- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
kızlar maalesef aşılamam tutmadı
artık başka bir doktorla yeni bir sayfa açıcam.
çok aceleci davrandı bu doktor.
hayırlısıyla aşılamasız olur bebişin inşallah canım benim Allah iyileri dosthediye etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar maalesef aşılamam tutmadı
artık başka bir doktorla yeni bir sayfa açıcam.
çok aceleci davrandı bu doktor.
kizlar merhaba onemli bir uyari yapmak istiyorum. hastanede yatan akrabamin babasiyla konustum az once abi ne diyo doktorlar teshis icin dedim aclik kan sekeri cok dustugu icin beyin kanamasi gecirmis kuzum daha 25yasinda. 8-9gun komada kalmis simdide yogun bakimdaymis. ALLAH im onu evlatlarina ailesine bagislasin insaallah...
lutfen diyet yapayim derken kan sekerinizi cok dusurmeyin benim hic aklima gelmezdi kan sekeri dusunce beyin kanamasi gecirilebilecegi... lutfen herkes cok dikkat etsin sik sik beslenelimki kan sekerimiz dusmesin
Amasraya gidiş süper olacak cecom yazı dilinin de çok iyi olduğunu seni okurken anlıyorm cecomSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Henüz kimse yok hatta bayramdan öncede pek gelen olacağa benzemiyor ama olsun ben yinede sizler varmışsınız gibi yazmak istedim
Bizde ufak ufak bayram telaşı başladı
Eşim taktı ya ille bir yere gidelim diye sonunda kararımızı verdik bir geceliğinede olsa Amasraya gideceğiz
Bayramın ilk günü bütün akrabalarla zaten görüşüyoruz sırayla ( fazla yok Allahtan )
Genelde ikinci günde can sıkıntısından eşimle didişmeye başlıyorduk bari bu sefer kendimizi ve çocukları oyalıyalım dedik
Geceliği 20 - 25 liraya pansiyonlar varmış :122: :122: inanılır gibi değil
Eşim denizi sevmez ama ben yinede çaktırmadan cantanın dibine kendime ve kızlara mayo koyarım Zaten valiz hazırlayacak halimiz yok bir gece için ama tabi ufak bir cantaya birer yedek tshirtde olsa koymam laım nasılsa birerde havlu koydukmu tamamdır
Aldığım istihbarata görede KV bizim gideceğimizi duyduğundan beri söylenip duruyormuş
Herşey nasip kısmet tabi fazlada heveslenmek istemiyorum bir aksilik olursa diye
Heee birde Bayramın ilk günü evlilik yıldönümümüz ya eşime ufak bir süpriz yapmayı düşünüyorum
Benim bazı şeyleri yazarak daha iyi ifaade ettiğimi hep söyler hatta geçmişte ufak bir çocuk hikayesi bile yazmışlığım var ( İlle bir yayın evine götürelim belki yayınlatabilirsin diyor hatta komşu ablamda yayıncı arkadaşıyla seneler sonrada olsa iltiğbata geçerim demişti )
Geçen gece nereden aklıma geldiyse şöyle eşimle bizi kısaca özetleyen bir yazı yazmaya karar verdim hatta ona süpriz olsun diye eşimin faceine gece o yattıktan sonra yazmayı düşünüyorum
Bayram sabahı nasılsa o canı sıkılınca Face e giricektir cep telefonundan hoş bir süpriz olsun istedim 15 seneye girerken
Bakalım inşallah becerebilirim eğer eşimin çok hoşuna giderse size tepkisiyle birlikte yazıyıda paylaşırım
Bİr saat sonrada kıza bayramlık almaya gideceğiz artık gece gelirim ancak yine
Aykurt geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin inşallahhhhhh
ayy bak çok önemli bir bilgi bu Allah razı olsun 25 yaş çok genç inşallah hiçbir hasar bırakmadan geçer gider aminnnnnn
Allah kimsenin başına vermesin.
Amasraya gidiş süper olacak cecom yazı dilinin de çok iyi olduğunu seni okurken anlıyorm cecom
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun Allah sağlık mutluluk huzur içinde nice güzel senelere kavuştursun sizi Aminn
Selam kızlar ne var ne yok, Hepimize hayırlı bayramlar, herkes hazırlıkta malum kimse kalmamış burada , onun için hızlıca raporumu verip kaçayım, misafire ıvır zıvır hazırlanacak daha.
WAW cım çıkarma canım, gelmeye devam edicem zaten. Bilgisayar kurslarım devam ediyor, az kaldı şükür. Sıkıldım artık yav. Size yazdıktan sonra ki telden yazmıştım da, bilgisayar çantamdaydı, küüt diye askısı açıldı çantanın, omzumdan düştü bilgisayarın ekranı kırılmış :S Servise vermiştim bir iki gün sonra, daha dün aldım, bugün de geleyim bi dedim. Tabii yaklaşık bir 300 lira kaçtı oraya bayram öncesi :S
Oouf cum, takvimini gördüm, hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin tatlım Topiğimizin ilk hamişi oldun Darısı hepimizin başına artık sırayla (Gerçi benim daha çok var ama olsun )
Eveet, şimdi gelelim rapora. En sonunda metmorfini verdiler bana İçimden dedim adama, zaten verecektin iki ay geciktirdin gördün mü hıhhh Düşer diye tahmin ettiler ama ilk tahlilim de normalden yüksekti zaten, şimdiki de ondan daha yüksek olunca ilacı aldım. Bir hafta falan oldu başlayalı. 500 mg. la başlandı, tek doz, 2 ye çıkarıcam birkaç gün sonra. Diyet iyi gitti de etkisi olmadı tabii bunlara.
Heh diyet demişken. 8'leri gördüm 85 kg geliyorum şimdilik. İlaca da başladığım için herhalde etkisi olur iyice buna. Tiroid ilaçlarını da almaya devam ediyorum, o iyi gidiyor.
PCOS'a gelince Regli olamamaya devam ediyorum Son kutuya başladım. Gerçi bu hafta gittiğim hastahaneyi değiştirdim. Başka bir doktorla görüştüm, evet polikistiğin var dediler, son kutu bittikten sonra ilacı değiştirecekler, muhtemelen hafif geldi dozajı sana dedi.
Hastahaneyi neden değiştirdiğime gelelim bu arada. Gene regli olamama problemleriyle gittim, gerçi her gittiğimde başka bir doktor görüyorum, o ayrı bir konu. Birinin dediğini de diğeri beğenmiyor Her neyse, dedim ki ilacı aldım hatta beş ay oldu ama bu süre zarfında bir kez adet gördüm, o da üçüncü aydaydı. Ne olacak benim durumum? Doktorun dediği aynen şu, adet olmak çok mu önemli senin için? Tabii bende şafak attı, dedim ki, doğurganlık çağında olan bir kadının aylardır, bunun bir kısmı da ilaç tedavisinde olmakla beraber, adet olamaması, bir hekim olarak sizce normal mi? Normalse tedavi olmak için ben de uğraşmayayım dedim. Bayılmıyorum hastahaneye gelmeye zaten. O zaman ağız değiştirdi işte, hormonlarını öyle kontrol altında tutuyoruz da falan fistan. Normal olsaydı zaten periyotlarım düzenli olurdu, demek ki yolunda gitmeyen bir şey var. Sonra çıktı birileriyle görüştü, sırf progesteron içeren bir ilaç vereyim ilacı şimdi kes, iki ay sonra ona başlarsın dedi. Hıı oldu dedim çıktım. Sonra son gittiğim hastahaneye geçtim işte, üniversite hastahanesini bıraktım anlayacağınız kadın doğumda. Endokrine şimdilik orada devam edeceğim ama kafamı attırırlarsa orayı da değiştirebilirim
kizlar hayirli gecelerrr ben daha yeni yaticam umarim uyuyabilirim sabaha tonla isim var ve esim bayram namazindan gelinceye kadar yapmam lazim niye bugune biraktin derseniz iki gundur hastaydim pek halim yoktu yapamadim. bu aksam da gece 12ye kadar komsularla baklava vs yaptik. koye babannemlere kendime annemlere filan yaptim bakalim umarim ikrama gecer hicte sanmiyom ama neyse balik bilmezse halik bilir misali. ben babannemin torunu oldugum halde gelin muamelesi yapar hep bana
arkadaslar hepimizin Ramazan Bayrami Mubarek Olsun. ALLAH im kazasiz belasiz hayirlarla gecirmeyi nasip etsin insaallah ve insaallah tum islam alemine hayirlara vesile eylesin... Amin...
hayırlısıyla aşılamasız olur bebişin inşallah canım benim Allah iyileri dosthediye etsin.
Hayırlısı be güzelim bunda da bir hayır vardır
İNşallah aşılamaya gerek kalmadan bebiş kendiliğinden gelir
Madem o doktor içine sinmedi o zaman dediğin gibi başka bir doktorla şansını dene
evet canım paragöz olduğuna karar verdim.
o yüzden devlete gitmeyi düşünüyorum özele güvenim kalmadı.
Selam kızlar, hesap vermeye geldim Araya bayram girince bildirimler aksadı tabii WAW cım gelince bakarsın 84 kg geliyorum şu an.
hayırlı sabahlar kızlar kahvaltı faslı anca bitti..
iyisinizdir inş.
bu arada cuma günü kimse bildirim yapmamış..ben tartılmıştım ama nete giremedim..76.4 kg..
regl olmak üzereyim tatlı yemedim ama çikolata yedim..
cecooo geçmiş olsun..Allah şifa versin..
waw kayıplara karıştı..
bende yürüyüşe başlayacağım..kilo verdikçe iyice yumoş oldum..sıkılaşırsam bir beden daha küçülürüm