Kilo almak sorun değil de, biçimsiz almak istemiyorum

Ben 31. haftadayım canım 6 kilo aldım ve sadece göbek bölümünde var bacaklarım kollarım yüzüm almadı eşit dağıldılar sanırım ben tuz kullanmam hiç o yüzden şişme ödem vs. yaşamadım

Bence o kişinin yapısına bağlı. Herkes farklı yerlerinden kilo alır. Yapısal birşey. Ama fazla kilo almak istemiyorsak az az sık sık yemeliymişiz çok yememeliymişiz. Hamur işinede çok ağırlık vermicez.

ben de 35e kadar gayet orantılı kilo aldım ama 35. haftadan sonra malesef engel olunmuyor arkadaşlar ki o kadar dikkat etmmeme rağmen. şöyleki bende şeker çıktığı için makarna bile yemiyorum bırakın hamur işini. ama yapı meselesi alacaksan alınıyor bir de son haftalarda kaçınılmaz kilo alımı.

Siz kaç kilo aldınız acaba

6 kilo aldigina gore sen aslinda kilo vermissin bence :).. bebek, suyu ve esi bile suan daha fazladir tahminimce

okuduğum yazılara göre bebeğin kendisi suyu eşi falan toplamda 8-9 kilo yapıyormuş kızlar yani aldığınız kilonun 9 kilosu zaten size ait değil o yüzden rahat olabilirsiniz :)

okuduğum yazılara göre bebeğin kendisi suyu eşi falan toplamda 8-9 kilo yapıyormuş kızlar yani aldığınız kilonun 9 kilosu zaten size ait değil o yüzden rahat olabilirsiniz :)
İnşallah öyledir ama işte mesela basene yayılan kilo ya da sadece göbek çok hoş durmuyor kilo kalmasa da bicimsiz olmak kötü olur yaa

Canım o senin elinde ki birsey değil yaa vücut yapına bağlı mesela ben 2 ay oldu doğum yapalı ve hamileliğim de 8 kilo aldım toplamda .. 54 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim yüzümden kolumdan ve bacağımdan almadım hiç sadece göbekten , doğumdan hemen sonra 5 kilom gitmişti şimdi eski kilomdayım göbeğim toparlandı ama yine eskisi gibi de değil tabi

Haklisin öyle ama ne bileyim işte insan ister istemez dış goruntusunu onemsiyor, kilolu olup da vücudu çok düzgün olanlar var ama zayıf olup bölgesel sorunu olanlar da var.

Dikkat etmek gerekiyor ama ben kendi evim dışında bir yerde bir şey ikram geldiğinde nefsime yenik dusuyorum malesef, tek hayır diyebildiği şey abur cubur, pasta borege dayanamıyorum, ilerleyen aylar nasıl olacak bakalim
haklısınız ben de dikkat ederim kendi evimde ama 1,5 aydır annem ve kayınvalidem durdurmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…