- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
slm kızlar sayfanızı yeni gördüm ...
bende pkoluymuşum 28 yaşındayım ama doktora gidene kadar haberim yoktu..oldum olası hep kiloluydum evlendikten sonra da çok sık adet göremeye başlamıştım ..bebek için gittiğim de söyledi doktor kilo vermen lazım dedi 106 idim zar zor 100 ü gördüm 3 ay iğne yaptırdım şükür hamileyim...şimdi 4 buçuk aylık hamileyim kızımız olaca inşallah... rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah...
ne güzel kilolar vermişsizniz çok hoşuma gitti..bende doğumdan sonra inşallah verip normal bir insan olurum...kilo her aman başiryebela ya istediğini alamıyorsun bi yerlere gitmek bile ezziyet oluyor....
Maşallah canım Rabbim inşallah kuzucuğunu sağlıklı ve huzurlu birşekilde kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnn
Darısı tüm özlemini çeken diğer topikteki yüreği güzel Anne adaylarının başına İnşallah onlarda en kısa zamanda mucizelerinin müjdesini verirler bizlere Aminnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah sende hamileliğinde mümkün olduğu kadar az kilo alarak hamilliğini sağlıcakla sonlandırırsın Aminnnnnnnnn
yaparsın cecom maşallah sana sen hamişken kilo vermiş bayansınn süpersinnnnn
sigarayı bırakmışsın süper tatlımmmm çoooooooook sevindim inan Allah korusun bir daha
karabaşotu canın çok isterse sigara içmeyi ağzına bir minik karabaşotu at demişlerdii. ay bir acayip oluyor oda
büyük kuzuyuda Annenlere bırakmışsın Allah kavuştursun canım
o halleri hepp ergenlikten geçecek ergen işte şimdi ne çok özlemiştir senii :)
küçük kuzu sana sarar ablası olsa bir şey olunca hemen birbilerine destek çıkarlar :) sanki anne öz değil üvey gibi
bizdede kuzenlerim öyleydi :)
yediklerin çok hafif benim kahvaltılar da öyle :) ben haftasonu kaçamaklarından kilo da veremedim saydım yerimde
idolsün cecomm
yeşilçaya devammmm
Çok sağ ol canım iyi dileklerin için
Sıpayla biraz evvel telefonda tam 1 saat sohbet ettik tuvaleti gelmese devam edecek paso bütün gün yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
Sigara konusunda iyiyim şu an şükür başka zaman denemelerimde hep sinir küpü oluyordum ve eşim lanet olsun diyip gider sigara alırdı şimdi iyimisin diye saat başı telefon açıyor
İnşallah bir daha asla sigara paketine sarılmam Söylediğin otu bir ara alayımda belki gerek kalmaz ama ne olur ne olmaz