• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

21 yaşındayım. Boyum 1.72 kilom 48. Gayet de memnunum. Ama aile eşrafı tarafından kilo aldırılmaya maruz kalıyorum. Hatta ben, plates yapmayı düşünüyorum. Zayıf olmak sağlıklı ve sıkı bir vücuda sahip olduğun anlamına gelmiyor.
Yalnız, şöyle kollarımın ve omuzlarımın çok hafif kilo almasını isterdim. Çünkü 16 yaşında mısın sorusundan yeterince sıkıldım. :1:

24 yaşındayım.1.60boyum 44 kiloyum.ve 6yaşında bi kızım var.anneyim ama hamilelik falan dğiştirmiyo insanı.doğuma giderken 56 kiloydum:30:

27 yaşındayım boy 172 kilo 53 ama almak istiyorum... hamileyken almıştım bebeğim 6 aylık oldu hepsi gitti:( almak istiyorum kilooooooo

yaw benden tek tük var zannediyordumm ama sizi görünce ne yalan diyeyim sevindimmm, yalniz degilmisim diye.. bende 26 yasindayim, 1,65 faalnimdir heralde veee 43 kiloyumm he he :)

1.72 boyundayım 21 yasındayım..49 la 50 arasında gıdıp gelıyorum yhaa 3-4 kılo alsam biraz daha rahat olcam en azından kendımı ıyı hissetcem ama olmuyoo :S

kızlar neden kilo almak istiyosunuz ki anlamıyorum? =) ne guzel zayıfsınız kilo alınca nolcak ya sonra daha da cok alırsanız? ben sahsen değil almak hala da vermek istiyorum. 166 boy 50 kiloyum

Back