- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
kim istemez bende istiyorumDümdüz olmak istiyorum açıkçası
Yüksek bel bir jean tişört giymek hayalimkim istemez bende istiyorum ☺
İnşallah giyersiniz tabii ki birgün neden olmasın.Yüksek bel bir jean tişört giymek hayalim
Sizi korkutmak istemem ama bir tanıdık vardı aynı durumda, kitle çıkmıştı karnında tümör gibi bir şey tam hatırlamıyorum seneler öncesiydi. O zayıflığına rağmen göbekli biriydi. Bir baktırın isterseniz göbeğiniz dediğiniz gibiyse?Bir tek göbek var bacaklarım kalın değil kollarım ince 34 beden giyiyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım
1.62 boya 53 kg tam ideal resmen yag fazlaniz olmamasi lazim hayalimKilo problemi diye başlık attım ancak abartılacak bir kilo problemim yok 1.62 boyundayım 53 kiloyum. Ama göbeğim var ve ne yaptıysam gitmiyor neden kaynaklandığını bilmiyorum ve çok takıyorum. Pantolon falan giydiğimde hep üzerine uzun tişört tunik vs giyme ihtiyacı hissediyorum. Yüksek belde daha çok belli oluyor hatta. Her gün 1 saat yürüyorum ama bana mısın demiyor. Bir ara günde 3 şişe soda içiyordum bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Neden gitmiyor bunu da anlamadım. Mekik çekiyorum ama faydası olmuyor. Ne yapmalıyım? Benden kilolu olanların benim kadar göbeği yok.
ben bi dönem 45 kiloydum buna rağmen yine o göbek duruyoduBir tek göbek var bacaklarım kalın değil kollarım ince 34 beden giyiyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım
iz kalmadı mı peki?1.62 boya 53 kg tam ideal resmen yag fazlaniz olmamasi lazim hayalimdemek ki 1-2 kilo gobege yerlesmis, liposuction arastirin artik eskisi gibi acili yontemler kalmadi. Benim arkadasim yaptirdi 3 ayda toparladi dumduz oldu karni.
Asitli içecek içiyor muydunuzben bi dönem 45 kiloydum buna rağmen yine o göbek duruyodusizi anlıyorum..
Bence onlar iç organlarındır ya 34 bedende sığınacak yer bulamamışlarYani ince görünüyorum aslında. Ama bu göbek beni bitirdi
evet hem de çok içiyodum :)Asitli içecek içiyor muydunuz
ömür boyu bu şekilde mi olmak lazımAynı sorundan dertliydim. Minyondum ama solucan elma yutmus gibi göbegim vardi. Diyeceğim şu ki birşey yanlış gidiyosa alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Asitli icecekler, beyaz unlu mamuller ve bisküvi gibi paketli abur cuburlari bırakın. Çaya kahveye seker atmayin. Squat yapın günlük. Yürüyebileceginiz her yere yuruyerek gidin otobüs ve taksiyi birakin. Ben bu şekilde kurtuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?