Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün yine karga kahvaltısını etmeden yani saat 6da uyandım
Daha doğrusu dün gece baş ağrısı tuttu felaket ve çok zor uyuya kaldım ( eşim sağ olsun fönle ayaklarımı ensemi falan ısıttıda hafif mayıştım
) Herhalde üşüttüm belden aşağısını
belden aşağı fön sıcak hava üfleyince baş ağrım hafifledi diye öyle bir tahminde bulunduk
Sabah yine uyandığımda baş ağrım devam ediyordu bende kendimi duşa attım ( sıcak duş iyi geldi hatta kendimi az daha haşlıyordum desem yeridir
)
Almanyadan döndüğümden beri kız kardeşimle bir tek pazar günki mevlütte bir yarım saat görüşebildik o yüzden bugün geleneksel kahvaltı günlerimizden birini yapalım dedik ve İKEAda buluşmak üzere sözleştik
Artık ancak öğleden sonra uğrayabileceğim için bir haber vereyim dedim merak etmeyin diye
Hava değişimindenmidir yoksa büyük kuzu yok diyemidir bilmiyorum ama geldiğimden beri canım hiç birşey yemek istemiyor ama arada sapıtacak gibi oluyorum kendimi çok zor tutuyorum
hatta dün tutamadım akşama kadar güzel giderken az birşey çiko yedim
inşallah bundan sonra olmazda kızçem gelene kadar bende biraz toparlarım kendimi kilo anlamında
Bu arada babamın emeklilik işi erkene çekiliyormuş şirkette iş yok diye ve bu durumda Annemde Kurbanda baban emekli olunca gelelim biz iyisimi dedi
Anammm benim kız ne olucak dedim ( yanlız seyahat etmesi için gereken belgeleri yoktu üstelik bayramdan önce gelecekti ) Bayramdan sonra biletler ucuzluyor o zaman göndeririz diyince yüreğime iniyordu olmaz bayramda burada olsun dedim ( sonra annemler kardeşimle gayet mutlu beni istemiyorlar hissine kapılsın istemiyorum sonuçta bayram )
Anneme kalsa önemli değil ama eşim duyunca olmaz öyle şey ben uçak biletini kendim alırım gerekirse pahalıda olsa dedide biraz rahatladım bende
Bakalım hayırlısıyla bir iki hafta daha geçsinde kızın dönüş biletini alalım
İnşallah bizlerede 38 beden elbiseler almak nasip olur en kısa zamanda ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada kurslar için şimdiden kolay gelsin
Bende çok istiyorum ama malum küçük kuzuyu bakacak kimse yok. Artık anam bir emekli olsunda
bol bol kurslara katılırım
Canım size kolay gelsin
Gerçektende hem zor hemde yorucu bir kaç gün seni bekliyor daha
Bizde 14 sene içinde bir kere bile olsa badanacı tutmadık hep karı koca birlikte yaptık. Onlar 3 günde yapıyorsa biz 5 günde yapıyoruz ama baya karlı oluyor
üstelik bizde baya eğlencceli geçer
ben boyadan önce duvalara resim yaparım ve eşimide boyarım
tatlı tatlı didişerek bitirirsiniz inşallah sizlerde
İşiniz bitine nasılsa eski güzel düzenine dönersin canım dert etme
HOşbulduk bu arada
Sorma benim kuzuların maceraları hiç bitmez
bakma bu ara ayrılar diye pek malzeme çıkmıyor bizede telefondada olsa kapışıyorlar cadılar sonrada ikiside titrek seslerle abbaciğim seni çot seviyorum koşa koşa gel taaaaaammmm mııııııı diye birbirleriyle sohbete başlarlar