Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 22 yasındayım 171 boy 43 kılo kımse benım kadar acıl ıhtıyac duymuyo anladıgım kadarıyla
163 cm boy 45 kilocukkk
kilo alma çalışmalarım hızla devam ediyor kızlar bundan 3 yıl önce 21 yaşında 35 kiloydum sonra diyetisyene gittim acil yeme formul 1 ay sonra 38,5 2 ay sonra 40 kiloydum şimdi en fazla düştüğüm kilo 42 ama çalışmalara devam hedef 54 ideal kilom
163 cm boy 45 kilocukkk
kilo alma çalışmalarım hızla devam ediyor kızlar bundan 3 yıl önce 21 yaşında 35 kiloydum sonra diyetisyene gittim acil yeme formul 1 ay sonra 38,5 2 ay sonra 40 kiloydum şimdi en fazla düştüğüm kilo 42 ama çalışmalara devam hedef 54 ideal kilom
23 yaşındayım boyum 170 kilom da 53 , aslında vücudumdan çok memnunum, 82-60-90 ölçülerim var, ama yüzüm ufacık ve yanaklarımda hiç et yok gbi bişe ya çok gıcık oluyorum, sırf yüzüm için kilo almaya çalışıyorum ( gerçi onu da alamıyorum ama) alsam da bu sefer vücudumda fazlalıklar oluyor.. keşke sırf yanaklara kilo almanın bi yolu olsaydı.. :2::2::2:
boyum 1.59 kilom ise 54 Ama ben 57-58 kilo olmak istiyorum =( Bir ara 56 olmuştum o bile süperdi 56'ya da razıyım =))
galiba balık etli olmak istiyorum =) Ya da 38 beden diyelim =)balık etli olmak istiyorsunuz heralde tabi bu sizin tercihiniz ama kilonuz gayet iyi kilo almayın bence... ben 158 boyunda ve 45 kiloyum kilo almayı asla düşünmem
boyum 1.70 yaş 26.kilom 52. bi türlü çıkamıyorum üstüne
ya kizlar napicaksiniz kiloyu yiyonuz yiyonuz kilo almiyonuz ne guzel ben yedikleriz kadar yesem ne olurum acaba kemel sunalin filmindeki gibi bazen camlardan tavuga ekmek baniyorum siz hapur hupur yerken salyalarim akiyooooo yaaabi elbise begeniyorum hayda 36 bedeni bile var ama benim beden yok 48 beden farka bakin canim ya 1.65 75 kiloyumm zayifladigimda yuzum dende cok zayifloyorum ve dogal olarak yuzumde uzama oluyo neyse hepiniz insallah kilo alirsiniz aaaaaaaaaaaaaaa ben haric