maşallah 79lar ahhhhhhhhhh darısı başımaaa
listen çok güzel wawcım :) kızartma cısss yaparsan kesinn yersinn
gözün aydınnnnnnnnnnnnn pcos yok mu yani çoooooook iyi maşallahh
ya anlamadığım bunca zaman nasıl oldu o pcos tanıısı ? adetin 3. günü yapılan testle hormonlar abakıyorlarr ona göre ve yumurtalıklara bakıp folükülleri görerek o teşhisikoyuyorlarr hadi hayırlısı maşallahh öylese 3 tane 20mm yumoşş maşallahh sen ne yedin ne içtin bizimle de paylaşır mısın
yaw sen adet olmayı düşünmee bebişe konsantre ol inşallah güzel olur sonuçlarr bol çalışmalar :) folikasit verdi mii?
benim yumoş büyüdüüğünde inofolic vermişti banadaa
Canmm cok saol ama ben pek guvenemedim dra. Ama hastanede gazi unv hastanesi cokta iyi muayene etti. Pco yok dio. Hormonlarm normal cnm sadece ara sira prlktn yuksek cikiyor. Ama pco da gectyse bu gunlerde Rabbimin lutfu bilemiyorum :)) gecen au 2sinde adet oldm bn sdet gnumu beklrken _3tane 20mm yumos var deyince cokkk sevndim ama endometriumum 7mm inceymis masaallah kizlar sevindim. haziranda serephone kullandim cnm ins obun etkisidir catlar acaba catlatma ignesini kendimmi alsam vurdursamm ya dra pek guvenemedim. Bana doguim kpntrl ilaci kullncan dio adet duzenlemek icin. Asla kullanmam ya hsg de vermedi zaten sanirim buyuk doguma gidicem . Gecen hafta endometrium 8.5mm di nasil 7 oldu ve nasil bir haftada yumoslr oldu cok saskinimmmm