- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
amann erkek milleti hep aynı demekkii...bizde aynı kavgayı çok ederizz..beni seviyormusun heralde yani yoksa neden evleneyimm der 2 cümle etmezz bi magzaya giderizz ayy ayyy bi konuşmalar bi konuşmalarrr...
valla enişteye güven sonsuz ama kadınlar çok acayip olmuşş kadınlara güvenmiyorum hiçç..o yüzden sen takipde oll...zaman çook kötü bi zamann...
ne kızıyorsun enişteyeee bak en azından yagcılıkk yapıyorr bide onu yapmasaaa...
bakalım mantarları ayarladım streç filme saıp attım fırınaa akşama pişirmem kaldı sadecee...yawww bi kötü şey herşey son anda pişirelecek şeyler..sigara böregi..mantı...mantar..pilav bitirip rahat edeydim dedim ama olmadı.bakalım inş hallederimm..
Haklısın canım kadınların bazıları konusunda
Ben eşimede hep diyorum en namuslu erkek bile eğer bir kadın kafaya koyduysa yoldan çıkar diye bir kadın istedikten sonra baştan çıkaramıyacağı erkek yoktur bence
Kız bir ara bi dene vardı dul adam devamlı şirket arabası onda diye mecbur onuda alırdı ama işin garibi şirket maslaktaydı biz eyüpte hatun beylikdüzünde Eşim patron servis çekeceksin araba sende diyormuş ama bana mantıksız geliyordu sonuçta adam dünya yol gidiyor aksi istikamete hani yol üzere bile değil :26:
Sırf içim rahat etsin diye bir akşam hatuna çaya gittik ( eşim aklı sıra beni rahatlatacak ama ben rahatsız bile olmuyordum ki sonuçta patron şart koşmuştu ama mantıksız geliyordu yinede sonuçta iki misli benzin masrafı oluyordu )
Neyse hatun gayet hoş sohbet ( ahım şahım güzel biride değildi ) sonra bir ara eşime ya bizim kızlar kafayı yemiş ( arkadaşlarım ) sen nasıl eşini kıskanmazsın biz olsak kıyamet ederdik diyorlar demiştim sohbet esnasında adam nedense tedirgin olmuş bu söz üzerine ertesi gün aaa hani şu arkadaş vardı ya erkek arkadaşıyla nişanlanmış dedi bana ( meğer yalamış )
Tabi ben araba altımda sık sık şirkete gidiyordum o zaman eşimi almaya ( şirket arabası eşimden alındıktan sonra )
Birde erken gidiyor süpriz yapıyordum
Hadi senide bırakalım Metroya kadar demiştim o zaman ama arabada kimsede ses yok bende o arada aaaa ..... Abla ( benden tabi büyük ) bu arada hayırlı olsun nişanlanmışsın dedim kasten yaptım tabi kadın şaşırdı aaa nerden çıktı o yok öyle birşey dedimi eşime şöyle bir yan gözle baktım aaa kusura bakma ben seninle adaş bir arkadaşımız var eşim söyleyince sen sandım meğer diğeriymiş diye topladım hemen olayı
Ondan sonra tabi evde kıyametleri kopardım sen ne yapmaya çalışıyorsun diye Bizimkide ya işte senin arkadaşların içine kurt düşürmeye çalışmak için öyle demişler ya bende aklı sıra seni rahatlatacaktım o yalanla dedi tabi meselenin hatun olmadığını anlamadı kalas mesele bana yalan söylemesiydi sonuçta her öğlen şirkette yemeğe çıkıyorlardı toplu halde ve bir kez olsun ne alaka dememiştim çünkü mecbur en yakın yere gidiyorlardı toplu halde
Bizimki o oldu yalan söylemedi bana o tür şeylerde ama kendisine hep derim kadın yaparsa ortaya çıkmaz ama erkeklerin 10 sene sonrada olsa ortaya çıkar ve eğer öyle bir hataya düşersen 20 sene evvelde aldatmış olduğunu öğrendiğim an bavulunu toplar kapı önüne koyarım diye
Asla yapam öyle şey diyor ama açıkcası ben adım gibi eminim yapmaz demem çünkü kadarde ne varsa onu yaşıyoruz
RAbbim kimseye öyle bir şey yaşatmasın Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Şimdi şirkette zaten iki hatun var biri 55 yaşında yaşlı biri torun torba sahibi diğeride daha 20 yaşında çok çekingen bir kızcağız oda abi abi diyip duruyor hatta bir kere hep birlikte bir araya gelip kahve içtiğimizde yaa ben nedense yaş farkı çok olmasada babamdan çekinmiyorum eşinden çekindiğim kadar diyor hatta bizim birbirimizla şakalaşmalarımıza açıkca birbirimize fikrimizi söylememize çok şaşırmıştı abi şirkette çok ciddi ilk kez bu kadar rahat gördüm onu diye birde yemeğe de çıkmıyorlar artık başka yere taşındıklarından beri sırayla öğle yemeğine çıkıldığından kızda zaten çoğu zaman şirket dışında
Anammmmm ne anlatasım varmış beeeee
eski topikte olsaydı kesin bazıları rahatsız olurdu ceco yine abartmış diye
canımm süpersinn...aman bayramdada dikkatt..bayramdan sonra bomba gibi dönücez herşeye diyetlere sporlara inşallahh...
tahlillerinde güzell çıkar inşllah..bende bayramdan sonra tahlilvermek istiyorum ama bakalımm hayırlısıı...
kadir gecesinde unutmayalım birbirimizi ben nete giremicem ama aklımda olacaksınız hepinizz buralar size emanet...
Bende girebilirsem ancak çok çok geç saate girerim gündüz bende kuranımı okurum akşamda eşimin amcasındayız zaten Ancak gelince fırsat olur ama hepiniz içinde dua ediceğim inşallah zayıflarız ve Rabbim hepinize birer kuzu nasip eder inşallah en kısa zamanda diye