- 12 Mart 2015
- 26
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi elalemneder
Kelin ilacı olsa başına surermis.. Gel arkadas
bende istiyorumHerseyi buldular su kilo naklini de bulsalar alirdim bi 30 kgnuzu valla kendime
bir tedavi bulsunlar artık ne biliyim yiyelim yiyelim şişmeyelim
ahahah çok deli bir fikireve yemek sokmayacaksın, evdeki diğer kişilerde aç kalsın boşverneyse şaka tabi ki. bu iştah meselesi çok kötü. acıkınca meyve ye bol su iç. iştahını kapatır gibi.
aynen ben iyice tembelliğe vurdum zaten. masa başı çalışıyorum akşama kadar oturmaktan hamile gibi göbeğimde oldu aman amanAhahahah o mümkün değil. Aslinda spor ile kas yapilirsa mumkun olabilir. Ama off o da yok
ahahah çok deli bir fikirevet ama ben meyveyi bile abartıyorum bir hal çaresini bulamadım ne yazıkki suyu da deli gibi içiyorum günlük 2 litreden az içmem ama işe yaramıyor sanırım.
aynen ben iyice tembelliğe vurdum zaten. masa başı çalışıyorum akşama kadar oturmaktan hamile gibi göbeğimde oldu aman aman
evet bekarım. öncelikle tebrik ederim azmin sonu zaferdir diye boşa dememişler. katılayım bakalım ne kadar dayanacağım etrafımda beni destekleyen kimse de yok olsa belki bu kadar aşırı olmazdım.bu öyle bişey ki cnm bir anda gelmeli azim. ben de 82 kiloya dayandım tak etti kafama bir anda başladım ve 59 kiloya kadar indim. evlilik doğum derken yine 67 oldum.
diyet grupları var kk da diyet günlükleri. oraya bir konu açtım diyet günlüğü. 30 gün hiç kaçamaksız diyet yapmaya çalışcam. bakalım nasıl olacak sen de katıl azim yaparsın belki.
sanırım bekarsın daha kolay. çocukla evle bir de çalışıyorum ne yiyeceğimi şaşırıyorum inan..
evet bekarım. öncelikle tebrik ederim azmin sonu zaferdir diye boşa dememişler. katılayım bakalım ne kadar dayanacağım etrafımda beni destekleyen kimse de yok olsa belki bu kadar aşırı olmazdım.
evet babamında az çok bilgisi vardır bu konularda oda diyor ama yapamıyorum vaktim olmuyor bir pazarım var ondada anca uyuyorum yeminle.o zaman senin terlemen lazım. terlemeden kiloyu atamayacaksın. spora git, birde spa, hamam gibi yerlerede gidebiliyorsan git. Bol hareket, terleme, bol su içmek.
merhaba, değerli kadınlar kulübü üyeleri öncelikle bol dualı hayırlı bir cuma geçiriyorsunuzdur inşallah.:)
saygı ve sevgiyle takip ediyorum sizi uzun süredir. Bir çok hayat hikayeleri, yaşanmışlıklar, henüz çiçeği burnunda evlilikler, mis gibi bahar kokan mutluluklar, üzücü ama ders alınacak hadiseler daha neler neler okudum. Hem üzüldüm hem güldüm. Allah herkesin gönlüne göre versin demek istiyorum. Zaten herkes kendi gönlünün ekmeğini yermiş...
Benim ciddi ciddi bir problemim var. Artık destek tavsiye yani ne gerekiyorsa almak istiyorum. Aslında ben kendisiyle barışık, bu zamana kadar kilolarını dert etmeyen birisiydim. Hala kendim ile barışığım orası ayrı bir mevzu ama ben nefes alamıyorum yahu, acayip bir iştah var bende doymama rağmen deli gibi yemek yiyorum. Ne bulsam atasım geliyor ağzıma tövbe tövbe :). 2011 den beri böyleyim. Şuanda 80 kilodayım2011 öncesine kadar hep 58'di. Ben aldığım kilolarımı veremiyorum. Resmen yapıştık birbirimize ne kilolarım beni ne de ben kilolarımı bırakamıyorum. ÇOK SIKILDIM... Ne giysem olmuyor inanın sabahları kavga ediyorum kendimle işe giderken ne giysem diye dolabın önünde saatlerce bekliyorum Saçma salak oldum çıktım resmen. Annem her gün gözümün içine bakıyor acaba ne zaman yemeyi bırakacağım diye şaka gibi. Gitmediğim diyetisyen kalmadı ama irade yok bende Bir yardım etseniz hani diyorum sizler ne yapıyorsunuz bu iştah sorununa tek problemim yemek yemek bırakamıyorum sevmediğim yemekte yok yani Bir tutsam boğazımı çok çabuk terk edecekler beni ama yok olmuyor yaaaa pastayla kekle boğulup gidecekmişim gibi hissediyorum yardııımmmm
(Uzadı biraz kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Sevgiyle kalınız efendim)
bilemiyorum ki ama başlayalım çok iyi olur denemekten ne çıkar.teşekkür ederim.. ama maalesef genime tüküreyim hemen kilo alıyorum bırakınca.. gel gel yarışalım senle. yediklerimizi yazalım bir başlarsak sonu gelir ne dersin??
Bu kadar çok kilo alıp veremediğinize göre insulin direnci oluşmuş bence sende de. Yemiyeceksin arkadaşım, başka çaresi yok. Sebzeni etini istediğin gibi ye, ama o eve basit karbonhidrat ve şeker girmeyecek, o kadar!merhaba, değerli kadınlar kulübü üyeleri öncelikle bol dualı hayırlı bir cuma geçiriyorsunuzdur inşallah.:)
saygı ve sevgiyle takip ediyorum sizi uzun süredir. Bir çok hayat hikayeleri, yaşanmışlıklar, henüz çiçeği burnunda evlilikler, mis gibi bahar kokan mutluluklar, üzücü ama ders alınacak hadiseler daha neler neler okudum. Hem üzüldüm hem güldüm. Allah herkesin gönlüne göre versin demek istiyorum. Zaten herkes kendi gönlünün ekmeğini yermiş...
Benim ciddi ciddi bir problemim var. Artık destek tavsiye yani ne gerekiyorsa almak istiyorum. Aslında ben kendisiyle barışık, bu zamana kadar kilolarını dert etmeyen birisiydim. Hala kendim ile barışığım orası ayrı bir mevzu ama ben nefes alamıyorum yahu, acayip bir iştah var bende doymama rağmen deli gibi yemek yiyorum. Ne bulsam atasım geliyor ağzıma tövbe tövbe :). 2011 den beri böyleyim. Şuanda 80 kilodayım2011 öncesine kadar hep 58'di. Ben aldığım kilolarımı veremiyorum. Resmen yapıştık birbirimize ne kilolarım beni ne de ben kilolarımı bırakamıyorum. ÇOK SIKILDIM... Ne giysem olmuyor inanın sabahları kavga ediyorum kendimle işe giderken ne giysem diye dolabın önünde saatlerce bekliyorum Saçma salak oldum çıktım resmen. Annem her gün gözümün içine bakıyor acaba ne zaman yemeyi bırakacağım diye şaka gibi. Gitmediğim diyetisyen kalmadı ama irade yok bende Bir yardım etseniz hani diyorum sizler ne yapıyorsunuz bu iştah sorununa tek problemim yemek yemek bırakamıyorum sevmediğim yemekte yok yani Bir tutsam boğazımı çok çabuk terk edecekler beni ama yok olmuyor yaaaa pastayla kekle boğulup gidecekmişim gibi hissediyorum yardııımmmm
(Uzadı biraz kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Sevgiyle kalınız efendim)
Ne yasak mesela Attraente? ne yiyorsun ne yemiyorsun?Aramıza hoş geldiiiiinnnn :) 7 aydır midem hasta, bir sürü şey yasak ama ben bir gram bile erimedim :) an itibariyle 75 kiloyum. Çenem hiç durmuyor, iştah başa bela:)
bilemiyorum ki ama başlayalım çok iyi olur denemekten ne çıkar.