Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

selamun aleyküm çıtır hatunlarrr..:KK3:

nasılsınız bakalım??
:KK31:
ben ev eş iş çocuk üçgenindeyim..eşim haftaya işe başlıyor..o evdeyken pek giremiyorum..
dün çocukları hayvanat bahçesine götürdük..her gün gezmek istiyorlar ama hava çook sıcak..
bizim istanbul işi kurban bayramı tatiline kaldı..
:KK43:
bu arada dün tartıldım güzel sonuç aldım ama regl olmadım cumayı bekleyeceğim..akşamları yemiyorum çok farkediyor kızlar..
cuma herkes tartıyla buluşsun artık..
:KK55:
ben hala spor ayakkabı alıp yürüyüşe başlayacağım
:KK8:

evet kızlarrr ben geldimmmm. okudum herşeyi amabi türlü yazamadımm eşim rahatsızdı erken geldii ondan onunla ilgilendimm...

balıkesire gittimm..kardeşimin telden giriyordum ama net paketibitince giremedimmm...güzell geçtiii..babanemm halamm...yaww babanem bi dk oturmadı kadınn elinde hepp bişilerr haa yedirdi...zaten eni gördüü anam anam bitmişş bitmişş bu kız diyee :) :)

bayramm dolu dolu geçtii..gelen gidenn arada bazı zamanlar sıkıldımm..hiç iş bitmiyorr diyee...eşim sağolsun devamlı gezdirdi beni..ama yetmedi...bayramın 2. günü erdege gittilerr erkekler toplulugu..eşim geldii rahatsızlanmış..çok afedersiniz ishal olmuşkarın ağrısı...hala daha geçmediii son günler bu yüzden hiç tadımız yokdu...arefe günü bizim araba bozuldu aks kırılmışş o bigün tamirde kaldıı..maceralarımız çokdu amayinede güzel geçtii...

dün çıktık yola..bursaya ugradıkk ulu camiye orda takıldıkbiraz ..akşam 7 gibi geldik istanbula annemleri bıraktık öncee...kardeşim yemek hazırlamışş yiyip eve geri çıktıkakşam 11 gibi evdeydikk..vee oo saçma salak halde tartıya çıktık aman allahımm...+3 kiloo..tabii ödem felan filann..sabah çogu gitmiştii...yinee orada gabızlık sorunu yasadımm çok kötüdü...şükür geldim evimee heşey düzene girecek inşallahh...

diyet başladıı bilee..sporda olacak inşallah...yeni bi atakla 4...5 kilo verip 75 hedefimi görmek istiyorum hadi bakalım hayırlısıı....

hoşgeldin canım..geçmiş olsun..yoğun bir tatil olmuş yinede değişiklik olmuştur
cumaya kadar tartılma derim bol su iç birde akşam 7 den sonra meyve dışında birşey yeme tartıda eksiyi görürsün

Kuzular tek tek cvp atamadim mobil giriyorum :KK43:

Anneme ilac vermeye baslamislar yarin ameliyat bakalim mor al i bozuk 10 gün içinde ikinci ameliyat :KK43: bizfe coj üzüldük
Bebis çok şükür iyi kızlar 9+1 olduk teyzeleri dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Kendimfe rahatsızdım sol bacak ve sol kalça agrim vr adim attrmiyot :KK43: rabbm sağlık versin kizlar hepsi oluyor yat ip kalkip.dua etmek lazım

geçmiş olsun ŞAFİ olan Rabbim şifasını verir inş.
sende magnezyum takviyesi almalısın kramplara sebeb bu vitamin eksikliği..bende hamileyken kullanmıştım iyi gelmişti..

selamun aleyküm çıtır hatunlarrr..:KK3:

nasılsınız bakalım??
:KK31:
ben ev eş iş çocuk üçgenindeyim..eşim haftaya işe başlıyor..o evdeyken pek giremiyorum..
dün çocukları hayvanat bahçesine götürdük..her gün gezmek istiyorlar ama hava çook sıcak..
bizim istanbul işi kurban bayramı tatiline kaldı..
:KK43:
bu arada dün tartıldım güzel sonuç aldım ama regl olmadım cumayı bekleyeceğim..akşamları yemiyorum çok farkediyor kızlar..
cuma herkes tartıyla buluşsun artık..
:KK55:
ben hala spor ayakkabı alıp yürüyüşe başlayacağım
:KK8:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersin canım tatil içinde üzülme vardır bunda da bir hayır :KK34:
Herşey gönlünce olur inşallah....Aminnnnnnn

Şu ayakkabılarıda al artık :KK1: en azından yeni cicilerimi bir giyip iki turlayayım desen o bile kardır :KK1:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Neyse kızlar bana müsaade :KK3:

İlaçımı içip yatayım :KK34:
Sizlere hayırlı geceler :KK54:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Sabah beri bende koşturanlar arasındayım :KK1:
Malum bugün hastaneye gittim tabi doğal olarak eve gelmem 11i buldu :KK53:
Geldiğimden beri evin temizliğiyle uğraşıyorum :KK34: şükür çok az toparlanacak birşeyler kaldı ( kızım sağ olsun hallediyor onu ) sonrada bir tek süpürge tutup mutfağın yerlerini sileceğim :KK34:

Bugün bildiğiniz gibi ilk kez Psikiyatri'ye gittim :KK1:
Çok fazla yoğunluk yoktu Allahtan ama kapının önünde beklerken nedense kalbim deli gibi atmaya başladı :KK53:
Nerden nasıl başlıyacağım diye baya bir panik yaptım ve çok beklemeden beni doktor çağırdı.
Şükür kadın çok şeker biriydi ve beni içten karşıladı :KK34:
Halimi hatırımı sorduktan sonra neydi şikayetin dediği anda artık nasıl bir psikolojise benim sinirler boşaldı resmen :KK14:
Sence ne bu tür sıkıntılarına sebep oldu diyince bende ufak yaşta evlendiğimden bir başladım KVme kadar :KK60:
Hem ağladım hem anlattım :KK1: sanki karşımda senelerdir güvendiğim bir arkadaşım varmış gibi içimi döktüm hatuna :KK1:
Gerçekten çok çok iyi geldi ve inanılmaz ama meğer bu bütün uykusuzluklarım, duygu değişimlerim, isteksizliklerim falan hep ağır bir depresyon geçiriyormuşum :KK53::KK53::KK53:
Kesinlikle tedaviye hemen başlıyoruz ve ne olursa olsun ben bırak demediğim sürece bu yazacağım ilaçları kullanacaksın dedi :KK53:
Biri sabah biri akşam içilecekmiş ve en az 6 ay boyunca her ay bana geleceksin dedi :KK34:

Baştan çok üzüldüm ama sonrada dedim ki RAbbim başka dert keder vermesin sonuçta çaresi var onunda :KK34:
Eşime öğleden sonra ilaçları aldıracağım ( önce bi daşlarını kırdırsında :KK1: )
KV gelicekmiş akşam üzere oğluşunu dolaşmaya :KK47: inşallah eşim ona da söylemez ama söylersede sebep olanlar utansın diyeceğim :KK1: :KK1: :KK1: istere kudursun sinirinden ama baş sebep o :KK19:
Bundan sonra ama kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim :KK34: Çok şükür bir kaç yıldır izin vermiyorum ama gerekirse bana zararı dokunan herkesle iletişimimi kesiceğim :KK35: Dünya yüzünden deli olacağıma dünya benim yüzümden deli olsun :KK60: :KK60: :KK60:

Aykurttttt canım kızzzzzzzz içine kurdu düşürmüş gibi olmayayım ama dünden beri nedense anam bu kız hamilemi yoksa diye geçiriyorum ister istemez :KK1:
Hani tedavi oluyormusun bilmiyorum ama kuzular biliyorsan hep beklenmedik anda gelirler :KK1:
Sen spor falan yapmaya yoğunlaşmadan bir test yaptır istersen :KK34:
Hayırlısı tabi ama sen yinede bir baktır :KK34: haber vermeyide unutma :KK1:

kim tutar seni yürü cecooo..
:KK52:
başarılarını tartıda da göstereceksin inanıyorum..
kafana koyduğunu yaparsın sen tanıdığım kadarıyla

bu arada kızlar mısırdaki müslüman kardeşlerimiz için dua edelim..masum yüzlerce insan öldü..
RABBİM BARIŞ İHSAN ETSİN

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

:122: :122: :122: :122:
Bomba gibi başladım bu sabah güne :KK76:
Dün Akşam saat 10 gibi ilacımı içtim ve kadınında dediği gibi baya çabuk uykum geldi ( çok şükür Rabbime :KK34: )
Senelerdir uyumadığım kadar rahat ve derin uyudum ve sabah 6ya doğru çok dinç bir şekilde uyandım :KK1: tabi o saatte kalkmadım birazda yatakta keyif yaptım :KK1:
Saat 7'de duşumu alıp bir güzel kahvaltımıda ettim :KK76:

Öğlene kadar çok az işim var o yüzden ara ara buralardayım :KK1: Öğleden sonrada kızın endokrin sonuçlarını alıp doktora göstermeye gidiceğim :KK34:
Bir yandanda evdeki malzemeleri düşünüp yemek adı koymaya çalışıyorum :KK1: Büyük ihtimal Hindi göğüs almıştım onu yaparım yanına salata ve yoğurt/ayranla :KK34: Öğlende de çocuklarla Çorba, salata ve yine yoğurt düşünüyorum :KK34:

kim tutar seni yürü cecooo..
:KK52:
başarılarını tartıda da göstereceksin inanıyorum..
kafana koyduğunu yaparsın sen tanıdığım kadarıyla

İnşallah canım çok sağ ol ağzından bal damlıyor :KK1:
Artık eksileri görmeye başlarsam eminim çok daha azimli olucağım :KK34:
Sabır ne diyelim nasılsa en geç bir hafta sonra emeğimin karşılığını alırım :KK34:
Darısı hepimizin başına :KK16:

bu arada kızlar mısırdaki müslüman kardeşlerimiz için dua edelim..masum yüzlerce insan öldü..
RABBİM BARIŞ İHSAN ETSİN

Rabbim rahmet eylesin geride kalanlarada sabırlar versin ....Aminnnnnnnnn
Dualarımız onlarla :KK14:

selamun aleykum fistiklar. ben biraz yatak dosek olmama ragmen mecbur dukkani aciyorum evekendimi zor atiyorum. bu arada gecen gun bi topic buldum kizlar keyfim olmadigi icin hep ona takiliyorum cok keyifli. esinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye gece uyuyamayinca okuyorum gulme krizlerine giriyorum. bulamazsaniz benim profilden en son bwgendiklerimde var kizlar kesinlikle tavsiyemdir...

bu arada bugun netim bitiyo belki yarin acik olmaz. simdi regluyum ama sabah tartildim 96,9idi. yarin yazabilirsem yazarim kizlar opuldunuz...

selammm kızlarrrr nasılsınızzz....ben iyi olmaya çalışıyorumm...dün uyandım tam buraya girmeye hazırlanırken kardeşim aradıı onlara gitmem için ısarar etti..eşimden izin aldım oraya gittim akşamda döndüm güzel bi gündü...

yarında karşıya geçecegim..listeyi yayınlıcam ama biraz geç olabilirr..siz lütfenn tartılmayıı unutmayın ve bildirim yapınn....

CECOOOOMMM izin bittii yarın bildirimm varr...

EGEDENİZZZZZZ
lütfen daha artıkk...bizi ihmal etme ve bildirim yapp...

ŞİRİNEEEEE.
....nerelerdesinn inş bildirim yaparsınn....

bende bildirim yapıcam inş ama bayramdan kalan artılarım hala benimle :KK43: :KK43:

pek bişi yediğimde yok amaa gabızlık problemi çekiyorum hala...glukofende içitim ama banamısın demedii... :KK43: :KK43:

MORALİM bozuk bu aralarrr...mısırda yaşanan olaylar canımı sıkıyor ve canımı yakıyorr...arkadaşlar dualarımızda unutmayalım...her yuttuğumuz lokmadaa..her attığımız kahkahada aklımıza gelsin ve dua edelimm...allah için canlarını ortaya koyuyorlarr..zulme ugruyorlarr..dillen ellen bişi yapamasakda gönlen onlarla olalımm...

cecommmmm canim ALLAH razi olsun bian bende guzel duygulara kapildim ama regl oldum canim. oncede bikac kere test yaptim... bu ara yine cok stresteyim ondanmidir bilemiyorum 44gun gecti ve simdi oldum baya sarsti ama

selamun aleykum fistiklar. ben biraz yatak dosek olmama ragmen mecbur dukkani aciyorum evekendimi zor atiyorum. bu arada gecen gun bi topic buldum kizlar keyfim olmadigi icin hep ona takiliyorum cok keyifli. esinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye gece uyuyamayinca okuyorum gulme krizlerine giriyorum. bulamazsaniz benim profilden en son bwgendiklerimde var kizlar kesinlikle tavsiyemdir...

bu arada bugun netim bitiyo belki yarin acik olmaz. simdi regluyum ama sabah tartildim 96,9idi. yarin yazabilirsem yazarim kizlar opuldunuz...

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71:
İnşallah bir iki güne toparlanırsın :KK34: Netide dert etme açılır nasılsa bildiriminide yaptın :KK34:

selammm kızlarrrr nasılsınızzz....ben iyi olmaya çalışıyorumm...dün uyandım tam buraya girmeye hazırlanırken kardeşim aradıı onlara gitmem için ısarar etti..eşimden izin aldım oraya gittim akşamda döndüm güzel bi gündü...

yarında karşıya geçecegim..listeyi yayınlıcam ama biraz geç olabilirr..siz lütfenn tartılmayıı unutmayın ve bildirim yapınn....

CECOOOOMMM izin bittii yarın bildirimm varr...

EGEDENİZZZZZZ
lütfen daha artıkk...bizi ihmal etme ve bildirim yapp...

ŞİRİNEEEEE.
....nerelerdesinn inş bildirim yaparsınn....

bende bildirim yapıcam inş ama bayramdan kalan artılarım hala benimle :KK43: :KK43:

pek bişi yediğimde yok amaa gabızlık problemi çekiyorum hala...glukofende içitim ama banamısın demedii... :KK43: :KK43:

Canım şükür kavuşturana :KK19:
Özledim hepinizi yawww toplanalımda bir silkelenip yarın tekrar kaldığımız yerden birlikte devam edelim :KK34:
Canım ben yarın son kes bildirim yapamıyacağım eğer sanada uyarsa :KK1: tartım kafayı yedi yine çok çok fazla gösteriyor :KK30: ki imkansız olan bir rakam :KK1: Pazartesi Spor salonuna başlıyacağım oradaki tartıda bakalım kaç çıkacağım ona göre bir sonraki hafta bildirim yapsam olurmu :44:

Bu arada glukofene karşı bağışıklıkmı kazandık acaba bende de hiç işe yaramıyor maalesef :26: tabi ben yinede devam ediyorum içmeye :KK34:

cecommmmm canim ALLAH razi olsun bian bende guzel duygulara kapildim ama regl oldum canim. oncede bikac kere test yaptim... bu ara yine cok stresteyim ondanmidir bilemiyorum 44gun gecti ve simdi oldum baya sarsti ama

Canım hayırlısı :KK19:
Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda mucizeni gönderir ....Aminnnnnnnnnnn

Ne bileyim sanki içimden bir ses senden yakın zamanda müjde alacağız diyor :KK1:

CECOMMM....dr gitmişsinn...ilaç vermişşş..ama ufak bi tavsiyee şimdi uymasanda sonra hak vereceksinn...o ilaçları içme derimmm..senin ağlayarak anlattıgın bi çok olay eminimki geçmişte olan olaylarr...ve verdiği ilaçlar onları çözümlemeyecekk sedece senin onları hissetmeni hazaltacakk...sen ohisleri hissetmicemama bi çok histende mahrum kalacaksınn...acını azaltığı gibi (( ki şükür allaha büyük acıların yok )) mutlulugu tam anlamıyla yaşamanıda engellicek...

+ aşırı uyku halin olacakk...

+ aşırı iştah açacakk....

+hislerini azaltacagı için bi salmışlık hali olup..canın sıkıntılı olacak hep..

+o ilaçlar bagımlılık yapıyorr bırakamayacaksın ve bırakmak istediğinde sorunlar büyüyecek...

ben hiç tavsiye etmiyorum kısacası...

hee otur ailenle konuşş...ailende senin hareketlerinden dolayı çok sorunlar varsa o zaman denee..ama herkez halinden memnunssa anlattığın gibi dr seni takdir ediyorsa çocuk bakımındaa..bence sen süper anne..süper bi eş sinn..diğer sorunlarsa senin altından kalka bilecegin sorunlar inan bana o ilaçlara hiç gerek yokk...

psikologa yine gitt...içmediğinide söylemee..iyi geldi de..ama konuşupp fikir almak içinn gitt...büyük kuzuya nasıl davranman gerektiğini sormak için..yani konuşup fikir almak için git...bu benim acizane fikrimdirr..çevremdeki hatta en yakınlarımdaki gözlemlerim bunlar..

bir diğer acizane fikrimsee...hazır bu dr işlerine agırlık verdinn..bi seferliğinede olsa diyetisyene gitmeni tavsiye ederimm..uzun zamandır az ve düzenli besleniyorsun ama tık yokk...amaba bedeninegöre azmı besleniyorsunnn..??verdiğin kiloları söylesen ve böle tıkanma noktasındayım desen sonuç alırsam devam edicem deyim..bedenine göre bi liste alsann...belki az yiyorsundurr...bende kendi adıma böle düşünüyorum..gidip bedenime uygun bi liste alıyım diye ama bakalımm..hem kas yag kitlemede bakmış olurum diyorumm...

canımmmm herşeyinn hayırlısııı...inan yazdıklarını okuyuncaa bende heveslendimmm...ama hayırlısıı...bidahaki ayaa...ama sana tavsiyenn sen 44 gündede olsa kendi kendine adet olabiliyorsunn..yumurtluyorsundur belkidee..kendiliğindenn oyüzdenn hiç boş durma heran yumurtlayabilirsin bi günü bile boş geçmee...denk gelirse olurrr...biz biraz dengesiziz kabul edelim artıkk :) : )

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71:
İnşallah bir iki güne toparlanırsın :KK34: Netide dert etme açılır nasılsa bildiriminide yaptın :KK34:

Canım şükür kavuşturana :KK19:
Özledim hepinizi yawww toplanalımda bir silkelenip yarın tekrar kaldığımız yerden birlikte devam edelim :KK34:
Canım ben yarın son kes bildirim yapamıyacağım eğer sanada uyarsa :KK1: tartım kafayı yedi yine çok çok fazla gösteriyor :KK30: ki imkansız olan bir rakam :KK1: Pazartesi Spor salonuna başlıyacağım oradaki tartıda bakalım kaç çıkacağım ona göre bir sonraki hafta bildirim yapsam olurmu :44:

Bu arada glukofene karşı bağışıklıkmı kazandık acaba bende de hiç işe yaramıyor maalesef :26: tabi ben yinede devam ediyorum içmeye :KK34:

cecomm....ben simbonun tartısınıkullanıyorum 25 tl felandı sanırım 3senedirde memnunun o tartıyı boşver al bidene daha olmadı..kismede yokmu tartııı yarınn senide istiyorumm listedee...hem haftaya sporlu farkıı görürdükkkk...

CECOMMM....dr gitmişsinn...ilaç vermişşş..ama ufak bi tavsiyee şimdi uymasanda sonra hak vereceksinn...o ilaçları içme derimmm..senin ağlayarak anlattıgın bi çok olay eminimki geçmişte olan olaylarr...ve verdiği ilaçlar onları çözümlemeyecekk sedece senin onları hissetmeni hazaltacakk...sen ohisleri hissetmicemama bi çok histende mahrum kalacaksınn...acını azaltığı gibi (( ki şükür allaha büyük acıların yok )) mutlulugu tam anlamıyla yaşamanıda engellicek...

+ aşırı uyku halin olacakk...

+ aşırı iştah açacakk....

+hislerini azaltacagı için bi salmışlık hali olup..canın sıkıntılı olacak hep..

+o ilaçlar bagımlılık yapıyorr bırakamayacaksın ve bırakmak istediğinde sorunlar büyüyecek...

ben hiç tavsiye etmiyorum kısacası...

hee otur ailenle konuşş...ailende senin hareketlerinden dolayı çok sorunlar varsa o zaman denee..ama herkez halinden memnunssa anlattığın gibi dr seni takdir ediyorsa çocuk bakımındaa..bence sen süper anne..süper bi eş sinn..diğer sorunlarsa senin altından kalka bilecegin sorunlar inan bana o ilaçlara hiç gerek yokk...

psikologa yine gitt...içmediğinide söylemee..iyi geldi de..ama konuşupp fikir almak içinn gitt...büyük kuzuya nasıl davranman gerektiğini sormak için..yani konuşup fikir almak için git...bu benim acizane fikrimdirr..çevremdeki hatta en yakınlarımdaki gözlemlerim bunlar..

bir diğer acizane fikrimsee...hazır bu dr işlerine agırlık verdinn..bi seferliğinede olsa diyetisyene gitmeni tavsiye ederimm..uzun zamandır az ve düzenli besleniyorsun ama tık yokk...amaba bedeninegöre azmı besleniyorsunnn..??verdiğin kiloları söylesen ve böle tıkanma noktasındayım desen sonuç alırsam devam edicem deyim..bedenine göre bi liste alsann...belki az yiyorsundurr...bende kendi adıma böle düşünüyorum..gidip bedenime uygun bi liste alıyım diye ama bakalımm..hem kas yag kitlemede bakmış olurum diyorumm...

Canım haklısın aslına hatta aynı endişelerimi doktora da söyledim ben :KK34:
Sonuçta iyi kötü kilo verdim ve artık tekrar kilo almayı göze alamam diye ama kadın bana kesinlikle verdiği ilaçların beni şişirmeyeceğine garanti verdi ( tabi ben camış gibi yemezsem :KK1: )
Dediğin gibi çoğu şeyler geçmişten ileri gelen ama özellikle benim duygu değişimlerim, uykusuzluklarım ve sıkıntılarım için verilen ilaçlar :KK34:
Dün akşam içmem gerekeni içtim ve inan uzun senelerdir hiç olmadığı kadar rahat ve derin bir uyku çektim ve sabah erkenden çok dinç uyandım :KK34:
Sabahta diğerini içtim ve şu an garip ama kendimi inanılmaz iyi hissediyorum :KK1:
Diyetisyen olayına gelince onuda inşallah yapacağım :KK34:
Devlet Hastanesi çok fazla uğraştırıyor ama eğer endokrinden randevu almayı başarırsam ( hala başaramadım :26: ) hem tedavimi olucağım hemde diyetisyene de yönlendiriyor nasıla Endokrin doktoru oda aradan cıkmış olucak :KK1:
Olmadı bizim burada bir tıp merkezi var oraya giden bir bayanla tanışmıştım Spor salonunda :KK34: kız sırf onun yönlendirmesiyle tam 25 kilo vermiş 6 ayda ve şu anda 75 kilo falan :KK34: üstelik daha yeni yeni spor yapmaya başlamış oda sarkma olmasın diye :KK34:
Ona giderim diye düşünüyorum :KK34:

cecomm....ben simbonun tartısınıkullanıyorum 25 tl felandı sanırım 3senedirde memnunun o tartıyı boşver al bidene daha olmadı..kismede yokmu tartııı yarınn senide istiyorumm listedee...hem haftaya sporlu farkıı görürdükkkk...

Senimi kıracağım şekerim :KK1: bende öğleden sonra çıkar eczanede tartılırım olmadı :KK34:
Hem bende bileyim evdekimi yanlış yoksa salondaki mi :44: Hayır evdekinde 10 kilo fark çıkıyor eee o da bence mimkin değil çünkü pantalonlarımın hepsi bol geldiği için artık 48 beden olanlar rahat oluyor :KK34: hatta onada geçen gün ilk çıktığımda ağlamıştım :KK60: eşimde saçmalama takılma rakama sen aynada kendini görmüyormusun diye fırça atmıştı bana :KK60:

Canım hayırlısı :KK19:
Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda mucizeni gönderir ....Aminnnnnnnnnnn

Ne bileyim sanki içimden bir ses senden yakın zamanda müjde alacağız diyor :KK1:

canimmm hayirli ve saglikli olacak zamani Rabbim bilir insaallah en yakin zamanda olur tabi... bu aralar dukkan cok kafami yoruyo bir iki aya kapaticam hayirlisiysa insaallah. gecen bagkur borcumu bildirmisler 11milyarcik:KK37: daha vergisi dukkan kirasi oda aidatlari krediler ve kredi kartini saymiyorum kuzular. her ay en az bir milyar daha artiyor borcum cikmazlardayim ama ALLAH im in yardimiyla hayirlisiyla kapatacagim kizlar. sagligim gidiyor. heran haciz icra korkusuyla yasiyom. geceleri uyuyamiyom vs... simdi regluyum ama geciktigi icin cok sarsti bikacgundur kafami kaldiramiyom misali. neyse hamd olsun. Rabbim bilir. tamda bayramsonu diye doktora gidecekken oldu. esimde diyoki artik hastaligin bitince hemen doktora gidiyosun gerekirse tedaviye basliyalim artik dedi. e hakli kuzum... ben dukkani kapatiyim ve bi asgari ucretlide olsa bi is bulsam cok sukur yavasca borclarimi da oderim ALLAH imin izniyle. simdi benim kirtasiye varya gerci benim demeye bin sahit ister ama. bi devren satlik yazcam ayin basina kadar. baktim tailip olmazsa hemen ay basina bi /50indirim. cok zarar edicem ama napiyim. butun malin evde kalmasindansa zararinada olsa elime para gecmesu daha iyidir. en azindan dukkan kirasini odersem cok rahatlarim kalanlarida calisir cabalar oderim ALLAH imin izniyle diye dusunuyorum...

Rabbim saglikla ve olumle sinamasin insaallah yoksa borc harc takmiyom kafama yeterki sevdiklerim yanimda saglikli olsun tabi bizde insaallah. elimizden geldigince calisir ailemizi gecindiririz insaallah... ben bu yil ikinci universitemden mezun oldum bakalim. biri bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum digeride acikogretimden iktisat. umarim bi baltaya sap olabilirim kizlar...

bu arada Rabbim insaallah herkesi islah etsin misirdakiler yuregimizi parcaliyor ne dinleyebiliyorum nede okuyabiliyorum kizlar. ALLAH im yar ve yardimcilari olsun aminnnnn...

canimmm hayirli ve saglikli olacak zamani Rabbim bilir insaallah en yakin zamanda olur tabi... bu aralar dukkan cok kafami yoruyo bir iki aya kapaticam hayirlisiysa insaallah. gecen bagkur borcumu bildirmisler 11milyarcik:KK37: daha vergisi dukkan kirasi oda aidatlari krediler ve kredi kartini saymiyorum kuzular. her ay en az bir milyar daha artiyor borcum cikmazlardayim ama ALLAH im in yardimiyla hayirlisiyla kapatacagim kizlar. sagligim gidiyor. heran haciz icra korkusuyla yasiyom. geceleri uyuyamiyom vs... simdi regluyum ama geciktigi icin cok sarsti bikacgundur kafami kaldiramiyom misali. neyse hamd olsun. Rabbim bilir. tamda bayramsonu diye doktora gidecekken oldu. esimde diyoki artik hastaligin bitince hemen doktora gidiyosun gerekirse tedaviye basliyalim artik dedi. e hakli kuzum... ben dukkani kapatiyim ve bi asgari ucretlide olsa bi is bulsam cok sukur yavasca borclarimi da oderim ALLAH imin izniyle. simdi benim kirtasiye varya gerci benim demeye bin sahit ister ama. bi devren satlik yazcam ayin basina kadar. baktim tailip olmazsa hemen ay basina bi /50indirim. cok zarar edicem ama napiyim. butun malin evde kalmasindansa zararinada olsa elime para gecmesu daha iyidir. en azindan dukkan kirasini odersem cok rahatlarim kalanlarida calisir cabalar oderim ALLAH imin izniyle diye dusunuyorum...

Rabbim saglikla ve olumle sinamasin insaallah yoksa borc harc takmiyom kafama yeterki sevdiklerim yanimda saglikli olsun tabi bizde insaallah. elimizden geldigince calisir ailemizi gecindiririz insaallah... ben bu yil ikinci universitemden mezun oldum bakalim. biri bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum digeride acikogretimden iktisat. umarim bi baltaya sap olabilirim kizlar...

bu arada Rabbim insaallah herkesi islah etsin misirdakiler yuregimizi parcaliyor ne dinleyebiliyorum nede okuyabiliyorum kizlar. ALLAH im yar ve yardimcilari olsun aminnnnn...

Rabbim inşallah sana bir çıkış yolu gösterirde zararsız bir şekilde kapatırsın dükkanıda borçlarından da arınırsın :KK34:
Allah gönlüne göre versin güzelim :KK54:

X