Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanya'da mi yaşıyorsunuz???
ha sen anladın yani konuyu?bir ben çözemedim kısırla saç kestirmenin alakasınıYiyeceğiniz kadar yemişsiniz, bence artık hiç bişey yemeyin...
Valla bi tek anladığım şey sürekli gece gündüz homini gırtlak yedigi . Ama güzellikle diyetisyenin ilişkisini pek anlayamadımha sen anladın yani konuyu?bir ben çözemedim kısırla saç kestirmenin alakasını![]()
Valla bi tek anladığım şey sürekli gece gündüz homini gırtlak yedigi . Ama güzellikle diyetisyenin ilişkisini pek anlayamadım![]()
bu diyet türü yeni mi çıktı?1 yıl sadece lokum 1 yıl sadece kısır yersem zayıflarmıyım yani emin misin?Benim anladigim bir yil lokumla bir yil kisirla bir yil dolmayla beslendigi
Öglen yemekte butun ekmekten sandvic yedim. Hala güzelim. Napıcaz simdi![]()
Çirkinleşir çirkinleşmez diyetisyene gideceğizBenim anladigim bir yil lokumla bir yil kisirla bir yil dolmayla beslendigi
Öglen yemekte butun ekmekten sandvic yedim. Hala güzelim. Napıcaz simdi![]()
bu diyet türü yeni mi çıktı?1 yıl sadece lokum 1 yıl sadece kısır yersem zayıflarmıyım yani emin misin?![]()
Çirkinleşir çirkinleşmez diyetisyene gideceğiz![]()
2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Evet aynen . Bu diyetin ismi toptan al yıl boyunca ye diyetibu diyet türü yeni mi çıktı?1 yıl sadece lokum 1 yıl sadece kısır yersem zayıflarmıyım yani emin misin?![]()
Bosubosuna estetikcilere para dökmüşüz , oysaki diyetisyende aynı işi görüyormuşBen diyetisyenim.
Kiz, ondan mi guzelim acaba![]()
Kısırı nar ekşisiyle mi yedin2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle eevde
Ne demişler bu lokumu ye bu boku bidaha yeme2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Tabi ki güzelleşirsin . Ama sabah sabah kısırı, dolmayı nasıl canın istedi de yedin2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?