Yapar. Unlu kahve zincirlerinin mocha latte gibi içeceklerinin herbiri en az 500 kaloridir. Şekerli turk kahvesini de bırak sade iç. Çikolata sütlü yeme bitter ye en fazla iki dilim. Meyve ihtiyacı olarak muz ye tok tutar. Aklıma geldikçe yazarım.Şekerli kahve yaoar mı
maden suyundan olabilir belki çünkü fazlası zarar... bizim lisede hergün soda içen bi çocuk vardı. bizim kimyacı ona '10 yıl sonra bagırsakların işlevini kaybedecek' diyordu hep..Zaten o yağı atamadım ve neden sadece göbek bölgemde var anlamıyorum
doğru diyosun :))ne demek :) hiçbir şey zor değil yeter ki isteyelim :)
Ben meyveli içiyorum bir de o daha zararlıymışmaden suyundan olabilir belki çünkü fazlası zarar... bizim lisede hergün soda içen bi çocuk vardı. bizim kimyacı ona '10 yıl sonra bagırsakların işlevini kaybedecek' diyordu hep..
evet onu ben de duydum ama denemedim..Yoğurt iyi geliyor yağ yaktırır diyorlar ama fayda etöedi bana
bence asitli içecekten uzk dur ve ekmek vs yedikten sonra şişiyorsa glutenden olabilir arkadasın dediği gibiBen meyveli içiyorum bir de o daha zararlıymış
Ekmek vs pek yemem zaten aslında iştahlı biri bile değilimbence asitli içecekten uzk dur ve ekmek vs yedikten sonra şişiyorsa glutenden olabilir arkadasın dediği gibi
Hayatından çıkararak gozlemleyebilirsin. 2 hafta. Ben unsuz yaşayınca kendimde ki değişimi hemen görüyorum.Hastaneye gidip tahlil mi yaptıracağım
o zaman asitli içeceklerden uzak bir yürüyüş programı yapmalısın :) geçer sen farkında olmadan çok kafana takma... neler geçmiyor ki...Ekmek vs pek yemem zaten aslında iştahlı biri bile değilim
Benim de dümdüzdü karnım. Yaş gittikçe atması daha mı zor oluyor anlamadımHayatından çıkararak gozlemleyebilirsin. 2 hafta. Ben unsuz yaşayınca kendimde ki değişimi hemen görüyorum.
Ama evet gıda intolerans testinde de çıkar. Herkes de göbek olur diye bişey yok. 30 yaşıma kadar dümdüz, hatta içe cökük bir karnım vardı, ama işte çöplük gibi beslenince bagirsaklar da bir yerde pes ediyor. Sindirim sorunları, şiş göbek öyle başlıyor.
Deneyeceğim bakalım asitten mi oluyoro zaman asitli içeceklerden uzak bir yürüyüş programı yapmalısın :) geçer sen farkında olmadan çok kafana takma... neler geçmiyor ki...
Vücud müthiş bir makine gibi, ama işte yıllarca hor kullanınca bir yerden sonra tekliyor. Düzenli spor yapmayınca da kas kitlen her yıl azalıyor. Yaşla sorunlarin çıkması bu yüzden. 3 ay unsuz, pirincsiz, patates ve şekersiz beslen o göbek hala yerinde durursa gel beni bul.Benim de dümdüzdü karnım. Yaş gittikçe atması daha mı zor oluyor anlamadım
3 ayı başlatıyprum yarınVücud müthiş bir makine gibi, ama işte yıllarca hor kullanınca bir yerden sonra tekliyor. Düzenli spor yapmayınca da kas kitlen her yıl azalıyor. Yaşla sorunlarin çıkması bu yüzden. 3 ay unsuz, pirincsiz, patates ve şekersiz beslen o göbek hala yerinde durursa gel beni bul.
Hee yediğim içtigimde bile sismesin dersen de, spor ile karın kası da yapman lazım
1.63 boyunda 53 kiloyum ya da 52 olabilirim . ama 34 beden giyemiyorum asla ben de mi sorun var siz nasıl 34 bedene sığıyorsunuz üstüm m altım 38 falan benimBir tek göbek var bacaklarım kalın değil kollarım ince 34 beden giyiyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?