Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bugün ilk kez uğramaya fırsatım oldu
Gece sahura kadar biraz uzanayım dedim
o yüzden yoktum meydanda
Sabahta baya geç uyandım. Küçük kuzuyu besledikten sonrada Eminönü yaptık eşimle
Gümrük Mallarının satıldı iki dükkan var oraya gittik ve şansıma güzel bir güneş gözlüğü buldum kendime
İnanılmaz güzel gözlükler vardı hepside marka ( çakma değil
) Armaniden tutun Gucciye kadar
ve sadece 10 liraya satılıyordu
Gümrükte kalan malları o tip dükkanlar ihaleyle alıp istedikleri gibi fiyata satıyorlar
tabi sürüyle olunca dükkanda yer açmak için uçuk bir fiyat koymuşlar
Benimki Tom bilmemne diye bir marka
hatırlamıyorum bile çünkü benim için önemsiz zaten
Eşim çok beğendi gözlüğümü
tabi küçük cimcime kıyameti kopardı o benim gözlüğüm olsun benim güneş gözlüğüm yok diye
Aslında evde iki tane evde vardı ama o an anlatamadık
Market alıışverişinide yapıp evimize geldik iftarıda yaptık şükür
Aslında daha mutfakta işim var ama birazdan girişirim nasılsa
Bu arada bu gece kızkardeşim ve ailesiyle dışarda sahuru yapacağız
Eyüp sahile inip yeşillere yayılıcağız
Küçük tüpte cay demleyip keyif yaparız sonrada evden götüreceğimiz kahvaltılıklarla sahurumuzu yaparız diye düşünüyoruz
Yani bu gece beni beklemeyin anacığım
Tarif etmemi şekerim seve seve
Bak şimdi hani Eminönü Tren garı var ya o cadde üzerinden düm düz Sultanahmete doğru çıkıyorsun 3.cü sokağın içine doğru sola bakarsan BİM göreceksindir işte o sokakta az ilerisinde
Bazen çok çok uygun şeyler deng geliyor insan
ben sadece gözlük lazım diye onu aldım ama bir sürü şey vardı
İki dükkanda yan yana
Kozmetik ürünler ve çok güzel parfümlerde vardı hatta çok şık saatler
her hafta yeni mallarda geliyor yani o gün şansına ne varsa ama eğer eşinle sık sık gidiyorsanız her gittiğinde bir bak derim
Bir ara şu televizyonlarda reklamını yaptıkları 3 katlı buhar pişiricilerinden vardı 25 Liraya ama işte aklıma tüküreyim o gün amannn sanki kullanıcağım onu demiştim
sonradan keşke alsaydım dedim en kötü ihtimal kenarda dursada evlenen birine ev hediyesi olarak götürürdük dedi eşim ama işte o an cimriliğim tuttu
Cecom bu Eminönü süpermiş yaw keşke oralarda olabilsemm
Hayırlı uğurlu olsun
İnşallah mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine sende bize en kısa zamanda müjdeli haber verirsin
Dualarımız seninle canım