Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Eve geldiğiimden beri başım ağrıyor hatta demin bir girdim bilgisayar başında oturamayınca çıktım :26:
Herhalde havuzdan ıslak saçla çıkınca dönüşte rüzgarı yedim :26:
Fön makinemi yanıma almayı unutmuşum
Şükür şu anda biraz daha iyi ama şimdide regl olmaya başlıyacağım galiba
Yarın sabah erkenden hastaneye kan vermeye gidiceğim
inşallah doktor kafa dengidir de endokrine sevk yazar
artık mecbur en tatlı halimle yaklaşmam lazım
Akşam yemeğimide aklımdayken paylaşayım
3 YK kadar tavuk döner ( sırf eti )
1 Çatal makarna ( tadımlık )
koca bir kase salata
2 bardak ayran
Şükür şu anda ne açım nede tok
Gündüz zaten o almasedimi içtim iki öğün aralardada soda, bol su tükettim
Hee az daha unutuyordum
eşim kaç gündür tatlı diye tutturuyordu bende en masum olanı yani sütlaç yaptım
en ufak kaselerden kullandım
böylelikle bende ay büyük kase yiyeym nasılsa 40 yılın başı diyemedim
kızlar ben şimdi 75 kiloyum ve 43 bedenim tabi kalıba göre de değişiyor..basen olduğu için..
diyorum ki ölçülerimizide yazalım ama mezure lazım..cm cm inceldiğimizi göeürsek daha motive oluruz ok?cuma dan itibaren ölçelim nedersiniz??
ya bu arada ben de bugün yeme modundayım dolunaydan mı yoksa kocamdan mı nedendir??kocam beni deli ediyor ama bulaşmıyorum ona sorsanız o bana bulaşmıyor..
waw bu sabah senin gibi arkadaşlardan birini arayıp kahvaltıya gitmek istedim..yarın gideceğim kahvaltı değil ama öğlen giderim
birde kreşte çalışma ihtimalim var bakalım hayırlısı..saat aralığı az olduğu için kabul edeceğim..4-5 saat..çocuklar için istiyorum..birde aöf ilahiyat okuyacağım..çocukta yaparım kariyerdebeni görenler zayıflamışsın diyor yeni görenlerse iki kız annesi olduğuma inanmıyor
Mezure bende var
olabilir aslında en azından her hafta olmasada ayda bir yapabiliriz o beden ölçülerini
Çoğunluk tamam derse bende seve seve uyarım
Bu arada okumaya karar vermene sevindim
inşallah herşey gönlünce olur ve başarıyla bitirirsin okulunuda
merhaba arkadaşlar şimdi hastaneeden eve geldim bende pko vardı anlatmıştım zaten bugünde 14 gündür günüm geçiyo diye hastaneye gittim eşimin test sonuçlarınıda yanımda götürmüştüm dr eşimdeki spermin 100 de 5 hareketliymiş bu şekilde normal yolla hamile kalamazsın dedi pko m var dedim eşindeki sorun daha ciddi dedi ne yapacağımı bilmiyorum allahtan ümit kesilmez ama çocuğum olmuyacak diye çok korkuyorum
Canım WAW arkadaşımızında dediği gibi ümitsizliğe kapılma
Sonuçta tedavisi olan bir durum
inan aynı durum benim bir arkadaşımda vardı eşinin yok denecek kadar azdı spermsayısı ( yani işe yarayan ) eşi ufak bir op geçirdi değişen birşey olmayınca ( ki onların doktor biraz para uğruna boşa ameliyat etmiş adamı ama bunda da bir hayır vardır dediler ) tüp bebek denemesi yaptılar ve birincide tuttu
hatta ikizdi bebekler ama işte birinin yiyecek ekmeği yokmuş düştü diğeri düşüğe rağmen hayata tutundu ve şu anda dünya tatlısı yakışıklı mı yakışıklı 11 yaşında bir çocuk
Onlar evlendikten sonra 5 sene kendileri istemediler çocuk sonra ben hamile kalınca kızımda arkadaş ortamında tek bebek olunca hepsinin bebek aşkı depreşti
o arkadaşımız 2 seneye yakın beklemek zorunda kaldı ama hiç pes etmedi
Herşeyde bir hayır vardır diyip sadece dua et Rabbine eminim sanada nasip edecektir sen yeterki inan ve gerisini Yaradana bırak