Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

canım annemler burada oturuyor mersinde yazlıkları var deniz kenarında..

ceco yada sana da gelmem merak etmeyin.insan tabi ne demek der..
:KK60:şaka yapıyorum yaa..eşimin para alacağı yerler var alamazsa gidemeyeceğizz..kurban bayramı tatilinde gideriz diyor..hayırlısı..
anladimm canimmm bende hemwn gelip gerimi gittiler dedimm???

Canimm buyur gel ist geldiginde

iyi yolculuklar şimdiden canım..menü süper..yalnız patatesli mantıyı ilk defa duydum..benim ssıktıklarım bitti bile ramazandan sonra tekrar sıkacağım artı eşim yaprak sarmaya bayılırım ama hiiç yapmadım bu sene alayımda canı istedikçe yapayım diyorum ..erkeklerin sevgi dili genelde hizmetseldir..istediklerini yapmayınca değer verilmediklerini düşünürler biz kadınlarsa dokunsal ve işitseliz..

Patateslii manti harika olurr ben bayiliyorumm bigun norml mantii yaptiginda acicik patates hasla..tuz ve naneyle eZ ONLARI hamuru ac buyuk kareler kes ezdigin patatesten koy caykasigiyla ucgen katla.
Hasla suyuna acik yagda koy
Tabaga suz onlari..tavada tereyag kizdirr hatta icee yak..o yaga 2dis sarimsak dogra oda kiArinca pataesleron uzerone dolk ohhh afiywt olsunn...

Cecommmm ellerine saglikkk harika olmuuss allah raziolsunnnn..dualarin icinde cokkk Teşekkürler allah kabul edsin..yina ugrucamm insallaaahhh

ceco ellerine sağlık canım emek verdin güzel olmuş :13: oh maşallah misafirlerini de ağırlamışsın
Derya sende maşallah iyi bir başlangıç yapmışsın ikizlere süt veriyor musunn sütünü etkilemez değil mi diyetin
akşam dirençsiz kalmazsın değil mi ?
bir de ne ilacı alıyorsun tatlı krizleri için ?

eranisa :KK42: :nazar: sana bu ayı kilo almadan geçirebilmek ne güzell maşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Hesapta bugün eşimle dışarı cıkacaktık ama nedense eşimin felaket başı ağrıyor :KK53:
Biraz evvel beni bir okusana dedi ve bildiğim bütün duaları okudum :KK34: Anam adamcağız nazaramı geldi nedir esnemekten gözümden yaş geldi adamı okurken :26:
Bakalım inşallah bir saate kadar geçerde bizde rahat rahat çıkarız :KK34:

Bu sene bayramın birinci günü evlilik yıldönümümüz :KK1: dolu dolu 14 sene bitiyor :KK16:
Seneler ne çabuk geçiyor gerçekten anlamadım desem yeridir :KK1:
Yeni evliyken ay günler geçmez diyordum ( annemler gittikten sonra bir sene nasıl geçer diye ağlıyordum :KK1: )
Eşimde okadar çabuk geçecek ki bir bakmışsın 10 sene bitmiş bile diyordu :KK1: gerçektende öyle oldu :KK34:
Zaten öyle olmasaydı çekilmezdi herhalde :KK60: şaka şaka

Eşime dün diyorum bana bak o alacağın telefon evlilik yıldönümü hediyesi olarak sayılmıyor ona göre diye :KK60: nasıl gülüyor anaaaa hatun cimriyken acık göz oldu bir anda diye :KK60:
Şimdiye kadar hiç bir evlilik yıldönümünde bana çiçek almamıştı :KK1: hakkınıda yemiyeyim hediyesizde geçmemişti özel günleri ama işte inat çiçek yok :KK1: dün nasıl olduysa ağzından ulen o gün sana bir koçan ( evet yanlış okumadınız koçan dedi :KK60: ) çiçek alıpta sana hediye etmeyen ne olsun dedi :KK60:
Kızım nasıl dalga geçiyor baba o koçan değil demet oluyor diye ( aslında biliyor da sırf muzurluk olsun diye koçan diyor :KK1: )
Dedim sakın bayramda çiçekler pahalı sonra alayım deme yemin ederim her gittiğimiz evde seni rezil ederim söz verdi almadı diye :KK60: çünkü huyumu bilir birşeyi söz verdiği an mutlaka o söz verdiği gün yapmasını isterim :KK34: eğer yapamıyacaksada söz verme diye tembihlerim :KK34:

Umarım başı bir an önce geçerde sokağa atarız kendimizi :KK1: ev içi çok daha sıcak üstelik sıkıldım kaç gündür evde :26:

Cecommmm ellerine saglikkk harika olmuuss allah raziolsunnnn..dualarin icinde cokkk Teşekkürler allah kabul edsin..yina ugrucamm insallaaahhh

Canım Allah hepimizden razı olsun inşallah ...Aminnnnnnnn
İnşallah RAbbim dualarımızı kabul etmiştir ve en kısa zamanda da dualarımızın karşılığı önümüze sunulur :KK34:

Umarım çok çok güzel bir bayram geçiririz :KK34: Fırsat buldukca haberlerini bekliyoruz :KK34:
Bu arada kardeşlerine ve enişteye selamlar :KK3:
Şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun :KK71: ( olurda girme fırsatın olmazsa bayrama kadar :KK1: )

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa77,677,87776.676.4
83.3kgwaw797978,477.877.8
80kgzambak0680,479,579,6
87kgsedacan81,2
96kgegedeniz92
100kgşipşirine9695,895.59595.3
97,5kgceco3497izinliiizinliizinlii
99kgaykurt97,997,697,197.597.4
hamileoouf75------74.373.9

Evet kızlar çakal ceco geçen haftanın listesini ele geçirip üzerine ekleme yaptım :KK1: Ne yapayım WAW gibi yapamayınca bu çare geldi aklıma :KK1:
İdare edin artık birde kusura bakmayın hesapta sabahtan yapacaktım ama ancak fırsat oldu :KK34:
[/QUOTE]

olmuş işte canım..yalnız ben 82 ile başlamıştım..tabi asıl başlangıç 93 kg
bu arada bugün 75.9 çıktım
:KK52:

cecocum bayramdan sonra izne ayrılmak yok..artık 8 leri göreceksin..inşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız..
:KK16:

biraz önce teravihden geldik..geldi gelecek derken bitti güzelim ay..:KK31::KK31:
işler duruyor benim yarın kaynım gelecek ben k.validelri iftara çağırmıştım.bugün k.vailde aradı akrabaları çağırmış yarın sizde gelin dedi artık sonra gelirler bana..
benim kocişin cinsliği tuttu yine..
:KK47:bugün avm ye gidecektik ona birşeyler alacaktık para yok diye gitmedi bende vardı ama inadı tuttu işte..trip atıyor nedense bende atıyorum sonra bana diyor yüzün asık diye..kendini hiiç görmez..
benim bayramlığım hazır..
:KK1:ayy çocukken ne heyecanlanırdık cicilerimizi giymek için..
şimdi de zayıfladıkça giyinmekten zevk alıyorum kilo oldu mu giyinmek istemiyorum eskilere bürünüyorum neyse daha da zayıflayacağız..kociş diyorki 74 oldun mu??ben gram gram gidiyorum..o yemesin günde 3 kg verir..metabolizma turbo..

selamun aleykum kizlarrr...
ay 2gundur okuyamiyorum cok ozledim sizleri. benim kilo 97lerde oynayip duruyo ama yine sukurki kilo almadim ramazanda.
kizlar ALLAH im dualarimizi kabul eder insaallah her isteyene saglikli hayirli evlatlar diledim Rabbimden icinde kendimede. Rabbim vaktini zamanini bilir insaallah ALLAH im en kisa en hayirli zamanda bize kuzularimizi gonderir.. Aminnn. Rabbim dertlilere deva hastalara sifa ve borclulara borclarini eda etmeyide nasip etsin insaallah. yuvamiza huzur doldursun ailemizi sevdiklerimizi yanimizdan eksik etmesin... İnsaallah...Aminnn...

butun yazilanlara cevap verdim ama hepsine icimden :KK37:... telden giriyom zor oluyo hakkinizi helal edin nolur...

Kadir gecemizde mubarek olsun kuzular...
biz Kadir gecemizde annemlere gidecektik ama ogleyin yengem aradi bize gelin dedi bozuldum biraz ama tamam dedik. ellerine saglik annemler halamlar dedemler kendi annesigil felan herkes vardi ellerine saglik yemeklerde gayet guzeldi Rabbim bereketini versin. bu arada yengem hamile ve kesin kiz mis. bi 8yasinda oglumuz vardi bide kizimiz geliyo insaallah... neyse saat 11:30gibi ciktik ordan. bi komsuya ugradim bir saat felan sonrada abdest alip Rabbime dualar ettim acizane... ALLAH im kabul eyler insaallah... kizlar bi akrabamin kizi beyin felci gibi bisey gecirmis daha 25yasinda 2cocugu var okadar tatli bir kiz ki kimseye kotulugu olmaz. ALLAH im en kisa zamanda onu evlatlarina esine ailesine bagislasin insaallah Aminnnn... Rabbimden baska kimseye siginamiyoruz iste. O dur sifa veren...

kizlar dun de komsulari organize ettim burda kizilirmak var onun kenarina iftara gittik. gerci diger komsular gelmedi ama yan komsularim ve kizlariyla beraber elimizden geldigince bisiler yapip gittik. esime diyprum bak sana deniz havasi aldirmaya geldim diye. kiz bunun neresi deniz diyo :KK53: aman sonucta karadenize dokyluyomus yani denizle baglantili buldugunla yetin dedim :KK37:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Dün gece ütü yapmaya başlamadan evvel bir sizlere bakayım dedim ama meğer topikimizin bakımı varmış giremedim tabiki :KK1:
Neyse bir yandan iyi oldu :KK1: yoksa sizleri bırakıpta o ütüleri bırakamayabilirdim :KK1:
Sağ olsun kızımda son 10 parçayı ütüledi de gece gece uzun zamandır fırsat bulamadığım manikürümüde aradan çıkardım :KK1:

Birazdanda ütülediklerimi dolap içlerine yerleştirip yatak odasınıda toparlayıp sonra bir sil süpür yapar kendimi kuaföre atarım öğleden sonra :KK34: Son güne bırakmıyayım ki millet yığılırsa sonra sahurda gece yarısına kadar kuaförde oturmim :KK1:
Aslında o da zevkli oluyor ama ertesi gün erkenden uyanınca iyice sersem gibi olmuş oluyorum :KK34:
Bakalım bugün dolaptaki bütün kumaş pantolonlarımı ( her bedenden vardır herhalde :KK1: ) çıkartıp sırayla deneyeceğim :KK1: şimdi bayramlık masraf çıkarmim nasılsa üzerime giymeyi düşündüğüm şık bir üstte hazır :KK34:

Anam bende her bayram çocuklardan beter oluyorum :KK1: Geceden zor uyurum sabahın köründe uyanır saçımla uğraşırım falan :KK60: Eşim dalga geçer hatta hep söyleniyorsun bir bayramda 9a kadar bile uyusam razıyım diye ama kendinle uğraşmak için sabahın 6sında bile kalkıyorsun diye :KK1: ama ne yapayım paçoz paçozda gidilmezmi kahvaltıya :KK1:
Adam bayram namazından gelir gelmez kahvaltıya gidiyorduk geçmişte artık hangi büyüğün evinde toplanılıyorsa :KK34: KV evini açacakmış bu sene herhalde yoksa zaten adres belli :KK1: Amcası :KK1:
Çok güzel bir gelenek bence ve inşallah ilerde banada her bayram toplanır millet :KK16:

olmuş işte canım..yalnız ben 82 ile başlamıştım..tabi asıl başlangıç 93 kg
bu arada bugün 75.9 çıktım
:KK52:

cecocum bayramdan sonra izne ayrılmak yok..artık 8 leri göreceksin..inşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız..
:KK16:[/QUOTE]

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helal kız sana : nazar: inşallah kurban bayramındada 6lı haneleri görmüş olursun :KK34:
Darısı benimde başıma :KK34:

Yok canım bu son iznimdi zaten :KK1: Bayramdan sonra son hız zayıflama maratonumuz başlıyor :KK34: Uzun zamandır zaten sabit gibiydim artık bayramdan sonra spor salonuna dönünce eminim ilk ay baya bir fark olur :KK1: metabolizma şok olucaktır :KK1:
Allahın izniyle Kurban bayramına kadar bende 8li haneleri görürüm en azından :KK34: garanti :KK1:

biraz önce teravihden geldik..geldi gelecek derken bitti güzelim ay..:KK31::KK31:
işler duruyor benim yarın kaynım gelecek ben k.validelri iftara çağırmıştım.bugün k.vailde aradı akrabaları çağırmış yarın sizde gelin dedi artık sonra gelirler bana..
benim kocişin cinsliği tuttu yine..
:KK47:bugün avm ye gidecektik ona birşeyler alacaktık para yok diye gitmedi bende vardı ama inadı tuttu işte..trip atıyor nedense bende atıyorum sonra bana diyor yüzün asık diye..kendini hiiç görmez..
benim bayramlığım hazır..
:KK1:ayy çocukken ne heyecanlanırdık cicilerimizi giymek için..
şimdi de zayıfladıkça giyinmekten zevk alıyorum kilo oldu mu giyinmek istemiyorum eskilere bürünüyorum neyse daha da zayıflayacağız..kociş diyorki 74 oldun mu??ben gram gram gidiyorum..o yemesin günde 3 kg verir..metabolizma turbo..

Boşver canım erkeklerin hepsi aynı :KK34:
Benimki bende para olduğunu bilse yeminle benden önce giyinip kapıda hadi gitmiyormuyuz der :KK60: zaten hep sıkışınca sen kirli çıkısın hadi patlat zulayı der :KK60: bende hemen len ne verdinde ne istiyorsun derim ama işime gelen birşeyse mutlaka o zulayı patlatırım :KK60: sonrada bir kaç yine para biriktiriceğim dye yırtınırım :KK60:

kizlar merhaba onemli bir uyari yapmak istiyorum. hastanede yatan akrabamin babasiyla konustum az once abi ne diyo doktorlar teshis icin dedim aclik kan sekeri cok dustugu icin beyin kanamasi gecirmis kuzum daha 25yasinda. 8-9gun komada kalmis simdide yogun bakimdaymis. ALLAH im onu evlatlarina ailesine bagislasin insaallah...

lutfen diyet yapayim derken kan sekerinizi cok dusurmeyin benim hic aklima gelmezdi kan sekeri dusunce beyin kanamasi gecirilebilecegi... lutfen herkes cok dikkat etsin sik sik beslenelimki kan sekerimiz dusmesin

kizlar merhaba onemli bir uyari yapmak istiyorum. hastanede yatan akrabamin babasiyla konustum az once abi ne diyo doktorlar teshis icin dedim aclik kan sekeri cok dustugu icin beyin kanamasi gecirmis kuzum daha 25yasinda. 8-9gun komada kalmis simdide yogun bakimdaymis. ALLAH im onu evlatlarina ailesine bagislasin insaallah...

lutfen diyet yapayim derken kan sekerinizi cok dusurmeyin benim hic aklima gelmezdi kan sekeri dusunce beyin kanamasi gecirilebilecegi... lutfen herkes cok dikkat etsin sik sik beslenelimki kan sekerimiz dusmesin

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71:
RAbbim acil şifalar verir inşallah...Aminnnnnnnnnn

Uyarın içinde Allah bin kere razı olsun :KK34: zayıflayalım derken canımızdan olmayalım Allah korusun :nazar:
Gerçektende çok dikkatli olmaya çalışalım dediğin gibi sonuçta beynin kanaması şakaya gelmez iyileşse bile bildiğim kadarıyla beyinde az da olsa bir hasar bırakır :nazar:
İnşallah o kardeşimizde en kısa zamanda hasarsız kurtulur...Aminnnnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71:
RAbbim acil şifalar verir inşallah...Aminnnnnnnnnn

Uyarın içinde Allah bin kere razı olsun :KK34: zayıflayalım derken canımızdan olmayalım Allah korusun :nazar:
Gerçektende çok dikkatli olmaya çalışalım dediğin gibi sonuçta beynin kanaması şakaya gelmez iyileşse bile bildiğim kadarıyla beyinde az da olsa bir hasar bırakır :nazar:
İnşallah o kardeşimizde en kısa zamanda hasarsız kurtulur...Aminnnnnnnnn

ALLAH im razi olsun canim temennimiz o ki biran once iyilesir insaallah... Aminnnnnn...

canim herseyin fazlasi zarar derler ya suyun bile fazlasi zararli mesela. degilki diyet. ha saglikli olmak icin diyet yapiyoruz zaten ama nolur kimse uzun sure ac kalmasin...

Selamın Aleykum Kızlarrr Nasılsınız
Yenı Gelebildim Pcye Annemlerdeydim evime bugun geldım
bayram temizliği yaptık eşimel saolsun yardımcı oluyor :KK34:
temizliği yaptıktan sonra beliem bir ağrı girdi kızlar ağladım basamadım ayağımı yre hemen dra goturdu esım
bebişte bişi yok teyzelerı kalbi pıt pıt atıyordu ama dınletmedı dr bende istemedim
kan ve idrar istedi
idraar tahlilimde keteron mu ne ise o pozıtıf cıkmıs yanı hic bişi yyiemediğim için protein yokmus
dr azda olsa yemelisin bebek yeterlı proteını alamıyor dedı eşimde bi sürü kızdı
sımdı yıyorum zorlada olsa belimin agırısı ıcın sadece Parol ıcebılırsın dedı dayanabılırse n hıc ıcme dedı ben ıcmıyorummm

kadır gecesınde bol bol dua ettım sızlere kızlar 41 ayetel kürsi okudum hepnızın adına Rabbim isteyen herkeze versin diye
inşallah kabul eyler Rabbim hepnızı cok opuyorum

temizliği yaptıktan sonra beliem bir ağrı girdi kızlar ağladım basamadım ayağımı yre hemen dra goturdu esım
bebişte bişi yok teyzelerı kalbi pıt pıt atıyordu ama dınletmedı dr bende istemedim
kan ve idrar istedi
idraar tahlilimde keteron mu ne ise o pozıtıf cıkmıs yanı hic bişi yyiemediğim için protein yokmus
dr azda olsa yemelisin bebek yeterlı proteını alamıyor dedı eşimde bi sürü kızdı
sımdı yıyorum zorlada olsa belimin agırısı ıcın sadece Parol ıcebılırsın dedı dayanabılırse n hıc ıcme dedı ben ıcmıyorummm

kadır gecesınde bol bol dua ettım sızlere kızlar 41 ayetel kürsi okudum hepnızın adına Rabbim isteyen herkeze versin diye

Çok çok geçmiş olsun canım :KK71:
Allah korusun şükür birşey olmamış ama sen bence boşver temizlik yapmayı kuzucuktan değerli deyil ya :KK34:
İlle yapacaksanda 10 dakikadan fazla ayakta durma sonra biraz dinlen tekrar yaparsın :KK34:
Doktorun dediği gibi zorlada olsa kuzucuk için yemek zorundasın :KK34:
Etin kendini yiyemiyorsan en azından çorbasını iç :KK34: yada taze etten kendin evde kavurma yap bas bir plastik kaba arada bir acıktıyca at ağzına bir lokma :KK34:

Bu arada tüm kızlar adına ben sana teşekkür edeyim canım :KK54:
Allah senden razı olsun ne güzel sende kadir gecesi kızları dualarında eksik etmemişsin :KK34: Rabbimde sana karşılığını kat kat fazla verir inşallah ve dualarımızıda kabul edip diğer fıstıklara birer kuzu nasip eder ....Aminnnnnnnnn
Rabbim sanada evladını sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Çok çok geçmiş olsun canım :KK71:
Allah korusun şükür birşey olmamış ama sen bence boşver temizlik yapmayı kuzucuktan değerli deyil ya :KK34:
İlle yapacaksanda 10 dakikadan fazla ayakta durma sonra biraz dinlen tekrar yaparsın :KK34:
Doktorun dediği gibi zorlada olsa kuzucuk için yemek zorundasın :KK34:
Etin kendini yiyemiyorsan en azından çorbasını iç :KK34: yada taze etten kendin evde kavurma yap bas bir plastik kaba arada bir acıktıyca at ağzına bir lokma :KK34:

Bu arada tüm kızlar adına ben sana teşekkür edeyim canım :KK54:
Allah senden razı olsun ne güzel sende kadir gecesi kızları dualarında eksik etmemişsin :KK34: Rabbimde sana karşılığını kat kat fazla verir inşallah ve dualarımızıda kabul edip diğer fıstıklara birer kuzu nasip eder ....Aminnnnnnnnn
Rabbim sanada evladını sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

evet cnm hıc bısı degerlı deıl mınıgımden başka teyzelerı 13 mm olmus kalbi pıtpıtpıt yaptı gordum :)
yok artık iş falan yapmıcam valla
evet şeker hastalarındada cıkıyormus glifor dan dolayımı acab a boyle cıktı yarın aç karnına kan verecegım bı daha sanırım ord a daha detaylı cıkar
evet cnm ya eşim bisürü şey almış Allah razı olsun getirmiş yedim ,
hep dualarımdasınız kızlarrr rabbim sizlerede verecek inşallahhh,
amin amin amiiinnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Henüz kimse yok hatta bayramdan öncede pek gelen olacağa benzemiyor :KK1: ama olsun ben yinede sizler varmışsınız gibi yazmak istedim :KK1:
Bizde ufak ufak bayram telaşı başladı :KK1:
Eşim taktı ya ille bir yere gidelim diye :KK1: sonunda kararımızı verdik bir geceliğinede olsa Amasraya gideceğiz :KK76::KK76::KK76::KK76:
Bayramın ilk günü bütün akrabalarla zaten görüşüyoruz sırayla ( fazla yok Allahtan :KK1: )
Genelde ikinci günde can sıkıntısından eşimle didişmeye başlıyorduk :KK60: bari bu sefer kendimizi ve çocukları oyalıyalım dedik :KK1:
Geceliği 20 - 25 liraya pansiyonlar varmış :122: :122: inanılır gibi değil :KK34:

Eşim denizi sevmez ama ben yinede çaktırmadan cantanın dibine kendime ve kızlara mayo koyarım :KK1: Zaten valiz hazırlayacak halimiz yok bir gece için ama tabi ufak bir cantaya birer yedek tshirtde olsa koymam laım nasılsa birerde havlu koydukmu tamamdır :KK34:
Aldığım istihbarata görede KV bizim gideceğimizi duyduğundan beri söylenip duruyormuş :KK1:
Herşey nasip kısmet tabi fazlada heveslenmek istemiyorum bir aksilik olursa diye :KK34:

Heee birde Bayramın ilk günü evlilik yıldönümümüz ya :KK34: eşime ufak bir süpriz yapmayı düşünüyorum :KK1:
Benim bazı şeyleri yazarak daha iyi ifaade ettiğimi hep söyler hatta geçmişte ufak bir çocuk hikayesi bile yazmışlığım var :KK34: ( İlle bir yayın evine götürelim belki yayınlatabilirsin diyor :KK1: hatta komşu ablamda yayıncı arkadaşıyla seneler sonrada olsa iltiğbata geçerim demişti :KK1: )
Geçen gece nereden aklıma geldiyse şöyle eşimle bizi kısaca özetleyen bir yazı yazmaya karar verdim :KK34: hatta ona süpriz olsun diye eşimin faceine gece o yattıktan sonra yazmayı düşünüyorum :KK1:
Bayram sabahı nasılsa o canı sıkılınca Face e giricektir cep telefonundan :KK16: hoş bir süpriz olsun istedim 15 seneye girerken :KK34:
Bakalım inşallah becerebilirim :KK1: eğer eşimin çok hoşuna giderse size tepkisiyle birlikte yazıyıda paylaşırım :KK60:

Bİr saat sonrada kıza bayramlık almaya gideceğiz artık gece gelirim ancak yine :KK34:

evet cnm hıc bısı degerlı deıl mınıgımden başka teyzelerı 13 mm olmus kalbi pıtpıtpıt yaptı gordum :)
yok artık iş falan yapmıcam valla
evet şeker hastalarındada cıkıyormus glifor dan dolayımı acab a boyle cıktı yarın aç karnına kan verecegım bı daha sanırım ord a daha detaylı cıkar
evet cnm ya eşim bisürü şey almış Allah razı olsun getirmiş yedim ,
hep dualarımdasınız kızlarrr rabbim sizlerede verecek inşallahhh,
amin amin amiiinnnnnn

Maşallah subhanallah :nazar:
Rabbim nazarlardan saklasın kuzucuk inşallah doğuma kadar böyle mutlu ve huzurlu devam eder keyif çatmaya :KK1:
Daha sonrada tepiklerini hissetmeye başlayınca emin ol çok daha güzel duygular hissediyor insan :KK34:
Eşimin amca gelinide hamile 7 ay bitecek :KK1: ona diyorum kız keşke 7 /24 hep hamile kalmış olsam doğumdan sonra insan hamilelik hiç bitmeseydi diyor dedimde kız ay öyle deme banu ben çok kötü geçiriyorum dedi :KK60:
Aslında gayette rahat ama pipirikli aman karnım ağrıdı çocuğa bişeymi oldu, ay bilmem kimin çocuğuyla ilgili bir rahatsızlık çıkmış ya bende de çıkarsa diye evham yapıyor :KK1:
Dedim kızım herşey olacağına varır sen duanı et sonrasını Allaha bırak dedim :KK34:

Rabbim inşallah herkese evladını sağ sağlım kuçağına almayı nasip eder ...Aminnnnnnn

kızlar maalesef aşılamam tutmadı:KK14:
artık başka bir doktorla yeni bir sayfa açıcam.
çok aceleci davrandı bu doktor.

kızlar maalesef aşılamam tutmadı:KK14:
artık başka bir doktorla yeni bir sayfa açıcam.
çok aceleci davrandı bu doktor.

Hayırlısı be güzelim bunda da bir hayır vardır :KK19:
İNşallah aşılamaya gerek kalmadan bebiş kendiliğinden gelir :KK34:
Madem o doktor içine sinmedi o zaman dediğin gibi başka bir doktorla şansını dene :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Anam yine nöbetçi topikçi gibi geç geldim :KK1:
Akşam iftardan önce kendimizi AVMye attık kıza bayramlık bakacağız diye :KK1: Şükür söylene söylene de olsa cadı verdiklerimi giydi ve Üçünçü mağazada bayramlıklarını aldık :KK1:
Umduğumdan çok daha çabuk hallettik alışveriş işini :KK1:
Aslında çok çok güzel portakal rengi bir elbise bulmuştuk mudoda :KK1: tam denemek için askıdan aldık ki fiyatını görmemle yerine asmam bir oldu :KK60: 129 lira etiketi görünce kızımda bayram etti denemek zorunda kalmadı diye :KK1:
Bayram içinde olsa gerek yok şu anda okadar pahalı bir elbiseye :KK35:

Sonunda yine biraz onun birazda benim dediğim oldu sayılır :KK1:
Şöyle güzel kan kırmızısı uzun kollu bir gömlek aldı kendine :KK34: içine beyaz kolsuz yada tshirt giyerek önünü açık bırakacak :KK34:
Altınada biri koyu reng likralı dar kot biride dar siyah bir pantalon aldık ( zaten yoktu mecbur bulmuşken alayım dedim :KK1: ) artık onlardan birini giyecek :KK34:
Birde haki rengi bir kapri bulduk üzerine olan onuda artık normal zamanda giymesi için aldım :KK34:

Ufaklık yine isyanları oynadı bana neden bayramlık alınmıyor diye ( fesat cadı :KK1: ) ama sonunda susturmayı başardık ay bunlar çok çirkin senin elbisen çok daha güzel diye :KK1:
İftardan sonrada kızkardeşimle buluşup birlikte çay bahçesinde sohbet edip çay içtik ve yeni geldik sayılır :KK34:
Bugün son sahur :KK34: Rabbim inşallah seneyede Ramazanı görmeyi nasip eder ve inşallah o zamana kadar biz şu kilo verme işini bitirmiş olur ve rahat rahat oruçumuzuda tutarız :KK34: Aminnnnnnnnnnnn

kan ve idrar istedi

ay canım dikkat et kendine de bebişinize de süt ve süt ürünleri tüket canım bebişin kemikleri için ceviz; balık...
Allah razı olsun duaların için inşallah
bizde seni öptük dualarımızdasın.

X