- 20 Aralık 2012
- 259
- 0
iyi akşamlarr canımmm nasılsınnn?? nasıl oldunn..lekelenmeler var diyordun en sonnn..iyisindir inşallahhhh
bir kez tek gördüm canım bugünde regl günüm olmadım yarın kan testi yapcam bakalım ne olcak sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlarr canımmm nasılsınnn?? nasıl oldunn..lekelenmeler var diyordun en sonnn..iyisindir inşallahhhh
bir kez tek gördüm canım bugünde regl günüm olmadım yarın kan testi yapcam bakalım ne olcak sen nasılsın
çok şükür allahaaa..ben ilacımı içtim adetimi oldumm şükür bitti gibi yarın oruca kalkabilicem inşallahh...sevindim senin adınaa..inşallahh adet olmazsın ben çok ümitliyim senin adına inşallah o lekelenmedeee yerleşme kanamasıdır...
ayy çok sağol canım inşallah vardır seni biraz tanıyabilirmiyim çocuğun varmı kaç yıllık evlisin yaşın kaç yani tanışmak isterim
maşallah yoğunluğun hiiç azalmıyor..yazmaya üşenmemişsin..bende de çok haber var valla yorgunluktan yazasım yok..tatil dönüşü arabayı hep ben kullandım yol yorgunluğu azmış gibi eve gel iş yap..otel ne rahattı ya
kızın için geçmiş olsun da ben hiç dayanamam valla..küçükler yetiyorda artıyor bile değil mi??çok şükür benim küçük cadım da tuvaleti öğrendi..çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık kimse yapmıcak altındaki beze..diye diye
waw kullanicisindan alinti
canim 9gundur annemlere gidip geliyom hicbisey anlamaz oldum yiyip ictigimden. dun aksam halifleskleri yapistirip 9u geciyordu ben gidiyprum artik gelmem dedim. anama kalsa daha c.teside gel pazar da damatla gelin kapi pencere boyayin diyordu... anne yeter artik okadarda abartma benim evi pislik goturuyo esimde cok yoruluyobi bu hafta pazar izinli birakta yatsin dedim. arkadas annem diye kiyamiyirum oda iyice damarima basiyo... neyse... esim sagolsun bisey demez hatta boyanin cogunu onunla yaptik. bazen sabah ise gitmeden bazen aksam isten cikinca bazende gece isten cikinca... evde bulasik camasir dag gibiydi. inan camasirlari yikayip asiyordum giderken gelincede sadece toplayip koltuga atiyordum. katlayamiyordum bile. dun gece gelince katladim hepsini. inan mutfaga bi girdim bulasiklari yikadim baktim tabak kasik az. bi baktim makinadalar yikanmis bi sekildeler. nezaman yikamisim... hah bugunde makinede camasirlari unuttum yeni geldi aklima... offfff... ben bu hafta adetin 3.gunu gidecektim doktora demi nerdeeeee... simdi dukkandayim. ogleyin geldim bizimkiler koye gittiler. babam ne dese begenirsin. pazartesi ben dukkana hic gelmeyimde annene yardim edeyim diyor... eee ramazan geldi benim evi b.. goturuyo nasil temizliycem dedim aman ramazanda temizle dedi... yav arkadas kirmak istemiyom annem seker hastasi babamda kalp ve seker var ama benimde psikolojim bozuluyor yaa... anneme dedim gecen gun ben kendi eviminasil temizluiycem diye aman ben yardim ederim diyorduuuuu... ben senden yardim istemiyom dedim... amannnnn... bunaldim ha... babam dediki ramazanda nasil yapalim sen sabah ac ben oglen gelir aksama kadar dururum sende evinde yemegini yaparsin diyor. ALLAH razi olsun yine dusunmesi yeter ama zaten biz sabah 5-6ya kadar uyumayiz buyuk ihtimal bu cocuk uykusuz hergun nasil gelecek dukkana demiyor... amannnbende eve gidince yatar uykumu alirim sonrada yemegimi yaparim... artik herseyin iyi tarafini dusunmeye calisiyorum yapacak biseyim kalmadi... bu arada anlattim bunuda sizinle paylasayim... gecen bi akrabamizdan is teklifi gelmis bana. babama demis bizimle calissin aykurt diye... babamin klasikcevabi... simdi olmaz ben koye giderim. sezonda hic olmaz dukkanda duracak sezon bitince brlki... kirtasiye vary a benimuzerime okullar scilinca azcik yogun olur ondan bahsediyo... neye sinirleniyorum biliyomusunuz kizlar babam akrabalara hep sunu diyormus aykurt is bulsada gitse bu dukkan bizi gecinfirmiyo diye... arkadas ben is basvurusu yapacam izin vermiyo simdi onun sirasimi diye.is teifi geliyo benden oncd o reddediyo... eee sonra yine aykurt is bul... nerden bulacak.... sinirlerim altust oldu inanin... bi is gorusmem oldu bikac ay once. herkese dedim babama demedim sinirden. suan adanlar fabrika aciyor acilinca benide calistiracaklardi hemde iyi bi pozisyonda ama suan beklemedeyim... o is biolsa hayirlisiyla hayirlisiysa... ozaman ise girip dukkani kapatacam... al sana aykurt is buldu kurtuldun baba diycem... cok yoruldum. pko da acayip yoruyo. kilo bi aliyombiveriyom. waw cim doktora kesin diycen glukofeni bakalim vericekmi... hayirlisi... kaynana tutturuyo bebek de bebek. ne yiyonuz demiyo niye bebek yok diyo... ALLAH tan baska kimse bilmez zamanini diyorum artik... ozaman biraz susuyo... ayyy ayyy bunaldim... pazartesi son sanzim doktora burda bi hastaneye gidip tahlil yaptirsam cok guzel olacak ya hayirlisi... esimle bile ilgilenemiyom ya... hastalanmadan once bi iliski denedik kasildim kaldim vajinismus tekrarlar diyede cok korkuyorum amabiliyorumki tamamen psikolojik... ALLAH im hakkimizda ne hayirliysa onu eyle... aminnn...
Allah razı olsunn inşallah seninde bütün sıkıntıların gitsinn Rabbim sağlıklı ferah mutlu güzel günlere kavuştursun aminnnnnn
vaji dönmesinn düşünmee aman canım benim düşünme bilee öyle dönmezz inşallah
sadece sıkıldın ya aslında vaktin varsa bir yürüyüş eşinle şöyle güzel bir muhabbetli bir yerde çay iç
yani kendinize zaman ayırmak iyi oluyor nacizane ben çok bunalınca deniz kenarına kaçıyoruz akşam geri geliyoruz sahilde yürüyüş iki laklak çekirdek çıtlat gel
biraz iyi geliyor
canım vara öyle bir şey yapın inşallah kendinize zaman ayırmanız gereklii
bunaltma kendinii lütfenn
her şey güzel olacak inşallah ben senin durumunda da güzel değişiklikler olması için dua ediyorummm
Allah razı olsunn bu çok ümit verdi gerçektenn
Allah bağışlasınnnn oğlunuzuuu
aşılama da kolay mı oluyor mu gerçi yumurtanı izlediler değil mi ya maşallah
darısı başımıza bizlerinde tüm azaları tam olan hayırlı evlatları olur inşallahh
verirsin kilocuklarını şuan bebişin süt alıyor çok kısamazsın ama
karbonhidratı kısınca veriliyor
canımm zormuşş işinn yaaa...ama yine herşey sana düşüyorr..oturup güzelce düşünüp bi karar alman lazımm herşey sende bitiyorrr..ne güzel anenlere yardım etmişsinn rabbimde sana versin karşılığınıı...sen tek kız mısın??? sana yardım edecek kimse yokmu..kız kardeş yada gelin??
canım ihmal etmee kendinide evinideee...ipin ucu kaçarsa zor toplanıyorrr....
senin iş konusuda ayrı mevzuuu..onuda otur bigüzel konuş babanla benceee..size yararı yoksa ikinizibirden oraya bağlaması dahada zarar...bide bizim belki tedavimiz uzun sürebiliro zaman maddi yöndende zorlanabilirizzz onuda düşünmen lazım...herşey paraya bakıyorr
aminnn..bence sonuç süperr almanyaya gittinn geldinn ve hiç kiloo almadannn harika bişi buu..
senin kuzu rahatsızlanmışş..inşallah hiçbişicikk yokdurrrrr...onun yaşı daha çokküçük kırıkdan dolayıolduğunu sanmıyorum belki zorladıysa kendini ondandırr..üzme kendiniiii...
cecomm yaaaa...müsait olduğunda bigelde şu ramazanda netcezz onu konuşakkk...son planların neee..yaww kara kara düşünüyorum kilo almadan atlatmalıyım diyeeee...
offf yaaa. yazdim bussuru bisey ama silindi galiba gonderirken utanmasam agliycammm... sipsirine tatlim dun esimle birlikteydik gunboyu temizlik yaptik ama birlikte biseyler yapmak cok motive ediyo insani gercekten. sukur kasilmadim artik korkum gecti gibi...
wawcimmm canim tek kizim iki abim var biri evli 8yasinda huysuz bi yegenim var. yengem simdi ikinciye hamile. annem isler icin bi gun cagirdi kizim yemegi cayi hazirlasan yeter gibisinden. arkadasina gezmeye gidecekmis. ben kac gundur oradaydim hala ses cikmadi yengemden :)) hayatta bole olacan umursamiycam o zaman cok seviliyorsun. benim yaptigimida annem babam bilmezse ALLAH im bilsin ne diyim...
daha cok yazacaktim ama sinir oldum su nete yaaa... ALLAH im hepimizin yardimcisi olsun ne diyelim... ceco canim gecmis olsun insaallah kizinin biseyi yoktur...
waw cim canim ben buara giremedim pek hakkinizi helal edin. gercekten sahurluk neler yapsak diye bende dusunup duruyom... bizim ramazan buyuk ihtimal komsularimla ve annemlerle gecicek gibi bana... ayyy esim ramazanin ilk gunu sabahtan geceye kadar calisito kiyamam... ben yemek hazirlsar isitir gotururum. buyuk ihtimal annemlerle acarim ilk iftarimi... bu gece de galiba kahvaltilik yeriz canimmm
kizlar bir saatkadaronce bi musteri kadin geldi bizim koylu. senin daha cocugun yokmu dedi. bende gayet mulayimce yok teyze daha istemedik dedim. kadin bir cemkirdi ne zaman isteyecekseniz... olacagini biliyormusunuzda istemezseniz felan. teyze Rabbim nezaman verirse dedim. olacagini ne biliyosunuz gibisinden sayito kadin. teyze ALLAH tan baska kimse bilmez zamanini o nezaman isterse ozaman dedim ama kadinin benim soylediklerimi dinledigini bile sanmiyorum ... millete noluyosa. hemen bi kizma suclama moduna giriyorlar. olmuyo desen hemen acima moduna donecekler. ALLAH im sana siginiyoruz sen yardim et bize Yarabbim. eslerimizi omur boyu yanibasimizda saglikli eyle bize birbirimizden hayirli evlatlar nasip eyle Rabbim...
aminnnnnnn canım benimm aminn...valla anlamıyorlarkiii...bende hep istemiyoruz demiştim ama artık nasıl diceem bilmiyorum 4seneyi geçiyorrrnapalım hayırlısıı....hiç tınlamaa kimseyi boşverr..
cu ara buralarda olamıcam dmişsinn..gözünü sevem dikkat et yediklerinede valla kilonu önemi çokk bende senin gibiydim baştaa onadan bukadar çok düşüyorum üstüne aman kaçamak yapma aman boşa vakit geçirme diyeee...arada gel yinedee..
tünaydınn millettttttttttt..........sabah tartıldımm yine pazartesiye +800 grm la başladım :) :) 79.8 le :)
CECOMMMMM sanada günaydınn güzel bi gün seni bekliyormuşş takıl bakalım sonrasında açlıktan ve sususzluktan halimiz olmaz belkii...dün akşam yazım sana ama görmedin galibaa..şimdi netcezz bizz ne yicezz sahurdaa biplan proje yapaydıkk yaa :) :)
kizlar bir saatkadaronce bi musteri kadin geldi bizim koylu. senin daha cocugun yokmu dedi. bende gayet mulayimce yok teyze daha istemedik dedim. kadin bir cemkirdi ne zaman isteyecekseniz... olacagini biliyormusunuzda istemezseniz felan. teyze Rabbim nezaman verirse dedim. olacagini ne biliyosunuz gibisinden sayito kadin. teyze ALLAH tan baska kimse bilmez zamanini o nezaman isterse ozaman dedim ama kadinin benim soylediklerimi dinledigini bile sanmiyorum ... millete noluyosa. hemen bi kizma suclama moduna giriyorlar. olmuyo desen hemen acima moduna donecekler. ALLAH im sana siginiyoruz sen yardim et bize Yarabbim. eslerimizi omur boyu yanibasimizda saglikli eyle bize birbirimizden hayirli evlatlar nasip eyle Rabbim...
aminnnnnnn canım benimm aminn...valla anlamıyorlarkiii...bende hep istemiyoruz demiştim ama artık nasıl diceem bilmiyorum 4seneyi geçiyorrrnapalım hayırlısıı....hiç tınlamaa kimseyi boşverr..
cu ara buralarda olamıcam dmişsinn..gözünü sevem dikkat et yediklerinede valla kilonu önemi çokk bende senin gibiydim baştaa onadan bukadar çok düşüyorum üstüne aman kaçamak yapma aman boşa vakit geçirme diyeee...arada gel yinedee..
canim yanlis yazmis olabilirim. buralarda degildim kac zamandir demek istedim. kismetse artik hep buradayim. insaallah bebislerimizle ceco gibi buralarda oluruz... ama zayiflamak icin degil dostlugumuz icin canim...
bazen cok kiziyorum kadinlara neden karisiyorlar diye. habire tavsiyede bulunuyorlar... halbuki icimizde neler cektigimizi bilmiyorlarki... ALLAHim hepimizin yardimcisi olsun insaallah O ol deyince hicbirsey imkansiz degildir... ALLAH im bizede nasip edecektir insaallah tatli bebisler... insaallah sikintili gunlerimizde gececek... sevenlerimizle sevdiklerimizle huzurlu saglikli gunler gecirecegiz insaallah... anamiz babamiz esimiz basimizda sag salim dursunda huzurlu olalimda butun dertlerimiz gececek insaallah.....
canim bu aralar evet yediklerime hic dikkat edemedim ama devamli kosturmaca olunca cok yemezsem halsiz kalirim psikolojisi sarmisti beni... ve genelde ogunleri geciriyorduk kan sekerim acayip dusuyordu tatlim... gecen sene ramazanda cok rahattim hayatimda ilk defa ramazanda kendiligimden kilo bile vermistim... bu sene de tahminim hafif beslenirim... baya sicak olunca insan bi corbayla bile doyuyor...... esime sordum ise giderken sahurda ne yapalim diye kahvaltilik yeriz dedi... bu aksamada yemegim hazir sayilir bi pisecek...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildim ama hemen bir yandan yemek yapmaya girişeceğim sizlere bakarken nasılsa hazırlayıp fırına atacağım alt tarafı bir de kızımın yorganı kaldı yıkanacak onuda atarım makineyede bari eşim gelene kadar iki sohbet etme fırsatım olur
Heeee birde Ramazanda benim huyumdur hayatta uyumam sahura kadar inanılmaz zevk verir bana sahuru beklemek tabi birde uyku sersemi alarmı kapatıp yatma huyum yüzünden sahura uyanamıyorum diye de öyle yapıyorum kaç senedir
Hem o saatlerde sizlerle sohbet etme fırsatım olur ( tabi benim gibi sahuru bekleyenler varsa ) olmadı oturup hatimimi okurum hazır küçük cadıda uyurken yoksa gündüz hem oruçluyken zor olur hemde cadı rahat vermez
Sağ olsun eşim Ramazanda bana ilişmez bile sabaha kadarda pc başında otursam sorun yok nasılsa oruç için bekliyorum diye Umarım bir kaç kişi daha olurda hoş sohbet olur
Bu arada benim iş yarına kaldı Randevu almadan işlem yapmıyorlarmış ( ki gittiğimde bir Allahın kulu yoktu neyse önemli değil fazla uzun sürmüyormuş zaten işlem )
Kızımle kuzenleri terasta havuz keyfi yaptılar ve benim sarı papatya bir kaç gün arka arkaya havuza girse kesin kara böcük olucak hemen anında teni karardı ve bikinisinin izi çıktı kardeşim nasıl gülüyor anam totoşu bembeyaz kaldı bu resmen karardı diye tabi felaket yoruldu cadı ve gelir gelmez uykuya kaldı
Canım kusura bakma gözden kaçmış daha doğrusu okumuştumda alıntı yapmayı unutmuşum
Valla ben geçenlerde de dediğim gibi kahvaltı faslı yapmayı düşünüyorum sahurda
Şöyleki bu gece;
2 dilim tam tahıllı ekmek ( sonuçta 5 dilimde yesem yine acıkacağım bari insan boyutlarında tüketeyim )
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 KK beyaz peynir
1 KK az yağlı kaşar peyniri
2 - 3 zeytin
naneli limonlu yeşil çay içmeyi düşünüyorum
Ertesi sahurada artık tost ekmeğinden iki tost ve yine yeşil çay yaparım
Tabi birde bol su
He unutmadan geçen televizyonda bir doktor çıktı ve özellikle Ramazanda alkali su tükettinki hem bünye ödem yapmasın hemde vucudun bütün gün susuz kalması zarar vermesin dedi Yani bir büyük bardak suya çay kaşığının ucuyla karbonat atıyoruz ben düzenli olarak yapmaya çalışacağım birde limonlu maden suyu tüketmeyi düşünüyorum ( malum maden suyu vucudunun tüm gün ihtiyacı olan mineralleri barındırıyor bari oradan da takviye olur diye düşünüyorum )
Canım aynı şey senin içinde geçerli yüreği güzel arkadaşım
İnşallah sende en kısa zamanda hasretle beklediğin mucizene kavuşursun ....Aminnnnnnnnnnnnn
sağolll canımm benimmm....
menünn harikaaaaa...bende aynen sahurda kahvaltı düşünüyorumm...
haşlanmış yumurta..
2 dilim ekmek..
acık yoğurt..domates salatalık.. ve meyve..ve su :) :)
cecom yaa yeşil çay demişsinde yeşil çay çok su atıyor sonra susuz kalmayakk..???
bizde eşimle dedik iftarda sofra kurmayakk..bi su içecekler acıkda çorba yiyelimm..bi vakit sonra yemeklerdenn yerizz dedik ama bu planları yaparken tok olduğumuzz içinn açken durum ne olur bilemiyorummm...
bende iftarda içecek olarak soda istiyorumm..yanii ben asitli içecek çok seviyorum ve istiyorumda o yüzden en masum soda..yanınada şu uludag limonata varya onun şekersizinden alıp yarım yarım karıştırıp içmeyi düşünüyorumm..
hadi bakalımm gazamızz mübarek olsunn :) aslında yemeyi kaçırmazsak kilo verebilmek için güzel bi fırsat ama inşallah kazanan biz oluruzz :) :)
canım ben 4 yıllık evliyimm..çocuk yok...kilo verdim eylülde dr başlamayı düşünüyorum bakalımmm...hayırlısı hakkımızdaa...26 yaşındayım...[/QUOT
bende 4yıllık evliyim umarım olur canım bugün test yaptım negatif çıktı kan testide yaptırdım sonuç yarın bugün yine leke gördüm sanırım adet olucam herşeyin hayırlısı
bende elimden geldiğince takılmak istiyorum buraya heleramazanda kilo almaktan korkuyorumm..inşallahh hepimizz değil almakk çokk güzel kilolar veririzzzzzz....bende sahurda kahvaltı yemeyi düşünüyorum bide meyve... iftar korkutuyor beni...acıktım diye yemekden korkuyorum bakalımm...[/B]
sağolll canımm benimmm....
menünn harikaaaaa...bende aynen sahurda kahvaltı düşünüyorumm...
haşlanmış yumurta..
2 dilim ekmek..
acık yoğurt..domates salatalık.. ve meyve..ve su :) :)
cecom yaa yeşil çay demişsinde yeşil çay çok su atıyor sonra susuz kalmayakk..???
bende eşimle dedik iftarda sahur kurmayakk..bi su içecekler acıkda çorba yiyelimm..bi vakit sonra yemeklerdenn yerizz dedik ama bu planları yaparken tok olduğumuzz içinn açken durum ne olur bilemiyorummm...
bende iftarda içecek olarak soda istiyorumm..yanii ben asitli içecek çok seviyorum ve istiyorumda o yüzden en masum soda..yanınada şu uludag limonata varya onun şekersizinden alıp yarım yarım karıştırıp içmeyi düşünüyorumm..
hadi bakalımm gazamızz mübarek olsunn :) aslında yemeyi kaçırmazsak kilo verebilmek için güzel bi fırsat ama inşallah kazanan biz oluruzz :) :)
iyi aksamlar fistiklarrrrr...
cecommm dualarin icin ALLAH im senden razi olsun. eger sende istiyorsan sana da dunyalar tatlisi saglikli hayirli vatana millete bagli dinini en guzel sekilde tasiyan yigitler yigidi bi oglan versin rabbim... Rabbim hakkimizda her zaman en hayirlisini verir insaallah...
bu arada menun gercekten cok mantikli tam bende haslanmis yumurta vs dusunuyordum... bakalim ilk gun heyecanli olucak... esimle bende buyuk ihtimal uyumayiz ama esimin isinin durumuna bagli birazda... gecen sene gayet rahat gecirdim ramazani bu senede ayni dusunuyorum... once su ve corba... sonrada azcik yemek... yemekten sonrada insaallah yuruyus...
waw tatlim dedigin cok dogru... insan basina gelmeyince anlamiyor cogu zaman... biz vaji hastaligi cektigimizde aklimiz basimiza geldi... disariya karsi guleryuzlu olurduk ama icimiz harapti hep... disardan bakip kimseye laf etmemek lazim... nice ozenilen insanlar var ki icleri aciyor... ALLAH im bilir hekesin icini ve ona gore dermanini verir insaallah her dertliye...
bu arada senin fikir de guzel fakat ben biraz zor uygularim. ben yemezsem esimde yemez ama o cok zayif onun icin kiyamam. ben kendimi tutarsam sorun olmaz... davete felan gidersekte kitliktan cikmadikya az yerim umarim... simdilik benimde hayalim bol sivi tuketmek ve az yemek... hayirlisi bakalim...
kizlar bu arada bir haftadir stres yaptikca orguye verdim kendimi... annemlerin ev temizligi gunleri yapamadim ama bikac gundur yine otomatige bagladim bebis yelegi oruyorum... telden girdigim icin resim ekldyemedim yoksa gosterirdim... eltim kiz dpguracak. kuzenim kiz doguracak. yengem ne doguracak bilmiyom ben eltime ordugumu bitirdim sukur... kuzenimin kizina basladigimda buuk olacak gibi bakalim ne yaparsam... arkadasin oglu bir yasini gecti gidemedim hala ona bi cepken ordum hizimi alamadim bide yedek oruyom simdi... inanin yazin orgu orulmez pek ama ben sirf biseyler dusunup stres yapmayim diye kendimi orguye vurdum
bende 4yıllık evliyim umarım olur canım bugün test yaptım negatif çıktı kan testide yaptırdım sonuç yarın bugün yine leke gördüm sanırım adet olucam herşeyin hayırlısı
iyi aksamlar fistiklarrrrr...
waw tatlim dedigin cok dogru... insan basina gelmeyince anlamiyor cogu zaman... biz vaji hastaligi cektigimizde aklimiz basimiza geldi... disariya karsi guleryuzlu olurduk ama icimiz harapti hep... disardan bakip kimseye laf etmemek lazim... nice ozenilen insanlar var ki icleri aciyor... ALLAH im bilir hekesin icini ve ona gore dermanini verir insaallah her dertliye...
bu arada senin fikir de guzel fakat ben biraz zor uygularim. ben yemezsem esimde yemez ama o cok zayif onun icin kiyamam. ben kendimi tutarsam sorun olmaz... davete felan gidersekte kitliktan cikmadikya az yerim umarim... simdilik benimde hayalim bol sivi tuketmek ve az yemek... hayirlisi bakalim...
kizlar bu arada bir haftadir stres yaptikca orguye verdim kendimi... annemlerin ev temizligi gunleri yapamadim ama bikac gundur yine otomatige bagladim bebis yelegi oruyorum... telden girdigim icin resim ekldyemedim yoksa gosterirdim... eltim kiz dpguracak. kuzenim kiz doguracak. yengem ne doguracak bilmiyom ben eltime ordugumu bitirdim sukur... kuzenimin kizina basladigimda buuk olacak gibi bakalim ne yaparsam... arkadasin oglu bir yasini gecti gidemedim hala ona bi cepken ordum hizimi alamadim bide yedek oruyom simdi... inanin yazin orgu orulmez pek ama ben sirf biseyler dusunup stres yapmayim diye kendimi orguye vurdum
Kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz ayol
Sahura kadar bir benmi oturacağım yoksa
kıızzz sahura kadar nasıll oturcannnn vakitt geçmezkiii...bizz ilk teravihe gittik eşimleee büyük camiye gittik arabaylaa ferah ferahdıı....ama şaka maka saat tam 12 de çıktık yawwww...bu sene baya geç oldu mübarekkk...bizde kararsızız yatsakmı yatmasakmııı...bakalımm yatmazsakk ben yine gelirimm cecommm...
HADİİ BAKALIMMM HERKEZEEEE HAYIRLI RAMAZANLARRRRR.......dilerim hakkıyla yaşar ve yararlanırızzz...