Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mrb delirmek üzereyim oğlum e gün önce 1 taşına girdi 3 700 doğdu ama hiç emmesi 3 aylık olana kadar mamayı zorla yedi sonra bıraktı 4 aylık olana kadar kaşıkla beslerdim sonra ek gıdalara geçtik 8 aylık olana kadar sürekli kusan bi bebekti hiç de sebep bulunamadı sonra kendiliğinden çok azaldı nerdeyse geçti oğlum 4 aydır hiç kilo almıyo öncesinde de çok az alıyordu ama kusuyor diye önemsemedim ne yapacağımı şaşırdım çiğnemiyor ama ezip herşeyi yediriyorum sabah 1yumurta peynir reçel ekmek mama tereyağ ezip veriyorum öğlene doğru ekmekli çorba yanında yoğurt 2 gibi meyve bebe bisküvisi ceviz tahin pekmez mama karışımı 5 gibi evde hangi yemek varsa ezip gece yatmadan önce kıyısı incir üzüm irmik yada pirinç unu ile mama yiyor ama gece hiç yemiyo napabilirim lütfen yardım edin bu arada fantomalt mama da koyuyorum yemeklerine
Hiç kimse cevap vermediğine göre benim yaşadıklarımı hiç kimse yaşamamış.
boş hayyaller
Kayıtlı Üye
Canım 1 yaşa göre sanki beslenmeniz zaz gibi geldi bana sabah öğle ara akşam olması lazım ve günlük kaç kalori alması gerekiyorsa yaşına göre tamamlayamıyır olabilirsin bizi doktor dietisyene yolladı zayıf dedi 9 aylıkken sabah 1 tabak hip5 tahıl dedi ara meyve öğle sebze yemeği 1 kase içinde konulanları anlatamam bile pişince arkasına çiğ zeytin yağ kalori artırır dedi tekrar mama ikindiye doğru akşam yemeklerden 1 kase yatarken 1 kase daha tahıl dedi gece uykuda mama kilo artışı oldu tabi ama şimdi kesildi almıyor yine doktora sordum . Kalori yükseltcen öğün artacak dedi int araştryrm kalorisi yüksek ne varsa besinlerden onlardan vermeye çalışıyorum günlük bebeğin kilo boy ay aya göre kalori hesaplıyor doktorlar sende tmamlamaya çalışıyorsun
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
benim kızımda 12 aylık bulamaç ve kaşık maması kesinlikle yemiyor kaşığa tepki gösteriyor 3,410 doğdu bebek reflüsü oldu yediğini fışkırarak kusuyordu buda bizi mahvetti kılo alımın çok geriletti aptamil ar kullandık sonra ek gıda derken şuan 9,500kg oldu hep kendi yemek istiyor eline alınca ağzına götürüyor ama ben sununca ağzını açmıyor hatta bu aralar çatal kaşığa merak sardı döke saça yemeye çalışıyor sizin yedirdiklerinizi okuyunca daha ne verilecek diyede düşündüm doğrusu