- 16 Şubat 2020
- 76
- 19
- 38
- 26
- Konu Sahibi Wanderlust_
Haklisin gerçekten Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahHastalik o kadar cokki hic gidesim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin gerçekten Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahHastalik o kadar cokki hic gidesim yok
Amin insalah seninki kac aylikHaklisin gerçekten Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah
2 buçuk aylıkAmin insalah seninki kac aylik
Gözn aydin2 buçuk aylık
Sağol canımGözn aydin
Aynı canım napim bildiğin gibi sen napıyonNe yapiyon nasilsin nasil gidiyo
Bende ayni degisen bise yok bi adet olamamdimAynı canım napim bildiğin gibi sen napıyon
Olsanda kurtulsan ya şişer insan valla benimde dün akşam bitti ama ilk 2 gün oldu bide 4.gğn oldum kesildimBende ayni degisen bise yok bi adet olamamdim
Hm ben on gün oluyorum. Nerdeyse bide evet cok sislik varOlsanda kurtulsan ya şişer insan valla benimde dün akşam bitti ama ilk 2 gün oldu bide 4.gğn oldum kesildim
Benim hep altı günHm ben on gün oluyorum. Nerdeyse bide evet cok sislik var
Yo bende fazla oluyo bide baya kanamm oluyo ama bi sefer olsaydim karnim acayippp sissBenim hep altı gün
Söktürücü al benceYo bende fazla oluyo bide baya kanamm oluyo ama bi sefer olsaydim karnim acayippp siss
Evde var da bebk emziriyorum hastaneye gitme imkanim da yok esim evde degil tarlusSöktürücü al bence
O iyi bak ben de bir ara kullandım altı gün sonra adet oldumEvde var da bebk emziriyorum hastaneye gitme imkanim da yok esim evde degil tarlus
Doktorumum numarasi silinmis yoksa mesaj atardim kullanabilirmiyim diyeO iyi bak ben de bir ara kullandım altı gün sonra adet oldum
Yeni bi konu acicam nasil acabilirim acabaO iyi bak ben de bir ara kullandım altı gün sonra adet oldum
Ney konusuYeni bi konu acicam nasil acabilirim acaba
Kullanırsın ya bi sorunun filan yoksaDoktorumum numarasi silinmis yoksa mesaj atardim kullanabilirmiyim diye
Tarlus la ilgili emzirme falanNey konusu
Ne yapiyon canm ben on gndr sogan suyu iciyodum ve bugün sol kasigim acayip bi agri girdi ve aradan biraz gecti lavaboya gittigimde baya beyazda dedil su renginde salya gibi baya akintim olmustu yani yumurtam catlamis cunku tedavi oldugum zamn da boyle olmstu doktor catlamis demisti senin ne olduKullanırsın ya bi sorunun filan yoksa