Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

amann erkek milleti hep aynı demekkii...bizde aynı kavgayı çok ederizz..beni seviyormusun heralde yani yoksa neden evleneyimm der 2 cümle etmezz bi magzaya giderizz ayy ayyy bi konuşmalar bi konuşmalarrr...

valla enişteye güven sonsuz ama kadınlar çok acayip olmuşş kadınlara güvenmiyorum hiçç..o yüzden sen takipde oll...zaman çook kötü bi zamann...

ne kızıyorsun enişteyeee bak en azından yagcılıkk yapıyorr bide onu yapmasaaa...

bakalım mantarları ayarladım streç filme saıp attım fırınaa akşama pişirmem kaldı sadecee...yawww bi kötü şey herşey son anda pişirelecek şeyler..sigara böregi..mantı...mantar..pilav bitirip rahat edeydim dedim ama olmadı.bakalım inş hallederimm..

Haklısın canım kadınların bazıları konusunda :KK1:
Ben eşimede hep diyorum en namuslu erkek bile eğer bir kadın kafaya koyduysa yoldan çıkar diye :KK34: bir kadın istedikten sonra baştan çıkaramıyacağı erkek yoktur bence :KK1:

Kız bir ara bi dene vardı dul :KK1: adam devamlı şirket arabası onda diye mecbur onuda alırdı ama işin garibi şirket maslaktaydı biz eyüpte hatun beylikdüzünde :KK53: Eşim patron servis çekeceksin araba sende diyormuş ama bana mantıksız geliyordu sonuçta adam dünya yol gidiyor aksi istikamete hani yol üzere bile değil :26:
Sırf içim rahat etsin diye bir akşam hatuna çaya gittik ( eşim aklı sıra beni rahatlatacak ama ben rahatsız bile olmuyordum ki sonuçta patron şart koşmuştu ama mantıksız geliyordu yinede sonuçta iki misli benzin masrafı oluyordu )
Neyse hatun gayet hoş sohbet ( ahım şahım güzel biride değildi :KK1: ) sonra bir ara eşime ya bizim kızlar kafayı yemiş ( arkadaşlarım ) sen nasıl eşini kıskanmazsın biz olsak kıyamet ederdik diyorlar demiştim sohbet esnasında :KK1: adam nedense tedirgin olmuş bu söz üzerine :KK1: ertesi gün aaa hani şu arkadaş vardı ya erkek arkadaşıyla nişanlanmış dedi bana ( meğer yalamış :KK47::KK47: )

Tabi ben araba altımda sık sık şirkete gidiyordum o zaman eşimi almaya ( şirket arabası eşimden alındıktan sonra )
Birde erken gidiyor süpriz yapıyordum :KK1:
Hadi senide bırakalım Metroya kadar demiştim o zaman :KK1: ama arabada kimsede ses yok :KK53: bende o arada aaaa ..... Abla ( benden tabi büyük :KK1: ) bu arada hayırlı olsun nişanlanmışsın dedim :KK1: kasten yaptım tabi :KK1: kadın şaşırdı aaa nerden çıktı o yok öyle birşey dedimi :KK52::KK52::KK52::KK52: eşime şöyle bir yan gözle baktım aaa kusura bakma ben seninle adaş bir arkadaşımız var eşim söyleyince sen sandım meğer diğeriymiş diye topladım hemen olayı :KK1:
Ondan sonra tabi evde kıyametleri kopardım sen ne yapmaya çalışıyorsun diye :KK1::KK1::KK1: Bizimkide ya işte senin arkadaşların içine kurt düşürmeye çalışmak için öyle demişler ya bende aklı sıra seni rahatlatacaktım o yalanla dedi tabi meselenin hatun olmadığını anlamadı kalas :KK60: mesele bana yalan söylemesiydi sonuçta her öğlen şirkette yemeğe çıkıyorlardı toplu halde ve bir kez olsun ne alaka dememiştim çünkü mecbur en yakın yere gidiyorlardı toplu halde :KK34:

Bizimki o oldu yalan söylemedi bana o tür şeylerde :KK34: ama kendisine hep derim kadın yaparsa ortaya çıkmaz ama erkeklerin 10 sene sonrada olsa ortaya çıkar ve eğer öyle bir hataya düşersen 20 sene evvelde aldatmış olduğunu öğrendiğim an bavulunu toplar kapı önüne koyarım diye :KK60: :KK60: :KK60:
Asla yapam öyle şey diyor ama açıkcası ben adım gibi eminim yapmaz demem çünkü kadarde ne varsa onu yaşıyoruz :KK34:
RAbbim kimseye öyle bir şey yaşatmasın :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Şimdi şirkette zaten iki hatun var biri 55 yaşında yaşlı biri torun torba sahibi diğeride daha 20 yaşında çok çekingen bir kızcağız :KK1: oda abi abi diyip duruyor hatta bir kere hep birlikte bir araya gelip kahve içtiğimizde yaa ben nedense yaş farkı çok olmasada babamdan çekinmiyorum eşinden çekindiğim kadar diyor :KK1: hatta bizim birbirimizla şakalaşmalarımıza açıkca birbirimize fikrimizi söylememize çok şaşırmıştı abi şirkette çok ciddi ilk kez bu kadar rahat gördüm onu diye :KK1: birde yemeğe de çıkmıyorlar artık başka yere taşındıklarından beri :KK1: sırayla öğle yemeğine çıkıldığından :KK1: kızda zaten çoğu zaman şirket dışında :KK34:

Anammmmm ne anlatasım varmış beeeee :KK60:
eski topikte olsaydı kesin bazıları rahatsız olurdu ceco yine abartmış diye :KK1:

canımm süpersinn...aman bayramdada dikkatt..bayramdan sonra bomba gibi dönücez herşeye diyetlere sporlara inşallahh...

tahlillerinde güzell çıkar inşllah..bende bayramdan sonra tahlilvermek istiyorum ama bakalımm hayırlısıı...

kadir gecesinde unutmayalım birbirimizi ben nete giremicem ama aklımda olacaksınız hepinizz buralar size emanet...

Bende girebilirsem ancak çok çok geç saate girerim :KK34: gündüz bende kuranımı okurum akşamda eşimin amcasındayız zaten :KK34: Ancak gelince fırsat olur ama hepiniz içinde dua ediceğim :KK34: inşallah zayıflarız ve Rabbim hepinize birer kuzu nasip eder inşallah en kısa zamanda diye :KK34:

sağoll cecom dualarınn içinnn...yok anacım biz rahatsız değilizz ne varki okuyoruz zevkleee..kıpırdayan bi gözlerimizzz..ben valla karşılıklı konuşuyormuşuz gibi hissediyorumm...elimizde kahveler :) :)

benimde eşim yapmam diyor asla ama..bende büyük konuşma diyorum..eşime güvensemde senin gibi dünyanın hali belli olmazz ummadık taş baş yarar misali susuyorum..ama eşime hep derim o raddeye geldiysek açık açık söle ben gizli olmasına kızarım diyee...oda o zaman çıldırıyor nasıl böle rahat söylersin bunu sen beni hiç kıskanmıyorsun diyee :) :) kıskansamda belli etmem çogu zamann :) :)

ayy allahtan bizimkilerin şirkette hiç kadın yokk ayyyy senin yazdıklarını okuyuncaa kendi kendime güldüm hepp ben napardım o durumda bilemiyorumm...

allah herkezin yuvasına huzur geçim versinn..

Selamin aleykum kizlarrr :) iti haber le dondum size cok sukur.
Annemin ameliyati iyi gecti 3saat kadar surmus. Cok cabuk topar la ndi
Y an inda kalmama gerek kalmadan annem bugun tab
urcu oldu. Drun izniyl evde steril bi sekilde bakiliyor
Cok sevindik ailece kizlar dualarimiz kabul oldu.
Ameliyattayken patoloji sonucu olumlu cikmis sadece rahimi almislar vu yuzden
Cok sukur. Esimde geliyor.bugun evde nete girince hepinizin yazdiklarini tek tek okuyacagim :))

kilo bildirimim 73.9kizlqr kilo veriyorum dra sordum obemli degil vol sut ypgurt ye dedi

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ortalık baya sakin ama ben hazır işe girişmeden bir bakayım dedim :KK1:
Dünki tahminlerim yine her zamanki gibi doğru çıktı ve benim esirikli koca sabah başladı yağcılık aramalarına :KK60:
Yahu şu erkekleri anlamıyorum madem tükürdüğünü yalayacaksın ne diye tükürürsün :KK1:
Aslında benim umurum olmadı da yinede telefonda kırgın ayaklarına yattım :KK1:

Cuma saatine kadar birşeyler yapayımda sonra oturup biraz kuran okurum diye düşünüyorum :KK34: İnşallah şeytana uyupta kaytarmam :KK1: sonrada evi bir süpürüp silerim :KK34:
Bugün yada yarın kuaföre gitmek istiyorum diplerimi boyatmak için ama bakalım fırsat olursa. Olmadı Görümceye iftara gitmeden evvel boyatıp oradan eşime kendimi aldırır direk geçerim :KK1:

Bu arada hepinize Hayırlı Cumalar :KK3:
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak önünüze sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Umarım herkes eksilerde bildirimler yapar :KK34:

İşte bende senin dediğin gibi ara ara 7.4 şiddettinde bir deprem yaratıp sarsıyorum tahtınıda kendine geliveriyor :KK60:
Sabah yine tahmin ettiğim gibi beni arayıp en tatlı ses tonunda günaydın uykucu prensesim diye bana sabah yağcılığını yapmaya kalkıştı :KK60: dedim degettt yağcı sinirlendir sinirlendir sonrada prenses miş bilmem neymiş de :KK1:
Ya bakma bana aşkım yaa falan dedi :KK1: Birde bir gün evvel bayramda bir gün kızları at binmeye götürelim dediğimde antin kuntin şeyler çıkarmayın başıma ulen bir tanede normal etkinlik bulsan dişimi kırarım diyen adam; bu sabah aşkım sen netten bak ne istiyorsan planını yap bayramda dilediğin programı yaparız dedi :KK60: :KK60: :KK60:
Dedim nasılsa benim dediğime geleceksin beni sinirlendirmesen olmuyordu sanki :KK60: ( tabi içimden ) onada yok yok gerek yok neme lazım antin kuntin şeyler sana göre değil diye trip attım :KK60: şimdi daha bir ısrarlı istediğim programı yapmam konusunda :KK1: :KK1: :KK1:

Allah razı olsunn herkese hayırlı Cumalar
Allah kabul etsin tüm dualarımızı
tüm azaları tam olan hayırlı nesiller versin Rabbimiz bizlere de inşallahhhhhhh
benim bildirim 95 3 :KK1: :KK3: buna hamdüsenalar olsun diyorumm benn
:KK60: hehe senin ki de hatasını anlayıp tadilat çalışmalarına başlamış :KK9: ha gayret eniştee diren enişte :KK9:
canım Allah kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın

canımm süpersinn...aman bayramdada dikkatt..bayramdan sonra bomba gibi dönücez herşeye diyetlere sporlara inşallahh...

tahlillerinde güzell çıkar inşllah..bende bayramdan sonra tahlilvermek istiyorum ama bakalımm hayırlısıı...

kadir gecesinde unutmayalım birbirimizi ben nete giremicem ama aklımda olacaksınız hepinizz buralar size emanet...

sende benim dualarımda olacaksın canım Bayramda tatlılara dalmayalım :d :KK9: içimde tarçın ağacı çıkacak sanırsam :KK60: diyet haftasonu sebebiyle birazcık sarsılır lakin hamurdan uzakdurmamın etkisi
yaw bitterden bile kurtldum şimdi dondurmaya sardım :KK9: hadi hayırlısı...
tahlil sonuçlarımı aldım
tsh 1.94
fsh 6.64
lh 7
e2 27
prolaktin 8
şimdiikk buna doktor normal dedi 3 ay hiçbişi almadan çalışmalara devam edin dedii
lakin benim bildiğim lh tsh den küçük olmalı

(o ara yanımdaki :KK49: kadının sancıları başladı acil yatış sezaryana alacak onu ay :KK53::KK53::KK52::KK53::KK53::KK9::KK43:
başka bir hasta onunda bebek karnında kalbi durmuş önce yatıracaklar onu da ilaçla düşürecek olmazsa kürtaj
ay artık tutamıyorum gözyaşlarımı :KK43::KK43:Allah'ım bize yaşatma ne olur çok zor ona da şifa ver nolur dedim)
hamileler tarama testleri için gelmiş onlarla konuştum hepsinin çocukları var 2. - 3. çocukları maşallah
dua istedim onlardan da :KK43: :KK14::KK48:

daha önceki doktor yasmin verdiğinde lh daha küçük olmuştu o da bebiş için çalışın demişti
çalıştık olmadı ya o zaman da eşimin durumu da iyiydi :KK43:

ya işte Rabbimizin ol demesi gerek
Allah'ım ol de olsun tüm azaları tam olan tertemiz bir neslimiz senin anne yüreğinden kat be kat çok olan merhametine sığınıyoruz. :2::KK43:

evett kızlarrr...işlerimi hallettimm gibii...misafirlerim gelmek üzeredirr trafikte kalmasınlar diye erken çıkacaklardıı...bende bu arada girdim girdim dedim..bi sizlere bakayım dedim hemde kilo bildirimi yapayımm gerçi kimsede bildirmemiş yaa...

kilom..aynı 77.8

kızlarr hakkınızı helal edin hepinizz..biz akşama yola çıkacagızz aradagirecegimi zannetmiyorum..kadir geceniz şimdiden mübarek olsunn..dualarınızda unutmayın benide...

bayramınızda mübarek olsunn..hepsini kutluyorumm..çook tatlı yemeyinnnnnnn....((diyenede bakınn)) babanemm şimdi beni görünce ayyyy bitmiş bitmişş ice bitmişşş der der yedirirr :) :) hasta olucan yavrumm hasta olucann :) :) eşim bile diyorki korkuyorum kilo alıcam ordaa :) :) allahtan 3 gün oruç var amaa :)

evet kızlar bugünki menümüde paylaşayım sizlerle fikir olur belki...

ortaya ordövr tabagı...
çorba...
domates salatası...
acık amerikan salatası ( babacıkım çok severde..))
sigara böregii (( bunuda amcam çok sever :) ))
kıymalı mantı..
pataesli mantı... ((bunlarda kızlara ))
antrikot dilimlettim jülyen parmak parmakonu sote gibikavurucam..
pirinç pilavı...
vee kaşarlı mantar...

tatlı yapmadım amcam getirir gelince diye almadımda..meyve felan var zatii...

akşamda sahura kalmalarına ısrar edicem kalırlarla...patates salatası ve acık mayalı hamur yapar kızartırım..mısır haşladım bide o meyve felan filen yeter heralde...

neyse ben kaçar acıkda valizlerimi toparlayayımm...öptüm hepinizii...:KK54::KK54::KK54:
Allah yar ve yardımcınız olsun canım Maşallah menüde süper elerinize sağlık eminim misafirleriniz de bayılacaklar :21:
Allah yol açıklığı versinn hayırlı kandiller iyi bayramlar inşallahh:KK16::KK55:

sağoll cecom dualarınn içinnn...yok anacım biz rahatsız değilizz ne varki okuyoruz zevkleee..kıpırdayan bi gözlerimizzz..ben valla karşılıklı konuşuyormuşuz gibi hissediyorumm...elimizde kahveler :) :)

benimde eşim yapmam diyor asla ama..bende büyük konuşma diyorum..eşime güvensemde senin gibi dünyanın hali belli olmazz ummadık taş baş yarar misali susuyorum..ama eşime hep derim o raddeye geldiysek açık açık söle ben gizli olmasına kızarım diyee...oda o zaman çıldırıyor nasıl böle rahat söylersin bunu sen beni hiç kıskanmıyorsun diyee :) :) kıskansamda belli etmem çogu zamann :) :)

ayy allahtan bizimkilerin şirkette hiç kadın yokk ayyyy senin yazdıklarını okuyuncaa kendi kendime güldüm hepp ben napardım o durumda bilemiyorumm...

allah herkezin yuvasına huzur geçim versinn..

Amin canım Rabbim herkesin huzurunu daim etsin ...Aminnnnnnn
Valla haklısın bende sizlere yazarken sanki elimde kahve sizlerle karşılıklı sohbet ediyormuş gibi hissediyorum kendimi :KK1:

Bu arada sanada şimdiden hayırlı kandiller ve iyi bayramlar :KK3:
İnşallah çok güzel bir tatil yapıp enerji dolu dönersin yine :KK34: Yokluğunu baya hissedeceğiz ama eminim bayramdan sonra hepimiz çok daha güzel sonuçlar alacağız ve daha sık buraya yazabileceğiz :KK1:

Hayırlısıyla gidip gelin canım :KK3:
Eniştemede selamlar :KK1: Gidip aşk tazeleyin hazır fırsat varken :KK1: inşallah bir sonraki tatilinizde Rabbim 3 kişi gitmeyi nasip eder :KK1: ana karnında da olsa :KK1:
Kocaman öpüyorum seni yüreği güzel insan :KK54::KK54::KK54:

Selamin aleykum kizlarrr :) iti haber le dondum size cok sukur.
Annemin ameliyati iyi gecti 3saat kadar surmus. Cok cabuk topar la ndi
Y an inda kalmama gerek kalmadan annem bugun tab
urcu oldu. Drun izniyl evde steril bi sekilde bakiliyor
Cok sevindik ailece kizlar dualarimiz kabul oldu.
Ameliyattayken patoloji sonucu olumlu cikmis sadece rahimi almislar vu yuzden
Cok sukur. Esimde geliyor.bugun evde nete girince hepinizin yazdiklarini tek tek okuyacagim :))

kilo bildirimim 73.9kizlqr kilo veriyorum dra sordum obemli degil vol sut ypgurt ye dedi

Gerçekten dualarımız kabul olmuş :KK71:
Çok ama çok sevindim canım :KK34:
Kiloda gidiyor daha ne olsun :KK34:
İnşallah yarın hepimiz toplu halde dua edelimde arzu eden tüm arkadaşlarımızada en kısa zaman o müjdeyi vermeyi nasip etsin ..Aminnnn

Allah razı olsunn herkese hayırlı Cumalar
Allah kabul etsin tüm dualarımızı
tüm azaları tam olan hayırlı nesiller versin Rabbimiz bizlere de inşallahhhhhhh
benim bildirim 95 3 :KK1: :KK3: buna hamdüsenalar olsun diyorumm benn
:KK60: hehe senin ki de hatasını anlayıp tadilat çalışmalarına başlamış :KK9: ha gayret eniştee diren enişte :KK9:
canım Allah kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın

sende benim dualarımda olacaksın canım Bayramda tatlılara dalmayalım :d :KK9: içimde tarçın ağacı çıkacak sanırsam :KK60: diyet haftasonu sebebiyle birazcık sarsılır lakin hamurdan uzakdurmamın etkisi
yaw bitterden bile kurtldum şimdi dondurmaya sardım :KK9: hadi hayırlısı...
tahlil sonuçlarımı aldım
tsh 1.94
fsh 6.64
lh 7
e2 27
prolaktin 8
şimdiikk buna doktor normal dedi 3 ay hiçbişi almadan çalışmalara devam edin dedii
lakin benim bildiğim lh tsh den küçük olmalı

(o ara yanımdaki :KK49: kadının sancıları başladı acil yatış sezaryana alacak onu ay :KK53::KK53::KK52::KK53::KK53::KK9::KK43:
başka bir hasta onunda bebek karnında kalbi durmuş önce yatıracaklar onu da ilaçla düşürecek olmazsa kürtaj
ay artık tutamıyorum gözyaşlarımı :KK43::KK43:Allah'ım bize yaşatma ne olur çok zor ona da şifa ver nolur dedim)
hamileler tarama testleri için gelmiş onlarla konuştum hepsinin çocukları var 2. - 3. çocukları maşallah
dua istedim onlardan da :KK43: :KK14::KK48:

daha önceki doktor yasmin verdiğinde lh daha küçük olmuştu o da bebiş için çalışın demişti
çalıştık olmadı ya o zaman da eşimin durumu da iyiydi :KK43:

ya işte Rabbimizin ol demesi gerek
Allah'ım ol de olsun tüm azaları tam olan tertemiz bir neslimiz senin anne yüreğinden kat be kat çok olan merhametine sığınıyoruz. :2::KK43:

Allah yar ve yardımcınız olsun canım Maşallah menüde süper elerinize sağlık eminim misafirleriniz de bayılacaklar :21:
Allah yol açıklığı versinn hayırlı kandiller iyi bayramlar inşallahh:KK16::KK55:

Canım güzel duan için içtenlikle Aminnnnnn diyorum :KK16:
İnşallah sanada en kısa zamanda Rabbim mucizeni gönderir :KK34:

kizlar hayirlu aksamlar 2gundur yazamiyorum kusuruma bajmayin bugunde annemlerdeydim dun aksam tartildim 97,4... gecen hafta 97,5tim ve gecen gun 2kilo kadar fazla gosteriyordum hala regl olamadim ama sisligim hafif indi sukur. listeyi yaptinizmi goremedim kuzular hayirli aksamlar

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

İftardan geç geldik ama genel olarak iyi geçti :KK34:
Tabi gitmeden daha öylende tekrar eşimle kapıştık :KK60: takmış yeğenimi istemiyorsun neden diye bende geçmişte yeğeninin bana ettiği hakaretleri unutamadığımı söyledim :KK47:
Adamda balık hafızası var anasını satayım :KK1: işine geleni hatırlar işine gelmeyeni hatırlamaz tabi o olayıda hatırlamıyorum diyince bir güzel patladım :KK1: olayı anlattım ve edilen hakaretleride ( yeğeni eşim senin gibi kilo almış olsa ben kesin boşardım demişti bana hatta bu sadece hakaretlerinden en basit olanı :KK47::KK47::KK47: )

Şimdi siz söyleyin Allah aşkına siz olsaydınız bu çocuğu eve alıp birde üzerine sabaha kadar hizmet edermiydiniz :KK19:
Eşim tabi yine pişman oldu bana sataştığına :KK60: yeminle hatırlayamadım bir an ama böyle bir durumda ben ille kalsın demem kararı sen ver nasıl istersen dedi :KK16:
Tabi daha Telefonda barıştık ve ben ağladığımla stres attım sayılır :KK1:
İftardada dikkat ettim eşim yeğeninin konuşmalarına çok daha dikkat etti hatta bir ara sofrada yine yok efendim siz nezamandır sağlıklı beslenmeye geçtiniz, işe yarıyormu bari, eee kola içtiniz ama falan diye başladı yine birşeyler söylemeye ve eşim ilk kez yeğenine çok sert bir şekilde oğlum sanane hesapmı vereceğiz sana işine baksana yemeğini ye diye kızdı :KK1:
Hak etmişti ama koca karı gibi her lafın içinde :KK47: neyseki bu gece diğer görümcemin çocuğu onlarda kalacakmış o yüzden hiç niyetlenemedi bile peşimize takılmaya :KK1:
Yarın gecede eşimin kuzeni yatıya gelicek ve eşim tembihledi sakın yeğenime duyurmayın o gelmesin o gece dedi :KK34: çünkü yemekten sonra onlarda eşimin amcasına geleceklermiş :KK34: onlar gelmeden kuzenide tembihlerim sakın söyleme bize geleceğini diye :KK34: Bayramdan sonrada Allah rızası için ve eşimin hatırı için bir gece alırım ama eğer yine dangoz dangoz konuşursada eşimede dedim ağzıma ne geliyorsa söylerim :KK19: İsterse bir daha yüzüme bile bakmasın :KK33:

kizlar hayirlu aksamlar 2gundur yazamiyorum kusuruma bajmayin bugunde annemlerdeydim dun aksam tartildim 97,4... gecen hafta 97,5tim ve gecen gun 2kilo kadar fazla gosteriyordum hala regl olamadim ama sisligim hafif indi sukur. listeyi yaptinizmi goremedim kuzular hayirli aksamlar

Canım moral bozmak yok - 100 grda olsa mutlaka gidecek şu kilolar :KK34:
Henüz liste yapılmadı hatta sanırım WAW bu gece yapamıyacak ama olmazsa ben yarın en azından bu haftayla geçen haftanın mini bir listesini yaparım yapılan bildirimlerden :KK34:

Son düzenleme:
Slmm kizlar ben geldimm kardesimin telden giriyorumm superr oldu bu yaa nasil sevindimm anlatamam..

Aksamm harikaydi allaha binlerce sukur sorunsuz iftarim gecti ama hix durmadan sahur hazirlamaya giristik kialar vardi allahtan cok isimi gordiler..

Sahurda 5 termus cay hamur kizartmasi patates salatasi kahvalti ..tatli..meyve..ama yok yokdu ve ben hepaini paetleyip mimar sinan caminin yaninda parka gittik ama harikaydi buyuk kamelyayaa masaya bi saahur hazirladik harikaydi..

Son düzenleme:
Amin canım Rabbim herkesin huzurunu daim etsin ...Aminnnnnnn
Valla haklısın bende sizlere yazarken sanki elimde kahve sizlerle karşılıklı sohbet ediyormuş gibi hissediyorum kendimi :KK1:

Bu arada sanada şimdiden hayırlı kandiller ve iyi bayramlar :KK3:
İnşallah çok güzel bir tatil yapıp enerji dolu dönersin yine :KK34: Yokluğunu baya hissedeceğiz ama eminim bayramdan sonra hepimiz çok daha güzel sonuçlar alacağız ve daha sık buraya yazabileceğiz :KK1:

Hayırlısıyla gidip gelin canım :KK3:
Eniştemede selamlar :KK1: Gidip aşk tazeleyin hazır fırsat varken :KK1: inşallah bir sonraki tatilinizde Rabbim 3 kişi gitmeyi nasip eder :KK1: ana karnında da olsa :KK1:
Kocaman öpüyorum seni yüreği güzel insan :KK54::KK54::KK54:
Gerçekten dualarımız kabul olmuş :KK71:
Çok ama çok sevindim canım :KK34:
Kiloda gidiyor daha ne olsun :KK34:
İnşallah yarın hepimiz toplu halde dua edelimde arzu eden tüm arkadaşlarımızada en kısa zaman o müjdeyi vermeyi nasip etsin ..Aminnnn

Canım güzel duan için içtenlikle Aminnnnnn diyorum :KK16:
İnşallah sanada en kısa zamanda Rabbim mucizeni gönderir :KK34:
Allah razı olsun inşallahhh tüm isteyen mümine kardeşlerime yanı sıra bana da :KK16:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

İftardan geç geldik ama genel olarak iyi geçti :KK34:
Tabi gitmeden daha öylende tekrar eşimle kapıştık :KK60: takmış yeğenimi istemiyorsun neden diye bende geçmişte yeğeninin bana ettiği hakaretleri unutamadığımı söyledim :KK47:
Adamda balık hafızası var anasını satayım :KK1: işine geleni hatırlar işine gelmeyeni hatırlamaz tabi o olayıda hatırlamıyorum diyince bir güzel patladım :KK1: olayı anlattım ve edilen hakaretleride ( yeğeni eşim senin gibi kilo almış olsa ben kesin boşardım demişti bana hatta bu sadece hakaretlerinden en basit olanı :KK47::KK47::KK47: )

Şimdi siz söyleyin Allah aşkına siz olsaydınız bu çocuğu eve alıp birde üzerine sabaha kadar hizmet edermiydiniz :KK19:
Eşim tabi yine pişman oldu bana sataştığına :KK60: yeminle hatırlayamadım bir an ama böyle bir durumda ben ille kalsın demem kararı sen ver nasıl istersen dedi :KK16:
Tabi daha Telefonda barıştık ve ben ağladığımla stres attım sayılır :KK1:
İftardada dikkat ettim eşim yeğeninin konuşmalarına çok daha dikkat etti hatta bir ara sofrada yine yok efendim siz nezamandır sağlıklı beslenmeye geçtiniz, işe yarıyormu bari, eee kola içtiniz ama falan diye başladı yine birşeyler söylemeye ve eşim ilk kez yeğenine çok sert bir şekilde oğlum sanane hesapmı vereceğiz sana işine baksana yemeğini ye diye kızdı :KK1:
Hak etmişti ama koca karı gibi her lafın içinde :KK47: neyseki bu gece diğer görümcemin çocuğu onlarda kalacakmış o yüzden hiç niyetlenemedi bile peşimize takılmaya :KK1:
Yarın gecede eşimin kuzeni yatıya gelicek ve eşim tembihledi sakın yeğenime duyurmayın o gelmesin o gece dedi :KK34: çünkü yemekten sonra onlarda eşimin amcasına geleceklermiş :KK34: onlar gelmeden kuzenide tembihlerim sakın söyleme bize geleceğini diye :KK34: Bayramdan sonrada Allah rızası için ve eşimin hatırı için bir gece alırım ama eğer yine dangoz dangoz konuşursada eşimede dedim ağzıma ne geliyorsa söylerim :KK19: İsterse bir daha yüzüme bile bakmasın :KK33:

kuzum sen çok haklısın bazı insanlar malesef üzerine vazife olmayan şeylere karışmaya çok meraklı oluyorlar her şeye bir kulp bulur öyle saygısız insanlar sen yine iyi insansın başkası olsa eve almaz bin türlü yol bulur
Senin her şeye rağmen iyi ağırladığın bu misafir için Rabbim sana yar yardımcı olsun
benim de başıma geliyor hiç sevmesem de sırf Allahın misafiri diye düşünüp senin gibi hizmet etmeye çalışıyorum
tabi muhteşem olmuyordur ister istemez yüzüm felan ama :KK20:
Allah kabul etsin

Slmm kizlar ben geldimm kardesimin telden giriyorumm superr oldu bu yaa nasil sevindimm anlatamam..

Aksamm harikaydi allaha binlerce sukur sorunsuz iftarim gecti ama hix durmadan sahur hazirlamaya giristik kialar vardi allahtan cok isimi gordiler..

Sahurda 5 termus cay hamur kizartmasi patates salatasi kahvalti ..tatli..meyve..ama yok yokdu ve ben hepaini paetleyip mimar sinan caminin yaninda parka gittik ama harikaydi buyuk kamelyayaa masaya bi saahur hazirladik harikaydi..

ohh maşallahh waw çok sevindim güzel bir iftar ve sahur olmuşş ellerine sağlık :KK19:

Son düzenleme:
yok az buçuk alıştılarr mantar yapıcam diyorumşöle şöle..aa iyi olurmu diyor...olur olur ceco yapmışş yap begenirler dedi diyorumm:44::44: durdu bölee...iyii yap ozaman dedii..artık ailedensiniz hepinizz :):)

kızz eltii iyidir iyidirdee bazen bi uzaylı moduna giriyor bu kadar samimiyken nasıl birden uzaklaşıyor garipp...

yok bayramdaa bizim evler öyle olmuyor yaa..bende alışmışım kalabalık curcunalı bayram sabahlarına ama burda herkez kendi halindee...evinde kahvaltısını yapar dışarı çıkar..çıkarken kv ye bayram yapar çıkarızz..sonrakii 3 gün yüzünü ya görür ya görmeyizzz..garipp ama alıştım çokda şikayetci değilimm...

kızz anlamadım ben şimdi..annenlerr taaa mersinden iftara gelip yarım saat sonra geri mi döndülerrr...???benmi yanlış anladımm??

melemen dedin canım çekti bende yapımm bariii...

valla + ları en az şekilde görmeye razıyım..babanemm döktürür gece gündüzzz..en hafifinden atlatmaya çalışıcamm...

buyur gel canımm...ben evde yokum ama anahtarı bırakırım pas pas altınaa:KK9::KK9::KK9::KK9:

canım annemler burada oturuyor mersinde yazlıkları var deniz kenarında..

ceco yada sana da gelmem merak etmeyin.insan tabi ne demek der..
:KK60:şaka yapıyorum yaa..eşimin para alacağı yerler var alamazsa gidemeyeceğizz..kurban bayramı tatilinde gideriz diyor..hayırlısı..

Armutluya gitmiştim daha evvel gerçekten çok hoş bir yer :KK34: Bakalım araştırayım biraz daha :KK1:
Bu arada sanada kolay gelsin canım :KK34:
Bende ıslananları tekrar attım makineye dursunda bu sefer balkonun içine sericeğim :KK1: dışarda yine felaket yağmur var kapattım balkon camınıda :KK34:
armutlu güzel yer ama biz gitmedik yalova termal köye gitmiştik ormanın içi suyuda çok güzeldi oradan çınarcık 10 dk..apartlar uygun biz otelde kalmıştık ama kahvaltı yoktu..dışarıda yaptık kahvaltıları o da uygundu

evett kızlarrr...işlerimi hallettimm gibii...misafirlerim gelmek üzeredirr trafikte kalmasınlar diye erken çıkacaklardıı...bende bu arada girdim girdim dedim..bi sizlere bakayım dedim hemde kilo bildirimi yapayımm gerçi kimsede bildirmemiş yaa...

kilom..aynı 77.8

kızlarr hakkınızı helal edin hepinizz..biz akşama yola çıkacagızz aradagirecegimi zannetmiyorum..kadir geceniz şimdiden mübarek olsunn..dualarınızda unutmayın benide...

bayramınızda mübarek olsunn..hepsini kutluyorumm..çook tatlı yemeyinnnnnnn....((diyenede bakınn)) babanemm şimdi beni görünce ayyyy bitmiş bitmişş ice bitmişşş der der yedirirr :) :) hasta olucan yavrumm hasta olucann :) :) eşim bile diyorki korkuyorum kilo alıcam ordaa :) :) allahtan 3 gün oruç var amaa :)

evet kızlar bugünki menümüde paylaşayım sizlerle fikir olur belki...

ortaya ordövr tabagı...
çorba...
domates salatası...
acık amerikan salatası ( babacıkım çok severde..))
sigara böregii (( bunuda amcam çok sever :) ))
kıymalı mantı..
pataesli mantı... ((bunlarda kızlara ))
antrikot dilimlettim jülyen parmak parmakonu sote gibikavurucam..
pirinç pilavı...
vee kaşarlı mantar...

tatlı yapmadım amcam getirir gelince diye almadımda..meyve felan var zatii...

akşamda sahura kalmalarına ısrar edicem kalırlarla...patates salatası ve acık mayalı hamur yapar kızartırım..mısır haşladım bide o meyve felan filen yeter heralde...

neyse ben kaçar acıkda valizlerimi toparlayayımm...öptüm hepinizii...:KK54::KK54::KK54:
iyi yolculuklar şimdiden canım..menü süper..yalnız patatesli mantıyı ilk defa duydum..benim ssıktıklarım bitti bile ramazandan sonra tekrar sıkacağım artı eşim yaprak sarmaya bayılırım ama hiiç yapmadım bu sene alayımda canı istedikçe yapayım diyorum ..erkeklerin sevgi dili genelde hizmetseldir..istediklerini yapmayınca değer verilmediklerini düşünürler biz kadınlarsa dokunsal ve işitseliz..

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR..
BUGÜN SEKSEN YIL İBADETTEN DAHA ÜSTÜN..İHYA EDENLERDEN OLALIM..İŞİ GÜCÜ BIRAKALIM BU GECE İNŞ.
:KK16:

Bu arada dün giremedim..aslında evdeydim iftardan sonra dışarı çıktık sonra lunaparka gittik..çocukları birçok şeye bindirdik benim bile binesim geldi şu çılgın olanlar varya..çocuklar olmasa eşimle binme cesaretini gösterirdim sonra ne olurdum bilmiyorum..hep beraber dönme dolaba bindik..eve geldiğimizde saat 01 di..benim küçük kuzu iyileşemedi iştah sıfır ağzında yaralar var bugün eczane ye soracağım bakalım
bu arada kilo;

76.4

geçen hafta 76.6 idi..ben 75 i görürüm diyordum ama kızlar RAMAZANı kilo almadan hatta vererek bitiriyoruz tebrikler..
:KK9:bayramda alsakta sonra spor ve dengeli beslenmeyle vermeye devam edeceğiz:KK8:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hesapta gece gelecektim ama yine dayanamadım :KK1:
Duşa girip abdestimi almadan evvel sizlere bir bakayım dedim :KK34:
Birazdan kuranımı okuyayım ve hepimize tek tek dua edeyim de öğleden sonra eşimle biraz dışarı işi varmış onları halledeceğiz :KK34: Ondan sonra saate göre ya bir iki saat eve gelir dinleniriz yada direk eşimin anannesine geçeriz :KK34:

Kızlar ne olur birbirimize dua etmeyi unutmayalım şu mübarek gecede :KK34:
RAbbim tüm dualarınızı kabul etsin şimdiden.........Aminnnnnnnnnn

kuzum sen çok haklısın bazı insanlar malesef üzerine vazife olmayan şeylere karışmaya çok meraklı oluyorlar her şeye bir kulp bulur öyle saygısız insanlar sen yine iyi insansın başkası olsa eve almaz bin türlü yol bulur
Senin her şeye rağmen iyi ağırladığın bu misafir için Rabbim sana yar yardımcı olsun
benim de başıma geliyor hiç sevmesem de sırf Allahın misafiri diye düşünüp senin gibi hizmet etmeye çalışıyorum
tabi muhteşem olmuyordur ister istemez yüzüm felan ama :KK20:
Allah kabul etsin

Canım biz elimizden geleni yapalımda varsın onlar kıymet bilmesinler :KK34: RAbbim görüyor ya o yüzden inan surat bile asmıyorum :KK34: Karşılığını inşallah bu dünyada da ahirettede karşılığını görürüz ....Aminnnnnn

canım annemler burada oturuyor mersinde yazlıkları var deniz kenarında..

ceco yada sana da gelmem merak etmeyin.insan tabi ne demek der..
:KK60:şaka yapıyorum yaa..eşimin para alacağı yerler var alamazsa gidemeyeceğizz..kurban bayramı tatilinde gideriz diyor..hayırlısı..

İnşallah RAbbim gönlüne göre verir canım ...Aminnnnnnnnnn

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR..
BUGÜN SEKSEN YIL İBADETTEN DAHA ÜSTÜN..İHYA EDENLERDEN OLALIM..İŞİ GÜCÜ BIRAKALIM BU GECE İNŞ.
:KK16:

Bu arada dün giremedim..aslında evdeydim iftardan sonra dışarı çıktık sonra lunaparka gittik..çocukları birçok şeye bindirdik benim bile binesim geldi şu çılgın olanlar varya..çocuklar olmasa eşimle binme cesaretini gösterirdim sonra ne olurdum bilmiyorum..hep beraber dönme dolaba bindik..eve geldiğimizde saat 01 di..benim küçük kuzu iyileşemedi iştah sıfır ağzında yaralar var bugün eczane ye soracağım bakalım
bu arada kilo;

76.4

geçen hafta 76.6 idi..ben 75 i görürüm diyordum ama kızlar RAMAZANı kilo almadan hatta vererek bitiriyoruz tebrikler..
:KK9:bayramda alsakta sonra spor ve dengeli beslenmeyle vermeye devam edeceğiz:KK8:

:KK9::KK9::KK9::KK9: İnşallah en kısa zamanda 75in altınıda görürsün ...aminnnnn
Asıl yarış Bayramdan sonra başlıyacak zaten :KK1:
Rabbim bu gece hepimizin dualarını kabul etsin ve kuzusu olmayan tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine mucizelerini versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hesapta gece gelecektim ama yine dayanamadım :KK1:
Duşa girip abdestimi almadan evvel sizlere bir bakayım dedim :KK34:
Birazdan kuranımı okuyayım ve hepimize tek tek dua edeyim de öğleden sonra eşimle biraz dışarı işi varmış onları halledeceğiz :KK34: Ondan sonra saate göre ya bir iki saat eve gelir dinleniriz yada direk eşimin anannesine geçeriz :KK34:

Kızlar ne olur birbirimize dua etmeyi unutmayalım şu mübarek gecede :KK34:
RAbbim tüm dualarınızı kabul etsin şimdiden.........Aminnnnnnnnnn

Canım biz elimizden geleni yapalımda varsın onlar kıymet bilmesinler :KK34: RAbbim görüyor ya o yüzden inan surat bile asmıyorum :KK34: Karşılığını inşallah bu dünyada da ahirettede karşılığını görürüz ....Aminnnnnn

Rabbim bu gece hepimizin dualarını kabul etsin ve kuzusu olmayan tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine mucizelerini versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnn

Allah razı olsun inşallah sende evlatlarının güzel günlerini göresin huzurla mutlulukla yaşayasınız canım tüm güzel dualarına içtenlikle aminn diyorum
kolay gelsinn:KK3:

Merhaba kızlar birkaç gündür yazamadım işbaşı yaptım ikizlere kayınvalidem bakıyor kayınpederde yardımcı bende çalışacağım artık ev iş çocuklar pek kendime zaman kalmıyor perşembeden beri. Sıkı diyetimede başladım akşam yemeklerini kaldırdım ilacıma başladım mide kazıntılarım tatlı krizlerim bitti akşamda yemediğim için kendimi rahat hisdesiyorum süt içip uyuyorum 1,5 kilo gitti bile 3 günde işallah hedefime ulaşırım zamanım uzun. Yaptığım özel birşey yok sabah yarım simit yumurta öğlen işyerinde ne varsa ekmeksiz yiyorum pilav makarna vs yemiyorum sulu yemek çorba salata dan alırum akşamda süt yoğurt yiyorum şimdilik iyi gidiyor bakalım zaman ne gösterecek gün içinde işte aklıma yemek gelmiyor o yönden rahatım akşamlarıda çocuklarla uğraşmaktan istesemde yemeğe fırsat kalmıyor iyide oluyor her bulduğum vakitte topiğe uğrar gelişmeleri yazarım. Hepinize sevgiler...

Hayırlı geceler kızlarrrrrrrr :KK3:

Akşam bütün sülale bir araya geldi desem yeridir :KK1:
Malum eşimin amcasında iftara davetliydik; tam 10 kişiydik sonradan büyük görümcele, KV ve çocuklarda geldiler.
Gece çok geç saate kadar oturduk ve baya yoruldum ( benim çakma elti yani amca gelini :KK1: hamile olduğundan kıyamadım ona )
İyiki gece yorgun olabileceğimi ön görüp gündüzden dilediğim gibi kuranımı okudum Rabbim inşallah kabul eder ...Aminnnn

Yarında inşallah biraz temizlik ve ütü yaparım evden çıkmadan :KK34:

İNşallah Rabbim hepinizin dualarınıda kabul ederde bu mübarek geceden hepimiz karlı çıkarız :KK34:

WAWcığım şu anda büyük ihtimal varmıştır memlekete :KK34: Fırsatı olurmu bilimiyorum ama ben dünden beri bildirim yapanları bir sıralamaya çalışayım ki bari sizlere motivasyon olsun :KK34:

Evet kızlar umarım başarabilirim :KK1:

Son düzenleme:
başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa77,677,87776.676.4
83.3kgwaw797978,477.877.8
80kgzambak0680,479,579,6
87kgsedacan81,2
96kgegedeniz92
100kgşipşirine9695,895.59595.3
97,5kgceco3497izinliiizinliizinlii
99kgaykurt97,997,697,197.597.4
hamileoouf75------74.373.9

Evet kızlar çakal ceco geçen haftanın listesini ele geçirip üzerine ekleme yaptım :KK1: Ne yapayım WAW gibi yapamayınca bu çare geldi aklıma :KK1:
İdare edin artık birde kusura bakmayın hesapta sabahtan yapacaktım ama ancak fırsat oldu :KK34:[/QUOTE]

X