Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

evet canımmm sudan öyle fazla çıktı heraldee..şimdi tartıldım yine artılar var ama dünkü kadar değill...bennde haftasonu baya bi kaçırmıştım onunda etkisi varr...ayyy zaten şu hafta sonları olmasa ben daha çok yol almıştımda haftasonu yiyorum hafta içi anca onu verebiliyorumm..kilo fazlam olmasa güzel bi sistemama fazlam var iştee....

:) seninle aynı durumdayım wawcım haftasonları bende coşuyorum söz deyim yerindeyse haftaiçinin acısı çıkıyor ah şu fazlalıklar olmasaa :KK1:

maşallahhh diyorumm maşalllahhhhhhh...kızlarr harikasınızz iftarlardaaaa...anamm ben tutamıyorumkendimi yiyorum yaaa...sahur iş değilde iftarda acıkıyorummm...hadi gözün aydın bitterdende kurtuldunnn...süper bi sağlklı yaşama geçiyorsunn..sigara gitti..bittergitti..ee yağlarda gider artık..

:) Allah razı olsunnn inşallahhh inşallahhhhhhh aman nazar etmeyim kendime :KK43: çok gelirim maleseff
şaka maka sigara yanımda taşımayalı 7 ay oldu ohh kurtuldum onun derdinden ekimden ocak ayına kadar taşımıştım ne olur ne olmazs diye ama hamdüsenalar olsunnn
:):KK1: Bitterr canım kahveyle gelince affetmiyorumm 2 kare en az :) ama şükür yaa bittersiz gün geçmiyordu 4 kare felan zor durduruyordum kendimii senin teknik vardı minik ısır :KK1: :KK9: onla azalttım baya Allah razı olsun kız durduramıyordum kendimi lakin o kiloların gitmesini çok güzel durduruyorrrdu hele son dönem rahimduvarı felan derken pekemez kuruüzüm kuruincir bunlar baya kan yaptı şükür ama kilolar haftaiçi güngün değişiyor düşüyor :KK1: geri çıkıyor :KK43:
yağlarda gitsinnnnnnnn inşallahh cümlemizdenn bebişler gelsinnnnnnnn :KK9:

inşallahh odur sebepp..netten okuduklarım canımı sıktıdaa..yeterki o olsun sebep ben ayaktada dururum hiç sorun değill..du bakalım bi ka gün deneyeyimm ne olacak sonuçç..tavsiyelerinizi dinleyeceğimm şekerlerr...

evett kızlarrrr ben geldimmm...sahura kadar uyumadım acık buradaydım acıkda ütüm vardı oruçlu değilken ütüleyim dedim iyi oldu çıktı aradann...

akşam eşime sinirolduğumu yazmıştımmm..saat 1 gibi 2 kaşık bamyayla acıkda yoğurt atıştırdı bide su içti. yatıyordu dedimki napam sahura ne istersinn..ayy bitriplerle benden bu kadar ben yemem diyetteyim biliyorsunn..sen ne istersen ye bana bi bardak su içir yatmadan başka bişi istemem dedi..bende olmas dışardasın koca gün fena olursun dedim..

bana karışmaa sen kendi bildiğini ben kendi bildiğimi yapım dedi...okadar sinirlendim okiş dedimm...saat 3.10 geçe sahur bitiyoryemek yicenmi kalk dedim elimdede ütülükleri yerleştiriyorum..:KK1::KK1: bu hemen zıpladı mutfaga gitti :KK1: ee hani ne yicez dedi bende sana soruyorum yiceksen hazırlıcam bişiler dedimm...sen insanla dalgamı geçiyorsun..neden uyandırdın o zaman beni diye bi bardak su alıp yattı :KK9::KK9: bende 1 kase yoğurt yedim..bide dünden kalan 5 dilim patlıcan vardı fırında közlediğim onu yedim hızlıcana su içip yattımm :KK9::KK9: ama gülme krizlerine girdim...

vijdanım sızlamadımıı feci sızladı...ben ona kırallar gibi sofrada kurardım şen şakrak yer yatardık..ama o triplerle ben daha yemem sen ne istersen ye ben diyetteyim tripleri atmıcaktı banaa:KK24:

:KK1: seninki triplerinin cezasını çekmiş :KK1:

kızlarrrrrrrrr nerdesinizzzz looooooo......açlık ve susuzluk vurmaya başladımı kafayaaa...benim bugün ilk günümm ve harika geçti şuana kadar...insülinn direnciymişşşşşş pehhh yedim yuttum ben onu...

korkutuyordu insülin direnci...evvelallahh sonra ilaç hiçbişicik olmadı şimdiye kadar...

anammm amma çok yemek programı koymuşlarr tv ye..nere açsamm tarıfler varr...yeni fikirlere açıgımm ama aradada insanın canı çekiyorr :) :) şimdi fox izliyorum su böregi yapacak kadın ona bi bakım dedimm nasıl yapılıyormuşş..

:nazar: maşallahhh ahh sormaa o tarifler geçen güllaç izledim gittim aldım yaptım wooowwwwww :KK1: kaseye tek yaprak yaptım kase başına da 1 su bardağı süt içine ceviz felan ayy baya kalorili oldu ama ne yapayımm artık canım çok istemiştiii
sonra vicdan yaptım yeşil çayı zaten hiç bırakmıyorum da doğadanın formu vardı gittim bir de ondan içtim az yürüyüş bayıldım bedeli çok ağır geldi yaww

hayirdir millet kimseler yok bu gece topicte :KK37:

aksamki menumde esimin cani anali kizli corbasi cekmis hazirlardan onu yaptim bide biber dolmam vardi...

1dilim ekmek
1kase corba
2-3biber dolmasi
cacik ve bol su... biberleride zorla yedik kalmsin diye :KK37:

bi saat kadar sonra komsularla bir dilim dondurma...
az once de biraz kiraz... simdide turk kahveli sutlu kahve... birazdan sizar uyuruz kizlar...

waw canim dun sahurda pideyi cok kacirdim yoksa pek farkli bisey degildi kahvaltilikti yine...
Maşallah canım yaa menün çok güzellllll
pide cıcc bende minicik yani parmak kadar o kenar kısmından alıyorum tamam diyorum kepekli 1 dilim ekmek beni daha çok tok tutar çünkü :)

ewett millett ben geldimmmmmmm....akşam iftar iyi gittii..eşimle başbaşaydık bu akşam...

2 biber dolması küçükdü...

4 kaşık yeşil fasulye...

salata..
cacık...

acık üzümm...

heee yarımda haşlanmış mısırr....

sonra teravihe gittik süper geldi spor gibi efor sarfettik :) bide eşimi razı edebilsem yürüyerek gidip gelsek iyi olur ama bakalım inş..

gelince hemen su ve karpuza dayandıkk...şimdide tost istedi acık tost yaptım eşime..2 lokmada ben alırımm...bu akşam böle geçti işteee....

:maşallah seninde süper menünnn olsun haşlanmış mısır kilo yapar mı azcık yaa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Ya bu gece ancak gelebildim :KK1:
İftarda şükür yine fazla kaçırmadım ve düne nazaran şu an kendimi daha rahat hissediyorum :KK34:
Eşim sağ olsun bugünde iftarı ben hazırlayacağım diye tutturdu :KK1:
Adamcağız oruç tutamıyor diye bana hizmet ederek sevap kazanma niyetinde herhalde :KK60: ne dediysem yok sen uzan ben hallederim dedi :KK1:

Yemekten sonra tutturdu bir posta daha çamaşır at makineye bende ütüleri yapayım diye :KK53::KK53::KK53: anam kulaklarıma inanamadım eşim ve ütü :KK60: Ben ne kadar nefret ediyorsam oda aslında okadar nefret eder ( bir kere ben hamileyken sabah gömlek ütülemek zorunda kalmıştı da bin tane laf söylemişti neden ütülenmemiş o gömleği diye :KK1: )
Yorulunca sen devralırsın dedi ama sağ olsun yarısından çoğunu yaptı ve daha yeni pes edip bıraktı :KK1:
Bende o arada gündüz halsizlikten yapamadığım tüm işleri hallettim :KK34: Aslında biraz daha işim var ama az sizlere bakayım dedim nasılsa aralarda laf yetiştirirken kalanlarıda yaparım :KK34:
Yatarken birde tembihliyor bak canın istemiyorsa bırak yarın bitiririz kalanını diye :KK1: Valla içine Ramazan kaçmış kocayı ben pek bir sevdim :KK60: keşke hep Ramazan olsa ben oruç tutsamda herifim ev işlerine ortak olsa :KK60: :KK60: :KK60:
cecomm canım maşallahı var eşininn hehe :KK9: darısı benimkinin başına ben zorla cırlamasam adamın bardağını makineye koyası yok yawww arada bakıyor beğenmezse ütüyü gösterim sana der :KK1: o ara kaçar arazi olurum hehe :KK1: öğrenmek istemiyorum bu kadar yapabiliyorum ne yapayım yaw beğenmezse kendi yapsın hıh :KK70: :KK9:

kizlarrr gunaydinnn.. ben dukkandayim orgu oruyom hehe:KK6:

bence ikinizde gayet guzel yemissiniz iftarda... ibsaallah hep boyle gider de zayiflariz. zayiflayamasakta kilo almayalim onada raziyiz... ben sahurda ekmegi cok yiyom yaaa;(( yoksa kalani sadece kahvaltilik...... bakalim bugunde esim iste aksama. bugun yemek istemedi... kiyamam ben askimaaa... bende belki annemlere giderim belki evde belkide komsularda yerim:KK37:

kızlarrr eşim diyete başlamıştı ya 1 ay geçti 5 hafta felan olacakk...10 kg yi verdi bile :) :) 97 le başladı...87 olmuşş :) bana hep diyordu sen bi ver ben 3 aya veririm diye şaka maka verdide...ama acayip tutuyor kendini 3 gün yesem 5kiloyu geri alırım diyorr..garibimm..:KK1::KK1:

anamm adam oruçlu ama hiçç banamısın demedi adama..bide son 1 aydır diyette hiçbişi yemediği için vücut alıştı..geliyorr akşamm cin gibi..benim eşimin bi huyu vardır anlatmıştım daha öncede...benim banyoda bi toz bezim vardır mermerin üstünde muhakkak..o hiç kurumazz:) eşim gelir duşunu alır o bezide ıslatır hemen camların önünü silmeye başlarr...özellikle karşılıklı açık olan camlarıı..camların altını yerlerii...ben sabahtan silmiş olurum ama o yinede siler...bana yasak ya cama çıkmak..benim ev tam kösede mahalle tarafının perdeleri hiç açılmaz zaten...ama boş tarafı acarım oturma odamda orası zaten...

neyse camlar biter..banyonun yerini bi alır...küvetaltını acar siler 2 haftada bir :) oturur duramaz mutfaga geçer..hiç bişi bulamasa buz dolabındakileri sağa sola çeker :KK9::KK9:

ayy ilk evlendiğimde çıldırıyordumm ulen ben yapıyorum temiz yeri ne siliyorsun diyeeeeee...kendimi kötü hissediyordumm...sonra dedi ben kendimi iyi hissediyorum bırak dyee..bende alıştım artıkk...ramazanda hali olmaz dedim ama aynııı...

Maşallahh seninki de çalışkan yaw bu eşlerin metebolizmaları bizden hızlı canım kilo verme hızları daha çok o yüzdenn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamam :KK1: fazlada yemedim ama yinede mayıştım :KK1:
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama

film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi :KK1:
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedi :KK1: günün acısını çıkardı herhalde :KK1:

Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmiş :KK14: ayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmiş :KK14::KK14::KK14: off o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa :KK43:

Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz :KK34:

canım inşalah hayırlısı ile güzel haber gelirr çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnn :KK43:

Hayırlı Cumalar arkadaşlar bugün Mübarek Ramazan ayının ilk Cuması yalnız Kilo bildirimini unutuyordum az daha :KK1:
az daha unutuyordum .
sabah tartıldım 96 ne bu yaaa neden takıldım ben böyleee :KK43:
hafta sonu 97 görüyorum haftaiçi 96 Cumaya düşüyor bazen 100 gr 200 gr artış düşüşş
sanırım böyle olmayacak yemekten kısmak çözüm değil ya sporda olmuyorr
sıcak diye klimasız da durulmuyor :KK43:
hadi hayırlısı...

ben geldim nihayet eve yerleştik taşındık dün internet bağlandı bugün de ikinci orucum

dün rahat geçti çok şükür bugün de ra hat geçer inşallah

bu arada herkese hayırlı cumalar

ben sabah tartıldım 79 .5 geldim kilo da pek bir değişiklik yok gibi

sahurda :7 hurma 1 şeftali 1 kayısı yedim

inşallah kilo vererek ramazanı çıkartırız :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Selam kızlar ne var ne yok?

Ben gene regli olamıyorum, kırıcam kafayı yaa :KK5: O kadar da dedim iki tedavi çakışır mı diye, yok dediler hep :KK47:

Selamün Aleyküm Canlarrrrr :KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK54:

Ay uyandığımdan beri ancak fırsat bulup gelebildim :KK34:
Biraz evi toparladım sonrada tam oturayım derken bir baktım zil :KK1: meğer eşimin buralarda işi varmış hem cumaya gitmeden biraz uğrayayım demiş :KK34:
Bende birazdan hazırlanıp eşimin Amcasının evine gidiceğim gündüz kadınlar toplanıp her gün kuran okuyorlarmış :KK34: yengeside davet etmişti hem akşamada iftara kalırsınız diyordu :KK1: bugün iftar derdide yok :KK1:

Kızkardeşimle iftarda yaptıklarımızı konuştukta kız sen hiç birşey yapmıyorsun ki demezmi :KK1: tabi hatun böreğinden tut pilavına kadar resmen kral sofrası kuruyormuş :KK1: neyse haftaya cumartesi onlara iftara gideceğiz o zaman kral sofrasını görürüm dedim :KK1:

Gece artık ancak geç saatte gelebilirim diye düşünüyorum :KK34: Sonuçta iftardan sonra çay faslı falan derken ancak gelebiliriz :KK34:
Eşim yarın için oruç tutmayı denemek istiyor :KK53: böbreğindeki taş yüzünden tutmuyordu malum :KK53: birde tutturmuş Eminönüne gezmeye gidelim diye ama adam oruç tutarsa nasıl olucak o iş bilmiyorum :26: neyse bakalım bir yarın olsunda :KK1:

canımmm iftarda sen bizim sofraya geleydinn bak nasıl yerdinn...ben bugün sofrayı mutfaga masaya kurmadımoturma odama yere kurdumm bağdaş kurup oturdum..eşim son dk da pide çekince kv oğluna kıyamayıp son dk da pide getirdi sıcacıkk..uyuzeşim yemedi ben ımmmmmm ımmmmmm diye diye yedim...şarkuteri türevi çççeşitler getirmişti hepcini yedimm çaylaa..bideproftroll :KK43: :KK43: bu akşam adama ne olduysaa..ohh ye aşkımm..ye bişi olmaz aşkımm diye diye yedirdi bana yawww...ama inanın dün yemek ve salatayla azdı ama çok rahatsız olmuştum kahvaltı hiç rahatsız etmedi yaww..

inan aynı sofrada olaydıkk sende bana uyardınn..sen yanlızmı yiyorsunn??? ondanmı çekmiyor acaba canın...kız acayiplik bendemi benhiç susamıyorum da :) :) bir yudum su içip oruç açıyorum sonra yiyorum :)

:KK1: bilmem belkide tek oruçlu olan benim diye pek canım istemiyor :KK34: Zaten eşimde oruç tutmuş olsa emin ol ay canım şunu istedi ay bunu istedi diye bir sürü şey yaptırırdı :KK1: hatta oda bana şaşırıyor nasıl oluyorda senin canın birşey çekmiyor diye :KK1: İnan bana öyle şeyler teklif ediyor ki normalde kimse hayır demez ama benim canım istemiyor :KK1:

Suyu bence ilk oruç açtığımda bol bol içiyorum belkide o yüzden tıkanıyor olabilirim bilmiyorum :KK34:
Bİr tek yeşil çay içemiyorum iki gündür ama şişeme su doldurup hep yanımda tutuyorum ki aklıma geldikce içeyim yoksa onuda canım istemiyor :KK1:

cecomm canım maşallahı var eşininn hehe :KK9: darısı benimkinin başına ben zorla cırlamasam adamın bardağını makineye koyası yok yawww arada bakıyor beğenmezse ütüyü gösterim sana der :KK1: o ara kaçar arazi olurum hehe :KK1: öğrenmek istemiyorum bu kadar yapabiliyorum ne yapayım yaw beğenmezse kendi yapsın hıh :KK70: :KK9:

Aminn canım darısı tüm kocaların başına :KK1:
Benimkide hayatı boyunca ütü yapmamıştır doğru dürüst ( hamileliğimde bir gömlek hariç :KK1: )
ama şimdi oruçlu olduğumdan kıyamıyor :KK1: Valla bende nefret ediyorum ütüden ama işte kaçış yok ancak Ramazan münasebetiyle kaçmasamda yedek kulübesinde oturabiliyorum :KK1:

Hayırlı Cumalar arkadaşlar bugün Mübarek Ramazan ayının ilk Cuması yalnız Kilo bildirimini unutuyordum az daha :KK1:
az daha unutuyordum .
hafta sonu 97 görüyorum haftaiçi 96 Cumaya düşüyor bazen 100 gr 200 gr artış düşüşş
hadi hayırlısı...

Canım umutsuzluğa kapılma sonuçta bünye belli bir kilodan sonra duraklama dönemi yaşıyor :KK34: benim gelende 10 kiloda bir öyle bir durum oluyor :KK34: Ben bir kaç ay veremediğimide biliyorum yani :KK34:
Pes etme emin ol en geç Bayramdan sonra o kilolar yine patır patır gitmeye başlayacak :KK34:

ben geldim nihayet eve yerleştik taşındık dün internet bağlandı bugün de ikinci orucum

Yeni evinizde ağız tadıyla oturun inşallah...aminnnnnnnnn
Rabbim oruçlarımızıda dualarımızıda kabul eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

az daha unutuyordum .
hadi hayırlısı...

anammmmmm kızzzz benn unuttumm yaaa...diyorum bişi vardı bişi vardııı....şimdi aklıma geldii...ama gecen kızlarla konuştuk ama sen yokdunn iftardan önce tartılalım dedikk daha az olur sankiii...şimdi ben hemen listeyi hazırlamaya koyulayımm..kilo bildirenleri ekliyim..imkanın olursa akşamda bi tartılll eminim daha azçıkarsınnn...

hadi bakalımm yeni evin hayırlı ugurlu olsunn...günlerin hep güzel olsun inşallah...evinde bebek sesleri cınlasınnn...aminn...

kilonu alıyorumm ama istersen bide tamiftardan önce tartıll ozaman baya eksik çıkıyor eklersen bakarım eklemezsen bunu alırım...

kızz sahurda hiçbişi yememişsin nerdeyseeeee......

Selam kızlar ne var ne yok?

Ben gene regli olamıyorum, kırıcam kafayı yaa :KK5: O kadar da dedim iki tedavi çakışır mı diye, yok dediler hep :KK47:

alla allaaa...neden öyle oldukiii??söktürücü verdilermi?? bildiğim kadarıyla sen glukofende içmiyorsunn..içtiğin ilaçlar ne?? bide şuan gördüğün tedaviler ne??

kizlar hayirli cumalar...
ben aksama annemlere gidicem kilo bildirimimi nasil yapicam iftardan once tartilmiycazmi. sabah tartildigimiz elbetteki cok cikicaktir cunku tok pluyoz bide ben yine sahurda iyi yedim ha... iftarda pek bisi canim istemiyor ama sahurda hupletiyom. iftarda manti vardi komsumda yedim azcik dahi ekmek yemedim zaten. sonrada komsumun kiziyla 1saat kadar yuruyse ciktik ohhhhhh iyi geldi... sonrada b bizim baljonda ben esim ve komsunun kizi sahura kadar okey oynadik:KK37: komsu ablayla obur komsu teyze de geldiler heveslenip minicik balkona tikisip biz ucumuz okey attik ve hep beraber cay icip muhabbet ettik baya keyifliydi ha:KK52:

sahurdada hicccc ekmek yemedim ama 4-5dilim patatesli borek yedim:KK37:

anamm ben güya bu sabah erken kalktımmm :) 9 daa...sonra eşimi gönderdim..pc açtım size yazacaktımkii uyuya kalmışım...oturma odamda..başucumdada çam açıktıı dışardan gelen araba sesleri felan uyuduğum vakit boyunca seslerle birleşik acayip rüyalar gördümmmm...

sahur iyi geçti diyeyim..2 dilim kadar ekmek yedim...2 kaşık bamya...2 kaşık yeşil fasulyee... 2 kayısı..2 çatalda helva aldımm...bolca su :)

iftarda değişik bi tavuk tarifi aldım onu denicem...göğüs etini kıyma yapıp içi kaşarlı köfte yapıcammm bakalım nasıl olecekkk :) ilk denicemmm...değişik yemek tarifleri buldum hep nettenn :) :) ben severim güzel sofralar kurmayı...şimdi misafirlerimde olacak bi menü ayarlamam lazım..denemelere başlıyorumm :)

waw cim ben eve gidince bi tartiliyim baride bahtima ne cikarsa artik:KK37: sonra annemlere gecerim...

Eki Görüntüle 753759 Eki Görüntüle 753760

şölee bişiiiii..bakıyım deniyimm nasıll bişii olecekkkk....yanınada patatess yapımm diyorumm...güsel olursa misafirede yapabilirim mm..

Aboooowwwwww bu ne güzel manzara :KK1: tamamdır cumartesi akşamı iftar menüm hazır :KK1: çok azda papates püresi yaparım yanına :KK34: yanına bol salata :KK34:

Eminim çok çok güzel olur :KK34: benim eşim bir keresinde BİMden aldığı hazır köftelerden yapmıştı :KK34: hepsini tekrar yoğurup ( kıyma yaptı ) az daha baharat ve yağ ekleyi kocaman açıp ortasına kaşar rendesi koyup kapattı ( baya büyük olmuştu köfteler )
Pişirdi ve kişi başına 3 köfte düştü :KK1: avuç içi kadardı köfteler :KK1: ama inanılmaz lezzetli ve doyurucu oldu :KK34: onuda bir ara dene istersen :KK34:
Ben cumartesi yukardaki resimdekinin aynısını yapacağım kesin :KK1:

Neyse ben kaçtım geç kalacağım yoksa :KK1:

Aboooowwwwww bu ne güzel manzara :KK1: tamamdır cumartesi akşamı iftar menüm hazır :KK1: çok azda papates püresi yaparım yanına :KK34: yanına bol salata :KK34:

Eminim çok çok güzel olur :KK34: benim eşim bir keresinde BİMden aldığı hazır köftelerden yapmıştı :KK34: hepsini tekrar yoğurup ( kıyma yaptı ) az daha baharat ve yağ ekleyi kocaman açıp ortasına kaşar rendesi koyup kapattı ( baya büyük olmuştu köfteler )
Pişirdi ve kişi başına 3 köfte düştü :KK1: avuç içi kadardı köfteler :KK1: ama inanılmaz lezzetli ve doyurucu oldu :KK34: onuda bir ara dene istersen :KK34:
Ben cumartesi yukardaki resimdekinin aynısını yapacağım kesin :KK1:

Neyse ben kaçtım geç kalacağım yoksa :KK1:

cecooooo gelince bidaha verr tarifii anlamadımm bişiiii...bende şimdi tavuk pişiricektimde gögüs etini robota çekip köfte yapım deniyim dedim tadı güsel olursa haber veririm tarifide eklerimm...bende kvler yani eşim tarafı yemeğe çağırınca..napam diye düşünüyorum güsel şeyler buldumda gecen senede döktürmüştümm..eşimdedi sen hepsinin ufagısın çok uğraşma bitavuk bi pilav yeter dedi ama ben yine yaparımbişilerr....bak sanada atımm fikir olurrr...

çorba salata felan filan harici ana yemek tabagına bulgur pilavı hafif olsun diye yaşlılarda var..tavuk patates...yanınada şöle köfteden yapımdiyorum tek şiş 5 dene kişi başı...ana yemek tabagında olsun bölee...

$yufkali-kofte-fotografi-3-500x333.jpg

kizlar hayirli cumalar...
ben aksama annemlere gidicem kilo bildirimimi nasil yapicam iftardan once tartilmiycazmi. sabah tartildigimiz elbetteki cok cikicaktir cunku tok pluyoz bide ben yine sahurda iyi yedim ha... iftarda pek bisi canim istemiyor ama sahurda hupletiyom. iftarda manti vardi komsumda yedim azcik dahi ekmek yemedim zaten. sonrada komsumun kiziyla 1saat kadar yuruyse ciktik ohhhhhh iyi geldi... sonrada b bizim baljonda ben esim ve komsunun kizi sahura kadar okey oynadik:KK37: komsu ablayla obur komsu teyze de geldiler heveslenip minicik balkona tikisip biz ucumuz okey attik ve hep beraber cay icip muhabbet ettik baya keyifliydi ha:KK52:

sahurdada hicccc ekmek yemedim ama 4-5dilim patatesli borek yedim:KK37:
aykurtttttt nerelerdesinn kuzumm...oo böreklerdennn eser kalmamıştırr kuzummmmmm....akşam vurmuşsunuz okeyinn gözünee :) :) kızz yazımı okursan anneye gitmeden tartılll akşamm su içtikten sonra çok fazla çıkıyorr kuzuuuu benden sülemesiiiiiii.....

Kızlarr nasılsınız bayadır giremiyorum nete. Eşim 5 gunlugune konyaya goreve gıttı bende annemde kaldım yenı geldıme vıme cok sukur.
Pazartesı annem ıcın dra gıdıcez umarım hersey ıyı olur. Sızler nasılsınız kızlar nasıl gıdıyor Ramazan sıcaklar ve su ıstegı:KK43:
ben fazla acıkmıyorum ama cok susuyorum rabbim versin sabrını inşallah.

selam kızlar Ramazan güzel geçiyor değil mi??
ben bu sabah regl oldum..tam gününde oldum..sahurda eşim hazırladı sofrayı..çok yemiştim..sabah regl olsamda ikindiye kadar birşey yiyemedim su içtim sadece..sabah tok olsamda ve regl olsamda tartıldım;
77.8 kg
iftarda yiyemiyorum ama sahurda acıkıyorum
waw cım senin maşallah iştah yerinde ama dikkat et derim..
teravihden geldikten sonra yemiyorum ben..iftarda hiiç ekmek yemiyorum..ben regl olduğum için sabah tartılayım dedim ama dün iftardan önce tartıldığımda 76.8 idim
:KK52:
asıl sonucu regl sonrası göreceğiz..
bu arada bende evi temizleyip misafir alacağım..menü belirlemeye çalışıyorum..eşimin sülalesi farklı şeylere pek açık değil..çorba ve etli sulu yemek mutlaka olur..menümü belirleyince yazarım

wawciim 2saat kadar once tartildim ama lavaboya falan girmeden... 97,6cikti tatlim...

Kızlarr nasılsınız bayadır giremiyorum nete. Eşim 5 gunlugune konyaya goreve gıttı bende annemde kaldım yenı geldıme vıme cok sukur.
Pazartesı annem ıcın dra gıdıcez umarım hersey ıyı olur. Sızler nasılsınız kızlar nasıl gıdıyor Ramazan sıcaklar ve su ıstegı:KK43:
canımm bizler iyiyizz sen nasılsın...sanada hayırlı ramazanlar..hayırlı cumalarr...rabbim annenede şifasını versin iyi geçer inşallahh..bizim oruçlar iyi kilo almamaya çalışıyoruz cabalıyoruzzz....

selam kızlar Ramazan güzel geçiyor değil mi??
ben bu sabah regl oldum..tam gününde oldum..sahurda eşim hazırladı sofrayı..çok yemiştim..sabah regl olsamda ikindiye kadar birşey yiyemedim su içtim sadece..sabah tok olsamda ve regl olsamda tartıldım;
77.8 kg
iftarda yiyemiyorum ama sahurda acıkıyorum
waw cım senin maşallah iştah yerinde ama dikkat et derim..
teravihden geldikten sonra yemiyorum ben..iftarda hiiç ekmek yemiyorum..ben regl olduğum için sabah tartılayım dedim ama dün iftardan önce tartıldığımda 76.8 idim
:KK52:
asıl sonucu regl sonrası göreceğiz..
bu arada bende evi temizleyip misafir alacağım..menü belirlemeye çalışıyorum..eşimin sülalesi farklı şeylere pek açık değil..çorba ve etli sulu yemek mutlaka olur..menümü belirleyince yazarım

canım hangisini yazayım listeyeee...?? valla ekle menülerinii ben severim yeni fikirleri...bide sen bi tatlı ekleyecektin bize değişikk...ablanlara gittiğinde mi yemiştin nee... :) onu bekliyorum bennn....

anammmm yemek konusunuda hiç sormaa bende iştahhh süperr süperr....kocişde donatıyorr..yee kuzumm yee balımm dedikcee bende yiyorumm...teravihden sonra bende bişi yemiyorummm iyi oluyor teravih rahatlatıyorr..:KK76::KK76::KK76:

benimkilerde öyle değişik şey sevmezlerr ama ben seviyorumm...misafirlerimi alayım resimleri eklerimm...sende eklee bekliyorumm :)

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa77,677,8
83.3kgwaw7979
80kgzambak0680,479,5
87kgsedacan81,2
96kgegedeniz92
100kgşipşirine9696
97,5kgceco3497
99kgaykurt97,997,6

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Öğlende bir attım kendimi dışarı daha yeni geldik :KK1:
Gündüz eşimin amcasının evinde kuran dinledim sonrada yengesiyle birlikte mutfağa girip olan yemeklere az ilave yaptık ( yabancı yoktu nasılsa :KK34: )
Yengesi ay daha ne yapsak dedikce yeter yengeciğim Rabbim bekeretini verir dedim ve kadıncağızı frenledim :KK1:
Gerçektende yemekler yettide artı bile :KK34: artık yarın yemek derdi yok hatunun :KK1:

Gelini 7 aylık hamile :KK16: maşallah fazlada kilo almamış son görüştüğümüzden beri :KK34: henüz sadece 2 kilo almış :KK1: ama göbişi çıkmaya başlamış tabiki :KK1: Ona almanyadan bir iki bebiş kıyafeti almıştım ama sadece 3 tanesini götürdüm bugün :KK1: sonuçta doğumda diğerlerini götürürüm :KK1: o yüzden onlardan söz etmedim bile :KK1: çok sevindi meğer daha bir iğne bile almamışlar :KK34:

Yemekte fazla kaçırmadım şükür sonrada zaten çay faslı falan derken ancak gelebildim :KK34:
Yarında eşimle Eminönüne ineceğiz biraz gezinmek için :KK34: gitmişkende gümrük malların ucuza satılan bir yer var oraya bakacağız :KK34: en son eşim 100 liralık bir ayakkabıyı oradan 20 liraya almıştı birde kızın araç koltuğunu 50 liraya almıştık ( mağazalarda 250 liraymış :KK1: ) Her türlü şey satıyorlar giyimden tutun elektronik eşya kadar :KK34:

cecooooo gelince bidaha verr tarifii anlamadımm bişiiii...bende şimdi tavuk pişiricektimde gögüs etini robota çekip köfte yapım deniyim dedim tadı güsel olursa haber veririm tarifide eklerimm...bende kvler yani eşim tarafı yemeğe çağırınca..napam diye düşünüyorum güsel şeyler buldumda gecen senede döktürmüştümm..eşimdedi sen hepsinin ufagısın çok uğraşma bitavuk bi pilav yeter dedi ama ben yine yaparımbişilerr....bak sanada atımm fikir olurrr...

çorba salata felan filan harici ana yemek tabagına bulgur pilavı hafif olsun diye yaşlılarda var..tavuk patates...yanınada şöle köfteden yapımdiyorum tek şiş 5 dene kişi başı...ana yemek tabagında olsun bölee...

Eki Görüntüle 753852

Canım görüntü süper bence buda görüntü olarakda iftara çok uygun :KK34:
Eşimin amcasının ailesini bende bir akşam iftara alacağım inşallah :KK34: regl olmayı bekliyorum :KK1: o zaman bari oruçlu olmadığımdan çok daha rahat yemeklere yoğunlaşırım :KK1: tadı tuzu yerinde olsun :KK1:

Eşimin yaptığı BİMde satılan hazır normal kasap köftelerinden di. İki paket almıştı ve bir kaba boşaltıp tekrar yoğurdu :KK34: içine az birşey daha baharat ekledi kafasına göre ( karabiber, kırmızı biberi, az sarımsak rendesi, çok az sıvı yağ )
Yoğurduktan sonra biraz bekletti buzdolabında sonrada büyük toplar haline getirip eliyle düzledi hamburger köftesi gibi :KK34: ortasında kaşar rendesi koyup poğça gibi kapatıp sonra yassı haline getirdi (görüntü bildiğin kalın hamburger köftesi gibiydi )
Ağır ateşte onları çok az yağda kızarttı ve o sıcakla içindeki kaşar iyice eridi :KK34:
Kişi başına 3 köfte gerçekten çok doyurdu hatta ben iki tane yemiştim o zaman :KK34: bıçağı vurduğun an içindeki kaşar akmaya başladı :KK56: görüntüde lezzetide müthişti :KK34:
Yanında bulgur pilavi ve az patates püresi de yapabilirsin :KK34:

SEnin tariflerinde tavsiyelerini beklerim :KK1: İftara misafir alınca değişik birşeyler olsun istiyorum :KK34:

Allah kavuştursun canım :KK34: inşallah eşin bir an önce evine döner :KK34:
Annenede geçmiş olsun :KK34: Umarım sonuçları temiz çıkarda bizede güzel haberi verirsin pazartesi :KK34:

Şükür oruç bu sene sıcaklara rağmen geçen seneden çok daha rahat geçiyor :KK34:
İnan her sahurda Rabbime dua ediyorum sen kolaylıkla tutmayı nasip et diye ve hiç açlık ve sususluk hissetmiyorum bütün gün :KK34:
Umarım Ramazan sonuna kadar böyle devam eder ...aminnnnnnnn
Allah hepimizin yardımcısı olsun ...Aminnnnnnnn

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa77,677,8
83.3kgwaw7979
80kgzambak0680,479,5
87kgsedacan81,2
96kgegedeniz92
100kgşipşirine9696
97,5kgceco3497
99kgaykurt97,997,6

Canımmmmm ellerine ve emeğine sağlık :KK71:
Ben hesapta gitmeden tartılacaktım aklımdayken çıktı gitti :KK1: kusura bakmayın ne olur :KK34:
Zaten değişiklikte yok ama neyse ben yarın tartılır yazarım yine bir sonraki haftayla aradaki farkı da görebileyim :KK34:

Kızlar bu arada harikasınız :KK9: Hepiniz çok çok güzel gidiyorsunuz :KK34:

cecoommmm güzel geçmiş akşamın sevindimm.....

ben tavukk köftesinii yaptımmm vee tek kelimeyle harikaydıııııı...ben böle begeneceğimi sanmıyordum yaa bayıldımm...bayıldım derken ben nagıtları severimmm...dışarıdaki nagıt neyse aynen o olduuu...ben aynen çogunu kaşarlı yaptım ama bi kısmını parmak parmak kesdim hazır satılanlar gibii harika oldularr...bi kaç püs noktası varr onları sölerimm..ama bundan sonra asla nagıt yemem dışarda okadar bayıldım yanii...hiç tavuk kıyması denememiştim güzel olduu..onuda eşim göğüs eti almıştıı..onu robota attmm..oldu kıymaa..keşke bi parca verebilseydimde tattırsaydım sizlerede..aşagıya gönderdimm bide kestiğim için tam muntazamdı hepsi hazır sanmış :)

valla bende hep bakınıyorumm netten sofralara ve menülere...ilk misafirimi perşembe günü alıyorum allahtan bi zeval gelmezse o arada gecerim resimleri :KK1::KK1: eklerim buraya :)

X