- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
Senimi kıracağım şekerim bende öğleden sonra çıkar eczanede tartılırım olmadı
Hem bende bileyim evdekimi yanlış yoksa salondaki mi :44: Hayır evdekinde 10 kilo fark çıkıyor eee o da bence mimkin değil çünkü pantalonlarımın hepsi bol geldiği için artık 48 beden olanlar rahat oluyor hatta onada geçen gün ilk çıktığımda ağlamıştım eşimde saçmalama takılma rakama sen aynada kendini görmüyormusun diye fırça atmıştı bana
yokk kızz o tartıı kesinn bozukk....negüzel bi duygu dimi olmayan bedenlere girmekk....artıkk bennnnnnnn 44 bedene giriyorum...biçok markadaa...lcw de 42 ye :) :) allah sana 44 leri banada 42 leri nasip etsinn :) :)
sen tartı bak kendinee evdeki tartının miladı dolmuşş...diyorum yaa ben işe yararmı diye aldım simbonunkini kaç senedir işimi görüyorr..tavsiye ederim..ayrıntısıyla salonda tartılıyorsun zatii...
ilaçlarıda içicem diyorsan içç.ben fikrimi söledim...ilaçlarının adı ne de bakemm ??? bende bi bakayım netten sende bi araştırr eminim bi yorum vardırrr..
canimmm hayirli ve saglikli olacak zamani Rabbim bilir insaallah en yakin zamanda olur tabi... bu aralar dukkan cok kafami yoruyo bir iki aya kapaticam hayirlisiysa insaallah. gecen bagkur borcumu bildirmisler 11milyarcik daha vergisi dukkan kirasi oda aidatlari krediler ve kredi kartini saymiyorum kuzular. her ay en az bir milyar daha artiyor borcum cikmazlardayim ama ALLAH im in yardimiyla hayirlisiyla kapatacagim kizlar. sagligim gidiyor. heran haciz icra korkusuyla yasiyom. geceleri uyuyamiyom vs... simdi regluyum ama geciktigi icin cok sarsti bikacgundur kafami kaldiramiyom misali. neyse hamd olsun. Rabbim bilir. tamda bayramsonu diye doktora gidecekken oldu. esimde diyoki artik hastaligin bitince hemen doktora gidiyosun gerekirse tedaviye basliyalim artik dedi. e hakli kuzum... ben dukkani kapatiyim ve bi asgari ucretlide olsa bi is bulsam cok sukur yavasca borclarimi da oderim ALLAH imin izniyle. simdi benim kirtasiye varya gerci benim demeye bin sahit ister ama. bi devren satlik yazcam ayin basina kadar. baktim tailip olmazsa hemen ay basina bi /50indirim. cok zarar edicem ama napiyim. butun malin evde kalmasindansa zararinada olsa elime para gecmesu daha iyidir. en azindan dukkan kirasini odersem cok rahatlarim kalanlarida calisir cabalar oderim ALLAH imin izniyle diye dusunuyorum...
Rabbim saglikla ve olumle sinamasin insaallah yoksa borc harc takmiyom kafama yeterki sevdiklerim yanimda saglikli olsun tabi bizde insaallah. elimizden geldigince calisir ailemizi gecindiririz insaallah... ben bu yil ikinci universitemden mezun oldum bakalim. biri bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum digeride acikogretimden iktisat. umarim bi baltaya sap olabilirim kizlar...
bu arada Rabbim insaallah herkesi islah etsin misirdakiler yuregimizi parcaliyor ne dinleyebiliyorum nede okuyabiliyorum kizlar. ALLAH im yar ve yardimcilari olsun aminnnnn...
canımmm allah yardımcın olsunnn...inan aklımdasın hep sıkıntılarında aklımdaa..gececek inşallah bunlardaaa...eger dr gideceksen..adetinin 3. gününe sabah erken saate randevu al...ve aç karnına muayene oldukdan sonra yine aynı gün tahlillerini verr...adetten sonra dr gitsende sana diyecekki adetin 3 . günü tahlil ver diyecek ve sen yine bi sonraki adeti beklicenn..gitmeyi düşünüyorsankiii gitmelisin artık sen glukofende kullanmıyorsunn...glukofenide istee o senin adetlerinide düzene sokacak emin oll..belkide biçok insan gibi sende sadece glukofenle hamile kalacaksın inşallahh.....