Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Bugün yine şükür erken uyandım :KK34:
Kahvaltımı ettim şimdide kendime yeşil çayımı yapacağım :KK34: bol bol da su içerim gün içindede :KK34:
Bugün için henüz bir planım yok hava inanılmaz bunaltıcı yine o yüzden pek dışarı cıkmayı düşünmüyorum. Aslında kızlarla parka gitmeyi düşünüyordum ama eşiminde işi belli olmaz ağrısı tutarsa yine erken gelir işten :KK34:

bence hiç surat asmaaa..dijital değilsee..bide üstünde kıyafetler felan sen yine 96 sınn..listeye öyle ekleyeyimm..haftaya cumaya kıpırtılar olurr inşallahh...

ilaçlar konusuna gelinceee..iyi geldi diyorsun amaaa...yinede içimm hiçç rahat değill..bu psikologlarr her giden vakaya ağır depresyon teşhisi koyup basıyorlar ilaçıı..bi süre sonra hissis bişi oluyorsunn..neysee iç bakalımm allah şifa versinn inşllahh...

Yok yok canım sen beni 99 ekle bana ceza :KK1: hem o bahaneyle biraz daha totoşumu sıkarım :KK1: evdekine kalsa oooooo dünya kadar artı gösteriyor :KK1:
Ben iyisimi o eski basküllerden alayım bir tane :KK34: ne varsa eskilerde var :KK1: digitaller sapıtabiliiyor ama anlamadığım benim evdekileri normal tartıyo :KK53: beni niye 10 kilo fazla gösteriyor :KK52::KK52::KK52::KK52: hayır 1 aydada 10 kilo aldıysam yuh bana ki okadarda dikkat etmiştim :KK50: o yüzden inanmadım zaten.

Sporumda 4 gün 100er kere ip atlama ve bir gün 60 dakika yürüyüş :KK34: az ama hiç yoktan iiyiidir :KK34:

Son düzenleme:
selamun aleykum fistiklar...

canlarim dun tartilmistim bugun netim olmaz diye 96,9du. tabi dun aksam esimin arkadaslari cagirdi 8gibi ille yemek yapin yiyelim diye yav bizim yememiz 10u bulur dedik ama yok biz esiyle yemek hazirladik esler de biraz tamirat vardi onla ugtastilar ve mecburi 10da oturduk yemege... artik ekmeksiz vs hallettik bi sekilde. esim bugun izinli diyede gece 2,5tu yattigimiz ama bi bas agrisi bende aglayacaktim sanki artik esim sagolsun bi yandan okuyup bi yandan da basimi ovaladi. sonunda sizip kalmisim ama sabah gozumu actigim 9bucuk civariydi... soyle boyle derken gec ciktim evden.

ac karna tartildim ve klasik benim sinir oldugum rakam daha dogrusu baraj noktam yine 97,1cikti...
siz beni listeye yine 97,1 ekleyin kuzular...

Selam kızlar ne var ne yok? Bugün gitmedim evdeyim :KK60: Ay bu kurslar beni mahvetti ya.

Her neyse, hesap verelim :KK60: 82 kg. geliyorum. Gerçi evdeki tartıdan da şüphelenmeye başladım ya neyse :KK37: Az tartıyormuş gibi geliyor.

cecocuğum, prozac ı benim annem de kullanıyor, yavaş yavaş azaltarak kesiyorlar, en rahat ettiği ilaç o oldu canım. Kilo problemi de yapmıyor. Diğer ilacını bilemeyeceğim, kullanan olmadı.

Oouf cum, kendine dikkat et canım, hele hastahanelerde duble dikkat et. Yorma kendini, o uyku halleri gayet normal.

Yumyumlamak :KK60: :KK60: Hahahaha :KK60: Bayıldım o tabire :KK60:

O değil de, kızlar, bu metformin fena gaz yapıyormuş yaa... Gazlı bebeye döndüm :KK60:

Son düzenleme:
Selam kızlar ne var ne yok? Bugün gitmedim evdeyim :KK60: Ay bu kurslar beni mahvetti ya.

Her neyse, hesap verelim :KK60: 82 kg. geliyorum. Gerçi evdeki tartıdan da şüphelenmeye başladım ya neyse :KK37: Az tartıyormuş gibi geliyor.

cecocuğum, prozac ı benim annem de kullanıyor, yavaş yavaş azaltarak kesiyorlar, en rahat ettiği ilaç o oldu canım. Kilo problemi de yapmıyor. Diğer ilacını bilemeyeceğim, kullanan olmadı.

Oouf cum, kendine dikkat et canım, hele hastahanelerde duble dikkat et. Yorma kendini, o uyku halleri gayet normal.

Yumyumlamak :KK60: :KK60: Hahahaha :KK60: Bayıldım o tabire :KK60:

O değil de, kızlar, bu glukofen fena gaz yapıyormuş yaa... Gazlı bebeye döndüm :KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9: ne güzel 7li hanelere çok çok az kaldı :KK1: darısı benim başıma :KK34:
Anam nedir şu tartılardan çektiğimiz :44: benimkide 10 kilo fazla gösteriyor :KK60: hayır bir ayda okadar kilo almak için bir danayı yemiş olmam lazım ki benim dana daha dün gece yanımda uyuyordu :KK60: :KK60: :KK60:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Bugün yine şükür erken uyandım :KK34:
Kahvaltımı ettim şimdide kendime yeşil çayımı yapacağım :KK34: bol bol da su içerim gün içindede :KK34:
Bugün için henüz bir planım yok hava inanılmaz bunaltıcı yine o yüzden pek dışarı cıkmayı düşünmüyorum. Aslında kızlarla parka gitmeyi düşünüyordum ama eşiminde işi belli olmaz ağrısı tutarsa yine erken gelir işten :KK34:

Yok yok canım sen beni 99 ekle bana ceza :KK1: hem o bahaneyle biraz daha totoşumu sıkarım :KK1: evdekine kalsa oooooo dünya kadar artı gösteriyor :KK1:
Ben iyisimi o eski basküllerden alayım bir tane :KK34: ne varsa eskilerde var :KK1: digitaller sapıtabiliiyor ama anlamadığım benim evdekileri normal tartıyo :KK53: beni niye 10 kilo fazla gösteriyor :KK52::KK52::KK52::KK52: hayır 1 aydada 10 kilo aldıysam yuh bana ki okadarda dikkat etmiştim :KK50: o yüzden inanmadım zaten.

Sporumda 4 gün 100er kere ip atlama ve bir gün 60 dakika yürüyüş :KK34: az ama hiç yoktan iiyiidir :KK34:

Aleyküm Selam şekerim :KK70:

Ohhh iyi yapmışsın erken kalkmakla :KK34: Öğlene doğru mayışıyor insan ama olsun :KK60: Hakikaten hava fena boğuyor yaa...

Bizim evdeki dijital de aynı. Annem en sonunda balkondan sıpıtacaktı onu :KK60: Ben de eski kadranlılardan aldım, tartı da kurtuldu, biz de :KK60: Hakikaten ne varsa eskilerde var :KK1: Ben de kadranlıyla tartılıyorum artık :KK34: Ki bir ayda 10 kg almış olamazsın hakikaten.

Pili mi desem, evdekilerin kiloda problem yoksa, o ekrana yakın bi yere mi basıyorsun acaba ondan olma ihtimali de vardır belki, tartıya doğru eğilme, öne de basmadan dene sonra.

Son düzenleme:
Ay kızlar şekersiz çikolata çıkmış, sevincimden ağlayacaktım :KK60: Tatlı ıvır zıvır falan yasak ya. Şekersiz dediğim de, az bir tatlandırıcı var ama tadı da kötü değil. Bitterini almış annem, normalinden farkı yok gibi tadının.

:KK9::KK9::KK9::KK9: ne güzel 7li hanelere çok çok az kaldı :KK1: darısı benim başıma :KK34:
Anam nedir şu tartılardan çektiğimiz :44: benimkide 10 kilo fazla gösteriyor :KK60:

Ay inşallah canım :KK70: Sen de geleceksin kesin o hanelere. Gerçek kilonu daha öğrenemedik ayrıca :KK70: Bak ne diyeceğim, hastahaneye gideceksin nasılsa, yakınlarda medikal marketler vardır. Oralarda bulunur kadranlı tartı. Kızın ya da kocan için gittiğinde bir bakarsın.

hayır bir ayda okadar kilo almak için bir danayı yemiş olmam lazım ki benim dana daha dün gece yanımda uyuyordu :KK60: :KK60: :KK60:

Puhahahahah :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

Bizim evdeki dijital de aynı. Annem en sonunda balkondan sıpıtacaktı onu :KK60: Ben de eski kadranlılardan aldım, tartı da kurtuldu, biz de :KK60: Hakikaten ne varsa eskilerde var :KK1: Ben de kadranlıyla tartılıyorum artık :KK34: Ki bir ayda 10 kg almış olamazsın hakikaten.

Pili mi desem, evdekilerin kiloda problem yoksa, o ekrana yakın bi yere mi basıyorsun acaba ondan olma ihtimali de vardır belki, tartıya doğru eğilme, öne de basmadan dene sonra.

Ay valla bende anlamadım nedir derdi tartının :KK1:
Dediğin gibi katranlılardan alayım bende en iyisi :KK34: Yarın çıktığımda bir bakarım :KK34:

Ay kızlar şekersiz çikolata çıkmış, sevincimden ağlayacaktım :KK60: Tatlı ıvır zıvır falan yasak ya. Şekersiz dediğim de, az bir tatlandırıcı var ama tadı da kötü değil. Bitterini almış annem, normalinden farkı yok gibi tadının.

Allahımmmmmmmmmmmmmmm sana geliyorummmmmm :KK60: :KK60: :KK60:
Anammmmm biraz tuzludur o ( fiyat bakımından :KK1: ) ama arada da olsa alabiliriz :KK1: en azından diğerini yemektense bunla idare edilir :KK34:
Afiyet bal şeker olsun ama asla yağ olmasın inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Ay inşallah canım :KK70: Sen de geleceksin kesin o hanelere. Gerçek kilonu daha öğrenemedik ayrıca :KK70: Bak ne diyeceğim, hastahaneye gideceksin nasılsa, yakınlarda medikal marketler vardır. Oralarda bulunur kadranlı tartı. Kızın ya da kocan için gittiğinde bir bakarsın.

Puhahahahah :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

Bakalım hafta sonu bulamazsam pazartesi eşim gidecek yine hastaneye kontrole olmadı ona tembihlerim :KK34:

Ay valla bende anlamadım nedir derdi tartının :KK1:
Dediğin gibi katranlılardan alayım bende en iyisi :KK34: Yarın çıktığımda bir bakarım :KK34:

Tartın sinbonunkilerden dimi :KK70: Bizim evdeki dijital de ondan :KK70: Ve aynı problem bizde de var :KK60: Derdi ne anlamadım aynen :KK70: Aslında başka markaların da var dijitalleri de hem pahalı ya da onlar da böyle ayarsızsa diye almaya cesaret edemiyorum, parayı çöpe atmak var sonuçta :KK34:

Allahımmmmmmmmmmmmmmm sana geliyorummmmmm :KK60: :KK60: :KK60:
Anammmmm biraz tuzludur o ( fiyat bakımından :KK1: ) ama arada da olsa alabiliriz :KK1: en azından diğerini yemektense bunla idare edilir :KK34:
Afiyet bal şeker olsun ama asla yağ olmasın inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Hahahaha :KK60:
Fiyatını sormadım da fazla pahalı olacağını sanmam, bir ara markete gidersem bakarım ne kadarmış. Aynen krizi alır :KK60:

Bakalım hafta sonu bulamazsam pazartesi eşim gidecek yine hastaneye kontrole olmadı ona tembihlerim :KK34:

Yarın açık olur da pazar bulamayabilirsin, ama dediğin gibi de olur.

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa76,4
83.3kgwaw77,879
80,4zambak0679,6
96kgegedeniz8582
87kgsedacan81,2
97,5kgceco349698
100kgşipşirine95,3
99kgaykurt97,497,1

EGEDENİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

kuzummm süpersinnn allah bozmasınn aynenn devammm..harikasınnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amaaaaaa kuzumm acıkk bizede taktikk versenn yaniii..ne yiyorsunn ne içiyorsunn neler yapıyorsunnn...dizde aynı dertlerden müzdaribizzz....bizede acık yardımcı olsannnn:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bak biz aldık kilo ve çokk üzgünüzz amaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kızlarr yaaa yarınn misafirimm varrr...yarınn eşimle takılmayı düşünüyordumm..halamlar bugün yarın evdeysenizz size gelicez dedilerr biraz ık mık ettim işler var dedim..akşam gelicez deyince mecbur buyrun gelin dedim...yemege gelirlerrr..netcem bilmiyorumm..iftar olaydıı orta doluyordu kahvaltılıklarla felande şimdi kararsızımm...

mercimek çorbası...

ortaya..
domates salatası..
amerikan salatası...
sarma...

ana yemek...

hasanpaşa köftesi..
pilav...

azmı olmuşş yawwww.....???bi fikir verinn banaaa...

$IMG-20130816-00795.jpg

bizdende adeviyye ye SELAMM...elimden bierşey gelmeyişii çok canımı sıkıyorrr...dua edelimm allah yar ve yardımcıları olsunn....

selam kızlar ancak gelebildim..çocukları yatırıp yine geleceğim..
Mısır içimizi yakıyor..hissiz ve şuursuz olanlar ancak tepkisiz kalabilir..tepkimiz duamız..
Fetih suresini okuyalım..

dün regl oldum bugün tartıldıııımmmm veee;;;

75.1 kg

spora başlasam birde çok fit olacağım..kızlar ben akşamları yemiyorum..sabah kahvaltısı kral gibi öğle ve sonrası çok az ve dengeli..bol su tabii...
yine geleceğiiiimm gitmeyinnn

Selam arkadaşlarr :KK3:nasılsınızz ben hamdüsenalar olsun iyiyimm
dinlenme moduna devam ediyorum azcık diyette var lakinn kiloda - yok ++ varr :KK17: 95.5 oldum yaww :KK53::KK30: bayramda 3.günden delirme 3 günde bu kadar + yapan tek benim sanırsam :KK39::KK39: bu kadar yemeye hamdüsenalar olsun yine inşallah dahada + olmayacak kestim tatlıyı şekeri ama hiç - olmadı bu hafta :KK43: ne yapalım hayırlısı ile devam edelim diyetlere ve sporlaraa
Mısırdaki kardeşlerimiz için dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden :KK5: Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah her şey düzelirr
selammm kızlarrrr nasılsınızzz....ben iyi olmaya çalışıyorumm...dün uyandım tam buraya girmeye hazırlanırken kardeşim aradıı onlara gitmem için ısarar etti..eşimden izin aldım oraya gittim akşamda döndüm güzel bi gündü...

yarında karşıya geçecegim..listeyi yayınlıcam ama biraz geç olabilirr..siz lütfenn tartılmayıı unutmayın ve bildirim yapınn....

CECOOOOMMM izin bittii yarın bildirimm varr...

EGEDENİZZZZZZ
lütfen daha artıkk...bizi ihmal etme ve bildirim yapp...

ŞİRİNEEEEE.
....nerelerdesinn inş bildirim yaparsınn....

bende bildirim yapıcam inş ama bayramdan kalan artılarım hala benimle :KK43: :KK43:

pek bişi yediğimde yok amaa gabızlık problemi çekiyorum hala...glukofende içitim ama banamısın demedii... :KK43: :KK43:

82kgeranisa76,4
83.3kgwaw77,879
80,4zambak0679,6
96kgegedeniz8582
87kgsedacan81,2
97,5kgceco349698
100kgşipşirine95,3
99kgaykurt97,497,1

Son düzenleme:
82kgeranisa76,475,1
83.3kgwaw77,879
80,4zambak0679,6
96kgegedeniz8582
87kgsedacan81,2
97,5kgceco349698
100kgşipşirine95,395,5
99kgaykurt97,497,1

selamun aleyküm kızlar nasılsınız bakalım??

dün tekrar gelemedim işim çıktı..
bugünde kocişin işi var dışarı çıktı ben de biraz iş yapıyorum biraz oturuyorum..
regl sancılarım tutuyor arada dün ağrı kesici içtim..
ya kilo verdikçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam ama sıkılaşmam lazım sadece yürüyüşte yetmez plates yapmak lazım

cecoo o kullandığın haplar avrupada aşırı talepten dolayı bazıları yasaklandı..benim ablamda kullandı kullanırken senin gibi çok rahatladı ama bırakınca daha kötü oldu..ölene kadar kullanacak değilsin..waw gibi bi düşün derim canım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Sabah yine 8de uyandım şükür :KK76::KK76::KK76:
Yarım saat sonra ev halkını açımmmmm diye uyandırdım :KK1: ve hep birlikte güzel bir kahvaltı ettik :KK34:

Yediklerimide aklımdayken sayayım :KK1:

3 dilim kızarmış ekmek ( 1 dilim eksik olaydı iyidi ama bütün gün ekmek yemeyeceğim başka :KK34: )
3 dilim soğüş domates
5 - 6 dilim salatalık
3 yeşil zeytin
2 bardak çay ( 1i tek şekerli kuzu atmış :KK1: )
Çok az hakiki tereyağ ( kızarmış ekmeğe :KK1: )

BOl bol su içmeye devam :KK34:
Öğlende sırf salata ve yoğurt yiyeceğim :KK34:
Akşamda çorba ve salata diye düşünüyorum :KK34: Öğle yemeğinden sonrada dışarı cıkacağız ailecek ve eşim bir yerde oturup kahve içeriz dedi tabi ben şekersiz ve sütsüz içerim :KK34:

Tartın sinbonunkilerden dimi :KK70: Bizim evdeki dijital de ondan :KK70: Ve aynı problem bizde de var :KK60: Derdi ne anlamadım aynen :KK70: Aslında başka markaların da var dijitalleri de hem pahalı ya da onlar da böyle ayarsızsa diye almaya cesaret edemiyorum, parayı çöpe atmak var sonuçta :KK34:

Bizim spor salonundaki yağ, kas ve su ölçümüde yapıyor yani artıda çıksan görüyorsun kasmı yapmışsın ödemmi var diye :KK34:
Aslında bende o tiplerden istiyorum ama işte bir kaç kişiye sordum ya digitallere çok fazla güven olmaz diyorlar :KK53:
Ona güvenme buna güvenme kime güveneceğiz lennnnnnn diye bağırasım geldi :KK60: :KK60: :KK60:
Neyse artık kıyacağız paraya olmadı :KK1: ama önce bir pazartesi spor salonda tekrar tartılayım ondan sonra olmadı eşime eski modellerden aldırırım :KK1: adamcağızda çarşamba gidiyormuş hastaneye ben yanlış anlamışım :KK1:
Takılırım olmadı peşine herifimin :KK1: yoksa gider en pahalısını alır gelir :KK1: adamcağız ucuz etin yahnisi iyi olmaz mantığında olanlardan :KK1:

kuzummm süpersinnn allah bozmasınn aynenn devammm..harikasınnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

amaaaaaa kuzumm acıkk bizede taktikk versenn yaniii..ne yiyorsunn ne içiyorsunn neler yapıyorsunnn...dizde aynı dertlerden müzdaribizzz....bizede acık yardımcı olsannnn:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Heee yaaa valla krize gireceğim vereceğime alıyor görünüyorum :KK53:
Kıyafetler bollaşıyor tartı yinede aynı :KK1: yada artı :KK1: şimdiye kadar 8li haneleri görmüş olmam gerekiyordu :KK47:
Neyse inşallah taktikleri alırızda kurtuluruz şu kilolardan :KK34:

kızlarr yaaa yarınn misafirimm varrr...yarınn eşimle takılmayı düşünüyordumm..halamlar bugün yarın evdeysenizz size gelicez dedilerr biraz ık mık ettim işler var dedim..akşam gelicez deyince mecbur buyrun gelin dedim...yemege gelirlerrr..netcem bilmiyorumm..iftar olaydıı orta doluyordu kahvaltılıklarla felande şimdi kararsızımm...

mercimek çorbası...

ortaya..
domates salatası..
amerikan salatası...
sarma...

ana yemek...

hasanpaşa köftesi..
pilav...

azmı olmuşş yawwww.....???bi fikir verinn banaaa...

Canım pilavin yanına birde patates püresi yapıştır :KK1: yada kremalı fırında patates :KK34: müthiş oluyor oda görüntüde süper :KK34:
Hemen tarif edeyim;
Patatesleri ince ince yuvarlak dilimler halinde doğrayıp tepsiye atıyorsun :KK34: iki kilo patatesse mesela 2 tane çiğ krema döküyorsun üzerine birde 2 bardak süt koyuyorsun. Tuz hatta arzu edersen birazda karabiberde koyabilirsin :KK34: İyİce karışıtırıp ısınmış fırına koyuyorsun hatta üzerini biraz folyoyla kapat ki buharlada daha çabuk pişsin :KK34:
30 - 40 dakika içinde pişmiş olur herhalde birazda fırına bağlı ( 200 derecede pişirmiştim ben mini fırınımda )
Üzerini çıkaracağına 5 dakika kala açıp rende kaşar serpiyorsun bolca :KK56::KK56::KK56::KK56: Kaşar hafif kızarıncada çıkartıyorsun :KK34:
Börek gibi kare kare bölüp servis tabağına koyabilirsin :KK34: hem görüntü süper hem lezzet :KK34:

Menün bu arada süper :KK34:
Şimdiden kolay gelsin ve ellerine sağlık :KK34:

Eki Görüntüle 780262

bizdende adeviyye ye SELAMM...elimden bierşey gelmeyişii çok canımı sıkıyorrr...dua edelimm allah yar ve yardımcıları olsunn....

Dualarımız tüm müslüman kardeşlerimizle :KK14:

Selam arkadaşlarr :KK3:nasılsınızz ben hamdüsenalar olsun iyiyimm
dinlenme moduna devam ediyorum azcık diyette var lakinn kiloda - yok ++ varr :KK17: 95.5 oldum yaww :KK53::KK30: bayramda 3.günden delirme 3 günde bu kadar + yapan tek benim sanırsam :KK39::KK39: bu kadar yemeye hamdüsenalar olsun yine inşallah dahada + olmayacak kestim tatlıyı şekeri ama hiç - olmadı bu hafta :KK43: ne yapalım hayırlısı ile devam edelim diyetlere ve sporlaraa
Mısırdaki kardeşlerimiz için dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden :KK5: Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah her şey düzelirr

Canım inşallah dualarımı kabu olur :KK34: daha fazla cana mal olmaz :KK34: Aminnnnnnnn
Eksileride göreceğiz inşallah üzülme :KK54:

82kgeranisa76,475,1
83.3kgwaw77,879
80,4zambak0679,6
96kgegedeniz8582
87kgsedacan81,2
97,5kgceco349698
100kgşipşirine95,395,5
99kgaykurt97,497,1

Canım Ellerine ve emeğine sağlık :KK71:
İnşallah bizlerde eksileri görürüz yaa fenalık gelmeye başladı :KK1:
Gidin ulennnnnnnnn diye bağırasım var :KK1:

selamun aleyküm kızlar nasılsınız bakalım??

dün tekrar gelemedim işim çıktı..
bugünde kocişin işi var dışarı çıktı ben de biraz iş yapıyorum biraz oturuyorum..
regl sancılarım tutuyor arada dün ağrı kesici içtim..
ya kilo verdikçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam ama sıkılaşmam lazım sadece yürüyüşte yetmez plates yapmak lazım

cecoo o kullandığın haplar avrupada aşırı talepten dolayı bazıları yasaklandı..benim ablamda kullandı kullanırken senin gibi çok rahatladı ama bırakınca daha kötü oldu..ölene kadar kullanacak değilsin..waw gibi bi düşün derim canım

Valla ne bileyim canım yaaa dünden beri benimde aklıma takıldı :26:
Sıcaklardanmıdır yoksa ilaçlardanmıdır anlamadım ama bir tuhaf hissediyorum iki gündür kendimi :KK53: bir yandan çok rahatım ama bir yandanda midemde tuhaf bir şişlik var ( felaket gaz yaptı kız :KK1: )
Eşim alışma safhasıya ondandır diyor ama ne bileyim :KK30: şimdi bırakayım desem eşim madem kullanmayacaktın ne diye gitcem diye kendini yırttın diyecek :KK53:
Neyse bakarız artık bir iki gün daha devam ederse bırakırım sadece akşam uyku için verdiğini içerim :KK34:

Ya ekstradan yaptığım bir şey yok zaten. Diyeti pek bozmadım. Şekeri tamamen kesmişlerdi de ben çayı kahveyi şekersiz içemediğim için ona kulak asmamıştım. Şimdi tatlandırıcı kullanıyorum, diyet için olanlardan ama tatlandırıcıyı hala sevmem.

Ayrıca kurslardan falan filan devamlı koşturma halindeyim, havalar da çok sıcak, çok fazla terliyorum, onun da etkisi var tabii. Gerçi kurslar on gün sonra bitecek, plan yapmam lazım, daha planlamadım bile :KK60:

Gerçi tartıda azalma var da giydiklerime faydası yok daha.

X