Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Senimi kıracağım şekerim :KK1: bende öğleden sonra çıkar eczanede tartılırım olmadı :KK34:
Hem bende bileyim evdekimi yanlış yoksa salondaki mi :44: Hayır evdekinde 10 kilo fark çıkıyor eee o da bence mimkin değil çünkü pantalonlarımın hepsi bol geldiği için artık 48 beden olanlar rahat oluyor :KK34: hatta onada geçen gün ilk çıktığımda ağlamıştım :KK60: eşimde saçmalama takılma rakama sen aynada kendini görmüyormusun diye fırça atmıştı bana :KK60:

yokk kızz o tartıı kesinn bozukk....negüzel bi duygu dimi olmayan bedenlere girmekk....artıkk bennnnnnnn 44 bedene giriyorum...biçok markadaa...lcw de 42 ye :) :) allah sana 44 leri banada 42 leri nasip etsinn :) :)

sen tartı bak kendinee evdeki tartının miladı dolmuşş...diyorum yaa ben işe yararmı diye aldım simbonunkini kaç senedir işimi görüyorr..tavsiye ederim..ayrıntısıyla salonda tartılıyorsun zatii...

ilaçlarıda içicem diyorsan içç.ben fikrimi söledim...ilaçlarının adı ne de bakemm ??? bende bi bakayım netten sende bi araştırr eminim bi yorum vardırrr..

canimmm hayirli ve saglikli olacak zamani Rabbim bilir insaallah en yakin zamanda olur tabi... bu aralar dukkan cok kafami yoruyo bir iki aya kapaticam hayirlisiysa insaallah. gecen bagkur borcumu bildirmisler 11milyarcik:KK37: daha vergisi dukkan kirasi oda aidatlari krediler ve kredi kartini saymiyorum kuzular. her ay en az bir milyar daha artiyor borcum cikmazlardayim ama ALLAH im in yardimiyla hayirlisiyla kapatacagim kizlar. sagligim gidiyor. heran haciz icra korkusuyla yasiyom. geceleri uyuyamiyom vs... simdi regluyum ama geciktigi icin cok sarsti bikacgundur kafami kaldiramiyom misali. neyse hamd olsun. Rabbim bilir. tamda bayramsonu diye doktora gidecekken oldu. esimde diyoki artik hastaligin bitince hemen doktora gidiyosun gerekirse tedaviye basliyalim artik dedi. e hakli kuzum... ben dukkani kapatiyim ve bi asgari ucretlide olsa bi is bulsam cok sukur yavasca borclarimi da oderim ALLAH imin izniyle. simdi benim kirtasiye varya gerci benim demeye bin sahit ister ama. bi devren satlik yazcam ayin basina kadar. baktim tailip olmazsa hemen ay basina bi /50indirim. cok zarar edicem ama napiyim. butun malin evde kalmasindansa zararinada olsa elime para gecmesu daha iyidir. en azindan dukkan kirasini odersem cok rahatlarim kalanlarida calisir cabalar oderim ALLAH imin izniyle diye dusunuyorum...

Rabbim saglikla ve olumle sinamasin insaallah yoksa borc harc takmiyom kafama yeterki sevdiklerim yanimda saglikli olsun tabi bizde insaallah. elimizden geldigince calisir ailemizi gecindiririz insaallah... ben bu yil ikinci universitemden mezun oldum bakalim. biri bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum digeride acikogretimden iktisat. umarim bi baltaya sap olabilirim kizlar...

bu arada Rabbim insaallah herkesi islah etsin misirdakiler yuregimizi parcaliyor ne dinleyebiliyorum nede okuyabiliyorum kizlar. ALLAH im yar ve yardimcilari olsun aminnnnn...

canımmm allah yardımcın olsunnn...inan aklımdasın hep sıkıntılarında aklımdaa..gececek inşallah bunlardaaa...eger dr gideceksen..adetinin 3. gününe sabah erken saate randevu al...ve aç karnına muayene oldukdan sonra yine aynı gün tahlillerini verr...adetten sonra dr gitsende sana diyecekki adetin 3 . günü tahlil ver diyecek ve sen yine bi sonraki adeti beklicenn..gitmeyi düşünüyorsankiii gitmelisin artık sen glukofende kullanmıyorsunn...glukofenide istee o senin adetlerinide düzene sokacak emin oll..belkide biçok insan gibi sende sadece glukofenle hamile kalacaksın inşallahh.....

Rabbim inşallah sana bir çıkış yolu gösterirde zararsız bir şekilde kapatırsın dükkanıda borçlarından da arınırsın :KK34:
Allah gönlüne göre versin güzelim :KK54:

sagol ablacim ALLAH im herkesten iyisini bilir insaallah borclarimi eda etmeyi en kisa ve hayirli zamanda hayirli.bi sekilde nasip eder de rahatlariz. bu arada bide mujdemiz olur insaallah. tabi Rabbim isteyen herkesede nasip eder insaallah aminnn...

Rabbim inşallah sana bir çıkış yolu gösterirde zararsız bir şekilde kapatırsın dükkanıda borçlarından da arınırsın :KK34:
Allah gönlüne göre versin güzelim :KK54:

yokk kızz o tartıı kesinn bozukk....negüzel bi duygu dimi olmayan bedenlere girmekk....artıkk bennnnnnnn 44 bedene giriyorum...biçok markadaa...lcw de 42 ye :) :) allah sana 44 leri banada 42 leri nasip etsinn :) :)

sen tartı bak kendinee evdeki tartının miladı dolmuşş...diyorum yaa ben işe yararmı diye aldım simbonunkini kaç senedir işimi görüyorr..tavsiye ederim..ayrıntısıyla salonda tartılıyorsun zatii...

ilaçlarıda içicem diyorsan içç.ben fikrimi söledim...ilaçlarının adı ne de bakemm ??? bende bi bakayım netten sende bi araştırr eminim bi yorum vardırrr..

canımmm allah yardımcın olsunnn...inan aklımdasın hep sıkıntılarında aklımdaa..gececek inşallah bunlardaaa...eger dr gideceksen..adetinin 3. gününe sabah erken saate randevu al...ve aç karnına muayene oldukdan sonra yine aynı gün tahlillerini verr...adetten sonra dr gitsende sana diyecekki adetin 3 . günü tahlil ver diyecek ve sen yine bi sonraki adeti beklicenn..gitmeyi düşünüyorsankiii gitmelisin artık sen glukofende kullanmıyorsunn...glukofenide istee o senin adetlerinide düzene sokacak emin oll..belkide biçok insan gibi sende sadece glukofenle hamile kalacaksın inşallahh.....

canim ya keske dun konussaydik beni ikna ederdin acayip bi korku ve tedirginlik var bende canim ya adetliyken nasil muayene olcam. ha bide benim adet pazartesi aksam acayip bi kasik agrisiyla basladi karnima sicak su koydumda bikac saatte anca duzeldi ama ogun pede hic gelmedi sadece lavaboda peceteye gelir gibi oluyordu. sali gunu ates felan kivrandirdi terletti baya bi geldi... simdi birinci gunu hangisini saymaliydim bilemedim. bide gidicem gidicem dedim ama adetliyken gitmeye cok tirtim be gulum... bende diyorumki adetim bitince alttan ultrasonla bi baksin aceba kistler kanamayla gitmismi hepsi yoksa duruyormu daha... bide normal olarakta hic tahlil yapmadilar lh fsh felan onlari adetliykenmi yapilmasi lazim?

canim ya cocuk cok istiyorum ama bu dertle sikintiyla nasil olcak bu is diye dusunmekten ve korkumdan hadi borclar var hamile kalirsam calisamazsam ve borclardan dolayi esimle huzursuz olursam diye acayip korkuyorum. inan kizacaksiniz bana ama ne kadar utansamda soyliyim esimle birlikte olmaya bile korkuyorum. zaten vajinismus gecmisim var ufacik streste kilitliyorum kendimi... bikac gun once yine ayni oldu kafayi yiycem.. hem bebek istiyom hemde simdi hayirlimi nasil olcak nasil gecinecez... sorular sorular kafami kemirip duruyo... gerci hersey olacagina variyo ALLAH ima siginiyorum...

canim ya keske dun konussaydik beni ikna ederdin acayip bi korku ve tedirginlik var bende canim ya adetliyken nasil muayene olcam. ha bide benim adet pazartesi aksam acayip bi kasik agrisiyla basladi karnima sicak su koydumda bikac saatte anca duzeldi ama ogun pede hic gelmedi sadece lavaboda peceteye gelir gibi oluyordu. sali gunu ates felan kivrandirdi terletti baya bi geldi... simdi birinci gunu hangisini saymaliydim bilemedim. bide gidicem gidicem dedim ama adetliyken gitmeye cok tirtim be gulum... bende diyorumki adetim bitince alttan ultrasonla bi baksin aceba kistler kanamayla gitmismi hepsi yoksa duruyormu daha... bide normal olarakta hic tahlil yapmadilar lh fsh felan onlari adetliykenmi yapilmasi lazim?

canim ya cocuk cok istiyorum ama bu dertle sikintiyla nasil olcak bu is diye dusunmekten ve korkumdan hadi borclar var hamile kalirsam calisamazsam ve borclardan dolayi esimle huzursuz olursam diye acayip korkuyorum. inan kizacaksiniz bana ama ne kadar utansamda soyliyim esimle birlikte olmaya bile korkuyorum. zaten vajinismus gecmisim var ufacik streste kilitliyorum kendimi... bikac gun once yine ayni oldu kafayi yiycem.. hem bebek istiyom hemde simdi hayirlimi nasil olcak nasil gecinecez... sorular sorular kafami kemirip duruyo... gerci hersey olacagina variyo ALLAH ima siginiyorum...

canımm sen isteme aetliyken bende muayene olmadımm.ogün gidiyorumm dr a tahlil vermesini istiyorum..ben pkoluyumm pko tahlillerini istiyorum diyorum dr yazıyor ogünü tahlilim veriyorum..aldığım zaman adet bitiminde gidiyorum..ultrasonda bakıyorr...hormonlarada bakıyorr ve herşşeyi söylüyorr...sen gittt..durum ne öğrenn bakalım ne dicekk..belki hormonların süperdirr kendi haline bırak der...ama belkidee hormonlar bozuksaa onları düzenlemek zamanda alabilirrr...o yüzden görünmende fayda varrr...

sonraında allah kerimm...durumun iyiysee...daha olmadı korunursunuzz...

aykurt ile birlikte salatalik ve yogurttttt sezonumuz acilmistir :KK37:

hayirli ugurlu olsun :KK52:

yakinda beyaz leblebiyle de karsinizda olacagim bekleyin beniiiii...

kizlar sabah 2simit aldim kacgundur bisi yemiyom diye ogleye kadar kemirdim onlari ama bi tanede minik meyve suyu huplettim:KK53:
az once bayadir bisi yemedigimi farkettim ve ben farkedince vucut da sinyallere basladim acimmmmm diye..... ne yesem ne yesem. aksam esim erken gelcek onla bisiler yemek istiyom. ama simdide acim... hmmm doner canim istedi malum 2dukkan yanim:KK37: ama ekmek var aksama esimle rahat yemek yiyemem:KK53:
buldum. bim e gittim bi yogurt aldim 500gr. bu arada zam yapmislar yogurtlara haberiniz ola... cok kirildim... neyse bide salatalik aldim geldim. hemen bitane salataligi yikadim yarim dilim ekmekle ve salatalikla 2kasik kadar yogurt yedim. ama vucut isyanda ben bukadarla doymam diyo. bende sus tamam uslu durursan sana degisik bisi vercem azsonra cacikkkkk yersin dedim... hehehe... garibim kandi naapsin:KK52: bikac dakka daha bekliyim bi salatalik yogurt daha yaparim cacik niyetine...u

aykurt ile birlikte salatalik ve yogurttttt sezonumuz acilmistir :KK37:

hayirli ugurlu olsun :KK52:

yakinda beyaz leblebiyle de karsinizda olacagim bekleyin beniiiii...

kizlar sabah 2simit aldim kacgundur bisi yemiyom diye ogleye kadar kemirdim onlari ama bi tanede minik meyve suyu huplettim:KK53:
az once bayadir bisi yemedigimi farkettim ve ben farkedince vucut da sinyallere basladim acimmmmm diye..... ne yesem ne yesem. aksam esim erken gelcek onla bisiler yemek istiyom. ama simdide acim... hmmm doner canim istedi malum 2dukkan yanim:KK37: ama ekmek var aksama esimle rahat yemek yiyemem:KK53:
buldum. bim e gittim bi yogurt aldim 500gr. bu arada zam yapmislar yogurtlara haberiniz ola... cok kirildim... neyse bide salatalik aldim geldim. hemen bitane salataligi yikadim yarim dilim ekmekle ve salatalikla 2kasik kadar yogurt yedim. ama vucut isyanda ben bukadarla doymam diyo. bende sus tamam uslu durursan sana degisik bisi vercem azsonra cacikkkkk yersin dedim... hehehe... garibim kandi naapsin:KK52: bikac dakka daha bekliyim bi salatalik yogurt daha yaparim cacik niyetine...u

canımmm yogurt salatalık güzelde azz yiyorsunn...buda kilo vermeni engelliyorr...dengeli ve düzenli beslenmen gerekiyorr..biliyorum işlerinden dolayı ama bunuda ayarlamalısın bikaç saklama kabı al ve evdeyken ayarla akşamdan..
inan evdeykenden daha düzenli oluyorr..evde fasladan bikaç sey atıştırıyorsun ama akşamdan yarınki menünü saklama kablarına ayarladıgında hepsi düzenli yeniyorr..kahvaltını..meyveni öğle yemeğini hepsini getir yanında bencee..

canımm sen isteme aetliyken bende muayene olmadımm.ogün gidiyorumm dr a tahlil vermesini istiyorum..ben pkoluyumm pko tahlillerini istiyorum diyorum dr yazıyor ogünü tahlilim veriyorum..aldığım zaman adet bitiminde gidiyorum..ultrasonda bakıyorr...hormonlarada bakıyorr ve herşşeyi söylüyorr...sen gittt..durum ne öğrenn bakalım ne dicekk..belki hormonların süperdirr kendi haline bırak der...ama belkidee hormonlar bozuksaa onları düzenlemek zamanda alabilirrr...o yüzden görünmende fayda varrr...

sonraında allah kerimm...durumun iyiysee...daha olmadı korunursunuzz...

canim acikcasi korunmayida istemiyom offf psikopatlastik iyice. belkide bukadar stres yaptigim icin olmuyordur sanki. ama ALLAH im bilir...
sen benden once hamis kalirsin galiba...:KK52:

canim simdi yarin doktora gitsem olurmu tahliller yine? muayene olmadan?
yarin 4. yada 5. gunu oluyor cunku

canim acikcasi korunmayida istemiyom offf psikopatlastik iyice. belkide bukadar stres yaptigim icin olmuyordur sanki. ama ALLAH im bilir...
sen benden once hamis kalirsin galiba...:KK52:

canim simdi yarin doktora gitsem olurmu tahliller yine? muayene olmadan?
yarin 4. yada 5. gunu oluyor cunku

lenn hangi araa 5. güne geldinnn...2. yada 3. günü oluyor tahliller..ama sen gitmek istersen git yinedee...yada bidahaki aya ayarla kendini ama yap bişiler yanii aylardırr hep geçikiyor ve böle rahatsızlanıyorsun..kendini çook ihmal ediyorsunn...

kimin önce kalacagı belli olmazz..4.5 yıl oldu evlanali benim ama bebiş felan yokk bende senin gibi çok saldım..bakalım adet oldugumda bende gidicem doktoraa...

canımmm yogurt salatalık güzelde azz yiyorsunn...buda kilo vermeni engelliyorr...dengeli ve düzenli beslenmen gerekiyorr..biliyorum işlerinden dolayı ama bunuda ayarlamalısın bikaç saklama kabı al ve evdeyken ayarla akşamdan..
inan evdeykenden daha düzenli oluyorr..evde fasladan bikaç sey atıştırıyorsun ama akşamdan yarınki menünü saklama kablarına ayarladıgında hepsi düzenli yeniyorr..kahvaltını..meyveni öğle yemeğini hepsini getir yanında bencee..

canim bayram cikti cikali hastayimya zaten dukkana gelmiyordum halsizdim. dun ogleyin geldim bugun tam gun. bugun kalkabilseydim kahvalti yapicaktik esimle ama ben uyusuk kalkamadim. dukkanida gec actim. artik duzene girerse dedigin gibi meyve kahvalti vs getiririm yanima. ya dukkanda dogru duzgun durmadigimdan ipler kopuyor bende... bak simdi ne karar aldim. aha simdi bunlari yazarken. esim eve bazen erken geliyo bazen gec. ozaman erken geldiginle esimle yemek yerim 6-7gibi. gec geldiginde ben erkenden yerim onunla da meyve yerim. belki size gore bu zaten normal bi durum ama ben esime kiyamiyom kuzum cok zayif ve yalniz basina pek yemez... neyse karar verdim bakalim umarim uygularim. bide eve giderken kepekli ekmek aldimmi o is tamam sayilir... bi ekstra buzlugum daha olaydi ben biseyler yapar koyardim sabahta cikarir getirirdim ama demokraside careler tukenmezzzzz bulucaz bi caresini

waw canim senin 4,5sene olduysa bende senden iki yas buyukum bikerem hih:KK53:

hadi iddaya girelim ozaman kim once hamis kalacakkkk drken cecom bizden heveslenir o once kalir hehe...... Ayyyy ALLAH im herkese hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eyle nolur Rabbim...Sipsirine ve diger tum isteyen arkadaslarimiza da... ALLAH im yalniz sifa sendedir...Aminnn...

waw canim bak eylul geliyo senide heyecan sarmistir tedaviler icin canim. ALLAH im yuzunuzu hep guldursun insaallah sende sakin ama sakin ihmal etme canim... bakalim bi yola cikiyoz Rabbim hayirlisini versin insaallah... Aminnn...

slmm kızlarrr ben geldimmmm..ayrıntılara sonra geçicemm ..

canımm..herşeyinn hayıırlıısını diledikk bizz..inşallah bidahaki aya..dr işi en önemli iş bende tam güvenebileceğim bi dr da başlamak istiyorumm bakalımm..allah gönlümüze göre versin..hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkartsınn...şimdi nasıl gidiyor tedavii..bu ayda deneyecekmisiniz aşılama???önümüzdeki adet dönemimde bende başlıyorum allahın izniylee..eşimde yine bi yan çizme olayları var ama bu sefer d,ireteceğimm..

bu ay dinleneceğiz canım.
bugün kontrole gittim ilaçların etkisiyle bu ay yumurtlayacağımı söyledi doktor.
haftaya cmtsi bir daha gidicem yumurtalara bakacak.
ona göre ilişki günü belirleyeceğiz.
olmazsa bir aşılama daha isteyeceğim.
hayırlısı bakalım.

bence sen de başla bir an önce .

hadi iddaya girelim ozaman kim once hamis kalacakkkk drken cecom bizden heveslenir o once kalir hehe...... Ayyyy ALLAH im herkese hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eyle nolur Rabbim...Sipsirine ve diger tum isteyen arkadaslarimiza da... ALLAH im yalniz sifa sendedir...Aminnn...

waw canim bak eylul geliyo senide heyecan sarmistir tedaviler icin canim. ALLAH im yuzunuzu hep guldursun insaallah sende sakin ama sakin ihmal etme canim... bakalim bi yola cikiyoz Rabbim hayirlisini versin insaallah... Aminnn...

hepimizin hakkında hayırlısıı....valla heycanmı dersin korkumu bilmiyorum ama içim bi garipp o kesin...korkuyorum çoook..tedaviye başlayıpp sonuç alamamaktann..uzun sürmesinden korkuyorumm :KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
bugün kontrole gittim ilaçların etkisiyle bu ay yumurtlayacağımı söyledi doktor.
hayırlısı bakalım.

aşılama yapmasanda muhakkak günlerini dikkate all...ilaçlar eminim bu ayda etkisini gösterecektirr..sen elinden geleni yap sonras allaha kalmışşş..biz bilmiyoruz ki nasipte varsa gelir bebişlerr..

bende düşünüyorum ama bakalım inşallah önümdeki ay..eşim hala çekingenn ama bu sefer ne derse desin gidicem dr a...biraz daha kilo vermeliyimm...sen kaç kiloydun canımm??daha önce sordum ama akılda kalmıyorki...

aşılama yapmasanda muhakkak günlerini dikkate all...ilaçlar eminim bu ayda etkisini gösterecektirr..sen elinden geleni yap sonras allaha kalmışşş..biz bilmiyoruz ki nasipte varsa gelir bebişlerr..

bende düşünüyorum ama bakalım inşallah önümdeki ay..eşim hala çekingenn ama bu sefer ne derse desin gidicem dr a...biraz daha kilo vermeliyimm...sen kaç kiloydun canımm??daha önce sordum ama akılda kalmıyorki...

bakalım inşallah ilaçlar etki gösterir de yumurtlarım.
gün aşırı yapmayı planlıyoruz canım.
ne zaman yumyumlayacağım belli olmaz malum pkodan dolayı.
bol ekşınlı geçecek yani bu ay :)

ben 92 kg yum canım 1,68 boy.
hala aynıyım Allahtan kg almıyorum ama vermiyorum da.
sen süper gidiyorsun diyet işinde ben yapamıyorum.
valla ben bu halimle tedavi oluyorum doktor pek önemsemiyor.
bence sen de başla hemen çünkü vakit geçiyor oluyor olmuyor zaman geçiyor bak.
ayda bir kez şansımız olduğu için vakit çok önemli.

bakalım inşallah ilaçlar etki gösterir de yumurtlarım.
gün aşırı yapmayı planlıyoruz canım.
ne zaman yumyumlayacağım belli olmaz malum pkodan dolayı.
bol ekşınlı geçecek yani bu ay :)

ben 92 kg yum canım 1,68 boy.
hala aynıyım Allahtan kg almıyorum ama vermiyorum da.
sen süper gidiyorsun diyet işinde ben yapamıyorum.
valla ben bu halimle tedavi oluyorum doktor pek önemsemiyor.
bence sen de başla hemen çünkü vakit geçiyor oluyor olmuyor zaman geçiyor bak.
ayda bir kez şansımız olduğu için vakit çok önemli.

çook dogru diyorsunnn...ahh bibaşlasmm devamı gelecek gibi ama bakalım..inşallah diyorum..allah izin verirse herşey yoluna girecek...hepimizin yardımcısı olsunnn..

Selamin aleykum kizlar nasilsinizzz
Tum yazilanlari okuyorum mobilden tek tek cvp atamiyorum ins eve gidince sohbet ederiz.
Annem dun ameliyaytn cikti gecwnkinden daha uzun surdu
babam iki gundur hastanede bekleme.odasinda s ab hliyor kiz kardesimle ben geceli gunduzlu nobetteyiz ben sabah 6da gidiyoeum kardesim eve geliyor
Aks am ben 6da cikiyorum kiz kardesim geliyor cok agir ameliyatli oldugu ixin sab aha kadar uyku tok
Rabbim sifa versinde bunlar gecexek insa la h kizlar
Bide hamilelik beni mahvetti iyice yoruluyorum sürekli gözüm uykuda
E teyzelerden annea
nneden fayda yok Allah düşürmesin coj zormus kızlar çok zor

Benmde sari akintin vardı hazir hastanedeyken kontrole gittim idrar testi istedi bakteri uremesi varmis :/ antibiyotuk verdi
2hftdr fln var hastanedede hic lavaboya girmedim nasil oldu acaba dr normal her gebede oluyor dedi ama
Mide yanmalarim erken basladi onada surup verdi suan iyiyim
Umarim sizlerde iyisinizdir kuzular dualarinizi esirgemeyin

Selamün Aleyküm millettttt :KK3:

Öğlenden beri ancak bakabildim buraya :KK1:
Tek mesajlıkta olsa sizlere bir çööö diyeyim dedim :KK1:
Yarım saat evvel ilaçımı içtim ufak ufak mayışmaya başladım :KK60: anam okadar iyi geldi ki ( belkide psikolojiktir ) artık uyuyabildiğme sevinir oldum :KK1:
Meğer ben uyku gerçek uyku değilmiş :KK1:

Öğleden sonra eşim ağrısı olduğu için yine şirketten erken kaçmış :26:
Hatta patron sabah bile kızmış eşime ne geldin bu haldeyken diye :KK1: millet patrondan izin alamaz bizimki ne geldin der :KK1:
Bakalım yarında gidicekmiş ama ağrım olursa yine öğlen dönerim diyor :KK34:
Adamcağız hala şirkette işler aksamasın diyor :KK53:

Akşam üzere eşimin ablasıyla eşi oturmaya geldiler tabi onlar ancak gidince bu saate kaldım :KK1:
Umarım herkes iyidir :KK34:
Şimdiden bana müsaade :KK3:
Artık yarın rahat rahat görüşürüz inşallah....Aminnnnnn :KK1:

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3:

[/B]

Canım bu beniim bozulan 3.cü tartım :KK1:
Artık ay başında bir dene daha alırım :KK34: Bugün eczanede tartıldım 98 çıktım maalesef :KK14: ama bunada şükür birde normal tartı koymuşlar dijital yoktu :KK53:
Alana kadarda nasılsa spor salonunda hoca tartılmama izin verir :KK1:

Canım ilaçlardan biri Prozac diğeride Abiliyfy diye bir ilaç :KK34:
Bakalım bir ay içeyimde eğer artı görürsem doktora ilacımı değiştirmesini söylerim :KK34: Canım acıkcası doktor mutlaka o ilaçları o söylemeden bırakmamamı tembihledi ( durumum çok ağırmış :KK14: geçmişte yaşadıklarım okadar beynimi etkilemişki bir keresinde balkonda gördüğüm bir hayal vardı belki anlatmışımdır o beynimin intihara meyilli olduğunun işaretiymiş :KK14::KK14::KK14: RAbbim korusun ...Aminnnnn ) Tamamen o ilaçlarla onu beyninden söküp atmamız lazım dedi kadın :KK43:
İnan o hayal bir an olsun aklımdan çıkmıyor :26: bakma gülüyorum ediyorum ama o aklıma gelince inan çok korkuyorum :KK53: Güzel Allahım kimseye böyle birşey yaşatmasın :KK20:
Eşimede dedim sebep olanlarada asla hakkımı helal etmiyorum hayatımla oynadılar diye :26:

Anammmmmm tüvbe de kız :KK1: Rabbim sizlere nasip etsin benim iki cadı bana yeter :KK1: Rabbim onlara sağlık ve uzun ömür versin ...Aminnnnnnnnnnnnnn
Valla benimde içimden bir ses sizin hamiş müjdelerinizi peş peşe alacağımızı söylüyor :KK1:
Bakalım kim haklı cıkacak :KK1:

hayırlısı bakalım.

Canım hayırlısı olsun :KK34:
İnşallah Rabbim sana en kısa zamanda o güzel duyguyu nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn
Kız ne gün belirliyorsun yapış enişteye :KK60: çeşmemi lan bu dersede t....vüz ( acıkca yazmim :KK1: ayıp ) kaçınılmazsa .... diye devam eden halk deyimini ( atasözü olmadığına eminim :KK1: ) söyle gitsin :KK60: :KK60: :KK60:

Tum yazilanlari okuyorum mobilden tek tek cvp atamiyorum ins eve gidince sohbet ederiz.
babam iki gundur hastanede bekleme.odasinda s ab hliyor kiz kardesimle ben geceli gunduzlu nobetteyiz ben sabah 6da gidiyoeum kardesim eve geliyor
Aks am ben 6da cikiyorum kiz kardesim geliyor cok agir ameliyatli oldugu ixin sab aha kadar uyku tok
E teyzelerden annea

Benmde sari akintin vardı hazir hastanedeyken kontrole gittim idrar testi istedi bakteri uremesi varmis :/ antibiyotuk verdi
2hftdr fln var hastanedede hic lavaboya girmedim nasil oldu acaba dr normal her gebede oluyor dedi ama

Canım hepinize çok çok geçmiş olsun :KK71:
Umarım annen çok çabuk toparlanırda sizlerde evinde ona refakat edersiniz :KK34:
Sende kendine çok ama çok dikkat et bizim fasülyeyi yorma fazla :KK34:

E teyzelerden annea

çokk geçmişş olsunn canımm...allah annenede şifa versinn...ailenizede güç kuvvett...senin bebeişin sana destek olacak insallah ona sarıll..ve iyi bak onaaa...

inşallah herşeyy geçecekk..gelecek güzel olacakk....

günaydınn kızlarrrr...baya erkenciyimm bugünn hazırlanıp eşimle çıkıcamm karşıya gidiyorum akşama dönücem inşallah..listeyi hazırlıcamm lütfenn herkezz bildirimini yapsınn...

benim içinn kötü bi bildirim olacak çünkü hala bayramdan kalan artılarım varr...ramazanda verdimm bu bayram tatili beni mahfettii...

kilo bildirimi...

kilo::::79,0

spor:::yok :KK43:

Selamün Aleyküm millettttt :KK3:

Canım ilaçlardan biri Prozac diğeride Abiliyfy diye bir ilaç :KK34:
Bakalım bir ay içeyimde eğer artı görürsem doktora ilacımı değiştirmesini söylerim :KK34: Canım acıkcası doktor mutlaka o ilaçları o söylemeden bırakmamamı tembihledi ( durumum çok ağırmış :KK14: geçmişte yaşadıklarım okadar beynimi etkilemişki bir keresinde balkonda gördüğüm bir hayal vardı belki anlatmışımdır o beynimin intihara meyilli olduğunun işaretiymiş :KK14::KK14::KK14: RAbbim korusun ...Aminnnnn ) Tamamen o ilaçlarla onu beyninden söküp atmamız lazım dedi kadın :KK43:
İnan o hayal bir an olsun aklımdan çıkmıyor :26: bakma gülüyorum ediyorum ama o aklıma gelince inan çok korkuyorum :KK53: Güzel Allahım kimseye böyle birşey yaşatmasın :KK20:
Eşimede dedim sebep olanlarada asla hakkımı helal etmiyorum hayatımla oynadılar diye :26:

bence hiç surat asmaaa..dijital değilsee..bide üstünde kıyafetler felan sen yine 96 sınn..listeye öyle ekleyeyimm..haftaya cumaya kıpırtılar olurr inşallahh...

ilaçlar konusuna gelinceee..iyi geldi diyorsun amaaa...yinede içimm hiçç rahat değill..bu psikologlarr her giden vakaya ağır depresyon teşhisi koyup basıyorlar ilaçıı..bi süre sonra hissis bişi oluyorsunn..neysee iç bakalımm allah şifa versinn inşllahh...

X