• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

Arkadaslar hepımız ortak sorunuuu kılo alamamak!
Yas 22 boy:1,75 kılo:57 ıstedıgım kılo 62 almak ıstedıgım kılo 5 kg yanı..
Benım sorunum ıstahsızlık mıde bulantısı 1 tabaktan fazla yemek yıyemıyorum..bazen aclıgımı hıssetmıyorum bıle o derece artık:)

Gercekten kullanıp deneyerek ıstah acıcı ılac bıtkısel ot vs kullanarak yada en bılım ne kullandıysa kılo alan varmı ? yardımlarınızı beklıyorum..

bende kiloo almak istiyorum artık bıktım şu çirozluktaann:çok üzgünüm: hocalarım bile takılırlardı hep yok çubuk kraker yook ceplerine taş doldurda uçma diyeebenneyaptımki:kızgın: nası başarıcam bilmiyorummakannehir

21 yaşımdayım 165 kilo ve 45 kiloyum sanırım yakında ölücemmm:bbo:

15 Yasındayım 46 kiloyum ama yorumları okuduktan sonra şok oldm 19 20 yaşında 40 kilo olanlar varmış ama benim tanıdğım arkadaşlarım hep 50 55 filan fisfisfis

kızlar başka başlıklar altındada söylendi okumuşsunuzdur belki ama piyasada antihistaminik ilaçlar var marka ismi vermem doğru olmaz die söleyemiorum, zaten 2 ilaç var forumdanda araştırdığınız zaman bulursunuz ben o ilacı kullanmaya başladıktan sonra iştahım feci şekilde açıldı biras uyku yapıo ama kesinlikle iştah açıyo yaz başında sınav döneminden çıkmış olduğum için 48 kilo falandım şimdi 53 kiloyum hedefim 55-56 oda olcak yakında:dance: darısı başınıza

Yaşım 20, boyum 1.67 kilom 50.. Hedefim 56..

Kızlar ben 48 kiloydum.. Normalde ne yesem bana asla kilo yapmaz..
bir arkadaşımın tavsiyesiyle her akşam yatmadan önce mutlaka MUZLU ve BALLI SÜT içiyorum.. Birde mümkün olduğunca meyve çok yiyin.. Mesela kahvaltıdan sonra bir veya iki tane (ben 2 tane yiyorum :D ) elma veya armut yiyin.. Öğle ve akşam yemeğinden sonra da yiyin.. Bu arada elma suyu da aldım, kalorisi muzla aynı orantıdaymış diye duydum.. 3 gündür onu da içiyorum.. tadıda çok güzel.. içtikçe içesim geliyor.. İnanın ne yesem yaramazdı.. lise yıllarımdan beri kilo almayı istemişimdir hep.. :( Arkadaşlarımın dalga konusu olmuştum.. ki lisedeyken 43 kiloydum.. İğrençti ya incecik bacaklarım vardı.. Safinaz diyorlardı.. :( Makarna, pilav, hamur işlerinden ne varsa yememe rağmen kilo alamamıştım..
Sabredin ve mutlaka her akşam muzlu ve ballı süt içmeyi unutmayın kızlar..
Birde kilo almaya konsantre olun.. Kilo alıcam, kilo alıcam bunları yiyince kilo alıcam.. demek beni mutlu ediyor.. şaka yapmıyorum kızlar.. :) Akılen kilo almaya endeksleniyoruz zaten..

İnşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh herkes istediği kiloya ulaşır..

yaşım 28 boyum 1.66 kilom 57 ama ben 54 kilo olmak isitoyurum peki bunun için ne yapıyorum hiçbir şey.diyet yapmaktan nefret ediyorum.

Yazın bu havalarda hıc bısey yenmıyor bende sıfır ıstah yıyesım gelsede mıdem bulanıyo sıcaktan bunalım basıyo agustos bıtsın dıye dua edıyorum...

eylulde yemek yeme dıyetıne baslıyorummmmmmmmm:))) kafama koydumm hep bırlıkte baslayalım bence herkez bırbırını motıve eder varmısız takım calısmasınaaa arkadaslar:)

Yaşım 20, boyum 1.67 kilom 50.. Hedefim 56..

Kızlar ben 48 kiloydum.. Normalde ne yesem bana asla kilo yapmaz..
bir arkadaşımın tavsiyesiyle her akşam yatmadan önce mutlaka MUZLU ve BALLI SÜT içiyorum.. Birde mümkün olduğunca meyve çok yiyin.. Mesela kahvaltıdan sonra bir veya iki tane (ben 2 tane yiyorum :D ) elma veya armut yiyin.. Öğle ve akşam yemeğinden sonra da yiyin.. Bu arada elma suyu da aldım, kalorisi muzla aynı orantıdaymış diye duydum.. 3 gündür onu da içiyorum.. tadıda çok güzel.. içtikçe içesim geliyor.. İnanın ne yesem yaramazdı.. lise yıllarımdan beri kilo almayı istemişimdir hep.. :( Arkadaşlarımın dalga konusu olmuştum.. ki lisedeyken 43 kiloydum.. İğrençti ya incecik bacaklarım vardı.. Safinaz diyorlardı.. :( Makarna, pilav, hamur işlerinden ne varsa yememe rağmen kilo alamamıştım..
Sabredin ve mutlaka her akşam muzlu ve ballı süt içmeyi unutmayın kızlar..
Birde kilo almaya konsantre olun.. Kilo alıcam, kilo alıcam bunları yiyince kilo alıcam.. demek beni mutlu ediyor.. şaka yapmıyorum kızlar.. :) Akılen kilo almaya endeksleniyoruz zaten..

İnşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh herkes istediği kiloya ulaşır..

canım aynı boydayız hedefimiz aynı..2kilo lazım bana :) gerçekten meyvenin bu kadar etkisi oluyormu ben tam tersi zayıflamak isteyenler bol meyve yemeli sanıyodum..bir ara hergece ballı süt içiyodum iyi geliyodu.bende muzlu sütü deniyim bakalım umarım işe yarar...meyveyide zorla yicez artık. a.s

canım aynı boydayız hedefimiz aynı..2kilo lazım bana :) gerçekten meyvenin bu kadar etkisi oluyormu ben tam tersi zayıflamak isteyenler bol meyve yemeli sanıyodum..bir ara hergece ballı süt içiyodum iyi geliyodu.bende muzlu sütü deniyim bakalım umarım işe yarar...meyveyide zorla yicez artık. a.s

Oh yau ne güzel 2 kilon kalmış.. :D
Canım inan meyve çok işe yarıyor..
Diyet yapanlar öğünlerde yemek yerine sadece meyve yiyorlar, ama ben her öğünümü atlamadan yerim, sonra da mutlaka meyve yerim.. Armut, üzüm, elma, kavun, şeftali, karpuz..
Sağlıklı kilo almak gerek.. Bende vitamin eksikliği de var.. :)
Canım sütün içine bal kat muzu da rendele öyle iç..Yoğun bi kıvamı olsun mümkünse.. :)
Ne yesem kilo alamayan ben, bunları yaparak 1 ayda 2 kilo aldım... :teytey: Bence olağandışı birşey..
Öyle çok uğraştıran birşey de değil.. Kilo almak istiyorsak midemiz boş kalmıcak kızlar..

LadyYsm haklısın canım midemiz boş kalmaması lazım.meyve yemek aklıma bile gelmez günboyu ama bundan sonra dikkat edicem bende.çok saol paylaştığın için.

23 yaşındayım. 168 e 41 kioyum malesef yakın dönemlerde 7 kilo verdim. şimdi almaya uğraşıyorum ama olmuyoo. umarım ramazanın bi faydası olur düzenli yemek vaktinden ötürü:(:(

İnşallah olur canım.. :( Senin ilk önce verdiğin 7 kiloyu alman lazım. Eğer o kiloları geri alırsan bırakma diyeti. Almaya devam et. 52 falan olman lazım :(

bikaç gün önce aktara gittim, kilo muhabbeti açıldı, adama da dedim 'alamıyorum napıyım uğraşmıycam artık çok da zayıf değilim ama di mi'
adam da varsın iştee dedi:(( adam öyle diyince biraz moralim bozuldu ama geçti:) bence biraz da çevredekilerin yorumlarıyla etkileniyoruz.

bende 22 yaşındayım 1,67 boyundayım 44 kiloyum ramazanda 43 olmuşum ama hiç takmıyorum arkadaşlarada katılıyorum çevredekileri çok kale almayın ben ramazana girmeden tüm tahlillerimi yaptırdım hiç bişey çıkmadı sağlıklıysanız hiç problem yok bence kafanıza takmayın ilerde mutlaka alınır

Back