tavsiyelerin için çok saol yakamos aynen dediklerini yapacam çok saol sen bunları yaparak alabildin mi kilo şuan kaç kilosun
sende saol cnm daha yeni başladım.1 ay içinde tartılmak istemiyorum.1 hafta oldu ama aldığımı hissediyorumm..ben yatmadan önce yiyorum.sütümüde mislerrrrrr gibi içiyorummm
:bbo: 1 ay sonunda hber verırım cnm..senin ilaçtan ne haber?
canım ilaç iyi gidiyor . ilk gün telaş yaptım birazcık heralde psikolojik birşeydi o. bakalım yiyorum şimdilik. dün 2 kilo muz ve süt aldım akşam 2 bardak muzlu süt içtim. ben bayılırım zaten muzlu süte ama üşenmesem bide ama bu kez kararlıyım 50 kilo olucamkaydirigubbakcemile5 allah hepimize nasip etsin inş kilo almayı:1hug:
amin cnm yaa inş..muzlu sütü seviosan ne güzel işte..bide aksatmasak varya süper olcakk..1 ay sonra bende ilaçtan fayda görürsen almayı düşünüyorum..suanda takipçinimzemuszemus
solitarywoman umarım haplar işe yarar ben aldım ramazandan sonra başlıcam kullanmaya. senin yazıcakların çok önemli :) umarım 2mizede faydası olur
5 gün kısa bi süre zaten bu kadarda zinde olmaya başladıysan yakında kilo da alırsınpek bi pollyanna oldum sanki :) ama ne yapıyım tartıda 50 yi görmenin vakti geldi artık
tamam canım bende gelişmelerden haberdar ederim seni ama bünye meselesi bu işler bende işe yaramazsa sende yarayabilir canım. ya bide benim kemik sorunum varkemiklerim çok ince kilo alsam bile göstermiyor kilomu vucudum :çok üzgünüm:
50 kiloya çıktığımda bile zayıf görünüyorum ama boyuma uygun ideal kilom 52 ama benim daha fazla kilo almam gerekiyor şöyle göze güzel görünmem için:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?