- 18 Ekim 2020
- 4.981
- 12.874
-
- Konu Sahibi doganinkizi34
Aynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.Evlenene kadar 50 kilo olup evlendikten sonra bu kadar yedirecek ne yaşadiniz? Psikolojikse yardim alirsaniz duzelir belki ama siz tedaviye istekli degilseniz hic bir sey işe yaramaz. Ben eskiye donmek istemiyorum yemeyi seviyorum haliniz niye evlenince başladi. Evlenene kadar kendinizi mi tutuyordunuz?
Evlenip imza atmak kimsenin tapusunu almak değil boşanmakta bir imzaya bakiyor haberiniz olsun.
25 kiloyu alırken yok muydu yanınızda? Çok yediğinizi farkedip o esnada neden uyarmamış? 75e gelince ayı gibi oldun derim diye beklemiş herhalde.
Bacim şaka misin bxbxbcbAynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.
Evlendikten sonra diyeti de bıraktım nasıl olsa eşim beni böyle de sever diye. Çünkü her zaman "ben seni her halinle seviyorum" derdi bana. Bu ne demek, istersem 200 kilo olayım yine sevecek beni demek
Ama yalan söylüyormuş anlaşılan
Evlendigi gibi de bosar bence. Sen onu kandirmissin ama o da seni kandirmis cunku. Her halinle sevmeyecek. Ay bu konu bende inandiriciligini kaybettiAynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.
Evlendikten sonra diyeti de bıraktım nasıl olsa eşim beni böyle de sever diye. Çünkü her zaman "ben seni her halinle seviyorum" derdi bana. Bu ne demek, istersem 200 kilo olayım yine sevecek beni demek
Aynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.
Bu nasıl bir bencillik. Ben de göbekli erkek sevmem. Eşime baskı da yapardım zayıflasın diye. İnsanların tahammül edemediği şeyler vardır. Bazıları için kilodur. Bazıları için kelliktir vesaire. Fazla rahatsınız. Eşiniz fit kalmak için çabalarken Siz yemeyi seviyorum diye bir köşede yastık gibi kalırsanız eşiniz ben kilolu sevmiyorum deyip sizi boşayabilir, hakkıdırAynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.
NeeAynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.
Bunu demeyeydi iyiydi? Boyunuz kaç?Ayı gibi oldun.
Eşinizin uslubu cok cirkin ama insanlar da herseyi cekici bulmayabilir. Sevgi farkli cekici bulmak farkli. Ben arkadaslarimi severim cekici bulmam mesela...Aynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.
Fake misin?Aynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.
Şu mesaj da fake kokusu var cidden.Aynen öyle. Her zaman yemeyi severdim fakat evlenmeden önce diyet de yapıyordum sürekli kilo aldıkça. Çünkü çok kilolu olursam evlenmem zorlaşacaktı.