılar gider yine yazmışlar :KK34:

Canım dolunay bile bizleri çok etkiliyormuş o konuda nedense :KK1:
Geçen facede bir grupda okudum yarın dolunaymış ve bayanlar artı görmenin çok doğal olduğunu hatta iştah patlaması yaşanabileceği konusunda uyarmış :KK34: panik yapmayın kaçamak yapmazsanız dolunaydan sonra o artılar gider yine yazmışlar :KK34:

ayyyy bilemiyorummmm.....dolunay etkisiyle ilgili bi blog takip ediyorum epilasyon günlerini felan amaa diyeti pek takip etmedimm...artık dolunaydanmıdır nedir amaa herşeyi yiyesimm varr :) :)

çay demledimm...ve çay tepsimizde yok yokk....

2 hurma yedim...
çeyrek paket çubuk krakerr..
üzümmm yedim..
1 kuru kayısı..bikaç fındıkkk..acıcıkta kabak çekirdeğiiiiiii:KK14::KK14::KK14::KK14:

pişmaniyede vardı ama yemedimmm...vee açımm yinedeee..akşam yemiyim dedim güyaa...yarrın öğlen akşam güsel yiyimm de akşamları böle krize girmiyimm...

Canım çok şükür baya bir toparlanmış annen :KK71:
İnşallah çok daha iyi olur ve kemoterapiye bile gerek kalmaz ....Aminnnn
Bencede artık kuzuna ve kendine odaklan :KK34: yeter bu kadar koşturmaca sana :KK34:
Ne güzel bak şu ana kadar kilo almamışsın hadi sonlarına kadar en fazla 5 kilo alırsın bence bu şekilde devam edersen :KK34:
Şeker riskide kalkmış bak ortadan :KK34:
İnşallah bundan sonrada hep böyle devam eder doğuma kadar sonrada kuzucuğunu sağ sağlim hayırlısıyla kuçağına alır bir yandan emzirir diğer yandanda kilocuklara ( geride zaten az verilecek kilo var şükür ) veda edersin :KK34:
o
Kocaman öpüyoruz seni ve fasülyeni :KK54::KK54::KK54:

Waaw cok tesekkurler cnm amin ins duzelir.
Cecooo cok guzel dilklerde bulundun cok saol kuzuuum
Evet.drda super.dedi kilo almadan devam etmelisin dikkat et dedi
3aydan itibaren haftada yarim kilo almam gerekiyormus sanirim
Seker o la yina cok sevindim ama tsh istedi dr 1.kusur cikti bakalim ona ne dicek
Ultraayon resmini ekleyecegimde bi pcye gecemiyoeum kizlar masalah bebise buyuy

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Güne yine erkenden start vermiş bulunuyorum :KK34:
Şimdi bir yandan kahvaltımı edip bir yandanda sizlere bakayım dedim ama kimsecikler yok henüz :KK1:

İnşallah bugün hepimiz için çok daha verimli olur canım :KK34:

pişmaniyede vardı ama yemedimmm...vee açımm yinedeee..akşam yemiyim dedim güyaa...yarrın öğlen akşam güsel yiyimm de akşamları böle krize girmiyimm...

Anammmm pişmaniyemiiii :KK52::KK52::KK52::KK52:
TEk hayır diyemediğim şey :KK1:
Bayramda bir gecelikte olsa tatil yaptığımızda yola çıktığımız andan itibaren başladım eşime dönüşte izmitten geçeriz demeye :KK60: :KK60: :KK60: adamcağız baştan tamam dedi ama sonra otobana çıkalım izmite girmeyelim dediğinde baya bir üzülmüştüm :KK1: ulen pişmaniye almadanmı gideceğiz diye :KK1: sanki başka yerde yokmuş gibi :KK60:
Bir dinlenme tesisinde yemek yedikten sonra bir baktık pişmaniye satıyorlar eşim hadi dedi ama o an nasıl olduysa hayır dedim :KK1: iyikide demişim yoksa kesin paketi önüme alır az az derken ipin ucunu kaçırırdım :KK1:

Waaw cok tesekkurler cnm amin ins duzelir.
Cecooo cok guzel dilklerde bulundun cok saol kuzuuum
Evet.drda super.dedi kilo almadan devam etmelisin dikkat et dedi
3aydan itibaren haftada yarim kilo almam gerekiyormus sanirim
Seker o la yina cok sevindim ama tsh istedi dr 1.kusur cikti bakalim ona ne dicek
Ultraayon resmini ekleyecegimde bi pcye gecemiyoeum kizlar masalah bebise buyuy

Oyyyyy ekle ekle ilk fırsatta :KK34: görelim kuzuyu :KK34:
Birde canım bazı doktorlar ultrason görüntülerini CDye kayıt edebiliyormuş :KK34: aklında bulunsun ben büyüğünde çok geç öğrendim küçüğünde de unuttum :KK1:
Resmen film gibi otur izle sonra :KK1: güzel bir ani :KK34:

slmmm kızlarrrrrrrrr......ben geldimm....daha kahvaltımı yapmadımm....

şimdi ne olsun isterdimm....yakında bi arkadaşım yada komşum olsun ona diyim sana kahvaltıya geleyimm...ve güzell bi kahvaltıı patates kızartmalı tostluu...mmmmmmmmmmmm :KK9::KK9: diyorumm sizee bennn cozutttummmmmmmmm....

kalkıpp bişiler atıştırayımmm...zor glmezsee melemen yapayımm ekmek yokk..yumurtayı melemenle yiyebilirim belkii..okadar hayalden sonraa :) :)

kızlar dün güzel bişi oldu...eşim işden geldi yemek yedikk..ve bana dediki aşko karar aldım bu bebek işinin uzatmanın bi anlamı yokk..tahlil vermen gereken zaman ne zamansa takip et ve başlayalım....ozamana kadar bende yeni bi tahlil verim dedi.... bismillah diyelimm dedi...bensekarşısında bi böle:KK52::KK52::KK52::KK52: bi bölee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: sonra böle:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: sonrasında:44::44::44::44::44: en sonundada:KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43: oldumm....

garip bişi oldum karışık duygulardaydımm..tamam dedim bende..tek isteğim bi kaç ay kimse bilmesin başladığımızı dedimm...okey dedi amainşallah tutar sözünüü..

şimdi ne olsun isterdimm....yakında bi arkadaşım yada komşum olsun ona diyim sana kahvaltıya geleyimm...ve güzell bi kahvaltıı patates kızartmalı tostluu...mmmmmmmmmmmm :KK9::KK9: diyorumm sizee bennn cozutttummmmmmmmm....

kalkıpp bişiler atıştırayımmm...zor glmezsee melemen yapayımm ekmek yokk..yumurtayı melemenle yiyebilirim belkii..okadar hayalden sonraa :) :)

kızlar dün güzel bişi oldu...eşim işden geldi yemek yedikk..ve bana dediki aşko karar aldım bu bebek işinin uzatmanın bi anlamı yokk..tahlil vermen gereken zaman ne zamansa takip et ve başlayalım....ozamana kadar bende yeni bi tahlil verim dedi.... bismillah diyelimm dedi...bensekarşısında bi böle:KK52::KK52::KK52::KK52: bi bölee:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: sonra böle:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: sonrasında:44::44::44::44::44: en sonundada:KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43: oldumm....

garip bişi oldum karışık duygulardaydımm..tamam dedim bende..tek isteğim bi kaç ay kimse bilmesin başladığımızı dedimm...okey dedi amainşallah tutar sözünüü..

Canım senin adına ne kadar sevindiğimi anlatamam :KK76::KK76::KK76::KK76:
Helal eniştemize :KK9::KK9::KK9::KK9:
Rabbim sizleri nazarlardan saklasın :nazar: inşallah en kısa zamanda başlarsınız tedaviyede bir an önce bize mucizenin müjdesini verirsin :KK16::KK16::KK16:

Anammmmmm şimdiden içim içime sığmıyor senin o duygu karmaşanı çok iyi anlıyorum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Canım senin adına ne kadar sevindiğimi anlatamam :KK76::KK76::KK76::KK76:
Helal eniştemize :KK9::KK9::KK9::KK9:
Rabbim sizleri nazarlardan saklasın :nazar: inşallah en kısa zamanda başlarsınız tedaviyede bir an önce bize mucizenin müjdesini verirsin :KK16::KK16::KK16:

Anammmmmm şimdiden içim içime sığmıyor senin o duygu karmaşanı çok iyi anlıyorum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

çokk sağolll cecomm yaaaa...inan karmakarışıgımm...seviniyorumm..korkuyorumm..rabbim kolaylaştırsınn inşallahhh...

geçenlerde eylülde başlıcaz demiştin başlıyoruzmu dedim...biraz daha erteyelim dedi..ben bi sessizleştimm..ve dedimkii.. bu yük beni yeterince yoruyorr (sorunun bende olması ve tedaviyi benim görücek olmam ) bide sen yük olmaa...destek ol bana..yanımda ol diye güsel bi konuşma yaptımm...o an dinlemiyormuşş gibi yapıp konuyu kapatsada işe yaramış demekkii...önümüzdeki ay tahlillerimi verip başlıcam inşallahh...allah hakkımızda hayırlı olanı versin bize..

çokk sağolll cecomm yaaaa...inan karmakarışıgımm...seviniyorumm..korkuyorumm..rabbim kolaylaştırsınn inşallahhh...

geçenlerde eylülde başlıcaz demiştin başlıyoruzmu dedim...biraz daha erteyelim dedi..ben bi sessizleştimm..ve dedimkii.. bu yük beni yeterince yoruyorr (sorunun bende olması ve tedaviyi benim görücek olmam ) bide sen yük olmaa...destek ol bana..yanımda ol diye güsel bi konuşma yaptımm...o an dinlemiyormuşş gibi yapıp konuyu kapatsada işe yaramış demekkii...önümüzdeki ay tahlillerimi verip başlıcam inşallahh...allah hakkımızda hayırlı olanı versin bize..

Hayırlısı canım demekki gerçekten işe yaramış konuşman :KK16:
Umarım bundan sonrada herşey hep gönlünce olur ve sende mucizeni önce göbişine sonrada kuçağına alırsın ....Aminnnnnnnnnn
Ben inanıyorum çok kısa süre sonra vereceksin bize müjdeni :KK34:
Stresten ve korkudan uzak dur canım sen elinden geleni yap gerisini Rabbine bırak :KK54:

kahvaltımı yaptımm...
1 yumurta bi domates ve biberle melemen yaptımmm 2 dilim ekmekle afiyetle yedimmm...4 bardak su eşliğindee...

şimdide meyve yedim acıkk armutt...1 dilim şeftalı acık üzüm 2 erikkk....

bi saat sonrada öğlen yemegimi yerim inşallahh....

Hayırlısı canım demekki gerçekten işe yaramış konuşman :KK16:
Umarım bundan sonrada herşey hep gönlünce olur ve sende mucizeni önce göbişine sonrada kuçağına alırsın ....Aminnnnnnnnnn
Ben inanıyorum çok kısa süre sonra vereceksin bize müjdeni :KK34:
Stresten ve korkudan uzak dur canım sen elinden geleni yap gerisini Rabbine bırak :KK54:

inşallahh cecommm...elimizden geleni yapalıı gerisi allaha kalmışş...çokk sağoll..allah seninde gönlüne göre versinnnn...

hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırsınız inş.
sen bu aralar duygusal açlık durumundasın canım başka şeylere yönlendir kendini
bu arada tedavi sürecini bencede kimse bilmesin

kızlar ben şimdi 75 kiloyum ve 43 bedenim tabi kalıba göre de değişiyor..basen olduğu için..
diyorum ki ölçülerimizide yazalım ama mezure lazım..cm cm inceldiğimizi göeürsek daha motive oluruz ok?cuma dan itibaren ölçelim nedersiniz??

ya bu arada ben de bugün yeme modundayım dolunaydan mı yoksa kocamdan mı nedendir??kocam beni deli ediyor ama bulaşmıyorum ona sorsanız o bana bulaşmıyor..
waw bu sabah senin gibi arkadaşlardan birini arayıp kahvaltıya gitmek istedim..yarın gideceğim kahvaltı değil ama öğlen giderim
birde kreşte çalışma ihtimalim var bakalım hayırlısı..saat aralığı az olduğu için kabul edeceğim..4-5 saat..çocuklar için istiyorum..birde aöf ilahiyat okuyacağım..çocukta yaparım kariyerde:KK52:beni görenler zayıflamışsın diyor yeni görenlerse iki kız annesi olduğuma inanmıyor:KK16:

merhaba arkadaşlar şimdi hastaneeden eve geldim bende pko vardı anlatmıştım zaten bugünde 14 gündür günüm geçiyo diye hastaneye gittim eşimin test sonuçlarınıda yanımda götürmüştüm dr eşimdeki spermin 100 de 5 hareketliymiş bu şekilde normal yolla hamile kalamazsın dedi pko m var dedim eşindeki sorun daha ciddi dedi ne yapacağımı bilmiyorum allahtan ümit kesilmez ama çocuğum olmuyacak diye çok korkuyorum

kızlar ben şimdi 75 kiloyum ve 43 bedenim tabi kalıba göre de değişiyor..basen olduğu için..
diyorum ki ölçülerimizide yazalım ama mezure lazım..cm cm inceldiğimizi göeürsek daha motive oluruz ok?cuma dan itibaren ölçelim nedersiniz??

ya bu arada ben de bugün yeme modundayım dolunaydan mı yoksa kocamdan mı nedendir??kocam beni deli ediyor ama bulaşmıyorum ona sorsanız o bana bulaşmıyor..
waw bu sabah senin gibi arkadaşlardan birini arayıp kahvaltıya gitmek istedim..yarın gideceğim kahvaltı değil ama öğlen giderim
birde kreşte çalışma ihtimalim var bakalım hayırlısı..saat aralığı az olduğu için kabul edeceğim..4-5 saat..çocuklar için istiyorum..birde aöf ilahiyat okuyacağım..çocukta yaparım kariyerde:KK52:beni görenler zayıflamışsın diyor yeni görenlerse iki kız annesi olduğuma inanmıyor:KK16:

ohhh maşallahh maşalllahhh...allah nazardan saklasınn ..:nazar::nazar::nazar::nazar:

işin hayırlı olsun canımm bencede süper olmuşşş..bizim topikk kariyerlii çocuklu...bide zayıff olsaaa..ohhhhh ne kaldı geriiiii.....

ölçü konusu güsell ben uyarımmm...ama kim tutacak listeyi o varr...fikir sendenn...listeyide tutarsann harika olurrrrr:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24: sen okey dersennn ben cumaları ölçümüde veririmm..

merhaba arkadaşlar şimdi hastaneeden eve geldim bende pko vardı anlatmıştım zaten bugünde 14 gündür günüm geçiyo diye hastaneye gittim eşimin test sonuçlarınıda yanımda götürmüştüm dr eşimdeki spermin 100 de 5 hareketliymiş bu şekilde normal yolla hamile kalamazsın dedi pko m var dedim eşindeki sorun daha ciddi dedi ne yapacağımı bilmiyorum allahtan ümit kesilmez ama çocuğum olmuyacak diye çok korkuyorum

canım korkmaaa...siz elinizden geleni yapınn eger nasipde varsa bütün imkansızlıklara rağmen oluyorr..ama yoksa biraz zorlanıyor insan...bende 4.5 yıllık evliyim bak yok bebişşş ..elimzden geleni yapalım sonrasına razı olalımm...allah gönlümüze serinlik versinn..kolay değill...

kaç kilosun??kilo probleminde varmıı?? ikiniz aynı anda tedaviye başlarsınızzz...allahın izniyle bebişiniz gelirr sizeee...

üzülme sakınaa..teknoloji çook ilerledii..eşine tedavi vardırr o onlara dikkat etsin...senden yumoşlarını takip ettir aşılama yada tüp bebek yaparsınız vaktide gelince olur inşallahh....

tedaviye başlayacamısınnızz ?? bizde başlayacagız inşallah önümüzdeki ay..15 gün felan sonraa...bende heycanlıyım..bakalım eşimin sonuçları nasıl çıkacakk...allah yardımcımız olsun...

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Eve geldiğiimden beri başım ağrıyor hatta demin bir girdim bilgisayar başında oturamayınca çıktım :26:
Herhalde havuzdan ıslak saçla çıkınca dönüşte rüzgarı yedim :26:
Fön makinemi yanıma almayı unutmuşum :KK4:
Şükür şu anda biraz daha iyi ama şimdide regl olmaya başlıyacağım galiba :KK1:

Yarın sabah erkenden hastaneye kan vermeye gidiceğim :KK34: inşallah doktor kafa dengidir de endokrine sevk yazar :KK1: artık mecbur en tatlı halimle yaklaşmam lazım :KK60:

Akşam yemeğimide aklımdayken paylaşayım :KK34:

3 YK kadar tavuk döner ( sırf eti )
1 Çatal makarna ( tadımlık )
koca bir kase salata :KK34:
2 bardak ayran

Şükür şu anda ne açım nede tok :KK1: Gündüz zaten o almasedimi içtim iki öğün aralardada soda, bol su tükettim :KK34:
Hee az daha unutuyordum :KK1: eşim kaç gündür tatlı diye tutturuyordu bende en masum olanı yani sütlaç yaptım :KK34: en ufak kaselerden kullandım :KK1: böylelikle bende ay büyük kase yiyeym nasılsa 40 yılın başı diyemedim :KK1:

Mezure bende var :KK1: olabilir aslında en azından her hafta olmasada ayda bir yapabiliriz o beden ölçülerini :KK34:
Çoğunluk tamam derse bende seve seve uyarım :KK34:
Bu arada okumaya karar vermene sevindim :KK34: inşallah herşey gönlünce olur ve başarıyla bitirirsin okulunuda :KK34:

Canım WAW arkadaşımızında dediği gibi ümitsizliğe kapılma :KK20:
Sonuçta tedavisi olan bir durum :KK34: inan aynı durum benim bir arkadaşımda vardı eşinin yok denecek kadar azdı spermsayısı ( yani işe yarayan ) eşi ufak bir op geçirdi değişen birşey olmayınca ( ki onların doktor biraz para uğruna boşa ameliyat etmiş adamı ama bunda da bir hayır vardır dediler ) tüp bebek denemesi yaptılar ve birincide tuttu :KK34: hatta ikizdi bebekler ama işte birinin yiyecek ekmeği yokmuş düştü diğeri düşüğe rağmen hayata tutundu ve şu anda dünya tatlısı yakışıklı mı yakışıklı 11 yaşında bir çocuk :KK16:
Onlar evlendikten sonra 5 sene kendileri istemediler çocuk sonra ben hamile kalınca kızımda arkadaş ortamında tek bebek olunca hepsinin bebek aşkı depreşti :KK1: o arkadaşımız 2 seneye yakın beklemek zorunda kaldı ama hiç pes etmedi :KK34:

Herşeyde bir hayır vardır diyip sadece dua et Rabbine eminim sanada nasip edecektir sen yeterki inan ve gerisini Yaradana bırak :KK34:

arkadaşım sana yani eşine şiddetle HARNUP PEKMEZİni tavsiye ediyorum..araştır istersen..yarar görenler var sperm sayısını artırıyor ama doğalı olsun

X