Kilo problemi

aynı boy ve kilodayız. benim de göbeğim var ama düzenli yürüyüş yapınca karnım sıkılasıyor hayvan gibi yesemde göbek çıkmıyor. ama ben asitli hiçbir içeceği içmiyorum.

Kilonuz fazla degil ama vucut yag oraniniz fazladir belki. Bir diyetisyene danisin normal cikarsa spora agirlik verirsiniz. Pco var mi?

yürürken aynı zamanda yemek yememeye de dikkat ettin mi :)
ya sabah ac karınla yürüyürdum erkenden kalkıp, ya da akşam yemek yedikten 1 2 saat sonra. ama yemek yedikten hemen sonra çıkma, çünkü hem mide rahatsız oluyor hemde öyle kilo alırsın. ya ben zaten şeker ve asitli içecek tüketmiyorum. yemeğimi yiyorum ve almıyordum kilomu koruyordum. ama vücut sıkılastığı için yağlar kasa dönüşüyor ve daha zayıf duruyorsun zaten

Aynı sorundan dertliydim. Minyondum ama solucan elma yutmus gibi göbegim vardi. Diyeceğim şu ki birşey yanlış gidiyosa alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Asitli icecekler, beyaz unlu mamuller ve bisküvi gibi paketli abur cuburlari bırakın. Çaya kahveye seker atmayin. Squat yapın günlük. Yürüyebileceginiz her yere yuruyerek gidin otobüs ve taksiyi birakin. Ben bu şekilde kurtuldum.
Şekerli kahve yaoar mı

ya sabah ac karınla yürüyürdum erkenden kalkıp, ya da akşam yemek yedikten 1 2 saat sonra. ama yemek yedikten hemen sonra çıkma, çünkü hem mide rahatsız oluyor hemde öyle kilo alırsın. ya ben zaten şeker ve asitli içecek tüketmiyorum. yemeğimi yiyorum ve almıyordum kilomu koruyordum. ama vücut sıkılastığı için yağlar kasa dönüşüyor ve daha zayıf duruyorsun zaten
aaa süpermiş tamam yapıcakm bunu :)) çok teekkür ederimm :)

Zaten o yağı atamadım ve neden sadece göbek bölgemde var anlamıyorum

Back
X