• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo, regl, pcos?

Arkadaşlar merhabalar biraz okudum yazılanları benimle olan var mı bilmiyorum. Bende de pko var ama hormonlarim normal sadece ultrason görüntüsünde doktor pko görünümü var dedi. 94 doğumluyum. Boy 170 kilo 60
Yani kilom normal yine de kilo mı vermem gerekiyor

Arkadaşlar merhabalar biraz okudum yazılanları benimle olan var mı bilmiyorum. Bende de pko var ama hormonlarim normal sadece ultrason görüntüsünde doktor pko görünümü var dedi. 94 doğumluyum. Boy 170 kilo 60
Yani kilom normal yine de kilo mı vermem gerekiyor
Kilon gzel bence bende de tahliller temiz sadece ultrasonda cikiyo evlimisin bebegin varmi

Ne yapiyon canm ben on gndr sogan suyu iciyodum ve bugün sol kasigim acayip bi agri girdi ve aradan biraz gecti lavaboya gittigimde baya beyazda dedil su renginde salya gibi baya akintim olmustu yani yumurtam catlamis cunku tedavi oldugum zamn da boyle olmstu doktor catlamis demisti senin ne oldu
Değerlendir canım .Pazartesi tüp bebek tedavisi için görüşmem var canım onu bekliyorum .
Hayıt suyu içtim 5 gün

Kilon gzel bence bende de tahliller temiz sadece ultrasonda cikiyo evlimisin bebegin varmi
Evliyim 1 yıldır da bebek istiyorm Haziran da klomen e başladım birinci ay 2 yumurta oldu tutmadı.
İkinci ay 1 yumurta oldu çatlatma ignesinin dozu az gelmiş çatlamamis tutmadı
Üçüncü ayda bayrama denk geldi nasılsa klomen verecek dedim kendim attım o catlamayan yumurta kist olmuş o ayda tutmadı. Doktor hsg dedi bu ay 4. Ayım klomen kullanmadım hsg girince temiz çıktı bu ay klomen kullanmadan yumurta takibine gittim adetimin 13. Günüydü 13mm olmuş doktor büyümez dedi hiç mi sans yok dedim ummadik taş baş yarar belli olmaz dedi adet olunca gel dedi 1 hafta var adete. Uzun oldu kusura bakmayın eğer bana fikir verebilecek birileri varsa şunu yap bunu yap diye çok sevinirim. Bu arada eşim e de Şubat'ta bakıldı gayet iyi denildi

Evliyim 1 yıldır da bebek istiyorm Haziran da klomen e başladım birinci ay 2 yumurta oldu tutmadı.
Üçüncü ayda bayrama denk geldi nasılsa klomen verecek dedim kendim attım o catlamayan yumurta kist olmuş o ayda tutmadı. Doktor hsg dedi bu ay 4. Ayım klomen kullanmadım hsg girince temiz çıktı bu ay klomen kullanmadan yumurta takibine gittim adetimin 13. Günüydü 13mm olmuş doktor büyümez dedi hiç mi sans yok dedim ummadik taş baş yarar belli olmaz dedi adet olunca gel dedi 1 hafta var adete. Uzun oldu kusura bakmayın eğer bana fikir verebilecek birileri varsa şunu yap bunu yap diye çok sevinirim. Bu arada eşim e de Şubat'ta bakıldı gayet iyi denildi
Bence daha çok yeni evlisin canım ilaçlara yada vs tedaviye başlamak için çok erken yaşın ileri yas değilse bence evde ovulasyon takibi yap bi süre sıkıntı yoksa esinde de sende de zaten olcaktir inşallah baktın olmadi 5 6 ay o zaman tedavi ye başla çünki ilaçlar iğneler hormon dengesizliği adet düzensizliği çok yapıyo

1 yıldır istiyorum dediğin için çok erken dedim ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama😊

Canm bende 4 yillik evliyim bil yilim yoldu ama hic korunmadim tabi polikistik overdim agrida oturuyodum tedavi icin bir yil doldu ankaraya gittim doktor polikistik over bizim icin engel degil dedi. Tum tahlillerimi yapti rahim film cekildi esimin tahlilleri yapildi hepsi temizdi tedavi ilac la ugrasmayalim dedi asilama yapalim bende tamm dedim klomen verdi bir yumurtam kendi catladi ikinciside 17 oldu igneyle catladi asilama oldum o ay hamile kaldim 6 aylikken kaybettim normal dogum yaptim sonra kurtaj oldm ama korunmadim 40 gn sonra adet tekrarr oldm sonra normal yola o ay hamile kaldm bi oglum var su an bende esimde istiyoruz cunku polikistik olanlar ara verildimi gec oluyo bizim bi komsuda oyle oldu iki cocugunu. Ara koymadan hemen getirdi. O yzden bizde istiyoruz ve oglum 10 aylik bide ben tam 10 g7n oldubsogan suyu iciyorum 9 günü sol yumurtam catladdi dünde sagdaki sogan suyunu kesinlikle tavsiye ediyorum dene canm bise kaybemezsin bide bol bol spor yap

26 yaşındayım yumurtalar tembel maalesef . Hakkımızda hayırlısı olsun ya zayiflamam mı lazım diye düşünmeden edemiyorum işte
1 yıldır istiyorum dediğin için çok erken dedim ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama😊
Benimde yasim 25 bu tedavilerde polikistik over olan cogu doktor normalde bir yil sonra tedavi yapiyo ama bu hastalarda 6 sonra

Back