KİLO KİLO KİLOLARIM VAR...:(

canım benim açtığım bir başlık var gel beraber zayıflayalım gaz veririz birbirimize. ben de aynı durumdayım :)

azmederseniz olur arkadaşım.
bende 10 kilo verdim ve görüntüm çok değişti.
masa başı çalışıyorum öğle molalarında en az 45 dakika tempolu yürüyorum, yağmur kar demeden.
diyetime uymaya çalışıyorum, öyle dukan karatay filan değil normal bi diyet.
bir de son zamanlarda evde ip atlamaya başladım.
artık tatlı kebap filan kaçırsamda pek almıyorum kilo.
ama spor şart.

kek çikolata vs. dışarıdan aldığınız paketlerin üzerini okuyup alın. früktoz şurubu, aspartam ve şu e'li olan katkı maddelerinin zararlarını okuyun. sonra öğrendiğiniz bilgilerle paketleri karşılaştırın. ve onları eleyin. geriye yiyecek bir şey kalmıyor zaten. onların çoğu şişiriyor. asitli içeceklere tamamen kesin. msg olan hazır gıdaları kesinlikle almayın.

birde herşeye ıyy bu kötü ıyy bu iğrenç diyen kişilerle yemeğe gidin . içiniz kalkıyor zaten. yiyemiyorsunuz

Iki kulaginizin arasinda karar vermek olayin tamami. Size oyle bir gaz lazim ki, hemen baslayabilesiniz.
Sizin kadar asiri degildim, ama yemek yemegi bende cok seviyorum. Bi bakmisim 74 olmusum 2,5 sene once. Hoslandigim adamin bana gunun birinde 'seninle cok acik konusacagim; cok hossun, guzelsin, zekisin, eglencelisin, ama agirsin.' demesiyle ben hönkk diye neye ugradigimi sasirmis, oyle bir hirs yapmis ve kilo vermistimki. Tabi once ona 'senin gobegin varmis yokmus, cokta umrumda degil, kalbin mantigin ve karakterin sayesinde su anda karsinda oturuyorum, kara kasin kara gozun icin degil' demistim. Ama benim adim eeylaysa, o lafi sana yutturmazmiyim dedim, velhasil yutturdumda haha..13 kilo verdim. Simdi yine uc bes aldim ama rahatsiz edici degil (su an yine rejimdeyim, irem hapi iciyorum istah kesen, kesiyorda bu arada ve yine vermeye basladim). Yaza kadar yine 60 olup, basarirsam altina bile inmek istiyorum insallah.

Yani cancaazim kisacasi, gaza gelmek istiyorsan, hirs yapacaksin.

zaten şekerli ve yağlı gıda tüketmek kiloları kalıcı hale getiriyor.
ilk keseceğiniz şey şeker ve yağ.
hamur işi pilav makarna mümkün olduğu kadar yemeyin, yesenizde sınırlı tutun.
bol su için ve hareket edin.
malesef başka yolu yok

Yemeklerden once bi parca cikolata veya su icmek istahinizi kesmede yardimci olabilir,bir deneyin isterseniz

hoş buldumm ayy benimde midem hastaydı ama ben daha fazla kilo almıştım yok aman gitmiyorlar

Benim de mide problemim var dr az ye sık ye dedi . Dedi demesine de ben de söz dinledim de senden farkım yok ben de çok üzülüyorum bu duruma . Üstelik ben yemek sevmem yemesem de olur ama işte az ye sık ye olayı yüzünden kendimi yemeğe zorluyorum . Çokta kilo aldım veremiyorum . Devamlı yürüyüş yapıyorum en azından diyorum daha fazla almayayım . Tavsiye ederim acıktığında yürüyüş yap hem çevreyle meşgul olurken açlığını unutabilirsin

Ayy çok güzel valla hevesleniyorum bende başarmak istiyorum eski görüntüme kavuşamk istiyorum sizleri örnek alacağım diyet gruplarına bakıyorum birine katılacağım inşallah.

öyle bir arkadaş edindim kendime zaten ama bir işe yaramıyor onuda kendime benzettim kzı artık hiç birşeye bakmadan yiyor

Kalori hesabı yap arkadaşım.
Her şeyden ye ama az az, sonra zaten yaşam biçimin haline geliyor.
Ben de bu şekilde aşağı yukarı 10 kilo verdim.

Ne yasak mesela Attraente? ne yiyorsun ne yemiyorsun?

Hamur işi, domates, tadı ekşi olan her şey, her türlü çikolata ve tatlı, kahve, ph ı 7 nin altında olan su, gazlı içecekler, acı, baharat, kızartma, süt, peynir çeşitleri,kırmızı et, tereyağı. Bunları çıkınca geriye sebze yemekleri kalıyor, çavdar ekmeği yiyorum, yoğurt serbest, buğulama usulü balık, haşlama ya da fırında tavuk, elma, armut,muz, çorbalar, az miktar makarna, pilav, çökelek, ölçülü yumurta (fazla kaçırırsam ya da yağda yersem asla hazmedemiyorum, yumurta çok zor sindiriliyor) ilk aklıma gelenler bunlar. Mart sonunda limonlu salata yemeyi deneyeceğim, ay sonunda dene dedi doktorum, bakalım

evet gaza gelmem lazım. ve tebrikler gadanı alsın senin kimse o şahsiyet valla biz kadınlar kızlar aslında çok güzeliz ama kendimize eziyet ediyoruz.

Çok haklısınız gerçekten şeker çok etkili yani ben durmadan çikolata yiyorum saat hiç farketmiyor

Çok ilginç. Bana yasak olanları yazayım, belki ben de yasaklı olup siz de serbest olanı çıkarırsanız bir faydası olur mu? Bir ayda 6 kg verdim, ki çok yavaş bir metabolizmam var.

Yasak listem şöyle:
Sıfır şeker - bal dahil, domates ve salçası, her türlü tahıl- yulaf hariç, pirinç, patates, domates, muz, şeftali, kayısı, kuzu hariç kırmızı et, yumurta, her türlü süt ürünü ( keçi sütü ve keçi sütü ürünleri hariç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…