Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşındayım boyum 1.60 kilom 36 (( napcam ben ya hiç iştahım yok kilo alamıyorum sadece gram alıyorum
istahım yok dememelisin canım yemeye bak geceleri özellikle surekli ye mideni yavas yavas genislet fındık meyve ye yemek aralarında ictigin suyu yemeklerden sonraya bırak. genetikle alakalı bi hastalıgın yoksa alırsın bende cok ugrasıyorum istah var ama kilo alamıyorum
seninkide çok zormuş canım iştah olup kilo alamamak benim hiç iştahım yok gitmediğim doktor kalmadı ama son günlerde bişeyden şüphelendim çölyak diye bi hastalık varmış bi çok belirtisi var bende özellikle hiç yemek yemediğim halde çok sık büyük tuvaletim geliyo o yüzden cuma günü çölyak hastalığı testi yaptırdım şimdi onun sonuçlarını bekliyorum(
sonucları alınca hber verır mısın insallah alırsın istedigin kiloları
yaşım 19 kilom 42
gittinmi canım doktora ne dedi?
gittim tatlım boyumu kilomu ölçtü şok geçirdim 42 bilirken kendimi 39 çıktım ki yediklerimi falan, iştahımın normal olduğunu öğrenincede şaşırdı diyebilirim açıkçası, birde bunların üstüne kabızlığım var ayda 2-3 kez yapabiliyorum hatta bir ara kist var diye doktora gitmiştim meğersem yapamadığım gazlarım ve şeylerimmiş, neyse cnm gittim şişmanlama diyeti hazırladı birde dahiliyeye yöneltti beni cuma günü kan testlerim falan çıkacak ve bende extradan ağustosun 28 de tekrar gidicem doktora. boy 1 64 kilo 39,200 gram çıktım diyet listemde bebek maması var, ensure plus verdi belirttiği yiyeceklerin dışında belirttiği yiyeceklerde; ensure mama, en az 3 yumurtalı bol tereyağlı menemen meyvesuyu 4 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir zeytin 4 y.kaşığı tahinli pekmez ki bu sahur için mesela, iftarda da bol unlu kremalı etli herhangi bi çorba 6 hurma bir el kadar pide yanında peynir zeytin ardından bol etli ortalama 150gr kurubaklagilli yemek 24 kaşık pilav yada makarna bir tam pide bol yağlı salata 1 kase yoğurt vb.. akşam için sütlü tatlı üstünde fındık fıstık ceviz vb.. içi olacak yanında meyve suyu, muz üzüm armut incir vb.. meyve. 1 saat sonra peynirli sandviç yada köfte ekmek bir bardak meyve suyu gibi şeyler yazdı canım bikaç örnek belirttim öylesine birde mamayı sahurda ve gece yatmadan önce yicem toplamda 500 gram ki ben zaten doktora gitmeden öncede normal iştahlıydım benim için zor olmayacak ama deneyim bakalım inş. olur
inşallah işe yarar canım kan sonuçların falanda temiz çıkar inşallah. ensure mamayı bende kullandım şimdide nutricia fortimel enerji kullanıyorum bol bol kilo yapar inş:)
saol cnm ensure mama işe yaradımı daha önce milupa, arı mama, bebe bisküvisi gibi çok mama kullanmıştım ama işe yaramadı ensureyi bugün başlıcam sende istediğin kilonu elde edersin inş. tatlım hırs yaptım safinazlıktan kurtulcam