- 4 Aralık 2018
- 217
- 228
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürüyüş yapınca cidden vücut sıkılaşıyo mu?aynı boy ve kilodayız. benim de göbeğim var ama düzenli yürüyüş yapınca karnım sıkılasıyor hayvan gibi yesemde göbek çıkmıyor. ama ben asitli hiçbir içeceği içmiyorum.
düzenli ve hızlı tempoda günde en az 45 dk yürüyüşle bende sıkılastı. asla kosamam ama hızlı yürürüm...yürüyüş yapınca cidden vücut sıkılaşıyo mu?
aaa süpermiş tamam ozaman ben de yürüyeyim artık :) koşu bandında da olur dimi?düzenli ve hızlı tempoda günde en az 45 dk yürüyüşle bende sıkılastı. asla kosamam ama hızlı yürürüm...
olur tabiki tak kulaklığı yürü 40 45 dk :) canın yapmak istemezse dısarda yürü ben parkta yürüyorumaaa süpermiş tamam ozaman ben de yürüyeyim artık :) koşu bandında da olur dimi?
daha güzelmiş parkta yürümek :) ama işte parkta bakan eden oluyo benim de göğüsler büyük sallanıyo hızlanınca rahatsız oluyorum bakanlardanolur tabiki tak kulaklığı yürü 40 45 dk :) canın yapmak istemezse dısarda yürü ben parkta yürüyorum![]()
daha güzelmiş parkta yürümek :) ama işte parkta bakan eden oluyo benim de göğüsler büyük sallanıyo hızlanınca rahatsız oluyorum bakanlardan![]()
yürürken aynı zamanda yemek yememeye de dikkat ettin mi :)o zaman sen bilirsin :) 1 2 haftaya farkedeceksin zaten vücudunun sıkılastığını :)
Yağlar yanana kadar protein ağırlıklı beslenip kalori açığı bırakmalısınız günlük. Ve karın bölgenizi çalıştıran egzersizler yapın. O bölgedeki yağı yakmadan şekle sokamazsınız ne yazık ki.
Acaba o mu yağıyor bilmiyorum. Meyve yapar mı kievet hem de çok içiyodum :)
ya sabah ac karınla yürüyürdum erkenden kalkıp, ya da akşam yemek yedikten 1 2 saat sonra. ama yemek yedikten hemen sonra çıkma, çünkü hem mide rahatsız oluyor hemde öyle kilo alırsın. ya ben zaten şeker ve asitli içecek tüketmiyorum. yemeğimi yiyorum ve almıyordum kilomu koruyordum. ama vücut sıkılastığı için yağlar kasa dönüşüyor ve daha zayıf duruyorsun zatenyürürken aynı zamanda yemek yememeye de dikkat ettin mi :)
meyve yapmaz bence ya.. asitli içecek yapıyodur bence ama..Acaba o mu yağıyor bilmiyorum. Meyve yapar mı ki
Şekerli kahve yaoar mıAynı sorundan dertliydim. Minyondum ama solucan elma yutmus gibi göbegim vardi. Diyeceğim şu ki birşey yanlış gidiyosa alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Asitli icecekler, beyaz unlu mamuller ve bisküvi gibi paketli abur cuburlari bırakın. Çaya kahveye seker atmayin. Squat yapın günlük. Yürüyebileceginiz her yere yuruyerek gidin otobüs ve taksiyi birakin. Ben bu şekilde kurtuldum.
aaa süpermiş tamam yapıcakm bunu :)) çok teekkür ederimm :)ya sabah ac karınla yürüyürdum erkenden kalkıp, ya da akşam yemek yedikten 1 2 saat sonra. ama yemek yedikten hemen sonra çıkma, çünkü hem mide rahatsız oluyor hemde öyle kilo alırsın. ya ben zaten şeker ve asitli içecek tüketmiyorum. yemeğimi yiyorum ve almıyordum kilomu koruyordum. ama vücut sıkılastığı için yağlar kasa dönüşüyor ve daha zayıf duruyorsun zaten
Zaten o yağı atamadım ve neden sadece göbek bölgemde var anlamıyorumya sabah ac karınla yürüyürdum erkenden kalkıp, ya da akşam yemek yedikten 1 2 saat sonra. ama yemek yedikten hemen sonra çıkma, çünkü hem mide rahatsız oluyor hemde öyle kilo alırsın. ya ben zaten şeker ve asitli içecek tüketmiyorum. yemeğimi yiyorum ve almıyordum kilomu koruyordum. ama vücut sıkılastığı için yağlar kasa dönüşüyor ve daha zayıf duruyorsun zaten
ne demek :) hiçbir şey zor değil yeter ki isteyelim :)aaa süpermiş tamam yapıcakm bunu :)) çok teekkür ederimm :)
Yoğurt iyi geliyor yağ yaktırır diyorlar ama fayda etöedi banaaaa süpermiş tamam yapıcakm bunu :)) çok teekkür ederimm :)
Kimse yazmadı mı? Gluten intoleransiniz olabilir. Ben 1 simit yesem 3 gün 5 aylık gibi geziyorum.Yani ince görünüyorum aslında. Ama bu göbek beni bitirdi![]()
Yüksek bel pantolon giyebilirim yani dimi inşallah. Dediklerinizi yapacağımne demek :) hiçbir şey zor değil yeter ki isteyelim :)
Hastaneye gidip tahlil mi yaptıracağımKimse yazmadı mı? Gluten intoleransiniz olabilir. Ben 1 simit yesem 3 gün 5 aylık gibi geziyorum.
Yapabileceksiniz 2 hafta sıfır unlu mamül tüketerek bir gözlemleyin.