- 12 Mart 2015
- 26
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi elalemneder
hoş buldummAramıza hoş geldiiiiinnnn :) 7 aydır midem hasta, bir sürü şey yasak ama ben bir gram bile erimedim :) an itibariyle 75 kiloyum. Çenem hiç durmuyor, iştah başa bela:)
inşallah valla çok iyi olur bende bir 15 kilo versem fena olmaz hani1 ayda hedefim 7 kilo.. inş olur :)
merhaba, değerli kadınlar kulübü üyeleri öncelikle bol dualı hayırlı bir cuma geçiriyorsunuzdur inşallah.:)
saygı ve sevgiyle takip ediyorum sizi uzun süredir. Bir çok hayat hikayeleri, yaşanmışlıklar, henüz çiçeği burnunda evlilikler, mis gibi bahar kokan mutluluklar, üzücü ama ders alınacak hadiseler daha neler neler okudum. Hem üzüldüm hem güldüm. Allah herkesin gönlüne göre versin demek istiyorum. Zaten herkes kendi gönlünün ekmeğini yermiş...
Benim ciddi ciddi bir problemim var. Artık destek tavsiye yani ne gerekiyorsa almak istiyorum. Aslında ben kendisiyle barışık, bu zamana kadar kilolarını dert etmeyen birisiydim. Hala kendim ile barışığım orası ayrı bir mevzu ama ben nefes alamıyorum yahu, acayip bir iştah var bende doymama rağmen deli gibi yemek yiyorum. Ne bulsam atasım geliyor ağzıma tövbe tövbe :). 2011 den beri böyleyim. Şuanda 80 kilodayım2011 öncesine kadar hep 58'di. Ben aldığım kilolarımı veremiyorum. Resmen yapıştık birbirimize ne kilolarım beni ne de ben kilolarımı bırakamıyorum. ÇOK SIKILDIM... Ne giysem olmuyor inanın sabahları kavga ediyorum kendimle işe giderken ne giysem diye dolabın önünde saatlerce bekliyorum Saçma salak oldum çıktım resmen. Annem her gün gözümün içine bakıyor acaba ne zaman yemeyi bırakacağım diye şaka gibi. Gitmediğim diyetisyen kalmadı ama irade yok bende Bir yardım etseniz hani diyorum sizler ne yapıyorsunuz bu iştah sorununa tek problemim yemek yemek bırakamıyorum sevmediğim yemekte yok yani Bir tutsam boğazımı çok çabuk terk edecekler beni ama yok olmuyor yaaaa pastayla kekle boğulup gidecekmişim gibi hissediyorum yardııımmmm
(Uzadı biraz kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Sevgiyle kalınız efendim)
kek çikolata vs. dışarıdan aldığınız paketlerin üzerini okuyup alın. früktoz şurubu, aspartam ve şu e'li olan katkı maddelerinin zararlarını okuyun. sonra öğrendiğiniz bilgilerle paketleri karşılaştırın. ve onları eleyin. geriye yiyecek bir şey kalmıyor zaten. onların çoğu şişiriyor. asitli içeceklere tamamen kesin. msg olan hazır gıdaları kesinlikle almayın.
birde herşeye ıyy bu kötü ıyy bu iğrenç diyen kişilerle yemeğe gidin. içiniz kalkıyor zaten. yiyemiyorsunuz
hoş buldummayy benimde midem hastaydı ama ben daha fazla kilo almıştım yok aman gitmiyorlar
Ayy çok güzel valla hevesleniyorum bende başarmak istiyorum eski görüntüme kavuşamk istiyorum sizleri örnek alacağım diyet gruplarına bakıyorum birine katılacağım inşallah.azmederseniz olur arkadaşım.
bende 10 kilo verdim ve görüntüm çok değişti.
masa başı çalışıyorum öğle molalarında en az 45 dakika tempolu yürüyorum, yağmur kar demeden.
diyetime uymaya çalışıyorum, öyle dukan karatay filan değil normal bi diyet.
bir de son zamanlarda evde ip atlamaya başladım.
artık tatlı kebap filan kaçırsamda pek almıyorum kilo.
ama spor şart.
öyle bir arkadaş edindim kendime zaten ama bir işe yaramıyor onuda kendime benzettim kzı artık hiç birşeye bakmadan yiyorkek çikolata vs. dışarıdan aldığınız paketlerin üzerini okuyup alın. früktoz şurubu, aspartam ve şu e'li olan katkı maddelerinin zararlarını okuyun. sonra öğrendiğiniz bilgilerle paketleri karşılaştırın. ve onları eleyin. geriye yiyecek bir şey kalmıyor zaten. onların çoğu şişiriyor. asitli içeceklere tamamen kesin. msg olan hazır gıdaları kesinlikle almayın.
birde herşeye ıyy bu kötü ıyy bu iğrenç diyen kişilerle yemeğe gidin. içiniz kalkıyor zaten. yiyemiyorsunuz
Ne yasak mesela Attraente? ne yiyorsun ne yemiyorsun?
evet gaza gelmem lazım. ve tebriklerIki kulaginizin arasinda karar vermek olayin tamami. Size oyle bir gaz lazim ki, hemen baslayabilesiniz.
Sizin kadar asiri degildim, ama yemek yemegi bende cok seviyorum. Bi bakmisim 74 olmusum 2,5 sene once. Hoslandigim adamin bana gunun birinde 'seninle cok acik konusacagim; cok hossun, guzelsin, zekisin, eglencelisin, ama agirsin.' demesiyle ben hönkk diye neye ugradigimi sasirmis, oyle bir hirs yapmis ve kilo vermistimki. Tabi once ona 'senin gobegin varmis yokmus, cokta umrumda degil, kalbin mantigin ve karakterin sayesinde su anda karsinda oturuyorum, kara kasin kara gozun icin degil' demistim. Ama benim adim eeylaysa, o lafi sana yutturmazmiyim dedim, velhasil yutturdumda haha..13 kilo verdim. Simdi yine uc bes aldim ama rahatsiz edici degil (su an yine rejimdeyim, irem hapi iciyorum istah kesen, kesiyorda bu arada ve yine vermeye basladim). Yaza kadar yine 60 olup, basarirsam altina bile inmek istiyorum insallah.
Yani cancaazim kisacasi, gaza gelmek istiyorsan, hirs yapacaksin.
bunu hiç duymamıştım deneyeceğim.teşekkür ederim :)Yemeklerden once bi parca cikolata veya su icmek istahinizi kesmede yardimci olabilir,bir deneyin isterseniz
tebrik ederim ayy ne güzel cevaplar alıyorum harika valla heveslendim yeminle hepinize çok teşekkür ederim.Kalori hesabı yap arkadaşım.
Her şeyden ye ama az az, sonra zaten yaşam biçimin haline geliyor.
Ben de bu şekilde aşağı yukarı 10 kilo verdim.
Hatta bizim topiğimiz var kalori hesabıyla ilgili.tebrik ederim ayy ne güzel cevaplar alıyorum harika valla heveslendim yeminle hepinize çok teşekkür ederim.
Çok haklısınız gerçekten şeker çok etkili yani ben durmadan çikolata yiyorum saat hiç farketmiyorzaten şekerli ve yağlı gıda tüketmek kiloları kalıcı hale getiriyor.
ilk keseceğiniz şey şeker ve yağ.
hamur işi pilav makarna mümkün olduğu kadar yemeyin, yesenizde sınırlı tutun.
bol su için ve hareket edin.
malesef başka yolu yok
geleyim tabi ama nasıl yani o kadar takip ediyorum ama neyi nasıl yapacağım nasıl katılacağım bilmiyorum.Hatta bizim topiğimiz var kalori hesabıyla ilgili.
Oraya gelirsen hepimiz yardımcı oluruz.
Bu hesapla 1 yılda 30 kilo veren arkadaşım var orada.
Hamur işi, domates, tadı ekşi olan her şey, her türlü çikolata ve tatlı, kahve, ph ı 7 nin altında olan su, gazlı içecekler, acı, baharat, kızartma, süt, peynir çeşitleri,kırmızı et, tereyağı. Bunları çıkınca geriye sebze yemekleri kalıyor, çavdar ekmeği yiyorum, yoğurt serbest, buğulama usulü balık, haşlama ya da fırında tavuk, elma, armut,muz, çorbalar, az miktar makarna, pilav, çökelek, ölçülü yumurta (fazla kaçırırsam ya da yağda yersem asla hazmedemiyorum, yumurta çok zor sindiriliyor) ilk aklıma gelenler bunlar. Mart sonunda limonlu salata yemeyi deneyeceğim, ay sonunda dene dedi doktorum, bakalım