- 19 Şubat 2020
- 5.466
- 2.939
- 173
- 40
- Konu Sahibi Wanderlust_
yok cnaım tüp bebek yapmıştım düşük oldu 8 tan embrio var dondurulmuş transfer yapacagız ama yumurtalıkta kist çıktı patlamasını bekliyoruzBebek yokmu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnaım tüp bebek yapmıştım düşük oldu 8 tan embrio var dondurulmuş transfer yapacagız ama yumurtalıkta kist çıktı patlamasını bekliyoruzBebek yokmu
Tamm sagol canm bide gnderdigim teste bakarmisin varmiketojen diyuetine bak cnm netten ona başladım karbonhidrat kesin likle tüketmiyorsun sadece proteinli gıdalar zeytinyağ yumurta tavuk balık et haşlanmıs sebze
Gecmis olsunyok cnaım tüp bebek yapmıştım düşük oldu 8 tan embrio var dondurulmuş transfer yapacagız ama yumurtalıkta kist çıktı patlamasını bekliyoruz(
Baktim hic bise anlamadimketojen diyuetine bak cnm netten ona başladım karbonhidrat kesin likle tüketmiyorsun sadece proteinli gıdalar zeytinyağ yumurta tavuk balık et haşlanmıs sebze
sağol cnm testini göremedim ama tüp bebekmi?Gecmis olsun
biraz karısık canım netten arastırBaktim hic bise anlamadim
Teşekkür ederim, muhtemelen benimki multikistik over. Rahim görüntüsü fazlasıyla kistli ama başka bir sıkıntım yok şükür. Kıllanma erkek tipi değil, ben lazer epilasyondan çözüm alamadım ama belli bölgelerde var yani öyle yüzümde falan çıkmıyor. Herhangi bir ilaç vs kullanmadığım için teşhisim yanlışsa bile neyse ki bir olumsuzluğunu da yaşamadım.Benim bildiğim pko tedavisinde sadece rahimdeki görüntüye bakarak tanı koyuluyor. Çünkü rahimdeki görüntü sadece pkoda değil multikistik overda da çıkıyor. O yüzden görüntünün yanında, erkek tipi kıllanma ve kilo alma, hormon bozukluğu da olması gerekiyor. Pko zaten bir hormon bozukluğu hastalığı. Hormonlar bozuk olduğu için erkek tipi kıllanma, kilo alma ve alınan kiloyu verememe, regl düzensizlikleri gibi durumlar ortaya çıkıyor. Reglileriniz düzenliyse bir problem yoktur bence. Bana böyle anlatılmıştır açıkçası, bana da yanlış teşhis sonucu pko dediler. Kendi doktorum hayır pko değilsin diyerek bu söylediklerimi anlatmıştı.
Ben dilim döndüğünce anlattım, bakın burada doktora sorulan sorular var doktor arasındaki farkı anlatmış.
Hayr ilkim asilamaydn 6 aylikken kaybettimsağol cnm testini göremedim ama tüp bebekmi?
burda yok görünüyor ama beta ya baktır cnm orda garanti cıkıyor benimde bu testte cıkmamıstı kanda et cıkmıstıBide byle bkinEki Görüntüle 2688274
Ayni bu test te mi canm cikmadi seninki kac gnde yaptin bi de cikmadiburda yok görünüyor ama beta ya baktır cnm orda garanti cıkıyor benimde bu testte cıkmamıstı kanda et cıkmıstı
eevt cnm aynı test 12 ğünde yapmıstım cıkmamıstıAyni bu test te mi canm cikmadi seninki kac gnde yaptin bi de cikmadi
12 gnün mü gecti yaptin cikmadieevt cnm aynı test 12 ğünde yapmıstım cıkmamıstı
aynen cnm tüp bebekt zaten sonra kanda çıktı senin kaçıncı günün?12 gnün mü gecti yaptin cikmadi
Bide sizin ikinci cizgi benimki gibi miydi hic mi grünmüyodueevt cnm aynı test 12 ğünde yapmıstım cıkmamıstı
Benimde 15 gn gectiaynen cnm tüp bebekt zaten sonra kanda çıktı senin kaçıncı günün?
hiç görümüyordu canımBide sizin ikinci cizgi benimki gibi miydi hic mi grünmüyodu