KİLO KİLO KİLOLARIM VAR...:(

evet gaza gelmem lazım. ve tebrikler gadanı alsın senin kimse o şahsiyet valla biz kadınlar kızlar aslında çok güzeliz ama kendimize eziyet ediyoruz.
hahaha alsin tabi (ki aliyoda) cunku kocam oldu kendisi

ha gayret bi gaza geliver! olmuyor kiloyla. istedigin kadar barisik ol kendinle, o cok begendigin model pantalonu hicbir zaman giyemiyorsun. O gomlegin dugmeleri hep oyle patlayacak gibi duracak. Biri sana sarildiginda hep eline koluna bi sekilde bi yerinin eti degecek. Bunlarda seni heppp rahatsiz edecek. e ozaman tek cozum kaliyor cancaazim.

kusura bakma biraz patavatsız konuştum sanırım :) Allah ım mutlu mesut bir ömür nasip etsin inşallah. evet vallahi tam dediğin gibi hiç giremediğim pantolonlar kavuşmayan düğmeler aman Allah ım sıkı gaza geliyorum an itibariyle hamur şeker yok :)

kusura bakma biraz patavatsız konuştum sanırım :) Allah ım mutlu mesut bir ömür nasip etsin inşallah. evet vallahi tam dediğin gibi hiç giremediğim pantolonlar kavuşmayan düğmeler aman Allah ım sıkı gaza geliyorum an itibariyle hamur şeker yok :)

yooo rica ederim hosuma gitti samimiyetin :) bizim oralardada boyle konusulur (ic anadolu).
ben hep soyle dusunuyorum, bi paket cipsmi var elimde? Hic yiyerek yormama luzum yok kendimi, aldigim gibi kalcama yapistirsamda olur. O borekmi, bosver yemegim, o boregi direk gobegime yapistirsamda olur yani. Kilo verdikten sonra okadar kompliman alacaksinki, belirli bir zaman sonra kizmaya baslamistim ‘yahu madem okadar kotuydum, niye hic soylemediniz!’ diye

Sıfır şekeri becersem nirvanaya ericem :)
Çok çay içiyorum ve hep şekerli, hiç birşey yemesem aldığım şeker yeter ama ne azaltabiliyorum, ne bırakabiliyorum şekeri iradem bu konuda çok zayıf. Bir de doymama sorunum var son zamanlarda, bunu da hormonlu spiralime bağlıyorum, sürekli açım, takılalı 6 ay oldu 3,5 kilo aldım, aklım sürekli yemekle meşgul =(((( Aslında metabolizmam hızlı, sadece ekmek ve şekeri kesince kilo verebiliyorum. Zamanında düzgün beslenme ile 22 kilo vermişliğim var ama şu son iki yıldır irademi bir türlü toparlayamıyorum =((

ahahahaha valla çok güzel yaa bayıldım yazdıklarınıza evet biz hep böyle konuşuruz :) ayrıca gerçekten düşününce yemeden de yapıştırsam olur orama burama çok çirkin yaa her yerimden yağlar fışkırıyor sanki boğulup gideceğim

herkese çok çok teşekkür ederim. Beni heveslendirdiniz ve acayip bir mutluluk var içimde şuanda anlayamadım henüz
cevap veremeyebilirim kusura bakmayınız. Akşam oldu mesai bitti ben eve gider veeeee yarın çok çok çok daha bir gün olacak inanıyorum azmedeceğim

Şekeri kesmeyin hanımlar.. Kan şekerinizi düşürürsünüz sadece. Şekeri az atmaya çalışın ama tamamiyle kesmeyin.
Bir de şekersizde içilmiyor be şu meret.
Bir de sporsuz verirseniz o kiloları size gani gani sarkmış deri ile döner. Yine sığamazsınız, yine sığamazsınız.

Şekere vücudun ihtiyacı yok, kan şekeri değerinin sağlanması için gerekli şeker yediğimiz tüm yiyeceklerde mevcut
Aslında kilo bir yana sağlık için kesmek lazım şekeri, alenen zehirleniyoruz
Doktorum bana içtiğin sigaradan daha beter şeker alışkanlığın, vücuduna neler yaptığını bilmiyorsun demişti
Tatlı yemeyi bırakalı çok oldu, abur cubur da çok sevmem ama bu çay var ya olmuyor bırakamıyorum, şekerle de bunun yüzünden akrabalık devam ediyor işte

Çayla beraber diyorum. Çay kan basıncını düşürüyor.Şekersiz içersen baş dönmesi, tansiyon düşmesi yapar.

Tamam soruna anlaşıldı, şeker :) Maalesef canım, şeker varken çok zor. Vücudun o şekerin enerjisini kullanıyor, geriye ne yersen hop depoya. Dene derim 10 gün, sıfır şeker, sistemden atıyorsun canın çekmiyor sonrasında. Tatlı istersen elma bastırıyor o ihtiyacı. 1 ay sonrasında istesende şekerli bişey yiyemiyorsun, mide almıyor.

Çayla beraber diyorum. Çay kan basıncını düşürüyor.Şekersiz içersen baş dönmesi, tansiyon düşmesi yapar.
Belki 1o yaşımdan beri çaya şeker katmıyorum, hiç bir zararını görmedim.

Tamam, genelde fazla tüketimi iyi olmayan bişeydir çay, ama şekerlisi, şekersizinden çok daha fazla zarar.

Belki 1o yaşımdan beri çaya şeker katmıyorum, hiç bir zararını görmedim.

Tamam, genelde fazla tüketimi iyi olmayan bişeydir çay, ama şekerlisi, şekersizinden çok daha fazla zarar.

Şekersiz içildiğinde çarpıntı yapar çay. Bu kabul edilmiş bir gerçek.

bende cok zayıfken cok kilo aldım psikiyatri uzmanına gittim devlet hastanesinde ona canım sıkıldıkca yemek yediğimi söyledim ve bana ilac verdi o ilac istahımı kesmisti o ara 3 kilo verdim sanırım tartılmıyordum ama herkes zayıflamıssın biraz diyordu.Sonra bıraktım Yarın tekrar baslayacağım var zaten bende.
Sende kendine bi egzersz programı düzenle evde yapabileceğin kısa süreli videolarda olsa olur mesela ben jillian michaelsn videolarını yapıyorum diyet yapmıyorum sevemiyorum maalesf...

bende gittim bir çok kere ama bana ilaç vermediler özellikle istedim :) ilacın adı nedir öğrenebilir miyim? daha önce halam almanyadan bir ilaç getirmişti ama güvenip kullanamamıştım. Bugün spora yazılacağım araştırdım iyice iş çıkışları gideceğim inşallah.

prozac kullandım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…