- 9 Ocak 2014
- 7.309
- 9.110
-
- Konu Sahibi elalemneder
Linki mesaj atarım şimdi size.geleyim tabi ama nasıl yani o kadar takip ediyorum ama neyi nasıl yapacağım nasıl katılacağım bilmiyorum.
teşekkür ederim, bekliyorum.Linki mesaj atarım şimdi size.
Ve sürekli aktif bi topik.
hahaha alsin tabi (ki aliyoda) cunku kocam oldu kendisievet gaza gelmem lazım. ve tebriklergadanı alsın senin kimse o şahsiyet valla biz kadınlar kızlar aslında çok güzeliz ama kendimize eziyet ediyoruz.
kusura bakma biraz patavatsız konuştum sanırım :) Allah ım mutlu mesut bir ömür nasip etsin inşallah. evet vallahi tam dediğin gibi hiç giremediğim pantolonlar kavuşmayan düğmeler aman Allah ım sıkı gaza geliyorum an itibariyle hamur şeker yok :)hahaha alsin tabi (ki aliyoda) cunku kocam oldu kendisi
ha gayret bi gaza geliver! olmuyor kiloyla. istedigin kadar barisik ol kendinle, o cok begendigin model pantalonu hicbir zaman giyemiyorsun. O gomlegin dugmeleri hep oyle patlayacak gibi duracak. Biri sana sarildiginda hep eline koluna bi sekilde bi yerinin eti degecek. Bunlarda seni heppp rahatsiz edecek. e ozaman tek cozum kaliyor cancaazim.
yooo rica ederim hosuma gitti samimiyetin :) bizim oralardada boyle konusulur (ic anadolu).kusura bakma biraz patavatsız konuştum sanırım :) Allah ım mutlu mesut bir ömür nasip etsin inşallah. evet vallahi tam dediğin gibi hiç giremediğim pantolonlar kavuşmayan düğmeler aman Allah ım sıkı gaza geliyorum an itibariyle hamur şeker yok :)
Çok ilginç. Bana yasak olanları yazayım, belki ben de yasaklı olup siz de serbest olanı çıkarırsanız bir faydası olur mu? Bir ayda 6 kg verdim, ki çok yavaş bir metabolizmam var.
Yasak listem şöyle:
Sıfır şeker - bal dahil, domates ve salçası, her türlü tahıl- yulaf hariç, pirinç, patates, domates, muz, şeftali, kayısı, kuzu hariç kırmızı et, yumurta, her türlü süt ürünü ( keçi sütü ve keçi sütü ürünleri hariç)
ahahahaha valla çok güzel yaa bayıldım yazdıklarınızayooo rica ederim hosuma gitti samimiyetin :) bizim oralardada boyle konusulur (ic anadolu).
ben hep soyle dusunuyorum, bi paket cipsmi var elimde? Hic yiyerek yormama luzum yok kendimi, aldigim gibi kalcama yapistirsamda olur. O borekmi, bosver yemegim, o boregi direk gobegime yapistirsamda olur yani. Kilo verdikten sonra okadar kompliman alacaksinki, belirli bir zaman sonra kizmaya baslamistim ‘yahu madem okadar kotuydum, niye hic soylemediniz!’ diye
Sıfır şekeri becersem nirvanaya ericem :)
Çok çay içiyorum ve hep şekerli, hiç birşey yemesem aldığım şeker yeter ama ne azaltabiliyorum, ne bırakabiliyorum şekeri iradem bu konuda çok zayıf. Bir de doymama sorunum var son zamanlarda, bunu da hormonlu spiralime bağlıyorum, sürekli açım, takılalı 6 ay oldu 3,5 kilo aldım, aklım sürekli yemekle meşgul =(((( Aslında metabolizmam hızlı, sadece ekmek ve şekeri kesince kilo verebiliyorum. Zamanında düzgün beslenme ile 22 kilo vermişliğim var ama şu son iki yıldır irademi bir türlü toparlayamıyorum =((
Şekeri kesmeyin hanımlar.. Kan şekerinizi düşürürsünüz sadece. Şekeri az atmaya çalışın ama tamamiyle kesmeyin.
Bir de şekersizde içilmiyor be şu meret.
Bir de sporsuz verirseniz o kiloları size gani gani sarkmış deri ile döner. Yine sığamazsınız, yine sığamazsınız.
Çayla beraber diyorum. Çay kan basıncını düşürüyor.Şekersiz içersen baş dönmesi, tansiyon düşmesi yapar.Şekere vücudun ihtiyacı yok, kan şekeri değerinin sağlanması için gerekli şeker yediğimiz tüm yiyeceklerde mevcut
Aslında kilo bir yana sağlık için kesmek lazım şekeri, alenen zehirleniyoruz
Doktorum bana içtiğin sigaradan daha beter şeker alışkanlığın, vücuduna neler yaptığını bilmiyorsun demişti
Tatlı yemeyi bırakalı çok oldu, abur cubur da çok sevmem ama bu çay var ya olmuyor bırakamıyorum, şekerle de bunun yüzünden akrabalık devam ediyor işte
Tamam soruna anlaşıldı, şeker :) Maalesef canım, şeker varken çok zor. Vücudun o şekerin enerjisini kullanıyor, geriye ne yersen hop depoya. Dene derim 10 gün, sıfır şeker, sistemden atıyorsun canın çekmiyor sonrasında. Tatlı istersen elma bastırıyor o ihtiyacı. 1 ay sonrasında istesende şekerli bişey yiyemiyorsun, mide almıyor.Sıfır şekeri becersem nirvanaya ericem :)
Çok çay içiyorum ve hep şekerli, hiç birşey yemesem aldığım şeker yeter ama ne azaltabiliyorum, ne bırakabiliyorum şekeri iradem bu konuda çok zayıf. Bir de doymama sorunum var son zamanlarda, bunu da hormonlu spiralime bağlıyorum, sürekli açım, takılalı 6 ay oldu 3,5 kilo aldım, aklım sürekli yemekle meşgul =(((( Aslında metabolizmam hızlı, sadece ekmek ve şekeri kesince kilo verebiliyorum. Zamanında düzgün beslenme ile 22 kilo vermişliğim var ama şu son iki yıldır irademi bir türlü toparlayamıyorum =((
Belki 1o yaşımdan beri çaya şeker katmıyorum, hiç bir zararını görmedim.Çayla beraber diyorum. Çay kan basıncını düşürüyor.Şekersiz içersen baş dönmesi, tansiyon düşmesi yapar.
Belki 1o yaşımdan beri çaya şeker katmıyorum, hiç bir zararını görmedim.
Tamam, genelde fazla tüketimi iyi olmayan bişeydir çay, ama şekerlisi, şekersizinden çok daha fazla zarar.
bende cok zayıfken cok kilo aldım psikiyatri uzmanına gittim devlet hastanesinde ona canım sıkıldıkca yemek yediğimi söyledim ve bana ilac verdi o ilac istahımı kesmisti o ara 3 kilo verdim sanırım tartılmıyordum ama herkes zayıflamıssın biraz diyordu.Sonra bıraktım Yarın tekrar baslayacağım var zaten bende.merhaba, değerli kadınlar kulübü üyeleri öncelikle bol dualı hayırlı bir cuma geçiriyorsunuzdur inşallah.:)
saygı ve sevgiyle takip ediyorum sizi uzun süredir. Bir çok hayat hikayeleri, yaşanmışlıklar, henüz çiçeği burnunda evlilikler, mis gibi bahar kokan mutluluklar, üzücü ama ders alınacak hadiseler daha neler neler okudum. Hem üzüldüm hem güldüm. Allah herkesin gönlüne göre versin demek istiyorum. Zaten herkes kendi gönlünün ekmeğini yermiş...
Benim ciddi ciddi bir problemim var. Artık destek tavsiye yani ne gerekiyorsa almak istiyorum. Aslında ben kendisiyle barışık, bu zamana kadar kilolarını dert etmeyen birisiydim. Hala kendim ile barışığım orası ayrı bir mevzu ama ben nefes alamıyorum yahu, acayip bir iştah var bende doymama rağmen deli gibi yemek yiyorum. Ne bulsam atasım geliyor ağzıma tövbe tövbe :). 2011 den beri böyleyim. Şuanda 80 kilodayım2011 öncesine kadar hep 58'di. Ben aldığım kilolarımı veremiyorum. Resmen yapıştık birbirimize ne kilolarım beni ne de ben kilolarımı bırakamıyorum. ÇOK SIKILDIM... Ne giysem olmuyor inanın sabahları kavga ediyorum kendimle işe giderken ne giysem diye dolabın önünde saatlerce bekliyorum Saçma salak oldum çıktım resmen. Annem her gün gözümün içine bakıyor acaba ne zaman yemeyi bırakacağım diye şaka gibi. Gitmediğim diyetisyen kalmadı ama irade yok bende Bir yardım etseniz hani diyorum sizler ne yapıyorsunuz bu iştah sorununa tek problemim yemek yemek bırakamıyorum sevmediğim yemekte yok yani Bir tutsam boğazımı çok çabuk terk edecekler beni ama yok olmuyor yaaaa pastayla kekle boğulup gidecekmişim gibi hissediyorum yardııımmmm
(Uzadı biraz kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Sevgiyle kalınız efendim)
bende gittim bir çok kere ama bana ilaç vermediler özellikle istedim :) ilacın adı nedir öğrenebilir miyim? daha önce halam almanyadan bir ilaç getirmişti ama güvenip kullanamamıştım. Bugün spora yazılacağım araştırdım iyice iş çıkışları gideceğim inşallah.bende cok zayıfken cok kilo aldım psikiyatri uzmanına gittim devlet hastanesinde ona canım sıkıldıkca yemek yediğimi söyledim ve bana ilac verdi o ilac istahımı kesmisti o ara 3 kilo verdim sanırım tartılmıyordum ama herkes zayıflamıssın biraz diyordu.Sonra bıraktım Yarın tekrar baslayacağım var zaten bende.
Sende kendine bi egzersz programı düzenle evde yapabileceğin kısa süreli videolarda olsa olur mesela ben jillian michaelsn videolarını yapıyorum diyet yapmıyorum sevemiyorum maalesf...
prozac kullandım canmbende gittim bir çok kere ama bana ilaç vermediler özellikle istedim :) ilacın adı nedir öğrenebilir miyim? daha önce halam almanyadan bir ilaç getirmişti ama güvenip kullanamamıştım. Bugün spora yazılacağım araştırdım iyice iş çıkışları gideceğim inşallah.
herhangi bir yan etkisi oldu mu? yani bu mutluluk hapı diye bilinen bir ilaçmış sanırım .sprozac kullandım canm