Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün akşam üzere ağlamaktan içim dışıma çıktı ama bu sefer mutluluktan
Eşim senelerdir Allah razı olsun bir kez olsun hiç bir önemli günümüzü unutmadı ve mutlaka ya öncesi yada sonrası ( ödemeler yüzünden geçikmeler olabiliyordu bir kaç gün de olsa
) mutlaka hediyesiz bırakmadı beni bu güne kadar
Zaten önemli olan hediye değil bunu hep söylerim ama hatırlanmak bile çok güzel
Bugün büyük kızımla dışarı cıktılar ve yarım saat sonra aşkım üzerine birşey giysene ben gelirken bir arkadaşla geleceğim dedi :26:
Tabi o an her yer her yerde ( oyuncaklar
) ve üzerimde ip askılı mini bir elbise vardı
( malum çok sıcak havalar )
Eşime telefonda söylenmeye başladım evin halini biliyorsun yarım saattir kalkıpta toparlayamadım halsizlikten sende şimdi geliyoruz diye haber veriyorsun diye adam nasıl gülüyor ya boşver arkadaş sanki yabancı ( tanışmamız konusunda eşime gaz veren arkadaşı çokda severim kendisini
)
Hadi neyse hemen üzerimi değiştireyim dedim ve jet hızıyla önce üzerimi değiştirdim sonrada onlar gelene kadar hemen evi toparladım
( valla benim acil durumlardaki hızıma eşimde hayran sana evi çabuk temizletmek için misafir çağırmak lazım aniden diyor
)
Hatta eşim arayana kadar bende birşeyler yazıyordum laptobda ( hani eşime yapacağım dediğim süpriz vardı ya
)
Neyse 15 dakika sonra zil çaldı ve ben eşim sanarak direk megafondan otomatiğe bastım ( ses gelmiyor pekte
)
Baktım genç bir çocuk elinde koca bir demet kırmızı güllerle geliyor
Kapıda elim ayağım birbirine dolandı
çünkü bu güne kadar isteme faslı hariçınde eşim 14 sene içinde sadece iki kere çicek almıştır ondada biri tek gül diğeride bahçeden yolunma bir demet
Eşim meğer beklemediğim bir anda süpriz yapmak istemiş hem birde yarın bayram telaşından fırsat olmaz diye düşünmüş
Kapıyı kapattıktan sonra oturup güllerime sarılıp bir güzel ağladım
sonrada eşimi arayıp teşekkür ettim
Bu güne kadar maddi değeri yüksek bir sürü hediye aldığıda oldu ama inanın bu güller herşeyden çok daha değerli benim için
Birde her sene için bir gül koydurmuş
Odun modun arada ö....zlükte yapsa ben bu adamı seviyorum yaaaaaawwwwwwwww
Bu arada benim süprizimde hazır
gece 12den sonra eşimin face duvarına yazıcağım bakalım yarın bir ara face e girip baktığında tepkisi ne olacak
Hatta durun sizlede paylaşayımda nasıl olmuş bir fikir verin
Başlık henüz bulamadım ama neyse
Genç kız delikanlıyla göz göze geldiği an içinde anlam veremediği bir sıcaklık hissetmişti. Anlam veremiyordu ama delikanlıyı görme isteği okadar ağır basıyordu ki sırf onu bir dakika dahi olsa görebilmek için kendini sokağa atacak bahaneler uydurur olmuştu
Delikanlıda genç kızı her gördüğünde eli ayağı birbirine dolanır o mavmavi gözlerini onun üzerinden alamıyordu
Birkaç günün sonunda delikanlı arkadaşının gazıyla da olsa genç kızla tanıştı ve her ikiside sanki senelerce tanışıyormuş gibi uzun uzun sohbetler edip o kısacık buluşmaları biraz daha uzatabilmek adına ellerinden gelenleri yapıyorlardı.
Genç kız delikanlının her anlamda onun hayatında ömür boyu olacağına inanıyordu. Delikanlı elinde olsa genç kızı dakika bile yanından ayırmak istemiyordu fakat mecburi de olsa bir müddet daha ayrı kalmaları gerekiyordu.
Ayrılıklarından tam 1 ay sonra delikanlı cesaretini toplayıp genç kıza fazla romantik olmasada ; Benimle birlikte bir hayatı paylaşmaya ne dersin diyerek evlilik teklifinde bulundu
Henüz karşısındaki delikanlıyı çok fazla tanımasada genç kız bir an bile düşünmeden evet dedi
Bu ufacık yazıda geçen genç kız delikanlıyla tam 14 seneyi bitirdiler evliliklerinde. Her ne kadar Delikanlı bazen genç kızı şakasına da olsa kızdırsada hatta bazen çileden bile çıkartsada genç kız hiçbir zaman Delikanlıyla hayatını birleştirdiğine pişman olmadı ( yalan olmasın bir kere oldum
ama geçti
)
Bir çok konuda farklı fikirlere sahip olsalarda, bazen ufak bir şeyde alınganlık yapsada genç kız yinede Delikanlının onu her anlamda tamamlayan diğer yarısı olduğuna inanıyor ve onu canından çoook seviyor.
Ruh eşim, Ömür törpüm, Kır saçlı Delikanlım bu genç kız seni her şeyden ve herkesten çok ama çok seviyor.
İyiki varsın ve iyiki o genç kızla evlenmişsin.
Nice didişmeli ama bir o kadar da mutlu senelere Aşkımm
Diye yazmayı planlıyorum
Bakalım yarın okuduğunda nasıl bir tepki verecek
çok merak ediyorum