- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
Insallah vardir baska bir test var onuda sabah yaparim farkli markahiç görümüyordu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah vardir baska bir test var onuda sabah yaparim farkli markahiç görümüyordu canım
canım neden ugrasıyorsun kan testi yaptırsana aklını kurcalama bu testlerleInsallah vardir baska bir test var onuda sabah yaparim farkli marka
Kan Test yapma imkanim yokki. Köyde oturdugum icin simdilik yapamamcanım neden ugrasıyorsun kan testi yaptırsana aklını kurcalama bu testlerle
ozaman daha garantili testler var ondan yap canım daha önce geçiyormuydu gününKan Test yapma imkanim yokki. Köyde oturdugum icin simdilik yapamam
ozaman daha garantili testler var ondan yap canım daha önce geçiyormuydu günün
inş vardır cnm allah gönlüne göre versinIlk evlendigim seneler bekarken bide 3 ay falan geciyodu ilk 6 aylik bebegimi kaybettikten sonra normal dogum olarak yaptim ondan sonra düzenliydi bir yila yakin bu sefer gecti. 3 gnm geciyodu oda leke göruyodum hemn sonra kanamm oluyodu simdi 15 gn gecti karnima batmalar oluyo cok siskinlik var cok cabuk acikiyorum halsizlikte var ama testte bise cikmadi
Amin kalkip simdi yapasim geliyo dayanamiyoruminş vardır cnm allah gönlüne göre versin
Seninki kac aylikinş vardır cnm allah gönlüne göre versin
yapabliyorsan yap canım at bana daAmin kalkip simdi yapasim geliyo dayanamiyorum
yok canm benim nisan ayında düştü henüz transfer yapamadıkSeninki kac aylik
Simdi de yapim mi yarin mi far ederdmiyapabliyorsan yap canım at bana da
yok cnm etmezne fark edecekSimdi de yapim mi yarin mi far ederdmi
Sabah ki idrar daha iyi diyolar bide 2 saat once digerini yaptimyok cnm etmezne fark edecek
tamam canım haber ver lütfenSabah ki idrar daha iyi diyolar bide 2 saat once digerini yaptim
tamam canım haber ver lütfen
[/QUbir saat gecsin yapicam
Pko olanların genelde çenesinde ve göbeğinde kullanma oluyor işte. Rahimdeki kistli görüntü aslında senin yumurtaların. Multikistik overda yumurtalar çoktur ama yumurtlamasında bir problem yoktur. Polikistik overda ise yumurta yine çoktur ama yumurtlamasında problem vardır, hormonları bozuktur kullanma vs gibi belirtileri vardır. İçin rahat olsun hatta sevinebilirsin. :) çok geçmiş olsun :)Teşekkür ederim, muhtemelen benimki multikistik over. Rahim görüntüsü fazlasıyla kistli ama başka bir sıkıntım yok şükür. Kıllanma erkek tipi değil, ben lazer epilasyondan çözüm alamadım ama belli bölgelerde var yani öyle yüzümde falan çıkmıyor. Herhangi bir ilaç vs kullanmadığım için teşhisim yanlışsa bile neyse ki bir olumsuzluğunu da yaşamadım.
Canm bende polikistik overim ama hormonlarima cok bakildi düzensiz degil 3 yil takip edildi ama hic bir doktor hormonlarin bozuk degilPko olanların genelde çenesinde ve göbeğinde kullanma oluyor işte. Rahimdeki kistli görüntü aslında senin yumurtaların. Multikistik overda yumurtalar çoktur ama yumurtlamasında bir problem yoktur. Polikistik overda ise yumurta yine çoktur ama yumurtlamasında problem vardır, hormonları bozuktur kullanma vs gibi belirtileri vardır. İçin rahat olsun hatta sevinebilirsin. :) çok geçmiş olsun :)
Siz kaç kilodan başladınız bilmiyorum ama benim zaten 10 kilo fazlam vardı . 68 ile başladım diyete Kendim kalori diyeti yapıyorum ki sonrasında diyeti burakınca daha fazla almayayım. Bilerek diyetisyene başvurmadım yani. Spor salonuna gidiyordum pandemiden önce zaten. Beni yakan pandemi oldu. Şimdi hem spor hem diyet ile böyle yavaş yavaş veriyorum. Hedefe yaklaştıkça vereceğin kilo azalır çünkü yakacağın yağ oranı azalır dedi spor hocam. O yüzden için rahat yani3 ayda 8 cok az canım ben diyetisyene gittim haftada 3kg verdim
Bende pkosluym benimde hormonların temiz çıktı kilo verdim son 2 ayda 8 kilo verdim 2 aydır düzenli adet qörmeye başladım sende tüylenme saç dökülme falan varmıHerkese selamlar, ben 22 yaşındayım. Kendimi bildim bileli aşırı kiloluyum ve ilk regl olmaya başladığımdan beri düzensiz ilerliyor. Hatta öyle ki, yılda 1 kez oluyorum diyebilirim.
Doktora gittiğimde ise, hormonlarıma bakıldı ve haşimato teşhisi konuldu. Bunun için levotiron kullanıyorum. Ayrıca yüksek kiloya bağlı insülin direncimde var onun içinde glifor kullanıyorum. Her zaman regl olamamamı kiloya bağladı doktorlar (obezite doktoru ve endokrin doktoru) ve kadın doğuma göndermedi.
2 kez ultrason yapıldı, hiçbir şey çıkmadı kist vs. Hormon sonuçlarımı da yazıyorum:
T4 0,91
Tsh 5.055
Fsh 5.35
Lh 4.32
Estradiol 46
Prolaktin 11.86
Progesteron 0.44
4 ayda da yaklaşık 20-25 kilo verdim kendi çabamla ama hâlâ bir hareket yok. Virüs yüzünden hastaneye de gitmek istemiyorum.
Haşimato da regl sorunları yapıyor diye biliyorum. Bana hiç pcos teşhisi konmadı. Benimle aynı durumda olan var mı? Sizce bende pcos var mıdır, yoksa haşimatonun etkisi mi bunlar?
Yok canımKizlar sizce varmiEki Görüntüle 2688248 Eki Görüntüle 2688249