Kilo problemi

Spor salonuna gidin ,bir pt yardımıyla çalışın ,yürümek mekik çekmek iyi ama doğru mu yapıyorsunuz o hareketleri ,
Karın için özel antremanlar var ,onları yaptırırlar size

Korse kumasli çitçili badyler var ondan giyinin onunla mekik falan cekerseniz erimesine de yardimci olur ayrica yogurt kürleri de gobe erimesine faydali bir de mekikten ziyade internettw gobek hareketli var onlari yapin

Bir tek göbek var bacaklarım kalın değil kollarım ince 34 beden giyiyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım
Sizi korkutmak istemem ama bir tanıdık vardı aynı durumda, kitle çıkmıştı karnında tümör gibi bir şey tam hatırlamıyorum seneler öncesiydi. O zayıflığına rağmen göbekli biriydi. Bir baktırın isterseniz göbeğiniz dediğiniz gibiyse?

KEfir iç bağriırsakları çalıştırıyor düzenli tüketildiğinde Gökbek küçülüyor bende simit var onunla ermişti

Sporla geçer yeteri kadar yapmiyorsunuz demek ki.
Yediginiz içtiğiniz artı spor insanlar 60 kg lar veriyor yani. Olmuyor diye bir şey yok sadece miktar süre verim önemli

Ayy her konuda yazmadan rahatsız olanlar var ama yazacağım 45 kiloyum ancak benim bile göbeğim var, yani dümdüz bir karnım yok malesef.
Göbek herkeste oluyor, 30 kilo olanda bile göbek olur yani insanın vücuduna bağlı bir durum.
Ben çok rahatsız olmadığım için korse takmıyorum ama korse karnı düzleştiriyormuş diyorlar, bilemedim. Kullanan bloggerlar var mesela kadın 2 çocuk annesi ama karnı dümdüz. Biraz da spora, insanın fiziğine, yaşam biçimine bağlı bir durum. Bol bol karın geliştirici hareketler yaparsanız göbeğiniz gidebilir. Ya da dediğim gibi korse takmalısınız.
Çok bir problem yoksa hiç uğraşmayın derim.

1.62 boya 53 kg tam ideal resmen yag fazlaniz olmamasi lazim hayalim demek ki 1-2 kilo gobege yerlesmis, liposuction arastirin artik eskisi gibi acili yontemler kalmadi. Benim arkadasim yaptirdi 3 ayda toparladi dumduz oldu karni.

Yağlar yanana kadar protein ağırlıklı beslenip kalori açığı bırakmalısınız günlük. Ve karın bölgenizi çalıştıran egzersizler yapın. O bölgedeki yağı yakmadan şekle sokamazsınız ne yazık ki.

1.62 boya 53 kg tam ideal resmen yag fazlaniz olmamasi lazim hayalim demek ki 1-2 kilo gobege yerlesmis, liposuction arastirin artik eskisi gibi acili yontemler kalmadi. Benim arkadasim yaptirdi 3 ayda toparladi dumduz oldu karni.
iz kalmadı mı peki?

Aynı sorundan dertliydim. Minyondum ama solucan elma yutmus gibi göbegim vardi. Diyeceğim şu ki birşey yanlış gidiyosa alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Asitli icecekler, beyaz unlu mamuller ve bisküvi gibi paketli abur cuburlari bırakın. Çaya kahveye seker atmayin. Squat yapın günlük. Yürüyebileceginiz her yere yuruyerek gidin otobüs ve taksiyi birakin. Ben bu şekilde kurtuldum.

ömür boyu bu şekilde mi olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…