Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

selamun aleykum fistiklar dun annemlerdeydim ugrayamadim kusuruma bakmayin. bugun esimin is arkadasi ve ailesini iftara cagirdik geceden beri dusunup duruyom en sonunda karar verdim.
mercimek corbasi yaparim ama biraz aci olur benimki bide yanina hazir tavuk corbasi yapim diyorum 2yasinda felan kizlari varmis kiyamam ona...
firinda tavuklu patates
pirinc pilavi
sigara boregi
salata
sekerpare tatlisi

Kızlaar nasılsınızz. Bütün dualarınız iyi dilekleriniz için çook teşekkür ediyorumm.
COk acıktım kızlarr aksama annemlere gıdecegız ıftaraa

canımm sade hurmayla acıkmıyormusunn....yaw biz sahurda bi curcuna yiyoruz homini gırtlakk....

canımm üzme kendini bu kadar herşey olacagına varacak bu hayatta..ağlasakda üzülseekdee..rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımızdaa...dua edelimbol bol..bizleride unutma dualarındaa...

sen glukofen içiyormuydunn???

işte insan yinede üzülüyor bizim burada çocuk bahçesi gibi....

her daim dualarımdasınız.

canım ilaç kullanmıyorum ama kullansam mı diyorum kiloda bir değişiklik yok ramazan çıksında bi doktora gideceğim bakalım

bende kiracıyım 2 ay önce taşındım valla 5.taşınmam artık alıştım hatta iyide oluyor..yeni ve farklı evlerde oturuyorum..
ev almak kolay değil..Rabbim isteyenlere nasib etsin..gönlündekini de hayırlısıyla versin canım

kiracı olmak zor ev almak ta daha zor canım gerçekten

bende 5 yılda bu 3. evim bende alışmaya çalışıyorum bu yeni ev çok gürültülü

şehrin giriş çıkışının olduğu yer her daim araba sesi

dün çarşıya indim çarşıda bile araba yok bizim bura ana baba günü

benim için de ses çok önemli kpss ye hazırlanıyorum bakalım bu sesle nereye kadar

allah hepimize hayırlısını versin inş hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz amin

şu sınavlar okul bir bitseydi

başımda saçlar beyazladı inş bu sene biter amin:KK16::KK16::KK16:

canım ilaç kullanmıyorum ama kullansam mı diyorum kiloda bir değişiklik yok ramazan çıksında bi doktora gideceğim bakalım

Canm Kullan tabı Glıfor cok ıse yarıyor benım 3. ayım bayada kılo verdım ama hala tartılmıyorum :KK70: 7 lerdeyım hala bencede gıt dra regl olunca beklemeyın fazla

selamun aleykum fistiklar dun annemlerdeydim ugrayamadim kusuruma bakmayin. bugun esimin is arkadasi ve ailesini iftara cagirdik geceden beri dusunup duruyom en sonunda karar verdim.
mercimek corbasi yaparim ama biraz aci olur benimki bide yanina hazir tavuk corbasi yapim diyorum 2yasinda felan kizlari varmis kiyamam ona...
firinda tavuklu patates
pirinc pilavi
sigara boregi
salata
sekerpare tatlisi

canımm süpermişş menünn....bende çarşamba alıyorumm misafir benim menümde benzerii..allah kolaylık versinn..bende annemdeyim 2gündürr...misafir misafir..bizde kardeşimle birazz incik cincik herşey tam olsunnn eksik olmasın sabahtan beriiama herşey tam tekmil hazır şuan daha kaç saat varr :) :) bende diyet miyet kalmadııı :) :)

Kızlaar nasılsınızz. Bütün dualarınız iyi dilekleriniz için çook teşekkür ediyorumm.
COk acıktım kızlarr aksama annemlere gıdecegız ıftaraa

biz iyiyiz canımm sende iyi ol emii...pazartesi günü içinde dualarımdasınn...herşey güzell geçsin inşallahh....

valla adet olunca git canımm...bende gidicem aynı zamana denk gelirizz belkideee...glukofenin bize çok faydası varr..dr gidince sormayı unutmaaa....

üzülme konusuna gelince aynen benimde yüreğimm daralıyor gün geliyorr...eşimle yaşadığım olayı anlatmıştım yüreğimm parça parça olduu..rabbim görüyorr halimiziii....versin bizee şifamızııııııı...

canımm süpermişş menünn....bende çarşamba alıyorumm misafir benim menümde benzerii..allah kolaylık versinn..bende annemdeyim 2gündürr...misafir misafir..bizde kardeşimle birazz incik cincik herşey tam olsunnn eksik olmasın sabahtan beriiama herşey tam tekmil hazır şuan daha kaç saat varr :) :) bende diyet miyet kalmadııı :) :)

biz iyiyiz canımm sende iyi ol emii...pazartesi günü içinde dualarımdasınn...herşey güzell geçsin inşallahh....

valla adet olunca git canımm...bende gidicem aynı zamana denk gelirizz belkideee...glukofenin bize çok faydası varr..dr gidince sormayı unutmaaa....

üzülme konusuna gelince aynen benimde yüreğimm daralıyor gün geliyorr...eşimle yaşadığım olayı anlatmıştım yüreğimm parça parça olduu..rabbim görüyorr halimiziii....versin bizee şifamızııııııı...

Saol kuzucum ıns annemın kıde ıyı cıkar cok dua edıyorum.
acayıp acıktım kızlar daha 1 bucuk saat var :KK43:
ve gecenn ay catlatma ıgnesı yaptrdım 9. gunu gebelık testı yaptım sılık cıkmıstı
buqun sabah 2. ıdrarla yaptım kızlar ınanamadım kopkoyu cıktı ama belkı ıgnenın etkısıdır hala ınanamıyorum
varsada nıyetlıyım bırde ıns bısı olmaz
acayıp gogus agrım ve kasık agrım var ara arada bel agrım ıns tutar bu sefer

kizlar yemeklerimin kabasi hazir misafirlerimi bekliyorum...
corbami pisirdim
sekerpare hazir bulamadik kalmamis bende kendim firinda yaptim. patatesli tavugum hazir firini calistiricam sadece...
salatalik malzemelerimide yikadim. bi pilav yapcam onuda birazdan yaparim bakalim. ha bide sigara boregim var onuda en son kizrtirim bakalim...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK1:
Dün gece sahuru dışarda yapınca gece 3de eve geldik doğal olarak da yatmamız saat 4dü buldu :KK1:
12ye doğruda uyanınca eşime ve kuzuya kahvaltı hazırlayıp iki gündür salladığım işlere giriştim :KK35:
İnanılmaz yoruldum ama Allah razı olsun eşimde çok yardımcı oldu :nazar:
Birlikte bugünde mutfağı dip köşe aradan çıkardık :KK1:
Bir tek Fayanslar kaldı onlarıda yarın aradan çıkarttığım an ev tam bal dök yala oldu :KK1:
Bayram temizliği yapmaya gerek kalmadı :KK1: bir tek salonun tülünü yıkar camını silerim birde tabi sil süpür toz al :KK1:
Kendi kendime iş çıkardım kaç gündür ama küçük kuzunun bebeklik battaniyelerine kadar herşeyi yıkadım :KK34: küçük gelenleride ayırdım 3 koca çöp poşetine katlayıp koydum :KK34: ( eşim ilk fırsatta onlarıda ihtiyaç sahibi birilerine verecek sonuçta bazılarının etiketi bile üzerinde :KK1: )

İftardan sonrada biraz mayışınca ancak geldim :KK34:

cecooo artık seninde 8 lere doğru yol alman gerekiyor haftaya atak senden..:KK34:

Bencede yaa ben bu ara iyice takıldım kaldım reglde olamadım. İnan 95i görsem bayram edeceğim ama yok tık yok.
İnşallah bayramdan sonra sporada suyada yoğunluk verir çok büyük bir atılım yaparım diye düşünüyorum :KK34: sonuçta 1 aydır spor yapmaya fırsatım olmuyor cadıdan yada oruçun halsizliğinden :KK34:
Bahane olmaması lazım ama işte salona gidince daha iyi veriyorum :KK34:

Eki Görüntüle 754713

kızlar ben birde sebzeli tavuk graten yapıyorum güzel oluyor..

bu arada alternatif çorba tarifleri olan var mııı????

Şahane bir görüntü :KK34:
Tarifini mutlaka istiyorum canım :KK34:
Ellerine ve emeğine sağlık :KK34:

anemmmmmm eyüpdemiydinnnnn....bizde annemdeyizz eyüpde sahur yapacaktık ama annemin misafirler sahura kadar kalkmayınca mecbur kalakaldık evdee...amma olurda gelir çayını içerdimm :)

Anammmm kız senin Annenlerde mi eyüpte :KK9: Neresindeler :122: :122: :122:
Valla bileydim daha önce gündüz buluşalımmı derdim :KK34: Eyüp Sultan Hz.lerini ziyarete gidiyorum derdin eşine :KK1: kıskanç eniştemiz arıza çıkarmasın diye :KK1: olmadı bayramdan sonra bir gün öyle yapalımda sana bir çay ısmarlıyayım canım benim :KK19:

Şirinee canm nasılsın baya oldu gorusemıyoruz. Saolun kızlar Dualarınız eksık etmeyın ıns pazartesı hayırlı sonuclarla donerız
Vallahı kocıs evde yenı uyandık Oruc da var :KK70: ıkımızde uyuduk esımde sımdı sanayıye gıttı amcasının ogluyla.
kızlar nasıl resım yuklenıyor bılmıyorum ama sıze bısı danışacagım
çatlatma ıgnemı olalı 10 gun oldu
elımdede gebelık testı yok
ovulasyon testı vardı bı yapıyım dedım zaten ne zaman yumurtladıgım bellı olmuyo bılıosunuz :KK70:
T cızgısı C ye gore acayıp koyu cıktı ne dıyorsunuz bu ıse
sımdı ovulasyon testıyle gebelıgı ogrenenler olmus acaba ben erkenmı yaptım hala ıgnenın etkısı olabılırmıı
Canım teşekkür ederim hamsüsenalar olsun
ayy dualarımdasınnnnnnn senden güzel haberler bekliyorum
ovulasyon testi de varmışş hangi marka kullanıyorsun iyi mii?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Bugün ilk kez uğramaya fırsatım oldu :KK34:
Gece sahura kadar biraz uzanayım dedim :KK1: o yüzden yoktum meydanda :KK1:
Sabahta baya geç uyandım. Küçük kuzuyu besledikten sonrada Eminönü yaptık eşimle :KK34:
Gümrük Mallarının satıldı iki dükkan var oraya gittik ve şansıma güzel bir güneş gözlüğü buldum kendime :KK76:
İnanılmaz güzel gözlükler vardı hepside marka ( çakma değil :KK1: ) Armaniden tutun Gucciye kadar :KK1: ve sadece 10 liraya satılıyordu :KK60: Gümrükte kalan malları o tip dükkanlar ihaleyle alıp istedikleri gibi fiyata satıyorlar :KK1: tabi sürüyle olunca dükkanda yer açmak için uçuk bir fiyat koymuşlar :KK1:
Benimki Tom bilmemne diye bir marka :KK1: hatırlamıyorum bile çünkü benim için önemsiz zaten :KK34:
Eşim çok beğendi gözlüğümü :KK16: tabi küçük cimcime kıyameti kopardı o benim gözlüğüm olsun benim güneş gözlüğüm yok diye :KK60:
Aslında evde iki tane evde vardı ama o an anlatamadık :KK1:

Market alıışverişinide yapıp evimize geldik iftarıda yaptık şükür :KK1: Aslında daha mutfakta işim var ama birazdan girişirim nasılsa :KK1:
Bu arada bu gece kızkardeşim ve ailesiyle dışarda sahuru yapacağız :KK76::KK76::KK76:
Eyüp sahile inip yeşillere yayılıcağız :KK34: Küçük tüpte cay demleyip keyif yaparız sonrada evden götüreceğimiz kahvaltılıklarla sahurumuzu yaparız diye düşünüyoruz :KK34:
Yani bu gece beni beklemeyin anacığım :KK1: :KK1: :KK1: Tarif etmemi şekerim seve seve :KK1:
Bak şimdi hani Eminönü Tren garı var ya o cadde üzerinden düm düz Sultanahmete doğru çıkıyorsun 3.cü sokağın içine doğru sola bakarsan BİM göreceksindir işte o sokakta az ilerisinde :KK34:
Bazen çok çok uygun şeyler deng geliyor insan :KK34: ben sadece gözlük lazım diye onu aldım ama bir sürü şey vardı :KK34:
İki dükkanda yan yana :KK34: Kozmetik ürünler ve çok güzel parfümlerde vardı hatta çok şık saatler :KK16: her hafta yeni mallarda geliyor yani o gün şansına ne varsa ama eğer eşinle sık sık gidiyorsanız her gittiğinde bir bak derim :KK34:
Bir ara şu televizyonlarda reklamını yaptıkları 3 katlı buhar pişiricilerinden vardı 25 Liraya ama işte aklıma tüküreyim o gün amannn sanki kullanıcağım onu demiştim :KK1: sonradan keşke alsaydım dedim en kötü ihtimal kenarda dursada evlenen birine ev hediyesi olarak götürürdük dedi eşim ama işte o an cimriliğim tuttu :KK60:

Cecom bu Eminönü süpermiş yaw keşke oralarda olabilsemm
Hayırlı uğurlu olsun :KK1:

İnşallah mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine sende bize en kısa zamanda müjdeli haber verirsin :KK34:
Dualarımız seninle canım :KK16::KK16::KK16::KK16:

kiracı olmak zor ev almak ta daha zor canım gerçekten
bende 5 yılda bu 3. evim bende alışmaya çalışıyorum bu yeni ev çok gürültülü
şehrin giriş çıkışının olduğu yer her daim araba sesi
dün çarşıya indim çarşıda bile araba yok bizim bura ana baba günü
benim için de ses çok önemli kpss ye hazırlanıyorum bakalım bu sesle nereye kadar
allah hepimize hayırlısını versin inş hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz amin
şu sınavlar okul bir bitseydi
başımda saçlar beyazladı inş bu sene biter amin:KK16::KK16::KK16:

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım ve inşallahh hayırlısı ile tüm azaları tam olan temiz bir nesil versin Rabbimiz hepimize aminnnnnnnnnnnnn

kizlar yemeklerimin kabasi hazir misafirlerimi bekliyorum...
corbami pisirdim
sekerpare hazir bulamadik kalmamis bende kendim firinda yaptim. patatesli tavugum hazir firini calistiricam sadece...
salatalik malzemelerimide yikadim. bi pilav yapcam onuda birazdan yaparim bakalim. ha bide sigara boregim var onuda en son kizrtirim bakalim...

elerine sağlık Aykurtcum maşallah çok hamaratsınnn

oouf tatlim senin yazilari okurken ben heyecanlandim kiz :KK52: ALLAH im hayirlisiyla evladina kavustursun seni insaallah...

kizlar aksam misafirlerimi guzelce agirladim hatta isyan ettiler yeterrrr diye...:KK37:
misafirlerimizi ugurlarken bide yuruyus yaptim sonra esimle komsulari bizim balkona topladik cay ictik... tam dagilirlarken esti birden komsunun kizina gitmede okey atak dedim:KK53: tamam dedi... alt apartmandan da bi kiz cagirdik 4luyu kurunca gece 1'den 2ye kadar okey attik... hatta bi yarim saat te lomsu amca da geldi yanimiza bana taktik vriyordu. ama balkon kucuk ya bi minderi kizlarin arasina koyduk okey masasi oldu. kimse rahat oturamadi tas da calamadi :KK37:ama keyfi guzeldi baya... bitirincede ben cay yaptim komsumun kizida bisiler hazirladi komsuda yaptik sahurumuzu...

kizlar dun keske cekseydim resmini yalanci sekerparemin herkes cok begendi... tarifini vereyim yapmak isteyen olursa

3yumurta birinin sarisini disi icin ayiralim...
bir su bardagi seker
bir su bardagi siviyag
bir kabartma tozu
aldigi kadar un

serbeti icin 3subardagi suya 3su bardagi sekeri bir tasim kaynatmaniz yeterli...
Not::: tatlilar pisince 2-3dk sonra soguk serbeti uzerine dokuyoruz...

hepsini yogur kulak memesi kivami alinca ceviz buyuklugunde parcalar alip elips sekli verilir uzerine basilip yassi yapilir. en son uzerine yumurta sarisi surup uzerini catalla cizeriz. 180derecede isitilmamis firinda 25-30dk arasi uzeri kizarinca pismistir...
2-3dk sonra soguk serbeti uzerlerine dokelim afiyet olsun

selamun aleykum kizlarrr gece bi ruya gordum. komsumun kizi gecenin bi yarisi gelip tutturuyordu gebelik testi yap annemin icine dogmus yaparsan pisman olmazsin diye :KK52: cok gercekci bir ruyaydi sabah kalkinca yapsammi dedim vazgectim...

ama bugun habire ovulasyon testi almak geliyor icimden. sabahtan beri onlara bakiyorum yaa... eczanelerde cok pahali 5tanesi 23-25tl. nette var 20li 30lu lari 25tl falan. guvenemedim aslinda biraz daha arastirdim bizim sitede hemde pko lu bayan netten almis normalde adetin 14gunu felan yumurlama oluyor ama pko da gec yumurtlama olabiliyormus ve o kadininki adetin 25. gunu yumurtlama tarihi cikmis ve teste gore iliskiye girmis suan 11haftalik hamile galiba... ayyy pko lu biri hamile kalinca cok seviniyom ve dahada umudum artiyor ALLAH im hakkimizda hayirlisini versin insaallah... aminnn...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Anam sabahtan beri ancak fırsat bulup gelebildim :KK1:
Küçük cimcime sabahtan beri oyun istiyor doğru dürüst yemekte yemiyor ben yemiyorum diye :KK53: onla çebelleşiyorum bir yandan :KK34: Birazdan beyaz çamaşırlarım biter onları asarım dedim o aradada bir mola verdim :KK34:
Of yaa yıka kurut iyide birde bunun ütüsü var :KK1: neyse onlarıda oturduğum yerde yaparım artık :KK34: aralardada size bakarım :KK1:
Akşamlık ne yemek yapacağıma da bir türlü karar veremedim :26: salata çorba ayran kesinde ne yiyeceğiz :KK1: en önemli soru cevaplanmadı :KK1:
Neyse daha çok var nasılsa Allah büyük :KK34:

selamun aleykum kizlarrr gece bi ruya gordum. komsumun kizi gecenin bi yarisi gelip tutturuyordu gebelik testi yap annemin icine dogmus yaparsan pisman olmazsin diye :KK52: cok gercekci bir ruyaydi sabah kalkinca yapsammi dedim vazgectim...

ama bugun habire ovulasyon testi almak geliyor icimden. sabahtan beri onlara bakiyorum yaa... eczanelerde cok pahali 5tanesi 23-25tl. nette var 20li 30lu lari 25tl falan. guvenemedim aslinda biraz daha arastirdim bizim sitede hemde pko lu bayan netten almis normalde adetin 14gunu felan yumurlama oluyor ama pko da gec yumurtlama olabiliyormus ve o kadininki adetin 25. gunu yumurtlama tarihi cikmis ve teste gore iliskiye girmis suan 11haftalik hamile galiba... ayyy pko lu biri hamile kalinca cok seviniyom ve dahada umudum artiyor ALLAH im hakkimizda hayirlisini versin insaallah... aminnn...

Canım inşallah Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine o çok beklediğin müjdeyi verir ....Aminnnnnnnn
Gerçekten bizlerde pkolu tüm bayanlar adına çok çok seviniyoruz :KK34:
RAbbim gönlüne göre verir inşallah :KK34: Aminnnnnnnn

Kizlar bende hbrler kptu. Annem ameliyat olacak sanirim yarin yatiracagiz :KK43: cok uzuldum beli etmiyorum.
Bende hbrler iyi smeat sonucu guzel hormonlarda yine prlktn yiksek endokrine sevk etti gittim. Kan verdi regl3.günü verecek misim ins olmamda :)))benm kadin dpgumcu dr safmi ne cpcuk tedavisine geldim diorum kadindpgum ilaci verecegim sana diyo. Dedim bn kullanmam bebek istiyorum haaa dip pzmn tup bebehe yonlendrecegm dio dr degolistirecegm anlamiyor dedigimi

A.selamm Rüyanı Allah hayra çıkarsın Aykurt inşallah güzel haberler gelecek senden de öyleyse :KK1:
yaa o testlerden bulup almak gerek bizim yumurtalar çok farklı zamanda gelişebiliyoorr
çok sevindimmmmmm
hadi inşallah o arkadaşa da bebişini Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Rabbimiz
darısı başımızaa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:
Anam sabahtan beri ancak fırsat bulup gelebildim :KK1:
Küçük cimcime sabahtan beri oyun istiyor doğru dürüst yemekte yemiyor ben yemiyorum diye :KK53: onla çebelleşiyorum bir yandan :KK34: Birazdan beyaz çamaşırlarım biter onları asarım dedim o aradada bir mola verdim :KK34:
Of yaa yıka kurut iyide birde bunun ütüsü var :KK1: neyse onlarıda oturduğum yerde yaparım artık :KK34: aralardada size bakarım :KK1:
Akşamlık ne yemek yapacağıma da bir türlü karar veremedim :26: salata çorba ayran kesinde ne yiyeceğiz :KK1: en önemli soru cevaplanmadı :KK1:
Neyse daha çok var nasılsa Allah büyük :KK34:

Maşallah cecom .hamaratsınn.
yıka kurut ütülee hep aynı yaw :=) Allah kolaylık versinnn
patates yemeği geliyor aklıma :) .1: hemde börekk olsa patateslii ofoff

Kızlar feci bısı oldu annemlere giderken rahat gırıyım diye kendi pc mı de goturmustum dun gece eve döndük ama bilgisayarımı annemde unutmuşum:KK43:( ondan yazamadım sındı telden girdim .... Nasılsınız.... Anam sanki gunlerdır gormemısım sizi gibi...ozlemısımmmm

Kızlar feci bısı oldu annemlere giderken rahat gırıyım diye kendi pc mı de goturmustum dun gece eve döndük ama bilgisayarımı annemde unutmuşum:KK43:( ondan yazamadım sındı telden girdim .... Nasılsınız.... Anam sanki gunlerdır gormemısım sizi gibi...ozlemısımmmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

İftardan sonra eşim ve küçük cimcimeyle biraz hava almaya çıktık tabi ancak eve geldik :KK34:
Şimdide bir yandan Nurgül Yeşilçayın yeni dizisini izlerken bir yandanda sizlere bakayım dedim :KK1:
Diziye karı koca bayıldık :KK1: Sanki bizi anlatıyormuş gibi :KK60: :KK60: :KK60:
Gece gece iyi geldi valla :KK1: kendime geldim :KK34:

Kizlar bende hbrler kptu. Annem ameliyat olacak sanirim yarin yatiracagiz :KK43: cok uzuldum beli etmiyorum.
Bende hbrler iyi smeat sonucu guzel hormonlarda yine prlktn yiksek endokrine sevk etti gittim. Kan verdi regl3.günü verecek misim ins olmamda :)))benm kadin dpgumcu dr safmi ne cpcuk tedavisine geldim diorum kadindpgum ilaci verecegim sana diyo. Dedim bn kullanmam bebek istiyorum haaa dip pzmn tup bebehe yonlendrecegm dio dr degolistirecegm anlamiyor dedigimi

Canım çok çok geçmiş olsun :KK71:
Rabbim acil şifalar verir inşallah :KK34: Moralini bozma canım annen Ameliyattan sonra inşallah çok daha iyi olacaktır :KK34:
Bencede sen o doktorunu değiştir :KK1: iyi tüpleri bağlatmayamı geldin demedi :KK1: tövbe tövbe
Sendende Allahın izniyle yakında annen ve senle ilgili müjdeli haber alırız.....Aminnnnnnnn

Maşallah cecom .hamaratsınn.
yıka kurut ütülee hep aynı yaw :=) Allah kolaylık versinnn
patates yemeği geliyor aklıma :) .1: hemde börekk olsa patateslii ofoff

Sorma canım bu sıcaklarda az iş yapmaya kalkışıyorum anında yamuluyorum :KK1:
Nasıl kafam gittiyse dünden kalma yemek olduğunuda unutmuşum :KK1: bugünde yırttımda artık yarına Allah kerim :KK34:

Kız Allah seni ne etmesin :KK1: Feci birşey olmuş diyince yüreğim ağzıma geldi :KK1: Bende seni çok merak ettimde o aklıma gelmedi :KK1: dedim herhalde iftara davetliydi de gelemedi dedim :KK34:
İnşallah en kısa zamanda alırsın geri bilgisayarı :KK34:

:KK1: Hay Allah iyiliğini ve ikiz ikiz bebişlerini versin sana emii :) feci bişi
canım benim :) hamdüsenalar olsun sen nasılsınnn özledik biz de seniii

:KK9:

X