• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo derdi.

Sanki seneye göre menü tek bir yemekten oluşuyormuş gibi yazmışsınız. 2018 yılından sonra saçınız uzanmıştır herhalde 🤔
Derdiniz kilo vermek ama anlatım tarzınız bir garip. Neyse burada kilo vermek isteyenler için gruplar var, isterseniz bir göz atın onlara.

2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Bir yerlerde lahmacun olmalı, onu atlamışsınız? Yüzünü bilmem de kafan güzelleşmiş 😃

Buna neden bu kadar güldüm acaba ya? Her okuduğumda ayrı bir şeyi dikkatimi çekiyor. Çok iyi 😅😅

Bende 2018 de her sabah borek ve kola tukettim kilo aldim.2020 de salatalik peynir yedim şuan taş gibiyim 😁😁😁2022 allah kerim

2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
2015te sabah yediğin kısırı ve lokumu, 2016da yine sabah yediğin dolmayı 2017den sonra akşam ya da gece yemeye başlamış olabilirsin:) sonuç kilo

Bu anlattiklarinla "dun yedigin hurmalar bugun k.cini tırmalar" atasozumuzun gercek anlamini yasattin bize :KK9:

Inşallah mutsuz değilsindir konu sahibi.. Öylesine açmış olmanı tercih ederim. Çünkü konuşarını okumak hoşuma gidiyo, mutsuzsan kırıcı olmak istemem😇

Back
X