Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selam kızlar nabersiniz? Ay çok yorgunum yaa, pilim bitti :KK5:

Neyse şimdilik -1 gibi görünüyor, bakalım yarın bir daha bakıcam :)

:nazar: maşallah çok iyi sen pcos değilsinnn Ayy çok şükür birilieri kurtulduu bu merettenn
canım nar suyu etkili oluyor demekki bak 9mm olmuş kalınlık :nazar: bebişler tutunacakk oleyyyy
çalışmalara devam :)

Valla canm dunkı gıttıgım dr var pco dedı :KK70: benımde aklım karıstı ıns yoktur amaaa
evet nar suyu ıse yaradı ama artık ıcmıyorum cunkı mıdem bulanıyo zor ıcıyorum zaten :KK70: sımdı beklıyorum bakalım 14 gune adet olmustum gecen ay bu ay nasıl olcak fena kasık ve bel agrım var acayıpte akıntım var
ıgneden 6 saat sonra ılıskı oldu. bıde bugun gece 2 de olcak tam 36. saat oluyor ıns tutar

günaydın biz cumartesi taşınıyoruz o yüzden giremiyorum

bilgisayarı söküyoruz kilo bildirimi yapayım bi daha girerem dedim

adetimin ilk günü tüm kilolar geri dönmüş görünüyor

kilo:80.4 çıktım

kik haftadır yaptıklarım boşuna değildir umarım

herkese iyi kilo vermeler hepimize başarılar:KK16::KK16::KK16:

canımm allah kolaylıkk versinn zorrr taşınma işlerii...ama yedikleinide kaçırmazsan karlı çıkabilirsin bu koşuşturma içindennççç

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Dün gece çok geç saatte eşimin temizliği kabardı :KK60:
Taktı gecenin 11inde gel şu kızın bazasının altında ne var ne yok bir bakalım diye :KK1: tabi sırf bazayla kalmadık bütün odayı kaldırdık :KK1: Bende şimdi fırsat o fırsat bütün yastık yorgan ne varsa yıkıyorum :KK34:
Bayramda bari onlarla uğraşmam :KK34:
Bugün bir tek onun odasını cam perde dahil bitireyimde sadece toz alıp süpürürüm düzenli olarak :KK34:

Neyse şimdi ev işlerine girişeyimde öğleden sonra daha rahat buralarda dolanırım :KK1:

anamm eniştedee o saatte işimi yokmuşş odaya giriştii..neyse iyi olmuştur boşver cecommm..

Kizlarr nasilsinizz. Evet cnm nar suyu ictim fakat endometrium kalinlassn diye sogan suyu hoc yapmadim cunki endometriumu inceltiyormus saniyorum. Drdan geldimmm gazideki dr la ayni sey le ri soyledii 3 yane yumurtam varmis. Ama birinden umudu kes dedi cunki 24 mm olmus oteki 21 mm otekide 18 mm :)))) endometrium 9mm cok iyi yaacok sevindim catlatma ignesi verdi2 tane pyregnil yaptrdim oglen 2de cok mutlu oldum hala inanamiyorum kizlarr boyle iste gelismeler kizlar

aayyy bende heycanlandımm canımm hadi bakalımm güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhhhh...o yumoşlar bebiş olsun...kızzzz ikiside tutarsa bide :) ikiz olurlarrr :) sen daha dikkatli ol önümüzdeki bir haftaa..sonuçlar güsel olur inşallahh...

cnm uzun süredir siteye giremiordum bugün girdim ve yazını okudum ve mutlu oldum ben hala 109 kılodayım bir 2 gün dukan yaptım ama tatıle gıtık ole kaldı sımdıde ramazan gelıo off bılmıorum hala cocuk tedavısı goruorum bu ay klomen kullandım bakalım rabbım nasıp edıcekmı :21: bana dıyet neler yaptını anlatırmısınız...:KK53:

canım inşallahh klomene cevap verir...canım bizim işşimiz biraz zor önce bunu kabul edip sonrada kilo vermeye başlamışsınn...bu kiloda hamile kalırsan sanada zararlı bebeğede herşeyin hayırlısı ama öle 2 günlük diyetler bize göre değill..biz uzun sürede sağlıklı şekilde güzel kilolar vermek zorundayızzz..bizler burda paylaşıyoruzz boş vakitlerinde ugrarsan konuşuruzzz..

kizlar gunaydinnnnn hayirli cumalarrr... kusuruma bakmiyorsunuz degilmi hala annemlerin insaatiyla ugrasiypm yoruldum bunaldim artik isi girgirina vuruyom... dun mutfagi ben boyadim icine sim attim biraz parlasin diye :KK52: bugunde hesapta esim isten oglen cikacakti cumadan sonra kahvalti yapicaktik. anneme dedim pgleden sonra gelirim diye.. haydiii esimi baska magazaya gondermisler bizim kahvaltida yatti. komsumda kahvalti yaptim onlarda manti yapiyormus onlara yardim ettim simdide babam camiye gittigi icin dukkandayim. sanirsam burdan cikinca komsuya mantiya devam sonrada annemin insaata devam... cokkkkk calismam lazim aykurtttttt:KK53:

bu arada kilom 97,9 olmus almisim ne yazikki:KK43:(

canımm lütfenn salma kendini yemeye yemeye zorluklar veriyoruzz bari geri almayalımm...ah sen beni dinleyim bide doktordan glukofen alsan herşey dahada güzel olacakda işteee inat ediyorsunn..

kız bitsin artıkk şu boya badanaaa...anamm sen bittin o bitmedii..iyi eşin sana hiç karışmıyormuu ??bişi demiyormu yaniii...benimkii bana demediğini bırakmazdııı..

kızlarrrr çokk ama çook özür diliyorum bu saate kaldıgı içinnnn...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82 kgeranisa79,779,278,077.6izinli-2,1
83.3kgwaw80,680.479,67979-1,6
80kgzambak06---------79,280.4+1,2
82.6kgamorsiempre82,080.7-------1,3
87kgsedacan82,883.182.6--81,2-1,6
96kgegedeniz95,5--959392-3,5
100kgşipşirine96,896.596,596---0,8
97,5kgceco3496,4aynıizinliizinli97+0,6
99kgaykurt9997.897,1---97,9-1,1
108,7gusel---------106,7

:nazar: maşallah çok iyi sen pcos değilsinnn Ayy çok şükür birilieri kurtulduu bu merettenn
canım nar suyu etkili oluyor demekki bak 9mm olmuş kalınlık :nazar: bebişler tutunacakk oleyyyy
çalışmalara devam :)

Valla canm dunkı gıttıgım dr var pco dedı :KK70: benımde aklım karıstı ıns yoktur amaaa
evet nar suyu ıse yaradı ama artık ıcmıyorum cunkı mıdem bulanıyo zor ıcıyorum zaten :KK70: sımdı beklıyorum bakalım 14 gune adet olmustum gecen ay bu ay nasıl olcak fena kasık ve bel agrım var acayıpte akıntım var
ıgneden 6 saat sonra ılıskı oldu. bıde bugun gece 2 de olcak tam 36. saat oluyor ıns tutar

inşallah yoktur yaa :KK43: bunlar regl . günü tahlil yapıyor bende lh fsh den yüksek çıktığında pcos demişti ultrasonla d
a bakıyorlar son cevabı o zaman söylüyolarr
kasım 2010 :KK43:
6 saat sonra mı diyorlar iğneden sonra ne zaman olması gerekiyormuş 36 saat mı kalıyor muş bu yumurta çatlak halde
ayy çok güzell ya senin adına çok sevindim dualarımdasın
inşallah sana ve tüm bizim durumumuzda olan arkadaşlara yanı sıra bana da Tüm azaları tam olan temiz bir nesil versin Rabbimiz
aminnnn :nazar: sana
:KK1: çalışmalara devam dinlen bol bol uzann yorulma gezmee özellikle bu hafta yumoşlar tutunsunn
kontrole git bir daha sonra kese var mı ne zaman olacak rahim duvarı kalınlığı uygun muu
:)

yaa bak bazıları bunları hiç düşünmüyorr oluveriyor
dün sabah bir baba kız gördüm ekmek almayaa gidiyolar ben de hastaneye dolmuş bekiyorum
kız babasının ardına ağlıyor ne istiyorsa üstleri başlarıda :KK43: Rabbimiz merhamet etsin hepimize...
acısın Rabbimiz
birden ağlama tuttu beni durduramıyorum ah o çocuk ağlıyyor bişe de yapamam tanımıyorum insanı
onlar hiç öyle hesaplar yapmadan belki de hayırlı evlat bile dilemeden hiç gelecek verebilecek miyim demedenn 5-10 tanee çocuklarıı oluveriyor da ......
ay nese işte her şeyi yazamıyorum diyemiyorum Allahtan korkumdan da içimden geçenlere kızdım sonra
dedim Tövbe Yarabbim elbet var senin bir bildiğin bir zaman bir hayır var elbet.

108,7gusel---------106,7

Waw canım ellerine sağlık Allah yüznü güldürsün sen bize bu saate bile emek verip yapıyorsun canım benim teşekkür ederimmm
ben kilo bildirimi yapmadım reglm inanılmaz su tuttuğumun farkındayım yeşilçay tarçın da kurtarmıyor :) + var canım sıkıldı ama durum malum

rahimduvarı incelmesi haricinde hamdüsenalar olsun bişi yokmuş inşallah bu ay olmayacak doktor tahlil istedi lh yine yükselmiş fsh den
doğumkontrol hapına başlattı şuan bebek tedavisini düşünmeyelim bu kanamayı yumurtlamayı çok hormon yüklemedenn
düzenleyelim dedi ok dedim diane35 başladım hayırlısı bakalım 1 sene önce başka bir doktor 1 sene bunu iç kilover gel demişti bebişin olur demişti ben hemen olsun istiyordumm geç evlendim bir de vajiden gelin olduk barı zaman kaybı olmasın diye
ama nasip yine döndüm başa :KK43: hayırlısı....

arkadaşlar tüp bebek yaptığımı ve 10 haziranda düşük yaptığımı yazmıştım 2 gün önce kahverengi leke gördüm neden olabilir acaba

arkadaşlar tüp bebek yaptığımı ve 10 haziranda düşük yaptığımı yazmıştım 2 gün önce kahverengi leke gördüm neden olabilir acaba
merhaba arkadaşım bu topikte değilim ama cevap yazmak istedim..
bende tüp bebekle hamile kaldım9. haftadda kalp atısından dolayı kürtaj oldum..
kürtajdan sonra 2 gün kahve lekelenmem oldu 15 gün sonrada cok fazla kırkmızı kırmızı kanamam oldu...
düşük ve kürtaj sonrası ara ara lekelenme kanama normalmiş rahim kendiliğinden yenilendiği için bence seninde öyledir:KK34:

geçmiş olsun canım Rabbim hiç kimseye bidaha yasatmasın hele bizim gibi tüple bebişlerine sahip olacaklara hiç yasatmasın inşallah..

waw kullanicisindan alinti
canımm lütfenn salma kendini yemeye yemeye zorluklar veriyoruzz bari geri almayalımm...ah sen beni dinleyim bide doktordan glukofen alsan herşey dahada güzel olacakda işteee inat ediyorsunn..

kız bitsin artıkk şu boya badanaaa...anamm sen bittin o bitmedii..iyi eşin sana hiç karışmıyormuu ??bişi demiyormu yaniii...benimkii bana demediğini bırakmazdııı..

canim 9gundur annemlere gidip geliyom hicbisey anlamaz oldum yiyip ictigimden. dun aksam halifleskleri yapistirip 9u geciyordu ben gidiyprum artik gelmem dedim. anama kalsa daha c.teside gel pazar da damatla gelin kapi pencere boyayin diyordu... anne yeter artik okadarda abartma benim evi pislik goturuyo esimde cok yoruluyobi bu hafta pazar izinli birakta yatsin dedim. arkadas annem diye kiyamiyirum oda iyice damarima basiyo... neyse... esim sagolsun bisey demez hatta boyanin cogunu onunla yaptik. bazen sabah ise gitmeden bazen aksam isten cikinca bazende gece isten cikinca... evde bulasik camasir dag gibiydi. inan camasirlari yikayip asiyordum giderken gelincede sadece toplayip koltuga atiyordum. katlayamiyordum bile. dun gece gelince katladim hepsini. inan mutfaga bi girdim bulasiklari yikadim baktim tabak kasik az. bi baktim makinadalar yikanmis bi sekildeler. nezaman yikamisim:KK53:... hah bugunde makinede camasirlari unuttum yeni geldi aklima... offfff... ben bu hafta adetin 3.gunu gidecektim doktora demi nerdeeeee... simdi dukkandayim. ogleyin geldim bizimkiler koye gittiler. babam ne dese begenirsin. pazartesi ben dukkana hic gelmeyimde annene yardim edeyim diyor... eee ramazan geldi benim evi b.. goturuyo nasil temizliycem dedim aman ramazanda temizle dedi... yav arkadas kirmak istemiyom annem seker hastasi babamda kalp ve seker var ama benimde psikolojim bozuluyor yaa... anneme dedim gecen gun ben kendi eviminasil temizluiycem diye aman ben yardim ederim diyorduuuuu... ben senden yardim istemiyom dedim... amannnnn... bunaldim ha... babam dediki ramazanda nasil yapalim sen sabah ac ben oglen gelir aksama kadar dururum sende evinde yemegini yaparsin diyor. ALLAH razi olsun yine dusunmesi yeter ama zaten biz sabah 5-6ya kadar uyumayiz buyuk ihtimal bu cocuk uykusuz hergun nasil gelecek dukkana demiyor... amannnbende eve gidince yatar uykumu alirim sonrada yemegimi yaparim... artik herseyin iyi tarafini dusunmeye calisiyorum yapacak biseyim kalmadi... bu arada anlattim bunuda sizinle paylasayim... gecen bi akrabamizdan is teklifi gelmis bana. babama demis bizimle calissin aykurt diye... babamin klasikcevabi... simdi olmaz ben koye giderim. sezonda hic olmaz dukkanda duracak sezon bitince brlki... kirtasiye vary a benimuzerime okullar scilinca azcik yogun olur ondan bahsediyo... neye sinirleniyorum biliyomusunuz kizlar babam akrabalara hep sunu diyormus aykurt is bulsada gitse bu dukkan bizi gecinfirmiyo diye... arkadas ben is basvurusu yapacam izin vermiyo simdi onun sirasimi diye.is teifi geliyo benden oncd o reddediyo... eee sonra yine aykurt is bul... nerden bulacak.... sinirlerim altust oldu inanin... bi is gorusmem oldu bikac ay once. herkese dedim babama demedim sinirden. suan adanlar fabrika aciyor acilinca benide calistiracaklardi hemde iyi bi pozisyonda ama suan beklemedeyim... o is biolsa hayirlisiyla hayirlisiysa... ozaman ise girip dukkani kapatacam... al sana aykurt is buldu kurtuldun baba diycem... cok yoruldum. pko da acayip yoruyo. kilo bi aliyombiveriyom. waw cim doktora kesin diycen glukofeni bakalim vericekmi... hayirlisi... kaynana tutturuyo bebek de bebek. ne yiyonuz demiyo niye bebek yok diyo... ALLAH tan baska kimse bilmez zamanini diyorum artik... ozaman biraz susuyo... ayyy ayyy bunaldim... pazartesi son sanzim doktora burda bi hastaneye gidip tahlil yaptirsam cok guzel olacak ya hayirlisi... esimle bile ilgilenemiyom ya... hastalanmadan once bi iliski denedik kasildim kaldim vajinismus tekrarlar diyede cok korkuyorum amabiliyorumki tamamen psikolojik... ALLAH im hakkimizda ne hayirliysa onu eyle... aminnn...

inşallah yoktur yaa :KK43: bunlar regl . günü tahlil yapıyor bende lh fsh den yüksek çıktığında pcos demişti ultrasonla d
a bakıyorlar son cevabı o zaman söylüyolarr
................
yaa bak bazıları bunları hiç düşünmüyorr oluveriyor
dün sabah bir baba kız gördüm ekmek almayaa gidiyolar ben de hastaneye dolmuş bekiyorum
kız babasının ardına ağlıyor ne istiyorsa üstleri başlarıda :KK43: Rabbimiz merhamet etsin hepimize...
acısın Rabbimiz
birden ağlama tuttu beni durduramıyorum ah o çocuk ağlıyyor bişe de yapamam tanımıyorum insanı
onlar hiç öyle hesaplar yapmadan belki de hayırlı evlat bile dilemeden hiç gelecek verebilecek miyim demedenn 5-10 tanee çocuklarıı oluveriyor da ......
ay nese işte her şeyi yazamıyorum diyemiyorum Allahtan korkumdan da içimden geçenlere kızdım sonra
dedim Tövbe Yarabbim elbet var senin bir bildiğin bir zaman bir hayır var elbet.

Waw canım ellerine sağlık Allah yüznü güldürsün sen bize bu saate bile emek verip yapıyorsun canım benim teşekkür ederimmm
ben kilo bildirimi yapmadım reglm inanılmaz su tuttuğumun farkındayım yeşilçay tarçın da kurtarmıyor :) + var canım sıkıldı ama durum malum

rahimduvarı incelmesi haricinde hamdüsenalar olsun bişi yokmuş inşallah bu ay olmayacak doktor tahlil istedi lh yine yükselmiş fsh den
doğumkontrol hapına başlattı şuan bebek tedavisini düşünmeyelim bu kanamayı yumurtlamayı çok hormon yüklemedenn
düzenleyelim dedi ok dedim diane35 başladım hayırlısı bakalım 1 sene önce başka bir doktor 1 sene bunu iç kilover gel demişti bebişin olur demişti ben hemen olsun istiyordumm geç evlendim bir de vajiden gelin olduk barı zaman kaybı olmasın diye
ama nasip yine döndüm başa :KK43: hayırlısı....

kuzummm ALLAH im hakkinda hayirlisini versin biran once icindeki bunaltilari alsin ve icini ferahlaysin insaallah

merhaba arkadaşım bu topikte değilim ama cevap yazmak istedim..
bende tüp bebekle hamile kaldım9. haftadda kalp atısından dolayı kürtaj oldum..
kürtajdan sonra 2 gün kahve lekelenmem oldu 15 gün sonrada cok fazla kırkmızı kırmızı kanamam oldu...
düşük ve kürtaj sonrası ara ara lekelenme kanama normalmiş rahim kendiliğinden yenilendiği için bence seninde öyledir:KK34:

geçmiş olsun canım Rabbim hiç kimseye bidaha yasatmasın hele bizim gibi tüple bebişlerine sahip olacaklara hiç yasatmasın inşallah..

canım benim ben hamile olduğumu öğrenmeden düşük yaptım yani test gününde ve kanamam 4 gün sürdü yani senin gibi olmadı bebek hiç oluşmadan doktorum normal yollada kalabilirsin dedi de bende kahverengi leke gördüğümde biraz umutlanmıştım cevabın için tşk

kızlar bende bi pkoluyum yaklaşık 2 sene önce öğrendim hamile kalabilmem için kilo vermem gerekti 24 kilo verdim hormon tedavisinde 7 kilo geri aldım sonunda aşılamayla bi bebek sahibi oldum 4 aylık bi oğlum var şimdi yine kilo vermek istiyorum ama eski disiplini sağlayamıyorum çünkü artık bebekten yemek saatlerini kaçıyorum hem size umut olsun diye yazıyorum hem bana tekrar kilo verebilirmiyim acaba?

waw kullanicisindan alinti

canim 9gundur annemlere gidip geliyom hicbisey anlamaz oldum yiyip ictigimden. dun aksam halifleskleri yapistirip 9u geciyordu ben gidiyprum artik gelmem dedim. anama kalsa daha c.teside gel pazar da damatla gelin kapi pencere boyayin diyordu... anne yeter artik okadarda abartma benim evi pislik goturuyo esimde cok yoruluyobi bu hafta pazar izinli birakta yatsin dedim. arkadas annem diye kiyamiyirum oda iyice damarima basiyo... neyse... esim sagolsun bisey demez hatta boyanin cogunu onunla yaptik. bazen sabah ise gitmeden bazen aksam isten cikinca bazende gece isten cikinca... evde bulasik camasir dag gibiydi. inan camasirlari yikayip asiyordum giderken gelincede sadece toplayip koltuga atiyordum. katlayamiyordum bile. dun gece gelince katladim hepsini. inan mutfaga bi girdim bulasiklari yikadim baktim tabak kasik az. bi baktim makinadalar yikanmis bi sekildeler. nezaman yikamisim:KK53:... hah bugunde makinede camasirlari unuttum yeni geldi aklima... offfff... ben bu hafta adetin 3.gunu gidecektim doktora demi nerdeeeee... simdi dukkandayim. ogleyin geldim bizimkiler koye gittiler. babam ne dese begenirsin. pazartesi ben dukkana hic gelmeyimde annene yardim edeyim diyor... eee ramazan geldi benim evi b.. goturuyo nasil temizliycem dedim aman ramazanda temizle dedi... yav arkadas kirmak istemiyom annem seker hastasi babamda kalp ve seker var ama benimde psikolojim bozuluyor yaa... anneme dedim gecen gun ben kendi eviminasil temizluiycem diye aman ben yardim ederim diyorduuuuu... ben senden yardim istemiyom dedim... amannnnn... bunaldim ha... babam dediki ramazanda nasil yapalim sen sabah ac ben oglen gelir aksama kadar dururum sende evinde yemegini yaparsin diyor. ALLAH razi olsun yine dusunmesi yeter ama zaten biz sabah 5-6ya kadar uyumayiz buyuk ihtimal bu cocuk uykusuz hergun nasil gelecek dukkana demiyor... amannnbende eve gidince yatar uykumu alirim sonrada yemegimi yaparim... artik herseyin iyi tarafini dusunmeye calisiyorum yapacak biseyim kalmadi... bu arada anlattim bunuda sizinle paylasayim... gecen bi akrabamizdan is teklifi gelmis bana. babama demis bizimle calissin aykurt diye... babamin klasikcevabi... simdi olmaz ben koye giderim. sezonda hic olmaz dukkanda duracak sezon bitince brlki... kirtasiye vary a benimuzerime okullar scilinca azcik yogun olur ondan bahsediyo... neye sinirleniyorum biliyomusunuz kizlar babam akrabalara hep sunu diyormus aykurt is bulsada gitse bu dukkan bizi gecinfirmiyo diye... arkadas ben is basvurusu yapacam izin vermiyo simdi onun sirasimi diye.is teifi geliyo benden oncd o reddediyo... eee sonra yine aykurt is bul... nerden bulacak.... sinirlerim altust oldu inanin... bi is gorusmem oldu bikac ay once. herkese dedim babama demedim sinirden. suan adanlar fabrika aciyor acilinca benide calistiracaklardi hemde iyi bi pozisyonda ama suan beklemedeyim... o is biolsa hayirlisiyla hayirlisiysa... ozaman ise girip dukkani kapatacam... al sana aykurt is buldu kurtuldun baba diycem... cok yoruldum. pko da acayip yoruyo. kilo bi aliyombiveriyom. waw cim doktora kesin diycen glukofeni bakalim vericekmi... hayirlisi... kaynana tutturuyo bebek de bebek. ne yiyonuz demiyo niye bebek yok diyo... ALLAH tan baska kimse bilmez zamanini diyorum artik... ozaman biraz susuyo... ayyy ayyy bunaldim... pazartesi son sanzim doktora burda bi hastaneye gidip tahlil yaptirsam cok guzel olacak ya hayirlisi... esimle bile ilgilenemiyom ya... hastalanmadan once bi iliski denedik kasildim kaldim vajinismus tekrarlar diyede cok korkuyorum amabiliyorumki tamamen psikolojik... ALLAH im hakkimizda ne hayirliysa onu eyle... aminnn...

kuzummm ALLAH im hakkinda hayirlisini versin biran once icindeki bunaltilari alsin ve icini ferahlaysin insaallah

Allah razı olsunn inşallah seninde bütün sıkıntıların gitsinn Rabbim sağlıklı ferah mutlu güzel günlere kavuştursun aminnnnnn
vaji dönmesinn düşünmee aman canım benim düşünme bilee öyle dönmezz inşallah
sadece sıkıldın ya aslında vaktin varsa bir yürüyüş eşinle şöyle güzel bir muhabbetli bir yerde çay iç
yani kendinize zaman ayırmak iyi oluyor nacizane ben çok bunalınca deniz kenarına kaçıyoruz akşam geri geliyoruz sahilde yürüyüş iki laklak çekirdek çıtlat gel
biraz iyi geliyor
canım vara öyle bir şey yapın inşallah kendinize zaman ayırmanız gereklii
bunaltma kendinii lütfenn
her şey güzel olacak inşallah ben senin durumunda da güzel değişiklikler olması için dua ediyorummm

kızlar bende bi pkoluyum yaklaşık 2 sene önce öğrendim hamile kalabilmem için kilo vermem gerekti 24 kilo verdim hormon tedavisinde 7 kilo geri aldım sonunda aşılamayla bi bebek sahibi oldum 4 aylık bi oğlum var şimdi yine kilo vermek istiyorum ama eski disiplini sağlayamıyorum çünkü artık bebekten yemek saatlerini kaçıyorum hem size umut olsun diye yazıyorum hem bana tekrar kilo verebilirmiyim acaba?

Allah razı olsunn bu çok ümit verdi gerçektenn
Allah bağışlasınnnn oğlunuzuuu
aşılama da kolay mı oluyor mu gerçi yumurtanı izlediler değil mi ya :nazar: maşallah
darısı başımıza bizlerinde tüm azaları tam olan hayırlı evlatları olur inşallahh
verirsin kilocuklarını şuan bebişin süt alıyor çok kısamazsın ama
karbonhidratı kısınca veriliyor

Selamün aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine :KK1:
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı :KK1:
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı :KK34:
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona :KK34:

Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı :KK76:
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiş :KK1: tabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş :KK1:
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozuldu :KK50: ekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımı :KK43: İnşallah önemli birşey değildir :KK34:
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.

Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğiz :KK34: hem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor :KK1:
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye :KK1:

Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur :KK34:

inşalah güzel gezmişsinizdir küçük kuzu abla hasreti çekiyor :)
çok var mıydı daha cecom kandırcan artık küçük kuzuyu sen bilirsin işini tatlım
:KK1: gelince alırsın ifadesini yorgun büyük kuzunun en azından oda temizlenmiş ellerinie sağlık bu arada senin adamın temizliği tutması ay ne güzel bişi :nazar: bir ara benim adamda da öyle damarı tutsa şu kalan iki üç parça kışlığı kaldırsak bazaaltına :)

Cecomm yarın sabah yapsaydın bildirimini tatlımm şimdi çok çıkması normall
ben sabah hiç tartılmadım koşa koşa hastaneye gittimm
diyete dikkat etmeye çalışıyorum lakin bu ay çok faili meçhul oldum :KK43:

Sorma canım eşim temizlik konusunda benden çok çok berbat bir hale giriyor :KK60: Adam en ince köşeyi bile temizleyecek ille :KK1: hayır her yeri kaldırıyor sonra banada iş çıkartıyor :KK1:
Kızın odasını öyle bir döktük ki görsen bunlar taşınıyor dersin :KK1: Ne yastık kaldı ne yorgan kaldı kaldırmadık :KK34: hepsini tek tek yıkayıp tekrar yerlerine koyacağım :KK34:
Hala bitmedi bugün elimi süremediğimden :KK1: dünde baya bir kolayladım ama hala ufak tefek işlerim var :KK34:

Çoğu zaman kendim yaparım ama eğer içinden geliyorsa gerçekten çok iş çıkartır bana :KK1:

Valla benimde aylık sonuca baksana :KK1: al ver al ver derken gide gide 500 gr gitmiş :KK1:
Ramazanıda atlatalımda inşallah ondan sonra çok daha güzel sonuçlar alırız :KK34: .....Aminnnnnnn

108,7gusel---------106,7

Canım ellerine ve emeğine sağlık :KK3:
Hakkını helal et okadar iş güç arasında uğraşıyorsun bizler için :KK34:
Bu ayki sonuçum pek iç acıcı değil ama Rabbim inşallah bizlere çok daha güzel sonuçlar görmeyi nasip eder...Aminnnnnnnnn

Belki içindeki pis kan ufak ufak bünye tarafından açılmıştır :KK34:
Bİr kaç gün daha takip et ve eğer devam edersede mutlaka kontrole git canım :KK34:
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda ...Aminnnnn

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK34: Aminnnn
Bu arada Rabbim kuzucuğunu Analı babalı büyütsün :KK34: Aminnnnnnnnnnnnn

kızlarrr günaydınnnn.....benim koca hafta beklediğimmisafirlerim sonunda bugün geliyorlarrr....2 gün bendelerr..cuma günü birlikte çıkıcazz annemlere gidicemm..

bu sabahhhhh artılar gitmişti tartıda..yine tamm 79.0 dımm:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

şu 2 gün inşallah almamm...dikkat edicem ama bakalım..sabah erken kalktım kız kardeşim aşure istiyordu ne zamandır aşure yaptımm:KK53::KK53::KK53: ama daha gelmedilerr...sabah kahvaltı yapıp öğlene hafif patates salatası yapmayı düşünüyorumm...yanına belki hamur kızarte bilirim ortama bağlıı...

akşamada fırında tavukk diye düşünüyorumm inanaın en masum listemm buuu :) :) en azından cips kola yemeyi düşünmüyorum bu seferr....
wawww bana yetiştin..hadi bakalım..:KK34:
aşuremi?? çook severim sen yemedin mi???
sonunda evimdeyim Cuma akşamı geldik ve işle uğraşıyorum çooook yorgunum..bu sabah tartıldım 78.2 kg çıktım çook mutlu oldum ama 77 görmeliyim..ramazanda metformin alacakmısın??ya çok şükür mide bulantılarım geçti..
bu arada yılanlı otelin adı SARAY SUİT OTEL..KİMSE GİTMESİN..
mersin taşucunda babamların yazlığında 4 gün kaldık oranın denizi muhteşem kimse yok ve deniz yarıya kadar belinde..tertemiz..yalnız sivri sinek çok..her sene istanbula gideriz mutlaka..ben bayılıyorum bu şehre..eşim Ramazanda gidelim dedi ama oruçken zor olacağını düşünüyorum bayramdan sonra daha iyi olur :44:

Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine :KK1:
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı :KK1:
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı :KK34:
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona :KK34:

Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiş :KK1: tabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş :KK1:
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozuldu :KK50: ekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımı :KK43: İnşallah önemli birşey değildir :KK34:
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.

Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğiz :KK34: hem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor :KK1:
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye :KK1:

Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur :KK34:

Sorma canım eşim temizlik konusunda benden çok çok berbat bir hale giriyor :KK60: Adam en ince köşeyi bile temizleyecek ille :KK1: hayır her yeri kaldırıyor sonra banada iş çıkartıyor :KK1:
Kızın odasını öyle bir döktük ki görsen bunlar taşınıyor dersin :KK1: Ne yastık kaldı ne yorgan kaldı kaldırmadık :KK34: hepsini tek tek yıkayıp tekrar yerlerine koyacağım :KK34:
Hala bitmedi bugün elimi süremediğimden :KK1: dünde baya bir kolayladım ama hala ufak tefek işlerim var :KK34:

Çoğu zaman kendim yaparım ama eğer içinden geliyorsa gerçekten çok iş çıkartır bana :KK1:

Valla benimde aylık sonuca baksana :KK1: al ver al ver derken gide gide 500 gr gitmiş :KK1:
Ramazanıda atlatalımda inşallah ondan sonra çok daha güzel sonuçlar alırız :KK34: .....Aminnnnnnn

Bu ayki sonuçum pek iç acıcı değil ama Rabbim inşallah bizlere çok daha güzel sonuçlar görmeyi nasip eder...Aminnnnnnnnn

Belki içindeki pis kan ufak ufak bünye tarafından açılmıştır :KK34:
Bİr kaç gün daha takip et ve eğer devam edersede mutlaka kontrole git canım :KK34:
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda ...Aminnnnn

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz :KK34: Aminnnn
Bu arada Rabbim kuzucuğunu Analı babalı büyütsün :KK34: Aminnnnnnnnnnnnn

maşallah yoğunluğun hiiç azalmıyor..yazmaya üşenmemişsin..bende de çok haber var valla yorgunluktan yazasım yok..tatil dönüşü arabayı hep ben kullandım yol yorgunluğu azmış gibi eve gel iş yap..otel ne rahattı ya:KK31:
kızın için geçmiş olsun da ben hiç dayanamam valla..küçükler yetiyorda artıyor bile değil mi??çok şükür benim küçük cadım da tuvaleti öğrendi..çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık kimse yapmıcak altındaki beze..diye diye:KK1:

108,7gusel---------106,7

inanmıyorum ben 77 yi görmüşüm..:KK52:unuttum valla..tatil beynimi formatladı da..:26:
o zaman ben 600 gr aldım...yine iyi..kaçamaklı tatil sonucu...78.2 kg:KK31:
ceco da benim gibi tatilden 600 gr artıyla gelmiş..:KK1:
birde regl öncesiyim..:KK30:

canımm zormuşş işinn yaaa...ama yine herşey sana düşüyorr..oturup güzelce düşünüp bi karar alman lazımm herşey sende bitiyorrr..ne güzel anenlere yardım etmişsinn rabbimde sana versin karşılığınıı...sen tek kız mısın??? sana yardım edecek kimse yokmu..kız kardeş yada gelin??

canım ihmal etmee kendinide evinideee...ipin ucu kaçarsa zor toplanıyorrr....

senin iş konusuda ayrı mevzuuu..onuda otur bigüzel konuş babanla benceee..size yararı yoksa ikinizibirden oraya bağlaması dahada zarar...bide bizim belki tedavimiz uzun sürebiliro zaman maddi yöndende zorlanabilirizzz onuda düşünmen lazım...herşey paraya bakıyorr :KK43:

Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği

n
aminnn..bence sonuç süperr almanyaya gittinn geldinn ve hiç kiloo almadannn harika bişi buu..

senin kuzu rahatsızlanmışş..inşallah hiçbişicikk yokdurrrrr...onun yaşı daha çokküçük kırıkdan dolayıolduğunu sanmıyorum belki zorladıysa kendini ondandırr..üzme kendiniiii...

cecomm yaaaa...müsait olduğunda bigelde şu ramazanda netcezz onu konuşakkk...son planların neee..yaww kara kara düşünüyorum kilo almadan atlatmalıyım diyeeee...

wawww bana yetiştin..hadi bakalım..:KK34:
aşuremi?? çook severim sen yemedin mi???
sonunda evimdeyim Cuma akşamı geldik ve işle uğraşıyorum çooook yorgunum..bu sabah tartıldım 78.2 kg çıktım çook mutlu oldum ama 77 görmeliyim..ramazanda metformin alacakmısın??ya çok şükür mide bulantılarım geçti..
bu arada yılanlı otelin adı SARAY SUİT OTEL..KİMSE GİTMESİN..
mersin taşucunda babamların yazlığında 4 gün kaldık oranın denizi muhteşem kimse yok ve deniz yarıya kadar belinde..tertemiz..yalnız sivri sinek çok..her sene istanbula gideriz mutlaka..ben bayılıyorum bu şehre..eşim Ramazanda gidelim dedi ama oruçken zor olacağını düşünüyorum bayramdan sonra daha iyi olur :44:

canımm hoş geldinnn...güzel geçmiştatilinn dinlendinn bomba gibi döndünn..süpersinn neredeyse hiç almamışsınn..yaw ben 2 gün anneme gittim tartılmaya korkuyorum..kesin 82 çıkarım yinee...ama sen kaçamak yapsanda devamlı aktiftin erittin demekki..ramazandada inşallah kilo almadan hatta vererek geçiririzzz..

ewett kızlarr ben geri geldimm..yoğunn boll kaçamklıbi hafta geçirdim daha tartıya çıkmadım çıkmayıda düşünmüyorum bi kaç gün daha fecii geçti çünküü..yokdum ortalarda çarşamba ve perşembe kız kardeşim ve kuzenim ardı cuma onlarla karşıya geçtimm...cuma akşamı eve geldim cumartesi sabah eşimleyine bize gittikk..

annemlerin üst ktında amcamlar var..benim amcam teyzemle evli :) teyzemin evi dubleks üst katın yarısı balkon güzel bize sordu ramazan gelior yufka açalım acık eşimle bende kabul ettik ee yufka açtık acık yedik acık ıspanaklı gözleme derkenn..ohhhhhhhh ohhhhh akşamada okey oynadık amcam eşim ben ve kuzenn...gelsin çaylar tatlılarr çekirdeklerr ohhh ohh...sabahta bi kahvaltııı en kalorilisindenn...amann allahımm...oruç geldi dahayiyemicez zaten diye diyee yedimmm...artık yarın son günn :) :)

X