Kilo Almaya Çalışanlar Yaşınızı, Boyunuzu ve Kilonuzu Yazar mısınız?

bende 23 yaşındayım boyum 1.58 kilom 44-45 arası geziniyo kilo almam lazımm bıktım beni görenlerin kurumuşsun lafına kemiklerim görünüyo offff offff ne yapıcam

ben de 26 yaşındayım boyum:160 kilom 44 ben de sizin gibi kilo alamamaktan yana dertliyim napıcam bilemiyorum..:84:

ben 31 yaşındayım boyum 1.58 kilom 48 .. bende kilo almak istiyorum ama alamıyorum.arkadaşlar sizce kaç kilo olsam boyuma göre normal olur.

seninki normal be canım zaten
bende 160ım 48,4 bu sabah tartıldım. bki'ye göre de normaliz ki zaten =)
burda neler neler yazılmış 175e 48 falan aman allahım allah yardımcınız olsun

offf bende 22 yaşındayım hep doğurunca alırsın derlerdi doğuma kadar 12 kilo aldım 10 gün sonra hiç kilo kalmadı hatta fazlasıda gitti 1.60 boy 40 kiloyum yaa 44 kiloyla hamile kalmıştım hamilelik sonrası 40 oldum yok böle bişi yaa

24 yaş. boy 1.75 kilo 50.
ya benim tek umudum doğumdu doğumdan sonrada aynı eski haline dönenler var desenize ordanda umutlanmayayım fazla.

beni görmüş olsanız normal olmadığını anlardınız :) kollarım ve bacaklarım çok ince ya.ve ben 59 kilo olduğum zamanları biliyorum öğrencilik dönemimde.ozaman bile bana zayıfsın diyorlardı.ama ben 55 kilo olmak hedefindeyim.kilo aldığım zaman yanak ve göğüs bölgemden alıyorum ama hedefim kol kalça bacak.ve gerçekten çok zayıf görünüyorum.boyum uzun olduğu için

normal miiii :)))))))Tatlım burada zayıflıktan şikayet eden herkesden daha zayıf olduğun kesin ama çok zarif bir fiziğe sahip olduğunu tahmin ediyorum...Bence aynı kiloda kalıp kol ve bacaklarını çalıştırmalısın, ben bu şekilde yaptım, hem daha sportif görünüyor :) Tecrübe ile sabit :)

Ben 22 yasindayim, 1.65 boyum, 50 kiloyum. Bide 17 aylik oglum var herkesin bana zayifsin zayifsin demesinden biktim!!!

Ben 22 yasindayim, 1.65 boyum, 50 kiloyum. Bide 17 aylik oglum var herkesin bana zayifsin zayifsin demesinden biktim!!!

canım bence o kadar takma ben 21 yaşındayım 172 boy ve son bomba 46 kiloyum :) Takma kimseyi bak ben şişman insanlara bakıp ya böyle yağlarım sallansa diyorum ve teselli ediyorum kendimi

canım bence o kadar takma ben 21 yaşındayım 172 boy ve son bomba 46 kiloyum :) Takma kimseyi bak ben şişman insanlara bakıp ya böyle yağlarım sallansa diyorum ve teselli ediyorum kendimi

Hatta eşim her yemek sonrası uzatta kollarını dişimdeki et parçasını alıyım diyo :) Umursamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…