Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

17 yaşındayım 1.75 boyum 45 kiloyum... Yani burdaki bir çok arkadaşımdan daha zayıfım mafoldumben yani bi deri bi kemikten ibaretim ne yazık ki

Ama 1 hafta önce diyetisyen yardımıyla yeni diyete başladım [ diyet denmesi ne kadar doğru bilmem ama kafamçokkarıştı ] Sağlıklı şekilde kilo almaya başladım..ama henüz tartılmadım eğer 4-5 günde bi değişiklik olmadıysa bundanda vazgeçeceğim için mafoldumben

tavsiyelerin için çok saol yakamos aynen dediklerini yapacam çok saol sen bunları yaparak alabildin mi kilo şuan kaç kilosun

sende saol cnm daha yeni başladım.1 ay içinde tartılmak istemiyorum.1 hafta oldu ama aldığımı hissediyorumm..ben yatmadan önce yiyorum.sütümüde mislerrrrrr gibi içiyorummm
:bbo: 1 ay sonunda hber verırım cnm..senin ilaçtan ne haber?

canım ilaç iyi gidiyor . ilk gün telaş yaptım birazcık heralde psikolojik birşeydi o. bakalım yiyorum şimdilik. dün 2 kilo muz ve süt aldım akşam 2 bardak muzlu süt içtim. ben bayılırım zaten muzlu süte ama üşenmesem bide ama bu kez kararlıyım 50 kilo olucamkaydirigubbakcemile5 allah hepimize nasip etsin inş kilo almayı:1hug:

amin cnm yaa inş..muzlu sütü seviosan ne güzel işte..bide aksatmasak varya süper olcakk..1 ay sonra bende ilaçtan fayda görürsen almayı düşünüyorum..suanda takipçinimzemuszemus

amin cnm yaa inş..muzlu sütü seviosan ne güzel işte..bide aksatmasak varya süper olcakk..1 ay sonra bende ilaçtan fayda görürsen almayı düşünüyorum..suanda takipçinimzemuszemus

tamam canım bende gelişmelerden haberdar ederim seni ama bünye meselesi bu işler bende işe yaramazsa sende yarayabilir canım. ya bide benim kemik sorunum varkemiklerim çok ince kilo alsam bile göstermiyor kilomu vucudum :çok üzgünüm:
50 kiloya çıktığımda bile zayıf görünüyorum ama boyuma uygun ideal kilom 52 ama benim daha fazla kilo almam gerekiyor şöyle göze güzel görünmem için:1rolleyes:

solitarywoman umarım haplar işe yarar ben aldım ramazandan sonra başlıcam kullanmaya. senin yazıcakların çok önemli :) umarım 2mizede faydası olur

solitarywoman umarım haplar işe yarar ben aldım ramazandan sonra başlıcam kullanmaya. senin yazıcakların çok önemli :) umarım 2mizede faydası olur

inş canım ya ben alalı 5 gün oldu ama iştahımda çok büyük bir değişiklik olmadı canım yabilmiyorumkismile yine kendi cabamla yemek yiyorum. ama şunu söylemim ki sabah kalktığımda daha zinde ve uykumu almış olarak kalkıyorumopuyorumnanaktan
bakalım ilerleyen zamanlarda iştahımıda acar:kedi:

5 gün kısa bi süre zaten bu kadarda zinde olmaya başladıysan yakında kilo da alırsın pek bi pollyanna oldum sanki :) ama ne yapıyım tartıda 50 yi görmenin vakti geldi artık

5 gün kısa bi süre zaten bu kadarda zinde olmaya başladıysan yakında kilo da alırsın pek bi pollyanna oldum sanki :) ama ne yapıyım tartıda 50 yi görmenin vakti geldi artık

evet canım allah hepimize nasip etsin elli olmayı gerçi ben çok gördüm 50 yi ama kalıcı olmuyor allah kalıcı olanını nasip etsin inşopuyorumnanaktan:dance:

ahh kızlar keşke imkan olsada hepinize bir bir versem kilolarımdan :sinifsinif: bende eskiden istediğim gibi rahat verirdim şimdi hiç veremiyorum çok çok aç kalmam gerekiyor...boyum 1.65 ve 72 kiloyum son 1 ayda 4-5 kilo aldım.. Allah yardımcınız olsun. inşallah biran önce istediğiniz kilolara ulaşırsınız bende istediğim kiloya düşerim (amin):Saruboceq::Saruboceq:

ahhh ahh bendede aynı sorun var cnm...Allah yardımcımız olsun..inş..

19 yaşındayım boyum 163 kilom 48 eskiden 55 ti strestn faln kilo verdim herkes zayıfladın zayıfsın diyo bu yüzden çok moralim bozuk

arkadaşlar iyi habermidir bilinmez ama 17sinde içmeye başladığım bontaviler şimdi etkisini göstermeye başladı heralde 45 kilo olarak tarılmıştım bugün sabah aç karnına tartıldım ve 45,600 çıktı kilom 600 gram almışım eğer böyle giderde her hatfa 500 600 gram alırsam 2haftada bir kilo yapar buda 1 ayda 2 kiloya denk gelir ve bu benim için muhteşem olur hiç kilo alamamaktan iyidir heraldeopuyorumnanaktan

tabi canım iyi olmaz mı en son ne zaman 2 kilo aldığımı hatırlamıyorum bile ben, sanırım öle bişey hiç olmadı :) inşallah böle devam eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…