- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
anladimm canimmm bende hemwn gelip gerimi gittiler dedimm???canım annemler burada oturuyor mersinde yazlıkları var deniz kenarında..
ceco yada sana da gelmem merak etmeyin.insan tabi ne demek der..şaka yapıyorum yaa..eşimin para alacağı yerler var alamazsa gidemeyeceğizz..kurban bayramı tatilinde gideriz diyor..hayırlısı..
Canimm buyur gel ist geldiginde
iyi yolculuklar şimdiden canım..menü süper..yalnız patatesli mantıyı ilk defa duydum..benim ssıktıklarım bitti bile ramazandan sonra tekrar sıkacağım artı eşim yaprak sarmaya bayılırım ama hiiç yapmadım bu sene alayımda canı istedikçe yapayım diyorum ..erkeklerin sevgi dili genelde hizmetseldir..istediklerini yapmayınca değer verilmediklerini düşünürler biz kadınlarsa dokunsal ve işitseliz..
Patateslii manti harika olurr ben bayiliyorumm bigun norml mantii yaptiginda acicik patates hasla..tuz ve naneyle eZ ONLARI hamuru ac buyuk kareler kes ezdigin patatesten koy caykasigiyla ucgen katla.
Hasla suyuna acik yagda koy
Tabaga suz onlari..tavada tereyag kizdirr hatta icee yak..o yaga 2dis sarimsak dogra oda kiArinca pataesleron uzerone dolk ohhh afiywt olsunn...